Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη πλεον θα πληρωνουμε 12€ το χρονο για να εχουμε την προσφορα με τα 300' σε ολους με την 10€ καρτα;

Υ.γ. θα συμφωνησω με την αφιερωση..

Επέκταση F2G προσφοράς – Τροποποίηση χρεώσεων

17/01/2017

H WIND ανακοινώνει την επέκταση της προσφοράς, που ισχύει για ανανεώσεις μέσα από τα καταστήματά της, έως 31 Ιανουαρίου 2017. Όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής F2G, με κάθε ανανέωση από 40€ σε ένα κατάστημα WIND κερδίζουν εντελώς Δωρεάν ένα Smart Watch . Το συγκεκριμένο μοντέλο smart watch δέχεται SIM card, ενώ έχει και ενσωματωμένη κάρτα μνήμης αλλά και μεγάλη αυτονομία. Οι συνδρομητές το παραλαμβάνουν απευθείας από το κατάστημα με την ολοκλήρωση της ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 40€ και πάνω. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από τα καταστήματα WIND και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επιπλέον, η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G που είναι εγγεγραμμένοι στο προνομιακό σχήμα Free2Talk (πλέον μη εμπορικά διαθέσιμο), το οποίο προσφέρει 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα, στις δύο (2) πρώτες ανανεώσεις κάθε ημερολογιακού μήνα με κάρτα αξίας 10€+, ενώ παράλληλα η αξία της κάρτας παραμένει στο υπόλοιπο του συνδρομητή. Συγκεκριμένα, με ισχύ από 17 Φεβρουαρίου 2016, το τέλος ανανέωσης της υπηρεσίας Free2Talk τροποποιείται από 5€ σε 6€ και θα αφαιρείται από το υπόλοιπο του συνδρομητή μια φορά ανά ημερολογιακό εξάμηνο αυτόματα όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας με κάρτα αξίας 10€ και άνω. Τα ημερολογιακά εξάμηνα ορίζονται ως: 1ο Εξάμηνο: Ιανουάριος – Ιούνιος & 2ο Εξάμηνο: Ιούλιος – Δεκέμβριος. Με την ανανέωση της προσφοράς οι συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Free2Talk θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη μοναδική αυτή προσφορά που προσφέρει 300’ δωρεάν ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στις 2 πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και άνω και η αξία της κάρτας θα παραμένει στο υπόλοιπο του συνδρομητή

Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.wind.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση)

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=450

Αφιερωμενο στη WIND

Έτσι μπράβο, Windάρα! Συνέχισε δυναμικά να σκάβεις το λάκο σου. Τώρα θ'ακυρώσω και το 300άρι (δεύτερο νουμεράκι) του πατέρα μου, που ούτως ή άλλως δεν το πολυχρησιμοποιεί, εδώ και ένα χρόνο περίπου. Χαίρομαι που θα χάσει συνδρομητές η Wind, γιατί πολύ το καβάλησε το καλάμι. Αναβάθμισε σε λίγες περιοχές το δίκτυό της και νομίζει ότι έγινε Cosmote, αν όχι ότι την ξεπέρασε κι'όλας.

Εγώ που το'χω καταργήσει πάνω από 1 χρόνο αμέσως μετά την περσινή ανακοίνωση για 5€/έτος και έβαλα το Free2surf,

θα σας έλεγα να ανανεώνετε με 5€ κάθε φορά ώστε να μην σας αφαιρεί τπτ.

Ακόμα και 10€ να θέλετε να φορτώσετε, βάλτε 2 x 5€ και τελείωσε. Αφού τα 6€/εξάμηνο θα αφαιρούνται από την 1η 10€υρη κάρτα και δε θα βάλετε ποτέ 10€υρη, no problem, ακόμα και να μην καταργήσετε το Free2talk.

Υπόψιν ότι κάποιοι το'χουν δωρεάν το 300΄προς όλους με 10€υρη κάρτα (χωρίς καμιά αφαίρεση €).

http://i64.tinypic.com/wtadu1.jpg

Edited by jimmiss

Ναι, δεν έχω θέμα με αυτό.

Α, και κάτι τελευταίο, έστειλα "60" στο 12410 και πήρα 1γιγα για 30 μέρες με 4,40€.

Αυτό με βολεύει καλύτερα!

Εγω παλι που το εστειλε αυτο, μου επεστρεψε μηνυμα που ελεγε οτι το υπολοιπο μου δεν επαρκει για να παρω το 1γιγα. Το υπολοιπο που ειχα ηταν 9 και κατι ψιλα. Επενελαβα 2-3 φορες και παντα μου απαντουσε οτι δεν επαρκει το υπολοιπο.

Τελικα αναγκάστηκα και πηρα το 1γιγα με τα 6 ευρω. Σε αυτη την περιπτωση μια χαρα επαρκουσε το υπολοιπο και μου εδωσε το 1 γιγα!!!!!!

Ποίος Μου έδωσε εμένα Αύξηση για να την δώσω και ΕΓΏ σε αυτούς...

Θα ακυρώσω το Πρόγραμμα...

Εσείς που λέτε ότι θα το ακυρώσετε για να μην πληρώνετε 1 ευρώ το μήνα (12 : 12 =1), έχετε βρει κάτι αντίστοιχο που να είναι και πιο οικονομικό;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στην περίπτωσή μου, που κάνω ελάχιστη ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε τρίμηνο (πλέον) για να συντηρήσω το υπόλοιπο που έχω μαζέψει στην κάρτα και ταυτόχρονα ενεργοποιώ ένα πακέτο των €6 (πλέον) ανά μήνα για να μιλάω με όλους, απλά θα φροντίσω να συγχρονίσω την ανανέωση χρόνου ομιλίας με τη λήξη (χρονική) του πακέτου αυτές τις δύο φορές το χρόνο, οπότε θα μου βγαίνει μία ή άλλη (με κάθε ανανέωση των €10 θα γλυτώνω την ενεργοποίηση του πακέτου των €6).

Από τη μια καταλαβαίνω ότι αυτές οι κουτοπονηριές της WIND εκνευρίζουν τους χρήστες καρτοκινητής αφού κάθε κίνηση της WIND τελευταία είναι εις βάρος μας - από την άλλη, με δεδομένα τα φοιτητικά που έχουν πάρει σχεδόν όλοι (όχι εγώ), τα Log & Win και κάτι πακέτα Turbo (έχω χάσει πλέον τη μπάλα και δεν έχω ιδέα τι είναι), όταν ακούω για κατάργηση της 2ης/3ης/10ης SIM που είναι π.χ. αδρανής σε ένα συρτάρι ή που χρησιμοποιείται μόνο για εισερχόμενες κλήσεις κλπ. μου φαίνεται λίγο άκυρη όλη η φασαρία... για όποιον χρησιμοποιεί πραγματικά τον αριθμό του, οι αλλαγές δεν έχουν τόσο μεγάλη επίπτωση.

Ελπίζω να μην ακούγομαι υπερόπτης (γιατί δεν είμαι) αλλά μια ανανέωση €10 το εξάμηνο μπορεί να την κάνει κάποιος, ή εναλλακτικά να κάνει ανανεώσεις των €5 όποτε χρειάζεται (για να κρατήσει το υπόλοιπό του/τον αριθμό του) και να γλυτώσει τις χρεώσεις της WIND.

Για να μην παρεξηγηθώ, το λέω συνεχώς ότι με εκνευρίζουν κι εμένα τα συνεχή παπατζηλίκια της WIND και η εντελώς ερασιτεχνική αντιμετώπιση των πελατών της - είναι σα να διοικείται από ανίδεα αρπακτικά που σκέφτονται από το πρωί μέχρι το βράδυ νέους τρόπους για να τα αρπάξουν από τους πελάτες τους. Όλα αυτά γίνονται με εντελώς άκομψο τρόπο, απλά πρέπει να βρούμε κι εμείς τρόπους να αντιμετωπίζουμε κάθε αλλαγή (αν και φαίνεται ότι η μάχη είναι άνιση...) :(

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Για να μην παρεξηγηθώ, το λέω συνεχώς ότι με εκνευρίζουν κι εμένα τα συνεχή παπατζηλίκια της WIND και η εντελώς ερασιτεχνική αντιμετώπιση των πελατών της - είναι σα να διοικείται από ανίδεα αρπακτικά που σκέφτονται από το πρωί μέχρι το βράδυ νέους τρόπους για να τα αρπάξουν από τους πελάτες τους. Όλα αυτά γίνονται με εντελώς άκομψο τρόπο, απλά πρέπει να βρούμε κι εμείς τρόπους να αντιμετωπίζουμε κάθε αλλαγή (αν και φαίνεται ότι η μάχη είναι άνιση...) :(

Καθόλου "άνιση". Και μένει να το "δούμε": 3-4 χρόνια δεν είναι και πολλά.

Και τα ξαναλέμε τότε ΑΝ είναι όπως τα λέω και θα το παραδεχτώ Αν πέσω έξω.

Πιά η Wind είναι απολύτως προβλεπόμενη (όπως τα λες)...Όπως προβλεπόμενη και η "κατάληξη".

Καθόλου "άνιση". Και μένει να το "δούμε": 3-4 χρόνια δεν είναι και πολλά.

Και τα ξαναλέμε τότε ΑΝ είναι όπως τα λέω και θα το παραδεχτώ Αν πέσω έξω.

Πιά η Wind είναι απολύτως προβλεπόμενη (όπως τα λες)...Όπως προβλεπόμενη και η "κατάληξη".

Επειδή το γράφεις συνέχεια νομίζω οτι έχεις γίνει κουραστικός. Στην αντίστοιχη προσφορά γνωρίζεται τι χρεώνουν οι άλλες 2 αγαπημένες σας εταιρίες; 3€ σε κάθε ανανέωση των 10€ και δίνουν 100΄ επιπλέον δηλαδή 400΄. Δηλαδή σας φαίνεται καλύτερο να χρεώνεστε 3€ τον μήνα σύνολο 36€ τον χρόνο παρά 6€ το εξάμηνο σύνολο 12€ το χρόνο. Αν ναι καλά κάνετε και είστε σε άλλη εταιρία. Τίμια πρόταση θεωρώ πλέον την καρτοκινητή της CYTA που δεν ακολουθεί το καρτέλ στις τελευταίες αυξήσεις και δεν σε χρεώνει για τα bonus που παίρνεις με κάθε ανανέωση και επίσης έχει αφήσει τα πακέτα της στα 5€.

TCL 40 NXTPAPER

Εγω την πρωτοχρονιά έκανα ανανέωση 10€ και μου πήρε 5€.Δεν φαντάζομαι να μου πάρουν 6€ στην επομενη ανανέωση...Όσο για τα υπόλοιπα,μελετημένες οι κινήσεις της Wind όπως φαίνεται τόσα χρονια...τωρα χτυπάει όπου βρει

Επειδή το γράφεις συνέχεια νομίζω οτι έχεις γίνει κουραστικός. Στην αντίστοιχη προσφορά γνωρίζεται τι χρεώνουν οι άλλες 2 αγαπημένες σας εταιρίες; 3€ σε κάθε ανανέωση των 10€ και δίνουν 100΄ επιπλέον δηλαδή 400΄. Δηλαδή σας φαίνεται καλύτερο να χρεώνεστε 3€ τον μήνα σύνολο 36€ τον χρόνο παρά 6€ το εξάμηνο σύνολο 12€ το χρόνο. Αν ναι καλά κάνετε και είστε σε άλλη εταιρία. Τίμια πρόταση θεωρώ πλέον την καρτοκινητή της CYTA που δεν ακολουθεί το καρτέλ στις τελευταίες αυξήσεις και δεν σε χρεώνει για τα bonus που παίρνεις με κάθε ανανέωση και επίσης έχει αφήσει τα πακέτα της στα 5€.

Εννοείται ότι το 2020 (να'μαστε καλά, έτσι;) θα ακούσω κάθε κριτική...

Ως τότε (ως και 2 μήνες μετά από κάθε ανανέωση) λαμβάνω αυτό:

http://i65.tinypic.com/rwqtjm.png

Και μέχρι το 2020 θα έχουμε εσένα να γράφεις τα ίδια και τα ίδια; Για σκέψου λίγο πόσο γραφικός γίνεσαι. Επίσης δεν χρειάζεται να δείχνεις τα πακέτα που βάζεις και παίρνεις. Δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο. Τα λαμβάνουμε και εμείς αυτά. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον έξυπνο συνέχεια νομίζοντας ότι όλοι οι άλλοι είμαστε χαζοί.

TCL 40 NXTPAPER

Πω πω πω πω! Καλά τι μέσον έχεις στην Wind και παίρνεις όλα αυτά?

Βεζούβιος

Και μέχρι το 2020 θα έχουμε εσένα να γράφεις τα ίδια και τα ίδια; Για σκέψου λίγο πόσο γραφικός γίνεσαι. Επίσης δεν χρειάζεται να δείχνεις τα πακέτα που βάζεις και παίρνεις. Δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο. Τα λαμβάνουμε και εμείς αυτά. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον έξυπνο συνέχεια νομίζοντας ότι όλοι οι άλλοι είμαστε χαζοί.

Εγραψες...ειδικά με την πρώτη πρόταση... και με έβγαλες και από τον κοπο.

Φχαριστώ που καταλάβατε αυτό.

Όχι το αν απάνταγα σε post στην προηγούμενη σελίδα...ΟΚ.

Μπορείς να γίνεσαι πιο κατανοητός και συγκεκριμένος? Εδώ γράφουμε,δεν σε βλέπουμε ούτε σε ακούμε. Με τα οκ και τα μισολογα δουλειά δεν γίνεται... σορρυ δηλαδή. Κριτική στις εταιρίες δικαίωμα σου είναι να την κάνεις αλλά για τα τωρινά και υπαρκτά θέματα. Όχι για τα 3-4 επόμενα χρόνια. Και στο κάτω κάτω αν δεν μου αρέσει εμενα η wind παω αλλου και κανω τη δουλειά μου. Θα κάτσω να κράζω μέχρι να γίνει η εταιρία όπως τη θελω?

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

No problem.OK.

Και εγω νο προμπλεμ και οκ αλλα οπως το εγραψες περίμενες άλλη αντίδραση?

Εσείς που λέτε ότι θα το ακυρώσετε για να μην πληρώνετε 1 ευρώ το μήνα (12 : 12 =1), έχετε βρει κάτι αντίστοιχο που να είναι και πιο οικονομικό;

Για τη δική μου χρήση που σπάνια θα τελειώσω τα 300' προς όλους ναι εχω βρει μεχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον και με σαφώς ανώτερο δίκτυο.μετα βλεπουμε πάλι..

Εγω την πρωτοχρονιά έκανα ανανέωση 10€ και μου πήρε 5€.Δεν φαντάζομαι να μου πάρουν 6€ στην επομενη ανανέωση...Όσο για τα υπόλοιπα,μελετημένες οι κινήσεις της Wind όπως φαίνεται τόσα χρονια...τωρα χτυπάει όπου βρει

Καλά κ γω δε νομίζω να σου τα ζητήσουν ξανά..αλλά όπως και ναχει μην ξεχνάμε η προσφορά είναι τέλεια και μας έχει ξελασπώσει πολλούυυυς μήνες..μένει μέσα η κάρτα, παίρνεις πακέτο data και τον βγάζεις τον μήνα πολύ άνετα ..εντάξει ναι οκ τη χρέωσαν αλλά και οι άλλοι να θυμόμαστε ότι ζητάνε 3€ σε κάθε ανανέωση των 10€!!!

Έκανα ανανέωση 10 ευρω, πηρα τα 300 αλλα δεν αφαιρέθηκε τιποτα. Η ανανέωση εγινε προχθες απο περιπτερο.

Λογικό. 17/2 ξεκινάει η αφαίρεση των 6 ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Έκανα ανανέωση 10 ευρω, πηρα τα 300 αλλα δεν αφαιρέθηκε τιποτα. Η ανανέωση εγινε προχθες απο περιπτερο.

Δεν είχες κάνει άλλη ανανέωση 10€ από την αρχή του έτους , έτσι;

f2g.jpg

απορία: σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να έχω ήδη φραγή εισερχομένων κλήσεων?

μονο που οταν εγινε η τελευταια ανανεωση ήταν ακομα 6μηνη η διαρκεια (Δεκέμβριος 2015).

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova