Nikolas14 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Όπως λειτουργεί αυτή την στιγμή (με αυτόματο σύστημα αναγνώρισης φωνής), ακούς το καλωσόρισμα και μόλις σε ρωτούν πώς να σε εξυπηρετήσουν λες "εκπρόσωπος".;) Εγω επειδη παιρνω για την καλυψη,λεω καλυψη κινητης.3 φορες που τους πηρα τηλεφωνο απο το καλοκαιρι του 16 εως τωρα δεν ειχα θεμα.Προσφατα πηρα για το κεντρο της Θεσσαλονικης που εγραφα εδω οτι ενα σημειο ειχε θεμα το διορθωσαν καπως.Καλυτερο 3G σε εξωτερικους χωρους ειχα και μεσα σε μαγαζια ειχε 3G.Αμα δειτε θεματα,παιρνετε ενα τηλεφωνο γιατι μεσα απο το συστημα τις βλεπουν τις βλαβες.Στην περιπτωση μου επεσα και σε καλο υπαλληλο μαλλον και αμεσα βελτιωσαν την κατασταση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Κι εγώ, όσες φορές κάλεσα εξυπηρετήθηκα άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbest99 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι κ εγω με την σειρα μου κατοχος κ εγω της καρτοκινιτης F2G την καρτα τους την εχω μεσα σε ενα 650 Lumia το εχω ως δευτερο εφεδρικο κ για δουλεια πιο πολλη Δεν το εχω δωσει πουθενα ουτε κανα πενταψηφιο κ χτες κ σημερα παρατηρω την εξης χρεωση Νομιζω ειχα περιπου 1,29 καπου εκει κ χτες μου ερχεται αυτο το μυνημα ''Η χρεωση για την χθεσινη σου συνδεση στο ιντερνετ εως 20ΜΒ ειναι 1.01 ενεργοποιησε το gigasurf στο http://www.f2g.gr κ παρε 1 Γιγα'' Κλεινω τα δεδομενα μηπως κ κατι μου διεφυγε με υπολοιπο 0.20 και σημερα το ιδιο μυνημα με υπολοιπο 0 να σημειωσω οτι ειχα ενεργοποιημενο το 8,07 ευρω πακετο νομιζω το μπλεντερ Να σημειωσω επισης οτι δεν εχω καμια εφαρμογη που να τραβαει δεδομενα Τι μπορω να κανω να παρω πισω αυτα τα 1,30 που μου αναλογουν γιατι δεν εχω κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Επικοινώνησε μέσω facebook ή με χρέωση 0,25€ στο 1260 από το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αν δεν το κάνουν όπως και η πράσινη, θα έχουν: 1) Συνεχώς διαμαρτυρίες και 2) Με ό,τι συνέπειες για τη "φήμη" κ το μέλλον τους ως εταιρία. http://i64.tinypic.com/34t71pz.png Το ξέχασα ανοικτό 1 ώρα μετά την οριστική λήξη του πακέτου ΜΒ data και δε με χρέωσε τπτ....Μπράβο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Κι εγώ, όσες φορές κάλεσα εξυπηρετήθηκα άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Α είναι πολύ καλύτεροι πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 ναι επιβεβαιωνω...μιλησα μαζι τους πριν απο 5-10 μερες...ηταν αψογη επικοινωνια! ευγενικοι εξυπηρετικοι και δεν μου εκαναν και αυτο που ζητησα αλλα η ποιοτητα ηταν καλη και σε λογικα πλαισια!βασικα μεγαλη διαφορα απο 6-9 μηνες πριν! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) H WIND-άρα έκανε πάλι το θαύμα της! Την 1η Ιανουαρίου ενεργοποίησα το Φοιτητικό πακέτο (25 μέρες διάρκεια) και στις 9/1 το Absolute Surf με 10GB. Μαντέψτε από ποιο πακέτο μου τρώει πρώτα... Ναι, από αυτό με τα 10GB, που λήγει 13 μέρες αργότερα!! :mad: :mad: %5Burl=https%3A//postimg.org/image/p19q9cgrb/%5D%5Bimg%5Dhttps://s23.postimg.org/taegbik0r/Screenshot_2017_01_17_09_27_50.jpg Edited January 17, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) γεια σας. εχω φοιτιτικο πακετο free2go. αγορασα τη σιμ ιανουαριο. εβαλα μεσα 10ε. δεν ενεργοποιησα πακετο. συνολο που εχει μεσα 9,23 περιπου. τα 8,63μου λεει οτι ληγουν 2 φεβρουαριου. 1 μηνα κραταει τα χρηματα?? Edited January 17, 2017 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αυτό είναι έξτρα Bonus. Τα κανονικά 9,23 ληγουν στους τρείς μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 8ε μπονους? απο που βρε παιδια? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) H WIND-άρα έκανε πάλι το θαύμα της! Την 1η Ιανουαρίου ενεργοποίησα το Φοιτητικό πακέτο (25 μέρες διάρκεια) και στις 9/1 το Absolute Surf με 10GB. Μαντέψτε από ποιο πακέτο μου τρώει πρώτα... Ναι, από αυτό με τα 10GB, που λήγει 13 μέρες αργότερα!! :mad: :mad: Δλδ και άλλα "κανονικά" πακέτα ομιλίας (πχ το 200΄ προς όλους + κάτι... με 6€) που κρατάνε 30 μέρες (περισσότερες από τις 25 μέρες που κρατά το "φοιτητικό") να έχεις ενεργοποιήσει ταυτόχρονα με το "φοιτητικό" πακέτο... ΤΟΤΕ: Θα καταναλώνει πρώτα από αυτά τα πακέτα; ΚΑΙ Θα πάνε άχρηστα τα "φοιτητικά" λεπτά ομιλίας (που λήγουν 5 μέρες νωρίτερα) ή θα ξεμείνεις από λεπτά ομιλίας μετά τις 25 μέρες ΑΝ καταναλώσεις >τα λεπτά ομιλίας του "κανονικού" πακέτου μέσα στις 25 μέρες; Ή ΜΟΝΟ για τα ΜΒ ισχύει αυτή η περίεργη προτεραιότητα κατανάλωσης; Ωραίοι αυτοί στη Wind (Και εννοείται ότι "βγάζουν" καλή φήμη προς τα έξω)....:( ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας. εχω φοιτιτικο πακετο free2go. αγορασα τη σιμ ιανουαριο. εβαλα μεσα 10ε. δεν ενεργοποιησα πακετο. συνολο που εχει μεσα 9,23 περιπου. τα 8,63μου λεει οτι ληγουν 2 φεβρουαριου. 1 μηνα κραταει τα χρηματα?? Δλδ σου λέει Σύνολο 9,23€ (εκ των οποίων τα 8,63€ λήγουν 2/2)? ή σου λέει 9,23€ ΚΑΙ 8,63€ που λήγουν 2/2? Από που την πήρες την sim; Από κατάστημα; Τί σου είπαν εκεί, θυμάσαι; Είσαι κανονικός φοιτητής και έχεις το "φοιτητικό" της Wind ή ΟΧΙ; Edited January 17, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δλδ και άλλα "κανονικά" πακέτα ομιλίας (πχ το 200΄ προς όλους + κάτι... με 6€) που κρατάνε 30 μέρες (περισσότερες από τις 25 μέρες που κρατά το "φοιτητικό") να έχεις ενεργοποιήσει ταυτόχρονα με το "φοιτητικό" πακέτο... Όποιος το έχει κάνει αυτό, μάλλον δεν έχει καταλάβει κάτι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Όποιος έχει το φοιτητικό και τι προσφορά με τα 300 προς όλους να κάνει ένα απλό τεστ Π. Χ λήγουν τα λεπτά και τα MB του φοιτητικού 31/1 εάν στης 31/1 γινει ανανέωση και πάρεις τα 300 προς όλους +500MB της ανανέωσης όταν μπεις στο ίντερνετ η πάρεις τηλεφωνο αντί να τρώει από τα λεπτά και τα MB που λήγουν 31/1 του φοιτητικού. τρώει από αυτά που λήγουν ένα μήνα αργότερα και όχι από του φοιτητικού που λήγουν 31/1 ακόμα και 29/1να κάνεις ανανεωση ξανά από MB και τα λεπτά τα 300 που λήγουν σε ένα μήνα τρώει και όχι από του φοιτητικού Καλό εεεε εεεε!!! Edited January 17, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Προτεραιότητα κατανάλωσης πακέτων (http://www.wind.gr) Μεταξύ περισσότερων της μίας προσφοράς / Πακέτου δωρεάν λεπτών / SMS προς τους ίδιους προορισμούς, θα καταναλώνεται πρώτη αυτή η οποία έχει τη νωρίτερη ημερομηνία λήξης. Στο Mobile Internet, δεν ισχύουν τα παραπάνω, αλλά η παρακάτω σειρά: α) Log n Win 150MB β) Bonus ανανέωσης 500MB γ) 1500MB ειδικής/φοιτητικής προσφοράς δ) Bonus Free2Surf ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι πότε μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει τα play&win δώρα που έχει κερδίσει; Επειδή έγινε σχετική συζήτηση πριν κάποιες μέρες, να ενημερώσω ότι τα δώρα ενεργοποιούνται κανονικά, ακόμα. Άρα δεν ισχύει η λήξη στις 14/1 που έλεγαν οι όροι του διαγωνισμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Στην προτεραιότητα κατανάλωσης μεταξύ φοιτητικού πακέτου (1500΄προς όλους + 1500ΜΒ για 25 μέρες) και κανονικών πακέτων (30 ημερών ισχύος) ισχύει η ακόλουθη προτεραιότητα: α) Σε σχέση με τα ΜΒ data: Καταναλώνονται τα κανονικά πακέτα ασχέτως ημερομηνίας λήξης β) Σε σχέση με τα λεπτά ομιλίας: Καταναλώνεται πρώτα όποιο πακέτο ενεργοποιήθηκε πρώτο (ΟΧΙ ΛΗΓΕΙ ΠΡΩΤΟ) ακόμα και με λίγα λεπτά διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Στην προτεραιότητα κατανάλωσης μεταξύ φοιτητικού πακέτου (1500΄προς όλους + 1500ΜΒ για 25 μέρες) και κανονικών πακέτων (30 ημερών ισχύος) ισχύει η ακόλουθη προτεραιότητα: α) Σε σχέση με τα ΜΒ data: Καταναλώνονται τα κανονικά πακέτα ασχέτως ημερομηνίας λήξης β) Σε σχέση με τα λεπτά ομιλίας: Καταναλώνεται πρώτα όποιο πακέτο ενεργοποιήθηκε πρώτο (ΟΧΙ ΛΗΓΕΙ ΠΡΩΤΟ) ακόμα και με λίγα λεπτά διαφορά. Α, καλά... Αυτοί που το σκέφτηκαν, πρέπει να είναι πολύ έξυπνοι... Θα μου λήξει 1,5 ολόκληρο GB σε 9 μέρες και θα είναι εντελώς άθικτο... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Α, καλά... Αυτοί που το σκέφτηκαν, πρέπει να είναι πολύ έξυπνοι... Θα μου λήξει 1,5 ολόκληρο GB σε 9 μέρες και θα είναι εντελώς άθικτο... :down: Ναι: https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ http://i68.tinypic.com/2z5n4le.jpg Και παρότι στο { β) Σε σχέση με τα λεπτά ομιλίας: }, που όπως λέει ο Μαρκ δεν έχει νόημα (Αλλά μπορεί να συμβεί), ομολογώ ότι δεν το'ξερα: Καταναλώνεται πρώτα όποιο πακέτο ενεργοποιήθηκε πρώτο (ΟΧΙ ΛΗΓΕΙ ΠΡΩΤΟ) ακόμα και με λίγα λεπτά διαφορά. Αν κάποιος ενεργοποιήσει πχ την 1/2/2017 13:00 κανονικό πακέτο ομιλίας Και την ίδια μέρα , αλλά στις 13:02 το φοιτητικό πακέτο ΠΑΡΟΤΙ το φοιτητικό 1500΄προς όλους λήγει 5 μέρες νωρίτερα από το κανονικό πακέτο ομιλίας (στις 25/2/2017 ενώ το κανονικό πακέτο ομιλίας την 3/3/2017), θα τρώει από το κανονικό πακέτο πρώτα, ΑΡΑ: Μετά την 26/2/2017 δε θα'χει μείνει τπτ από λεπτά ομιλίας!!! Αν ήθελε να το κάνει αυτό (για κάποιο λόγο) έπρεπε να βάλει πιο πριν το φοιτητικό και μετά (έστω κατά 2 λεπτά αργότερα) το κανονικό πακέτο ομιλίας για να του μείνουν λεπτά ομιλίας μετά την 26/2/2017!! Edited January 17, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έχω ένα φοιτητικό σαν δεύτερο αριθμό για να συμπληρώνω mb. Με βόλευε που με ανανέωση 10€ έπαιρνα 1gb και με άλλα 5€ άλλο 1. Τώρα που το δώρο κατέβηκε στα 500 και το 1gb πήγε στα 6€, απλά συμφέρουν τα 1500' και 1500mb του φοιτητικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έχω ένα φοιτητικό σαν δεύτερο αριθμό για να συμπληρώνω mb. Με βόλευε που με ανανέωση 10€ έπαιρνα 1gb και με άλλα 5€ άλλο 1. Τώρα που το δώρο κατέβηκε στα 500 και το 1gb πήγε στα 6€, απλά συμφέρουν τα 1500' και 1500mb του φοιτητικού. Πρόσεξε: Για 25 μέρες ισχύουν τα 1500΄προς όλους και τα 1500ΜΒ του "φοιτητικού". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παιδια εχει πολυ πλακα ...με τα πακετα χρειαζεται μεταπτυχιακο για να καταλαβεις τι και πως και ποσο...νομιζω οτι παλι λεγαμε για τα ψιλα γραμματα στις τραπεζες και ασφαλειες και τωρα και στα καρτοκινητα ολων οχι μονο στη μπλε...χαχχαχαχ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Πρόσεξε: Για 25 μέρες ισχύουν τα 1500΄προς όλους και τα 1500ΜΒ του "φοιτητικού". Ναι, δεν έχω θέμα με αυτό. Τα τελειώνω πριν λήξουν. Έχω και άλλο ένα γιγα στον κύριο αριθμό μου (σύνδεση). Α, και κάτι τελευταίο, έστειλα "60" στο 12410 και πήρα 1γιγα για 30 μέρες με 4,40€. Αυτό με βολεύει καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ναι, δεν έχω θέμα με αυτό. Τα τελειώνω πριν λήξουν. Έχω και άλλο ένα γιγα στον κύριο αριθμό μου (σύνδεση). Α, και κάτι τελευταίο, έστειλα "60" στο 12410 και πήρα 1γιγα για 30 μέρες με 4,40€. Αυτό με βολεύει καλύτερα! Ωραίοςςςς. Έχε υπόψη σου ότι το 60 στο 12410 δεν "ανοίγει" τα more/turbo πακέτα, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση κυριοι :up: Νομιζω ομως πως κανοντας φραγη σε ολα τα πενταψηφια νουμερα χανω τα sms ενημερωσης των κινησεων του τραπεζικου λογαριασμου. Αν θυμαμαι καλα ειναι και αυτα πενταψηφια Οχι . Από τις τράπεζες λαμβάνεις κανονικά. Το έχω μήνες με Πειραιώς eurobank και Alpha. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις τα δώρα του "τροχού της τύχης" στα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Επέκταση F2G προσφοράς – Τροποποίηση χρεώσεων 17/01/2017 H WIND ανακοινώνει την επέκταση της προσφοράς, που ισχύει για ανανεώσεις μέσα από τα καταστήματά της, έως 31 Ιανουαρίου 2017. Όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής F2G, με κάθε ανανέωση από 40€ σε ένα κατάστημα WIND κερδίζουν εντελώς Δωρεάν ένα Smart Watch . Το συγκεκριμένο μοντέλο smart watch δέχεται SIM card, ενώ έχει και ενσωματωμένη κάρτα μνήμης αλλά και μεγάλη αυτονομία. Οι συνδρομητές το παραλαμβάνουν απευθείας από το κατάστημα με την ολοκλήρωση της ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 40€ και πάνω. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από τα καταστήματα WIND και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επιπλέον, η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G που είναι εγγεγραμμένοι στο προνομιακό σχήμα Free2Talk (πλέον μη εμπορικά διαθέσιμο), το οποίο προσφέρει 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα, στις δύο (2) πρώτες ανανεώσεις κάθε ημερολογιακού μήνα με κάρτα αξίας 10€+, ενώ παράλληλα η αξία της κάρτας παραμένει στο υπόλοιπο του συνδρομητή. Συγκεκριμένα, με ισχύ από 17 Φεβρουαρίου 2016, το τέλος ανανέωσης της υπηρεσίας Free2Talk τροποποιείται από 5€ σε 6€ και θα αφαιρείται από το υπόλοιπο του συνδρομητή μια φορά ανά ημερολογιακό εξάμηνο αυτόματα όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας με κάρτα αξίας 10€ και άνω. Τα ημερολογιακά εξάμηνα ορίζονται ως: 1ο Εξάμηνο: Ιανουάριος – Ιούνιος & 2ο Εξάμηνο: Ιούλιος – Δεκέμβριος. Με την ανανέωση της προσφοράς οι συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Free2Talk θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη μοναδική αυτή προσφορά που προσφέρει 300’ δωρεάν ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στις 2 πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και άνω και η αξία της κάρτας θα παραμένει στο υπόλοιπο του συνδρομητή Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.wind.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση) https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=450 Αφιερωμενο στη WIND Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts