Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

καλη χρονια-ερωτησεις:

1.μεταφορα wind card σε f2g κοστιζει;πόσο;

2.στη f2g πρεπει να βαζω πακέτα κάθε μήνα ή μπορω να βάζω χρηματα ΧΩΡΙΣ πακέτα και να ισχυουν για 3μηνες;

3.έχει τις ίδιες χρεώσεις σε φωνη και σμσ η f2g kai wind card;

Ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

1. Κανένα κόστος

2. Ισχύει το δεύτερο αλλά δεν σε συμφέρει εκτός αν κάνεις ελάχιστες ή καθόλου εξερχόμενες.

3.έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο αλλά δεν είμαι σίγουρος.

1. Κανένα κόστος

2. Ισχύει το δεύτερο αλλά δεν σε συμφέρει εκτός αν κάνεις ελάχιστες ή καθόλου εξερχόμενες.

3.έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Ευχαριστω αν λοιπον μπορω να μη βαλω πακετα αλλα μονο χρονο ομιλιας γιατι σωστα λες ΔΕΝ κανω εξερχομενες τοτε γιατι να κανω τη μεταφορα;Γιαυτο ρώτησα και αν εχουν τις ιδιες χρεωσεις χωρις πακετα ....σε φωνη-δεδομενα-σμσ...ξέρει καποιος να μας πει σιγουρα;

Ευχαρσιτω εκ νεου!

Edited by Ntinos_tech

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Από ότι βλέπω είναι κάποιο παλιό πρόγραμμα το Wind card to all. Δεν βλέπω καν στο site τους τα πακέτα που έχει. Έχει κάποιο όφελος συγκριτικά με το F2G;

Αν ναι, και το χρησιμοποιείς το αφήνεις όπως είναι. Αν δεν χρησιμοποιείς πακέτα γενικώς και πάλι να το αφήσεις όπως είναι δεν έχεις θέμα.

Αν δεν έχει τα δώρα του F2G (log and win και magic numbers) και σε ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα, το κάνεις f2g.

σύμφωνα με την ανακοίνωση της WIND 06/08/2015 δεν υπάρχει πλέον καμία διαφορά χρεώσεων σε κανένα πακέτο της WIND

Στον πίνακα 2 περιλαμβάνεται και η wind Card.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε την παραπομπή.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Υπάρχει προσφορά από public, ότι αγορά κάνεις, σου βάζουν το αντίστοιχο ποσό στο f2g; έχω μια γνωστή που έκανε αγορές 80€ στα public και της έβαλαν 80€ στο καρτοκινητό f2g. Ξέρει κανείς περισσότερα;

Ξερουμε αν ισχυει ακομα και αν ναι,σε ολα τα καταστηματα?

Με πήραν τηλ από wind σε ήδη υπάρχον φοιτητικό νούμερο για να μου προτείνουν να μου στείλουν όσα φοιτητικα θέλω για συγγενείς και φίλους. Μπορούν να στα στείλουν είτε ταυτοποιημενα στο όνομα σου είτε στου συγγενή ή φίλου σου εφόσον τους δώσεις τα στοιχεία. Κόστος 10 ευρώ ανά νούμερο μου είπε(τα 10 ευρώ θα έχουν ήδη μπει μέσα ως κάρτα) και 6 ευρώ περίπου μεταφορικά για επαρχία. Πάνω σε κάθε όνομα μπορεί να στείλει μέχρι 3 αριθμούς. Όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει πμ.

Με πήραν τηλ από wind σε ήδη υπάρχον φοιτητικό νούμερο για να μου προτείνουν να μου στείλουν όσα φοιτητικα θέλω για συγγενείς και φίλους. Μπορούν να στα στείλουν είτε ταυτοποιημενα στο όνομα σου είτε στου συγγενή ή φίλου σου εφόσον τους δώσεις τα στοιχεία. Κόστος 10 ευρώ ανά νούμερο μου είπε(τα 10 ευρώ θα έχουν ήδη μπει μέσα ως κάρτα) και 6 ευρώ περίπου μεταφορικά για επαρχία. Πάνω σε κάθε όνομα μπορεί να στείλει μέχρι 3 αριθμούς. Όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει πμ.

Ενδιαφέρον. Γνωρίζεις ή σου είπαν αν γίνεται εκτός από νέο νούμερο και σε υπάρχον απλό νούμερο F2G ή σε νούμερο κλειστό (συσκευασίας) από σταντ καταστήματος?

Edited by Mark_K

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Καλησπερα,αμα εχω ανανεωσει με 10€ 1η του μηνα και κανω 2η ανανεωση τωρα που ειναι 31 τα 500MB τα παιρνω ή οχι;

Τα παίρνεις κανονικά φίλε μου

ck

Να ενημερώσω πως μηνύματα του τύπου "στείλε μου pm" ή "σου έστειλα pm" διαγράφονται ως ανούσια.

Παιδιά ο χρήστης που λαμβάνει το προσωπικό μήνυμα είναι το πρώτο που θα δει όταν συνδεθεί, πιθανότερα πολύ νωρίτερα από ότι θα κοιτάξει το παρόν θέμα, και δεν χρειάζεται να γράφουμε τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ.

Ενδιαφέρον. Γνωρίζεις ή σου είπαν αν γίνεται εκτός από νέο νούμερο και σε υπάρχον απλό νούμερο F2G ή σε νούμερο κλειστό (συσκευασίας) από σταντ καταστήματος?

https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Pixel 6a

Και αυτό το ΣαββατοΚυριακο δωρεάν 1GB από το F2G.

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/doro-1gb/

Kαλή κίνηση αυτή, αρκετές φορές το κάνει τελευταία!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πρέπει να είναι η 3η στην σειρά.

Υπάρχει άραγε κάποια λογική στο να προσφέρει συνεχώς δωρεάν ΜΒ αντί για χρόνο ομιλίας? :confused:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Υπάρχει άραγε κάποια λογική στο να προσφέρει συνεχώς δωρεάν ΜΒ αντί για χρόνο ομιλίας? :confused:

Ειρωνεία αυτό που θα πω αλλα έχει μια δόση αλήθειας

Έχουν πάρει απόφαση να μην δίνουν χρόνο ομιλίας ούτε και για τα Χριστούγεννα δεν έδωσαν που η άλλες δύο έδωσαν 1500 προς ολους

Δίνουν ίντερνετ και ο κακομοίρας που δεν έχει πακέτο με mb θα φάει χρέωση Internet daily 1.01 euro πολλα άτομα θα το πάρουν χαμπάρι αλλά όχι κάποια άτομα θα τα ζητήσουν αλλά όχι όπως και να έχει η wind κέρδος θα έχει

Η wind κάποτε ήταν απλόχερη 10 χρόνια στα 11 χρόνια είμαι στο δίκτυο της κάτι ξέρω . τώρα έγινε μίζερη και τσιγκουνα και ίδιες τιμές έχει με της άλλες με σχεδόν ίδιο χρόνο ομιλίας με της άλλες εδώ είναι και το παράλογο αφού το δίκτυο της είναι πολύ χειρότερο από της άλλης πρασίνου χρώματος

Που να φτιάξει και το δίκτυο στην βόρεια Ελλάδα που όχι 4G δεν έχει άλλα ούτε 3G σε πολλές περιοχές εκεί να δείτε αύξηση τιμών που θα φάμε....

Αυτά όπως τα βλέπει ένας σχετικά παλιός πελάτης

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τί καταλαβαίνετε από αυτό:

http://i64.tinypic.com/wtadu1.jpg

σε sim που ενεργοποιήθηκε κ ταυτοποιήθηκε αρχές Δεκέμβρη 2016;

Είναι από το Public.

Θα αφαιρεθούν 5€ στην πρώτη κάρτα 10€;

Χα χα: Δε ζητώ "εγγυήσεις" από τις απαντήσεις σας.

Απλά , ο τρόπος που το γράφει το sms:

1) Αν αφαιρούνται 5€ από την πρώτη κάρτα 10€, ΟΚ: Καταλάβαμε: Wind είναι αυτή

2) Αν ΔΕΝ αφαιρούνται 5€ από την πρώτη κάρτα 10€, όπως θα πείτε πολλοί καλοθελητές..Έτσι για πλάκα. Εγώ θα τα χάσω....

Μάλλον για πέταμα πάει.

Είναι από το Public.

2) Αν ΔΕΝ αφαιρούνται 5€ από την πρώτη κάρτα 10€, όπως θα πείτε πολλοί καλοθελητές..Έτσι για πλάκα. Εγώ θα τα χάσω....

Μάλλον για πέταμα πάει.

Στο screenshot που μας δείχνεις, δε λέει πουθενά για χρέωση ή κόστος 5 ευρώ. Δε διαβάζω ή δεν καταλαβαίνω κάτι καλά;

Ειρωνεία αυτό που θα πω αλλα έχει μια δόση αλήθειας

Έχουν πάρει απόφαση να μην δίνουν χρόνο ομιλίας ούτε και για τα Χριστούγεννα δεν έδωσαν που η άλλες δύο έδωσαν 1500 προς ολους

Δίνουν ίντερνετ και ο κακομοίρας που δεν έχει πακέτο με mb θα φάει χρέωση Internet daily 1.01 euro πολλα άτομα θα το πάρουν χαμπάρι αλλά όχι κάποια άτομα θα τα ζητήσουν αλλά όχι όπως και να έχει η wind κέρδος θα έχει

Η wind κάποτε ήταν απλόχερη 10 χρόνια στα 11 χρόνια είμαι στο δίκτυο της κάτι ξέρω . τώρα έγινε μίζερη και τσιγκουνα και ίδιες τιμές έχει με της άλλες με σχεδόν ίδιο χρόνο ομιλίας με της άλλες εδώ είναι και το παράλογο αφού το δίκτυο της είναι πολύ χειρότερο από της άλλης πρασίνου χρώματος

Που να φτιάξει και το δίκτυο στην βόρεια Ελλάδα που όχι 4G δεν έχει άλλα ούτε 3G σε πολλές περιοχές εκεί να δείτε αύξηση τιμών που θα φάμε....

Αυτά όπως τα βλέπει ένας σχετικά παλιός πελάτης

Ας κανει,εγω θα την κανω αλλου και θα παρω φοιτητικα.Φτηνη αλλα σε προσφορες και δωρακια πλεον δεν δινει.Φυσιολογικο απο την μια λογω τιμων αλλα αυξανει και πλεον δεν συμφερει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι από το Public.

Μάλλον για πέταμα πάει.

Εγω βλεπω να παιρνεις την προσφορα εκεινη που εδιναν με τα 300' προς ολους με 10€ καρτα(συμφερει κατ εμε,για οσους δεν εχουν την φοιτητικη/ειδικη προσφορα και οσους μιλανε πολυ).

Το μηνυμα λεει ξεκαθαρα οτι αν βαλεις καρτα θα σου παρει 5€ γιατι σου δινει το bonus(αυτο που ισχυσε για το 2016 και τωρα θα ισχυσει και φετος,με 5€/χρονο).Ενα χρονο πριν περιπου το ειχα ξαναγραψει,συμφερει αυτη η αυξηση περισσοτερο γιατι η κοσμοκαρτα το εκανε 3€/μηνα και εδινε 100' εξτρα συν οτι δεν μπορουσες να παρεις αλλες προσφορες νομιζω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το μηνυμα λεει ξεκαθαρα οτι αν βαλεις καρτα θα σου παρει 5€ γιατι σου δινει το bonus(αυτο που ισχυσε για το 2016 .....................

1η περίπτωση: Χρεώνει (το πιθανοτερότερο) -5€ στην πρώτη 10€υρη του 2017: Απάντηση: Ωραία μας τα λέει η Wind... Το δίκιο σου που να βρεις μετά δεν ξέρω (Όπως τα λέει το sms λέω, έτσι; Γιατί πολλοί θα βρεθούν να πούνε: Μπράβο, τί είναι -5€; 300΄όλους σε κάθε 10ευρη του 2017 θα σου δίνει: ΟΚ. Τα ξέρω αυτά....:p)

2η περίπτωση: Δε χρεώνει....Εεεεε τότε πολύ ωραία προσφορά. Τί καλά μας δίνει η Wind; τα δίνει σε λίγους;

Δε νομίζω.

Η 1η περίπτωση είναι...Άλλο που δεν το λέει...Τα είπαμε:

Edited by impreza_sti

ποσα ευρω εχει μεσα ο λογαριασμος σου? Αφαιρεθηκαν 5? Αν οχι η απαντηση μπορει να δωθει αν κανεις ανανεωση 10 ευρω. Καντην και μετα δωσε απαντηση στο ερωτημα σου. Ολα τα αλλα ειναι υποθεσεις και θεωριες.

Διαγράφτηκαν ορισμένα που είχαν ξεφύγει περισσότερο από την ουσία. Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστούν τα ανούσια μηνύματα. Αν κάποιος λάβει την προσφορά αυτή και ανανεώσει απλά ας μας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova