damianos Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Στα 4 βασικά πακέτα Δεν βλέπω διάφορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Στα 4 βασικά πακέτα Δεν βλέπω διάφορες... Σε σχέση με 1 βδομάδα πιο πριν θα λέει: http://i68.tinypic.com/13zzxpz.jpg Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε......:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Στο blender μέσω της εφαρμογής γράφει bonus 120'+120sms προς wind/q και δώρο 300sms προς wind/q. Ξέρουμε αυτά τα 300sms τι διάρκειά έχουν; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Στο blender μέσω της εφαρμογής γράφει bonus 120'+120sms προς wind/q και δώρο 300sms προς wind/q. Ξέρουμε αυτά τα 300sms τι διάρκειά έχουν; 15 μέρες. https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/ Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μια ερώτηση προς τους πιο παλιούς, που έχουν κάνει Χριστούγεννα με F2G: Θυμόσαστε να βγάζουν κάποιο καλό πακετάκι ίντερνετ στις γιορτές; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μια ερώτηση προς τους πιο παλιούς, που έχουν κάνει Χριστούγεννα με F2G: Θυμόσαστε να βγάζουν κάποιο καλό πακετάκι ίντερνετ στις γιορτές; Έχω κάνει αρκτετές φορές Χριστούγεννα με F2G :) Συνήθως βγάζουν για Data πχ 1GB για 3 μέρες ή κάτι τέτοιο αλλά τίποτα δεν είναι στάνταρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Έχω κάνει αρκτετές φορές Χριστούγεννα με F2G :) Συνήθως βγάζουν για Data πχ 1GB για 3 μέρες ή κάτι τέτοιο αλλά τίποτα δεν είναι στάνταρ Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο ή (αν είχε ποτέ) θα ήταν "πολύ μικρό" σε σχέση με τις άλλες 2 εταιρείες στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Σχεδόν ποτέ (ή δεν το θυμάμαι) δε δίνει δωρεάν Χριστουγεννιάτικο δώρο. Απλά μπορεί να αυξήσει παροχές σε κάποιο πακέτο επί πληρωμή. Πχ πέρυσι το 5GB με 15€ έδινε 10GB (όλα για 1 μήνα και όχι τα 5 δώρο για 15 μέρες, όπως το'κανε από το καλοκαίρι φέτος). Επίσης αυξάνει το loggNwin 150MB sta 300MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλημερα. Να κανω μια ερωτηση. Σημερα εβαλα μια καρτα των 10 ευρω στο καρτοκινητο της μητερας μου, αλλα βλεπω πως δεν μπηκαν τα 300 δωρεαν λεπτα ομιλιας που δινει η wind. Ο αριθμος ειναι καινουργιος. και τις 2 φορες που βαλαμε καρτα δεν πηραμε τα δωρεαν λεπτα. Πριν απο λιγο πηγα στην wind και μου λεει η πωλητρια οτι αυτη η προσφορα ισχύει μονο για τους παλιους συνδρομητες. ετσι ειναι? η πρεπει να κανω κατι εγω πχ καποια ενεργοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι, δεν γίνεται να είναι καινούριος αριθμός και να έχει αυτό το bonus. Μόνο παλιοί αριθμοί που είχαν ενεργοποιηθεί μέχρι 2-3 χρόνια πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι, δεν γίνεται να είναι καινούριος αριθμός και να έχει αυτό το bonus. Μόνο παλιοί αριθμοί που είχαν ενεργοποιηθεί μέχρι 2-3 χρόνια πριν. της μανας μου παιζει να ειναι και 10 χρονων ο αριθμος και την εχει αυτη την προσφορα. του πατερα μου ειναι πιο νεος ο αριθμμος αλλα σιγουρα πανω απο 3 χρονια και δεν του μπαινει η προσφορα. μπορω να κανω κατι μπας και του την δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά πήγα χθες public και πήρα κάποια πράγματα 35€ μου έδωσαν καρτούλα F2G με τα χρήματα μέσα το καλό έιναι πως μπορείς με αυτά τα χρήματα να ενεργοποιήσεις και πακέτα !! Τώρα έχω 6gb αέρα για το στικάκι που έχω στην WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 της μανας μου παιζει να ειναι και 10 χρονων ο αριθμος και την εχει αυτη την προσφορα. του πατερα μου ειναι πιο νεος ο αριθμμος αλλα σιγουρα πανω απο 3 χρονια και δεν του μπαινει η προσφορα. μπορω να κανω κατι μπας και του την δωσουν? Δεν νομίζω να γίνεται κάτι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν το χρονικό όριο μετά από το οποίο δεν το δίνανε. Μπορεί και λίγο παραπάνω από 3 χρόνια. Αν δεν το είχατε απενεργοποιήσει, τότε προφανώς δεν το είχε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδια απο τη στιγμη που ενεργοποιουνται τα log & Win ποση διαρκεια εχουν αν δεν τα χρησιμοποιησεις? Εγω ας πουμε εβαλα σημερα καρτα και ενεργοποιη8ηκαν, αλλα δεν θελω να τα χρησιμοποιησω αμεσα. Αν δεν παρω το πρωτο, μετα απο 7 ημερες θα εχει απενεργοποιηθει? Μπορω ας πουμε να ξεκινησω να τα χρησιμοποιω μετα απο 15 μερες και να τα παρω και τα 4 καθε 7 μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδια απο τη στιγμη που ενεργοποιουνται τα log & Win ποση διαρκεια εχουν αν δεν τα χρησιμοποιησεις? Εγω ας πουμε εβαλα σημερα καρτα και ενεργοποιη8ηκαν, αλλα δεν θελω να τα χρησιμοποιησω αμεσα. Αν δεν παρω το πρωτο, μετα απο 7 ημερες θα εχει απενεργοποιηθει? Μπορω ας πουμε να ξεκινησω να τα χρησιμοποιω μετα απο 15 μερες και να τα παρω και τα 4 καθε 7 μερες? Δεν νομίζω. 1η εβδομάδα αρχίζει την μέρα που έκανες ανανέωση. Αν δεν τα πάρεις μία εβδομάδα, απλός τα χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδια απο τη στιγμη που ενεργοποιουνται τα log & Win ποση διαρκεια εχουν αν δεν τα χρησιμοποιησεις? Εγω ας πουμε εβαλα σημερα καρτα και ενεργοποιη8ηκαν, αλλα δεν θελω να τα χρησιμοποιησω αμεσα. Αν δεν παρω το πρωτο, μετα απο 7 ημερες θα εχει απενεργοποιηθει? Μπορω ας πουμε να ξεκινησω να τα χρησιμοποιω μετα απο 15 μερες και να τα παρω και τα 4 καθε 7 μερες? Παράδειγμα (ακόμα κ με "κάρτα" 5€): 1. "Κάρτα" σήμερα 23/11/2016 2. Μπορείς να ενεργοποιήσεις όσα logNwin σου ανοίγουν διαθέσιμα ως και 23/12/2016 3. Μπορείς να ενεργοποιήσεις έως κ 4 logNwin Έτσι, Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει ήδη 4 δώρα logNwin ως την 23/12/2016 (πχ έχεις ενεργοποιήσει μόνο 3 τέτοια δώρα ως την 23/12/2016) και Σου ανοίγει να ενεργοποιήσεις 1 δώρο logNwin την 23/12/2016 (30 μέρες από την "κάρτα" πχ 5€): ΤΟΤΕ Μπορείς να ενεργοποιήσεις 1 logNwin που θα ισχύει για 7 μέρες: Από 23/12/2016 έως και 30/12/2016. Προσοχή στην 30/12/2016 ΜΟΝΟ ΑΝ πάρεις το logNwin 150 (ή 300 ως τότε λόγω Χριστουγέννων) ΜΒ γιατί χρεώνει πιθανόν 1,01€ daily internet για το οποίο σου έρχεται sms ενημέρωσης -1,01€ daily internet την επομένη 31/12/2016. ΑΝ κατάλαβες το "πνεύμα" εφαρμογής των logNwin, ρύθμισέ τα να τα παίρνεις όποτε θες τα 4 δώρα logNwin που δικαιούσαι από "κάρτα" ακόμα και 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Νομίζω πως μπορείς να ενεργοποιήσεις πέντε συνολικά με μια ανανέωση. Πχ σε ανανέωση 1η του μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις log n win στις 1,8,15,23,30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Νομίζω πως μπορείς να ενεργοποιήσεις πέντε συνολικά με μια ανανέωση. Πχ σε ανανέωση 1η του μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις log n win στις 1,8,15,23,30 Ίσχυε παλιότερα αυτό (ως φέτος το καλοκαίρι). Αν το έχεις δοκιμάσει και έχει "πιάσει", πες μας, γιατί το τελευταίο (5ο lgNwin όπως τα λες: Από 30 του μηνός) ενεργοποιείται μεν και φαίνεται στο app κ στο f2go.gr ΑΛΛΑ δεν είναι πραγματικό (για πραγματική χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μόλις ανανέωσα 5 ευρω και μου έδωσε τρίμηνη παράταση και όχι 6μηνη. Πάει και η wind δηλαδή; Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Eδώ και λίγο καιρό ναι, τα χρήματα της ανανέωσης έχουν 3μηνη διάρκεια. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά πήγα χθες public και πήρα κάποια πράγματα 35€ μου έδωσαν καρτούλα F2G με τα χρήματα μέσα το καλό έιναι πως μπορείς με αυτά τα χρήματα να ενεργοποιήσεις και πακέτα !! Τώρα έχω 6gb αέρα για το στικάκι που έχω στην WIND Τι εννοείς καρτούλα; Νέα sim ή κάρτα ανανέωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εγώ νέo νουμεράκι F2G καταλαβαίνω ότι εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μόλις ανανέωσα 5 ευρω και μου έδωσε τρίμηνη παράταση και όχι 6μηνη. Πάει και η wind δηλαδή; Ναι. 3μηνο από δω κ πέρα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6954192#post6954192 Εγώ νέo νουμεράκι F2G καταλαβαίνω ότι εννοεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6986663#post6986663 Άρα ταυτοποίησε νέα sim f2go με τόσα € μέσα όσα πλήρωσε € για ό,τι αγόρασε, έτσι; Τα € ισχύουν για 1 μήνα ή κανονικά (3μηνα κλπ)? Γιατί μας έχει συνηθίσει σε κάτι "άλλα" η Wind/Public. Θυμίζει τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Wind ως το 2013 αν είναι όλα τα € μέσα......κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Πήγα εχθές και έκανα αγορά 50 ευρώ.Μου έδωσαν καιρούργια κάρτα f2go και έκανα ταυτοποίηση.Τα 50 ευρώ ισχύουν για 1 μήνα και θα φαίνονται από σήμερα το απόγευμα.Μαλιστα μου έδωσαν και συμβουλή επειδή είναι μεγάλο το ποσό,1-2 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας που θα ισχύουν τα λεφτα να βάλω τα πακετα που θέλω έτσι ώστε να έχω αλλο ένα μηνα με ότι θελω.Θα το λιώσω το ιντερνετ για 2 μηνες. :D:D:D Tελίκα μου τα έβαλαν σημερα το πρωί τα 50 και ισχύουν εως 22/12 Edited November 24, 2016 by tommy1984 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 της μανας μου παιζει να ειναι και 10 χρονων ο αριθμος και την εχει αυτη την προσφορα. του πατερα μου ειναι πιο νεος ο αριθμμος αλλα σιγουρα πανω απο 3 χρονια και δεν του μπαινει η προσφορα. μπορω να κανω κατι μπας και του την δωσουν? Ζήτα το ευγενικά από την φόρμα επικοινωνίας της wind και εάν κάτσει έκατσε.Εμένα πριν 2 μήνες που το ζήτησα μου το έδωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ηρθε μήνυμα :δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας! ανανέωση με 10 ευρώ έως 29 /11 και διπλασίασε την κάρτα σου! επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διαρκεί 30 ημέρες. Τι σημαινει δεν καταλαβα? Δεν ισχύει αυτή η προσφορά; Έκανα χθες ανανέωση 10€ online (μέσω paypal) και δεν πήρα διπλασιασμό! Μήπως και αυτό ισχύει μόνο για όσους έλαβαν σχετικό SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts