George6633 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Φίλες και φίλοι μπορείτε απλά να μπείτε στο άρθρο 11 και να μήν σάς ενοχλήσει ποτέ ξανά κανένας... Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση μακριά είναι η λύση και όχι τα υμημετρα πού περιγράφετε παραπάνω... Ακριβως.Το έχω κάνει και στον αριθμό Wind και στον αριθμό Cosmote που έχω και εδώ και 2-3 χρόνια έχω βρει την ησυχία μου. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/etairiko-profil/genikes-plirofories/mitroo-arthrou-11/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Καλησπέρα, Σε δυο κινητά που έκανα ανανέωση, το δικό μου παίρνει τα 300 λεπτά (πήρε και το χαράτσι των 5€)...και της γυναίκας μου, έδωσε bonus καταστήματος...στην γυναίκα μου χρόνο προς σταθερά και σε εμένα προς wind/q (ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα επιλέξει χρόνο προς σταθερά)...να τους 'κράξω' ή όχι ? Ποιός επέλεξε να μου δώσουν χρόνο προς wind/q ? :mad: Edited March 7, 2016 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Την επιλογή την έκανε το κατάστημα , αφού δεν την έκανες εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 #F2G CREW! EIΣAI EΩΣ 20 XPONΩN; EΛA ΣE 1 KAT/MA WIND, & ΓINE EΣY 1 AΠO TOYΣ 10.000 ΠPΩTOYΣ CREW ΠOY KEPΔIZOYN 10€! EΠIΠΛEON 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB ME 5€ & FREE KΛHΣEIΣ TΩN 3 ΔEYT. AΠO TO ΠIO COOL ΠAKETO! Εγώ που μπήκα στο crew πριν από καμιά εβδομάδα μπορώ να τα πάρω? Μακάρι δεν είναι και άσχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 #F2G CREW! EIΣAI EΩΣ 20 XPONΩN; EΛA ΣE 1 KAT/MA WIND, & ΓINE EΣY 1 AΠO TOYΣ 10.000 ΠPΩTOYΣ CREW ΠOY KEPΔIZOYN 10€! EΠIΠΛEON 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB ME 5€ & FREE KΛHΣEIΣ TΩN 3 ΔEYT. AΠO TO ΠIO COOL ΠAKETO! Εγώ που μπήκα στο crew πριν από καμιά εβδομάδα μπορώ να τα πάρω? Μακάρι δεν είναι και άσχημα! Φαίνεται δεν έχει το "πακέτο" την ανταπόκριση που θα περίμενε η Wind και δίνει ΚΑΙ 10€!! Μπορεί τον άλλο μήνα να δίνει και περισσότερα (€ ?? , τί άλλο?) Εσύ που το πήρες ρώτα αν το δικαιούσαι αυτή τη στιγμή αφού ξεκίνησε το 10ρικο€. Αν και είναι κίνητρο και δε θα έχει νόημα (κίνητρο) για να στο δώσει η εταιρεία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Φαίνεται δεν έχει το "πακέτο" την ανταπόκριση που θα περίμενε η Wind και δίνει ΚΑΙ 10€!! Μπορεί τον άλλο μήνα να δίνει και περισσότερα (€ ?? , τί άλλο?) Εσύ που το πήρες ρώτα αν το δικαιούσαι αυτή τη στιγμή αφού ξεκίνησε το 10ρικο€. Αν και είναι κίνητρο και δε θα έχει νόημα (κίνητρο) για να στο δώσει η εταιρεία.... 18 με 20 δεν αφηνει κανες το WhatsUp του και το CU του για να παει F2G και ας του δεινουν και 50ρικο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 18 με 20 δεν αφηνει κανες το WhatsUp του και το CU του για να παει F2G και ας του δεινουν και 50ρικο. Έχεις δικιο. Αν και υποψιάζομαι ότι το 10€ρικο extra που δίνει αυτή την περίοδο (Μπορεί τον άλλο μήνα να δίνει και 50€ρικο ή δεν ξέρω τι...) Το 10€ρικο που δίνει θα είναι κανένα από αυτα τα (όχι για χρήση σε πακέτα) αλλά να τα φας σε απευθείας χρεώσεις (κλήσεις του 0,49€/ 1΄ κλπ). Τα γνωστά της Wind. Αν μάθει κανείς για το που ΜΠΟΡΕΙ να γίνει χρήση του 10€ρικου που δίνει "δωρεάν" η Wind, ας ενημερώσει....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σημερα αλλαξα δυο καρτες σε 4g σε καταστημα wind δωρεαν,για καποιους που λενε οτι πληρωνεις 5€ και χωρις να μου ρθει μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σημερα αλλαξα δυο καρτες σε 4g σε καταστημα wind δωρεαν,για καποιους που λενε οτι πληρωνεις 5€ και χωρις να μου ρθει μηνυμα. Είσαι τυχερός γιατί οι υπάλληλοι στο κατάστημα που πήγες είναι ενημερωμένοι και μπράβο τους!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Αν μάθει κανείς για το που ΜΠΟΡΕΙ να γίνει χρήση του 10€ρικου που δίνει "δωρεάν" η Wind, ας ενημερώσει....:) Ναι, αυτά τα "δωρεάν λεΦτά" στα bonus διπλασιασμού, κλπ, είναι ότι πιο ελεινό και άχρηστο έχουν σκεφτεί στο marketing της Wind. Εκτός του ότι σε ανανέωση 10Ε, ο χρόνος ομιλίας που κερδίζεις είναι στην ουσία 6 κλήσεις max (των 3 λεπτών), δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ πιθανότητα να τις κάνεις επειδή καταναλώνονται τελευταία μετά από όλα τα πακέτα. Αλλά ναι.. είναι πιο θεαματικό να σου λένε "κερδίζεις 10Ε!!!" από "κερδίζεις 18 λεπτά ομιλίας που μάλλον δε θα χρησιμοποιήσεις πότε" :p Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ναι, αυτά τα "δωρεάν λεΦτά" στα bonus διπλασιασμού, κλπ, είναι ότι πιο ελεινό και άχρηστο έχουν σκεφτεί στο marketing της Wind. Εκτός του ότι σε ανανέωση 10Ε, ο χρόνος ομιλίας που κερδίζεις είναι στην ουσία 6 κλήσεις max (των 3 λεπτών), δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ πιθανότητα να τις κάνεις επειδή καταναλώνονται τελευταία μετά από όλα τα πακέτα. Αλλά ναι.. είναι πιο θεαματικό να σου λένε "κερδίζεις 10Ε!!!" από "κερδίζεις 18 λεπτά ομιλίας που μάλλον δε θα χρησιμοποιήσεις πότε" :p Παλια ειχε συχνα διπλασιασμο οπου μπορουσες να αγορασεις κανονικα πακετα.Βεβαια ηταν και πιο ακριβα τοτε,αλλα και παλι συνεφερε,δωρο ηταν οπως και τωρα βεβαια αλλα τουλαχιστον να μπορουσες να τα χαρισεις πχ στο Χαμογελο του παιδιου η στην Κιβωτο.Ουτε αυτο γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ούτε εγώ πληρωσα,ήρθε μήνυμα,αλλά η υπάλληλος με ρώτησε μόνο αν είναι παλιά ή sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Αν ενεργοποιήσουμε το πακέτο μέσα απο το app που δίνει 300 λεπτά προς όλους και 200 προς wind τότε μας ξεκλειδώνουν τα turbo/more ? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Αν ενεργοποιήσουμε το πακέτο μέσα απο το app που δίνει 300 λεπτά προς όλους και 200 προς wind τότε μας ξεκλειδώνουν τα turbo/more ? Ναι τα turbo για 24 ωρες και μετα τα more Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 παιδιά το chat το βγάλανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 παιδιά το chat το βγάλανε; Όχι. Ξαναδοκίμασε μετά μέχρι να στο βγάλει: http://i65.tinypic.com/296dv6f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ναι, αυτά τα "δωρεάν λεΦτά" στα bonus διπλασιασμού, κλπ, είναι ότι πιο ελεινό και άχρηστο έχουν σκεφτεί στο marketing της Wind. Εκτός του ότι σε ανανέωση 10Ε, ο χρόνος ομιλίας που κερδίζεις είναι στην ουσία 6 κλήσεις max (των 3 λεπτών), δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ πιθανότητα να τις κάνεις επειδή καταναλώνονται τελευταία μετά από όλα τα πακέτα. Αλλά ναι.. είναι πιο θεαματικό να σου λένε "κερδίζεις 10Ε!!!" από "κερδίζεις 18 λεπτά ομιλίας που μάλλον δε θα χρησιμοποιήσεις πότε" :p Ναι, μόνο που δεν είναι 6 κλήσεις max, αλλά 18. Στο βασικό τιμοκατάλογο όλων των εταιρειών, ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης, είναι 1 λεπτό και όχι 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ναι, μόνο που δεν είναι 6 κλήσεις max, αλλά 18. Στο βασικό τιμοκατάλογο όλων των εταιρειών, ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης, είναι 1 λεπτό και όχι 3. Σωστός! 18 λεπτά σκέτο οπότε ;) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Όχι. Ξαναδοκίμασε μετά μέχρι να στο βγάλει: http://i65.tinypic.com/296dv6f.jpg ευχαριστώ! μάλλον "εφαγε" κολλημα όπως και το ευρώ για ιντερνετ. αντε να δω θα το πάρω πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 ευχαριστώ! μάλλον "εφαγε" κολλημα όπως και το ευρώ για ιντερνετ. αντε να δω θα το πάρω πισω; Για το 1€, θα γράψεις στη σελίδα τους στο facebook. Εννοείται όχι μήνυμα, postάρισμα στον τοίχο τους. Και όχι και πολύ "ήρεμο" το κείμενό σου. Σε 1-2 μέρες στο επιστρέφουν. Α. Μη γράψεις τον αριθμό σου στον τοίχο τους. Θα σου απαντήσουν στο post σου και θα σου ζητήσουν να σου τον στείλεις με μήνυμα, στον messenger. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) ευχαριστώ! μάλλον "εφαγε" κολλημα όπως και το ευρώ για ιντερνετ. αντε να δω θα το πάρω πισω; 8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες .και ζητησε να σου δωσουν το euro... ο πιο ευκολος χωρις χρεωση τροπος . Παραπονο δεν εχεις; παρε τηλ Edited March 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ακριβως.Το έχω κάνει και στον αριθμό Wind και στον αριθμό Cosmote που έχω και εδώ και 2-3 χρόνια έχω βρει την ησυχία μου. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Εγώ έχω ζητήσει να μην δέχομαι ανώνυμες κλήσεις κ έχω ησυχάσει. Έχει κοπεί το 99% των διαφημιστικών :lol:κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ έχω ζητήσει να μην δέχομαι ανώνυμες κλήσεις κ έχω ησυχάσει. Έχει κοπεί το 99% των διαφημιστικών :lol:κλήσεων Εγώ έχω κατεβάσει το truecaller και εχω ησυχάσει από το 100% των διαφημιστικών,τραπεζών,δικηγόρων και όλα αυτά χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapes Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδιά μια βοήθεια. Πως μπορώ να Παρω και εγώ το πακέτο με 8.5€ (1500+1,5γιγα) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts