oxxy Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ποτε ειναι που θα μας παρει τα λεφτα για την προσφορα λεπτων προς ολους? και ποιο το ποσο? Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις στo σχήμα προσφοράς για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Free2Talk που προσφέρει 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας ή βιντεο-κλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα, στις 2 πρώτες ανανεώσεις κάθε ημερολογιακού μήνα. Συγκεκριμένα, , με ισχύ από 15 Φεβρουαρίου 2016, επιβάλλεται ετήσιο τέλος χρήσης της προσφοράς αξίας 5€, το οποίο θα αφαιρείται αυτόματα και ΜΟΝΟ μία φορά από το υπόλοιπο του συνδρομητή ανά ημερολογιακό έτος. Η προσφορά συνεχίζει να υφίσταται και οι συνδρομητές θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν 300’ δωρεάν ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στις 2 πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και πάνω ανά ημερολογιακό μήνα. Το νέο πρόγραμμα θα ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του Καρτοκινητού WIND F2G που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Free2Talk. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έχουμε και λέμε για χτες: Ενεργοποιημένο πακέτο ειδικής προσφοράς + 1gb απο καταστημα....διαθέσιμα εκείνη τη στιγμη 2336.52mb!! Επίσης, βρισκομαι σπίτι με συνδεδεμένο wifi, δεδομένα κινητής κλειστά (τα ανοίγωμονο εκτός σπιτιού) και αλλαγμένο το ΑΡΝ απο το μεσημέρι ηδη!! Screenshot #1 10-02-2016 23:59:16 http://s24.postimg.org/67flu9iat/Screenshot_2016_02_10_23_59_21.png Screenshot #2 11-02-2026 00:00:40 http://s29.postimg.org/p4n067mrb/Screenshot_2016_02_11_00_00_48.png Το 1€ το τσιμπησαν όπως βλέπετε! Προφανως και 00:01 έπεσε ξεχεστικο τηλεφώνημα στο 8005000200 και ξεχεστικο μήνυμα στο facebook με τα screenshots και 9:08 το πρωι το επέστρεψαν (και κατα τις 10:30 ήρθε και SMS για χρέωση mobile data ΧΤΕΣ!) Για να δω τι θα πουν τώρα όλοι όσοι μου έλεγαν....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Για να σας δω ρε παιδιά να προσπαθησετε παλι να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα! Έκανα ανανέωση με τον ίδιο τρόπο που έκανες εσύ, τελευταία (ή προτελευταία μέρα λήξης του μήνα και του πακέτου δεδομένων) και δεν είχα καμία απολύτως χρέωση internet. Lumia 640 ds η συσκευή, χωρίς πειραγμένο apn. Σημειωτέων, 2 φορές παλιότερα με έχουν χρεώσει το 1€, αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω θέμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έχουμε και λέμε για χτες: Ενεργοποιημένο πακέτο ειδικής προσφοράς + 1gb απο καταστημα....διαθέσιμα εκείνη τη στιγμη 2336.52mb!! Επίσης, βρισκομαι σπίτι με συνδεδεμένο wifi, δεδομένα κινητής κλειστά (τα ανοίγωμονο εκτός σπιτιού) και αλλαγμένο το ΑΡΝ απο το μεσημέρι ηδη!! Το 1€ το τσιμπησαν όπως βλέπετε! Προφανως και 00:01 έπεσε ξεχεστικο τηλεφώνημα στο 8005000200 και ξεχεστικο μήνυμα στο facebook με τα screenshots και 9:08 το πρωι το επέστρεψαν (και κατα τις 10:30 ήρθε και SMS για χρέωση mobile data ΧΤΕΣ!) Για να δω τι θα πουν τώρα όλοι όσοι μου έλεγαν....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Για να σας δω ρε παιδιά να προσπαθησετε παλι να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα! Kαι σ' εμένα έγινε 1 φορά αυτό, όταν έληξε το πακέτο με τα ΜΒ! Αμέσως μόλις άλλαξε η μέρα και έληξε το πακέτο, με τα δεδομένα της WIND κλειστά, με χρέωσε 1€! Εγώ τη μέρα που είναι να λήξει το πακέτο των 8,5€, το αγοράζω και πάλι πριν λήξει, ώστε να μην έχω απρόοπτα... Μια φορά το ξέχασα και αμέσως τα μεσάνυχτα μου έφαγε 1€ και η WIND μου έλεγε πως φαίνεται ότι υπήρξε κίνηση δεδομένων!! :mad: Τουλάχιστον μου έδωσαν το 1€ πίσω, οπότε δεν ασχολούμαι περισσότερο... Να δω τώρα πότε θα πάρει η μάνα μου πίσω τα 8€ που της έφαγαν για το Daily Internet στα τέλη του Γενάρη, έχοντας τα δεδομένα κλειστά και αλλαγμένο το ΑΡΝ (ώστε να μη μπαίνει στο ίντερνετ) και τώρα στα e-mail δεν απαντάνε! Θα στείλω ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Να δω τώρα πότε θα πάρει η μάνα μου πίσω τα 8€ που της έφαγαν για το Daily Internet στα τέλη του Γενάρη, έχοντας τα δεδομένα κλειστά και αλλαγμένο το ΑΡΝ (ώστε να μη μπαίνει στο ίντερνετ) και τώρα στα e-mail δεν απαντάνε! Θα στείλω ξανά... Χωρίς να έχω δει προηγούμενα posts σου, τους έχεις στείλει στο facebook; Αλλά όχι μήνυμα, post στον τοίχο τους, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Kαι σ' εμένα έγινε 1 φορά αυτό, όταν έληξε το πακέτο με τα ΜΒ! Αμέσως μόλις άλλαξε η μέρα και έληξε το πακέτο, με τα δεδομένα της WIND κλειστά, με χρέωσε 1€! Εγώ τη μέρα που είναι να λήξει το πακέτο των 8,5€, το αγοράζω και πάλι πριν λήξει, ώστε να μην έχω απρόοπτα... Μια φορά το ξέχασα και αμέσως τα μεσάνυχτα μου έφαγε 1€ και η WIND μου έλεγε πως φαίνεται ότι υπήρξε κίνηση δεδομένων!! :mad: Τουλάχιστον μου έδωσαν το 1€ πίσω, οπότε δεν ασχολούμαι περισσότερο... Να δω τώρα πότε θα πάρει η μάνα μου πίσω τα 8€ που της έφαγαν για το Daily Internet στα τέλη του Γενάρη, έχοντας τα δεδομένα κλειστά και αλλαγμένο το ΑΡΝ (ώστε να μη μπαίνει στο ίντερνετ) και τώρα στα e-mail δεν απαντάνε! Θα στείλω ξανά... 2γεναρη ειχα πακετο με τα 1500 προς ολους + 1500 MB Με 400 MB να μου μενουν. 2γεναρη ωρα 00:01 -1 euro 3 γεναρη ωρα 12:00 το πρωι sms απο την wind οτι χτες χρεωθηκες 1euro daily internet Πηρα τηλ και μου πιστωσαν το 1euro Για ποιον λογο με χρεωσαν χωρις να ανοιξω data στης 2 γεναρη και αξαλου ειχα ενεργο πακετο Ποτε ξανα δεν ειχα χρεωση για daily internet με τα ιδια τηλ nokia lumia 930 και microsoff lumia 640 lte Τα συμπερασματα δικα σας Εγω το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι χρεωνουν οποιον να ειναι ακομα και εαν εχει ενεργο πακετο και αν το παρει χαμπαρι εχει καλος του πιστωνουν τα λεφτα!!! Εαν δεν το παρει χαμπαρι πλουτηζουν ακομα περισοτερο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 2γεναρη ειχα πακετο με τα 1500 προς ολους + 1500 MB Με 400 MB να μου μενουν. 2γεναρη ωρα 00:01 -1 euro 3 γεναρη ωρα 12:00 το πρωι sms απο την wind οτι χτες χρεωθηκες 1euro daily internet Πηρα τηλ και μου πιστωσαν το 1euro Για ποιον λογο με χρεωσαν χωρις να ανοιξω data στης 2 γεναρη και αξαλου ειχα ενεργο πακετο Ποτε ξανα δεν ειχα χρεωση για daily internet με τα ιδια τηλ nokia lumia 930 και microsoff lumia 640 lte Τα συμπερασματα δικα σας Εγω το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι χρεωνουν οποιον να ειναι ακομα και εαν εχει ενεργο πακετο και αν το παρει χαμπαρι εχει καλος του πιστωνουν τα λεφτα!!! Εαν δεν το παρει χαμπαρι πλουτηζουν ακομα περισοτερο Τα ιδια περίπου μου εκαναν και εμένα,όπου μπορέσουν και αρπάξουν......είναι για κλάματα η εταιρεία... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τα ιδια περίπου μου εκαναν και εμένα,όπου μπορέσουν και αρπάξουν......είναι για κλάματα η εταιρεία... Και για να το παμε λιγο αναλυτικα εχω κανει και την ρυθμιση να μην περνουν δεδομενα η εφαρμογες Οριστε http://i67.tinypic.com/amv6lu.png Διαβαστε την φωτο να δειτε τι λεει και που ειναι ρυθμισμενο η telestet ποτε δεν πεθαινει:lol: Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Απο όσο γνωρίζω την Δευτέρα 15/2. 5€ είναι Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αποφύγουμε; Δεν κατάλαβα γιατι θέλουν τα 5€; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το ημερήσιο internet του ευρώ με αίτημα στην εταιρία ? Ναι, με τηλεφώνημα στο 1231. Εννοώ τελείως το ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αντιγράφω από το chat που έκανα με το CC της WIND..... Katerina Thu, 02/11/16 12:50:10 pm Europe/Athens Γεια σου kokalo. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; kokalo 12:50:24 pm Καλημέρα. Katerina 12:50:28 pm Καλημέρα. kokalo 12:51:25 pm Έχω μάθει για την χρέωση που θα υπάρχει από 15/2 για το Free2Talk Bonus και θα ήθελα να το απενεργοποιήσω. Πως μπορώ να το κάνω αυτό...? Katerina 12:52:21 pm Αρχικά να σας ενημερώσω ότι το τέλος χρήσης της προσφοράς είναι αξίας 5€ και μόνο μια φορά ανά ημερολογιακό έτος . Θα χρειαστεί να προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα για ακύρωση της προσφοράς free2talk και σε 2 περίπου εργάσιμες ημέρες θα λάβουμε απάντηση . Θα χρειαστώ τον αριθμό κινητού σας , το ονοματεπώνυμό σας και το αφμ ή τον αριθμό της ταυτότητάς σας παρακαλώ για να το προωθήσω . kokalo 12:54:48 pm Αν απλά ενεργοποιήσω το Free2Surf Bonus από το MyF2G account δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα? ΘΑ υπάρχει κάποια άλλη παρενέργεια? Katerina 12:54:51 pm Αφορά το ίδιο πρόγραμμα ,οπότε και πάλι θα ισχύει το τέλος χρήσης αξίας 5€ . kokalo 12:56:26 pm Η ανακοίνωση σας όμως αναφέρει μόνο το Free2Talk αν δεν κάνω λάθος.... Katerina 12:57:16 pm Το free2talk και το free2surf είναι 2 παροχές του ίδιου προγράμματος .Το free2talk είναι η κύρια παροχή που λαμβάνουν όλοι για τον λόγο αυτό αναφέρεται μόνο αυτό . kokalo 12:58:24 pm Εντάξει λοιπόν. Το τηλέφωνο μου είναι XXXXXXXX Στο όνομα XXXXX και ΑΦΜ XXXXXXXX απλά θα ήθελα η απενεργο[ποίηση να γίνει σε όλα τα καρτοκινητά που έχω στον ονομά μου αν είναι δυνατόν. Katerina 01:00:39 pm Θα χρειαστεί να μου αναφέρετε τους αριθμούς για να ελέγξω αν είναι και στα δικά σας στοιχεία kokalo 01:01:06 pm Βεβαίως.... XXXXXXXXXXXXXXXXXXX Όλα στα δικά μου στοιχεία.... Katerina 01:06:14 pm Το έχω ήδη προωθήσει .Μπορείτε αύριο να επικοινωνήσετε μαζί μας για νεότερη ενημέρωση . Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; Τα συμπεράσματα δικά σας...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Αντιγράφω από το chat που έκανα με το CC της WIND..... Katerina Thu, 02/11/16 12:50:10 pm Europe/Athens Γεια σου kokalo. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; kokalo 12:50:24 pm Καλημέρα. Katerina 12:50:28 pm Καλημέρα. kokalo 12:51:25 pm Έχω μάθει για την χρέωση που θα υπάρχει από 15/2 για το Free2Talk Bonus και θα ήθελα να το απενεργοποιήσω. Πως μπορώ να το κάνω αυτό...? Katerina 12:52:21 pm Αρχικά να σας ενημερώσω ότι το τέλος χρήσης της προσφοράς είναι αξίας 5€ και μόνο μια φορά ανά ημερολογιακό έτος . Θα χρειαστεί να προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα για ακύρωση της προσφοράς free2talk και σε 2 περίπου εργάσιμες ημέρες θα λάβουμε απάντηση . Θα χρειαστώ τον αριθμό κινητού σας , το ονοματεπώνυμό σας και το αφμ ή τον αριθμό της ταυτότητάς σας παρακαλώ για να το προωθήσω . kokalo 12:54:48 pm Αν απλά ενεργοποιήσω το Free2Surf Bonus από το MyF2G account δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα? ΘΑ υπάρχει κάποια άλλη παρενέργεια? Katerina 12:54:51 pm Αφορά το ίδιο πρόγραμμα ,οπότε και πάλι θα ισχύει το τέλος χρήσης αξίας 5€ . kokalo 12:56:26 pm Η ανακοίνωση σας όμως αναφέρει μόνο το Free2Talk αν δεν κάνω λάθος.... Katerina 12:57:16 pm Το free2talk και το free2surf είναι 2 παροχές του ίδιου προγράμματος .Το free2talk είναι η κύρια παροχή που λαμβάνουν όλοι για τον λόγο αυτό αναφέρεται μόνο αυτό . kokalo 12:58:24 pm Εντάξει λοιπόν. Το τηλέφωνο μου είναι XXXXXXXX Στο όνομα XXXXX και ΑΦΜ XXXXXXXX απλά θα ήθελα η απενεργο[ποίηση να γίνει σε όλα τα καρτοκινητά που έχω στον ονομά μου αν είναι δυνατόν. Katerina 01:00:39 pm Θα χρειαστεί να μου αναφέρετε τους αριθμούς για να ελέγξω αν είναι και στα δικά σας στοιχεία kokalo 01:01:06 pm Βεβαίως.... XXXXXXXXXXXXXXXXXXX Όλα στα δικά μου στοιχεία.... Katerina 01:06:14 pm Το έχω ήδη προωθήσει .Μπορείτε αύριο να επικοινωνήσετε μαζί μας για νεότερη ενημέρωση . Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; Τα συμπεράσματα δικά σας...... Εγω το ελεγα οτι οποιος βαλει το Free2surf Θα εχει χρεωση και αυτος γιατι στην ουσια ειναι το ιδιο με το F2all απο τοτε που τα εβγαλε η wind και και μερικοι εδω ελεγαν οτι δεν θα χρεωθουν Οριστε τωρα Τα ελεγα τα ελεγα και δεν ακουσατε Εγω παντως δεν το κααταργησω και ας μου εχουν δωσει και την ειδικη προσφορα 1500 προς ολους +1.5GB γιατι αν σταματησουν την ειδικη σε καποια φαση τοτε μενουν τα 300 Και πρωτιμω να εχω τα 300 με χρεωση 5 euro το χρονο παρα να αγοραζω 200 λεπτα ... απλα τα πραγμστα... Edited February 12, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αποφύγουμε; Δεν κατάλαβα γιατι θέλουν τα 5€; Μπορείς να ζητήσεις μέσω Chat,email κλπ την διαγραφή της προσφοράς.Η Cosmote και η Vodafone έχουν τροποποιήσει την προσφορά όπου με 10€ δινει 300' και απο όσο ξέρω κρατάει επιπλέον 3€ (αν δεν κανω λάθος).Η Wind βρηκε αυτο τον τρόπο για κάποια κέρδη με ένα ετήσιο τέλος.Επίσης να πω για ότι γράφτηκε παραπανω ότι θα ήταν παράλογο γυρνώντας σε Bonus Free to surf να μην παίρνει τα 5€ εφόσον είναι παρόμοιο και μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις το Free to talk.Η πληρώνεις και το κρατάς η βγάζεις την προσφορά.Τοσο απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και για να το παμε λιγο αναλυτικα εχω κανει και την ρυθμιση να μην περνουν δεδομενα η εφαρμογες Οριστε http://i67.tinypic.com/amv6lu.png Διαβαστε την φωτο να δειτε τι λεει και που ειναι ρυθμισμενο η telestet ποτε δεν πεθαινει:lol: Πάντως και αυτό που έβαλες δεν λέει ότι δεν θα παίρνουν καθόλου δεδομένα οι εφαρμογές αλλά ότι δεν θα επιτρέπει στις περισσότερες εφαρμογές και δυνατότητες να κάνουν χρηση δεδομένων.Αφήνει και αυτό ενα παράθυρο για χρηση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Πάντως και αυτό που έβαλες δεν λέει ότι δεν θα παίρνουν καθόλου δεδομένα οι εφαρμογές αλλά ότι δεν θα επιτρέπει στις περισσότερες εφαρμογές και δυνατότητες να κάνουν χρηση δεδομένων.Αφήνει και αυτό ενα παράθυρο για χρηση δεδομένων. Σωστο ειναι αυτο που λες. εαν δεις το προηγουμενο ποστ που εγραψα για την χρεωση ..θα καταλαβεις οτι δεν δικαιολογείται χρεωση γιατι ειχα ενεργο πακετο Κοιτα και την παρακατω φωτο (φωτο2 )ομως που ειναι η αλλη ρυθμηση στο ιδιο menu ποσο καθαρα το λεει για τα δεδομενα Θα βαλω και της 2 φωτο μαζι 1 http://i67.tinypic.com/amv6lu.png 2 http://i68.tinypic.com/6gg0sw.png Κοιτα και το προηγ ποστ λιγο πριν και βγαλε συμπερασμα Edited February 12, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Γιατι δεν γραφετε στο αντιστοιχο θεμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316 για την κλοπη του 1 ευρω απο την wind και γεμιζετε εδω το θεμα; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αντιγράφω από το chat που έκανα με το CC της WIND..... Katerina Thu, 02/11/16 12:50:10 pm Europe/Athens Γεια σου kokalo. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; kokalo 12:50:24 pm Καλημέρα. Katerina 12:50:28 pm Καλημέρα. kokalo 12:51:25 pm Έχω μάθει για την χρέωση που θα υπάρχει από 15/2 για το Free2Talk Bonus και θα ήθελα να το απενεργοποιήσω. Πως μπορώ να το κάνω αυτό...? Katerina 12:52:21 pm Αρχικά να σας ενημερώσω ότι το τέλος χρήσης της προσφοράς είναι αξίας 5€ και μόνο μια φορά ανά ημερολογιακό έτος . Θα χρειαστεί να προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα για ακύρωση της προσφοράς free2talk και σε 2 περίπου εργάσιμες ημέρες θα λάβουμε απάντηση . Θα χρειαστώ τον αριθμό κινητού σας , το ονοματεπώνυμό σας και το αφμ ή τον αριθμό της ταυτότητάς σας παρακαλώ για να το προωθήσω . kokalo 12:54:48 pm Αν απλά ενεργοποιήσω το Free2Surf Bonus από το MyF2G account δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα? ΘΑ υπάρχει κάποια άλλη παρενέργεια? Katerina 12:54:51 pm Αφορά το ίδιο πρόγραμμα ,οπότε και πάλι θα ισχύει το τέλος χρήσης αξίας 5€ . kokalo 12:56:26 pm Η ανακοίνωση σας όμως αναφέρει μόνο το Free2Talk αν δεν κάνω λάθος.... Katerina 12:57:16 pm Το free2talk και το free2surf είναι 2 παροχές του ίδιου προγράμματος .Το free2talk είναι η κύρια παροχή που λαμβάνουν όλοι για τον λόγο αυτό αναφέρεται μόνο αυτό . kokalo 12:58:24 pm Εντάξει λοιπόν. Το τηλέφωνο μου είναι XXXXXXXX Στο όνομα XXXXX και ΑΦΜ XXXXXXXX απλά θα ήθελα η απενεργο[ποίηση να γίνει σε όλα τα καρτοκινητά που έχω στον ονομά μου αν είναι δυνατόν. Katerina 01:00:39 pm Θα χρειαστεί να μου αναφέρετε τους αριθμούς για να ελέγξω αν είναι και στα δικά σας στοιχεία kokalo 01:01:06 pm Βεβαίως.... XXXXXXXXXXXXXXXXXXX Όλα στα δικά μου στοιχεία.... Katerina 01:06:14 pm Το έχω ήδη προωθήσει .Μπορείτε αύριο να επικοινωνήσετε μαζί μας για νεότερη ενημέρωση . Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; Τα συμπεράσματα δικά σας...... @Vasileios και όποιους άλλους διαχειριστές/συντονιστές: Επιβάλλεται να του αλλάξετε το username, από kokalo σε dolofonos, egklimatias ή katastrofeas. Τι έκανες ρε κακούργε? Έχασες τέτοια προσφορά, για να μη χάσεις 5 ευρώ όλο το χρόνο? Ξέρεις πόσες χιλιάδες συνδρομητές θα θέλαμε να την είχαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Πάντως και αυτό που έβαλες δεν λέει ότι δεν θα παίρνουν καθόλου δεδομένα οι εφαρμογές αλλά ότι δεν θα επιτρέπει στις περισσότερες εφαρμογές και δυνατότητες να κάνουν χρηση δεδομένων.Αφήνει και αυτό ενα παράθυρο για χρηση δεδομένων. Σωστή παρατήρηση. Επειδή βλέπω ότι είναι Windows Phone (και τυχαίνει να έχω κι εγώ), θα αναφέρω ότι ακόμη και με αυτήν την επιλογή κλειστή χρεώθηκα mobile internet 1€ - ησύχασα μόνο όταν άλλαξα σε manual το APN και έβαλα κάτι εντελώς άκυρο. Στην τελική, επειδή έτυχε να γίνει 2-3 φορές και χρεώθηκα αντίστοιχα (μέχρι που διάβασα για την αλλαγή του APN), σταμάτησα να βάζω πακέτο data στο καρτοκινητό μου και πλέον όταν είμαι έξω από το σπίτι/γραφείο βλέπω τι γίνεται και τριγύρω μου αντί να κολλάω στο κινητό! :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 @Vasileios και όποιους άλλους διαχειριστές/συντονιστές: Επιβάλλεται να του αλλάξετε το username, από kokalo σε dolofonos, egklimatias ή katastrofeas. Τι έκανες ρε κακούργε? Έχασες τέτοια προσφορά, για να μη χάσεις 5 ευρώ όλο το χρόνο? Ξέρεις πόσες χιλιάδες συνδρομητές θα θέλαμε να την είχαμε? Η προσφορά για κάποιον που τη θέλει μπορεί να είναι καλή , απλά η wind θα πρέπει να ήταν ξεκάθαρη στο ότι σου παίρνει τα 5 ευρώ και με το Bonus για ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μπορείς να ζητήσεις μέσω Chat,email κλπ την διαγραφή της προσφοράς.Η Cosmote και η Vodafone έχουν τροποποιήσει την προσφορά όπου με 10€ δινει 300' και απο όσο ξέρω κρατάει επιπλέον 3€ (αν δεν κανω λάθος).Η Wind βρηκε αυτο τον τρόπο για κάποια κέρδη με ένα ετήσιο τέλος.Επίσης να πω για ότι γράφτηκε παραπανω ότι θα ήταν παράλογο γυρνώντας σε Bonus Free to surf να μην παίρνει τα 5€ εφόσον είναι παρόμοιο και μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις το Free to talk.Η πληρώνεις και το κρατάς η βγάζεις την προσφορά.Τοσο απλο. Αν κατάλαβα καλά. πληρώνοντας 5 ευρώ και ενεργοποιώντας την προσφορά κάθε φορά που θα ενεργοποιώ πακέτο των 5 ευρώ θα μου δίνει 300΄ το μήνα και όχι 200΄ που δίνει σήμερα; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Η προσφορα με το ετησιο κοστος των πεντε ευρω, ΔΕΝ συμφερει μόνο όσους συντηρουν νουμερα. Ακόμα και δυο φορες τον χρονο να βαζετε κάρτα, πληρωνετε έμμεσα 2,5 ευρω για 300' δυο φορες τον χρονο! ε τετοιο "πακετο" δεν υπαρχει πουθενα αρα δεν υπαρχει λόγος να ζητησουμε καταργηση. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αντιγράφω από το chat που έκανα με το CC της WIND..... Katerina Thu, 02/11/16 12:50:10 pm Europe/Athens Γεια σου kokalo. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; kokalo 12:50:24 pm Καλημέρα. Katerina 12:50:28 pm Καλημέρα. kokalo 12:51:25 pm Έχω μάθει για την χρέωση που θα υπάρχει από 15/2 για το Free2Talk Bonus και θα ήθελα να το απενεργοποιήσω. Πως μπορώ να το κάνω αυτό...? Katerina 12:52:21 pm Αρχικά να σας ενημερώσω ότι το τέλος χρήσης της προσφοράς είναι αξίας 5€ και μόνο μια φορά ανά ημερολογιακό έτος . Θα χρειαστεί να προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα για ακύρωση της προσφοράς free2talk και σε 2 περίπου εργάσιμες ημέρες θα λάβουμε απάντηση . Θα χρειαστώ τον αριθμό κινητού σας , το ονοματεπώνυμό σας και το αφμ ή τον αριθμό της ταυτότητάς σας παρακαλώ για να το προωθήσω . kokalo 12:54:48 pm Αν απλά ενεργοποιήσω το Free2Surf Bonus από το MyF2G account δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα? ΘΑ υπάρχει κάποια άλλη παρενέργεια? Katerina 12:54:51 pm Αφορά το ίδιο πρόγραμμα ,οπότε και πάλι θα ισχύει το τέλος χρήσης αξίας 5€ . kokalo 12:56:26 pm Η ανακοίνωση σας όμως αναφέρει μόνο το Free2Talk αν δεν κάνω λάθος.... Katerina 12:57:16 pm Το free2talk και το free2surf είναι 2 παροχές του ίδιου προγράμματος .Το free2talk είναι η κύρια παροχή που λαμβάνουν όλοι για τον λόγο αυτό αναφέρεται μόνο αυτό . kokalo 12:58:24 pm Εντάξει λοιπόν. Το τηλέφωνο μου είναι XXXXXXXX Στο όνομα XXXXX και ΑΦΜ XXXXXXXX απλά θα ήθελα η απενεργο[ποίηση να γίνει σε όλα τα καρτοκινητά που έχω στον ονομά μου αν είναι δυνατόν. Katerina 01:00:39 pm Θα χρειαστεί να μου αναφέρετε τους αριθμούς για να ελέγξω αν είναι και στα δικά σας στοιχεία kokalo 01:01:06 pm Βεβαίως.... XXXXXXXXXXXXXXXXXXX Όλα στα δικά μου στοιχεία.... Katerina 01:06:14 pm Το έχω ήδη προωθήσει .Μπορείτε αύριο να επικοινωνήσετε μαζί μας για νεότερη ενημέρωση . Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; Τα συμπεράσματα δικά σας...... Στο chat δεν απαντάει κανείς άλλος μόνο η katerina......kai σε εμένα αλλα και σε φίλο αυτή απάντησε!! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αν κατάλαβα καλά. πληρώνοντας 5 ευρώ και ενεργοποιώντας την προσφορά κάθε φορά που θα ενεργοποιώ πακέτο των 5 ευρώ θα μου δίνει 300΄ το μήνα και όχι 200΄ που δίνει σήμερα; Όχι αυτό με τα 5€ είναι για να διατηρήσεις την παλιά προσφορά οπου με 10€ είχες δώρο 300' προς ολους.Την έχουν μονο όσοι ενεργοποίησαν αριθμό πριν 2-3 χρόνια.Οσον αφορα αυτό που λες υπάρχει προωθητική προσφορά μέσω F2G APP που σου δίνει 300' προς όλους και 200' προς Wind\Q με 5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Στο chat δεν απαντάει κανείς άλλος μόνο η katerina......kai σε εμένα αλλα και σε φίλο αυτή απάντησε!! Σε μένα από 8/1 ήταν η Giota GiotaΓεια σου jimm. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; Καλημέρα!Καλή χρονιά! Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι; jimmΚαλημέρα . Καλή χρονιά. Παρακαλώ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ την "προσφορά" free2all σε 2 καρτοκινητά μου. GiotaΔώσε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω,ευχαριστώ. jimmΟΚ. GiotaKατόπιν ελέγχου στον αριθμό ????????? έχετε το πακέτο-προσφορά όπου με 10€ ανανέωση έχετε αυτόματα 300' προς όλους και τα 10€ μένουν στην κάρτα σας,Είναι η καλύτερη προσφορά στην καρτοκινητή f2g. jimmΑΚΥΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ. GiotaΕπιθυμείτε να εξαιρεθείτε από το πακέτο;Με την ακύρωσή του στο μέλλον δεν θα μπορείτε να το επιλέξετε καθώς δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο. jimmΑΚΡΙΒΩΣ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ GiotaΘα χρειαστώ το ονοματεπώνυμό σου και το ΑΦΜ είτε τον αριθμό της ταυτότητας σου για να το προωθήσω. jimm???????????? ΑΦΜ: ???????? ΑΔΤ: ???????? ΑΜΕΣΑ Να προλάβω την 15/2/2016.!!! Να δώσω και τον άλλο αριθμό καρτοκινητού f2go, ή να πάρω chat από το άλλο username? GiotaΔώσε μου λίγο χρόνο να το προωθήσω ,ευχαριστώ. jimmπροωθηστε και ????????? το ίδιο: ΑΜΕΣΑ ΑΚΥΡΩΣΗ "προσφοράς" free2all. GiotaΘα χρειαστεί να κάνετε login και από τον 2ο αριθμό σας jimmOK Θα το κάνω. Με το ?????????? είμαστε ΟΚ? Προωθήθηκε; Δε θα χρεωθώ -5€ για την "προσφορά" για το 2016, έτσι; GiotaΔώσε μου λίγο χρόνο να το προωθήσω ,ευχαριστώ. Το αίτημα έχει προωθηθεί και μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες θα υπάρχει απάντηση με μήνυμα στο κινητό σου από το αρμόδιο τμήμα. jimmΟκ Για το άλλοι αριθμό ξανακάνω login από το αλλο username, ετσι; Giotaσωστά, jimmΑν "πετύχω" εσένα ξανα, ξερεις, ΟΚ? Ευχαριστώ! Έκανα login αμέσως και από τον άλλο αριθμό username και "πέτυχα" την ίδια (τη Giota)... Χα χα: Περαστικά στα -5€ από Δευτέρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Στο chat δεν απαντάει κανείς άλλος μόνο η katerina......kai σε εμένα αλλα και σε φίλο αυτή απάντησε!! Έχω μιλήσει με Γιώτα και γνωστός μου με Ελενη... Δεν απαντάει μονο η Κατερίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Έχω μιλήσει με Γιώτα και γνωστός μου με Ελενη... Δεν απαντάει μονο η Κατερίνα Έχω μιλήσει και με τις τρεις (Κατερίνα, Γιώτα και Ελένη). Οι ίδιες τρεις κοπελιές, είναι και στο live chat της Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts