aristarxos1978 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Με τα κομμενα της "ειδικης προσφορας" αλλαξε κατι??? Στο δικο μου ακομα...περιμενω να το δουνε!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε αναμονή και γω για φοιτητικό και προσφορά σε f2g. Πήρα στην εξυπηρέτηση και θα μου απαντήσουν σε 2 μέρες μου είπε. Το "λαβράκι" που βγήκε από τη συζήτηση ήταν ότι το φοιτητικό το κλείνουν στα 6 χρόνια από την έκδοση του νούμερου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Και ακόμη ένα στοιχείο που είπαν σ' εμένα, ότι η δυνατότητα ενεργοποίησης του φοιτητικού πακέτου καταργείται αν δεν ενεργοποιηθεί σε διάστημα 6 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Δεν έχουν περάσει ούτε 3 από τότε που έβγαλαν το φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ρε παιδιά το talk to all δίνει και 1gb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Για περιορισμένο διάστημα, και το 1 gb που δίνει έχει διάρκεια 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε αναμονή και γω για φοιτητικό και προσφορά σε f2g. Πήρα στην εξυπηρέτηση και θα μου απαντήσουν σε 2 μέρες μου είπε. Το "λαβράκι" που βγήκε από τη συζήτηση ήταν ότι το φοιτητικό το κλείνουν στα 6 χρόνια από την έκδοση του νούμερου. Το δικό μου πακέτο με την F2G ειδική προσφορά, είχε παραχθεί 5/2015. Δηλαδή θα "κοπώ" Μάιο του 2021? :blink: Αν και τα "φοβερά" συστήματα της WIND, θα φροντίσουν να μας το κόψουν πολύ νωρίτερα και μετά θα ψάχνουν να βρουν τι έγινε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σ'εμενα πάντως το πακέτο Blender εξακολουθεί να έχει 8ευρώ (μέσα απο την εφαρμογή στο κινητό) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σ'εμενα πάντως το πακέτο Blender εξακολουθεί να έχει 8ευρώ (μέσα απο την εφαρμογή στο κινητό) Σε όλους μας... μακάρι να ήταν στα 5€ και το giga surf να το κάνουν 1,5GB! Δεν καταλαβαίνουν πως ο κόσμος πλέον θέλει αρκετό Mobile Internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 δοκιμασε καποιος να το ενεργοποιησει σημερα το πακετο χωρις να του εχει σταλει μηνυμα; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 δοκιμασε καποιος να το ενεργοποιησει σημερα το πακετο χωρις να του εχει σταλει μηνυμα; Που πρέπει να στείλουμε μήνυμα? Υπόλοιπο έχω 1€ και κάτι μόνο αλλά θέλω να δω την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγω πήρα αριθμο Wind με την προσφορά των 300'.Πέρυσι τον Μάρτιο τους ζήτησα και μου βάλαν το φοιτητικό στον ίδιο αριθμο.Αν ισχουν τα 6 χρονια ποτε ακριβως λήγει γιατι μπερδεύτηκα...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Που πρέπει να στείλουμε μήνυμα? Υπόλοιπο έχω 1€ και κάτι μόνο αλλά θέλω να δω την απάντηση! 1000 στο 1264 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Ωρα ελλαδος15:00 πηρα τηλ στο 1269 και πλεον λεει 8.5 euro για το φοιτητικο/ειδικο πακετο Edited February 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε 2 νούμερα που έχω και είχα την ειδική προσφορά με τα 1500 λεπτά και τα 1500ΜΒ με 8 ευρώ (τώρα 8,5) για κάποιο άγνωστο λόγο την προηγούμενη εβδομάδα την απενεργοποίησαν, κάλεσα την wind ρώτησα για ποιο λόγο έγινε αυτό, μου απάντησαν ότι καταγράφηκε η υπόθεσή μου και προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα, μάλιστα μου ήρθε και SMS. Και αφού πέρασαν οι μέρες και δεν είχα καμιά απάντηση ούτε SMS κάλεσα εγώ σήμερα και ρώτησα τι έχει γίνει. Μια ευγενέστατη κοπελίτσα μου είπε ότι έχει ενεργοποιηθεί πάλι η ειδική προσφορά αν και δεν ακούω όταν καλώ στο 1269 το γνωστό –και μην ξεχνάς τώρα απολαμβάνεις τη καλύτερη….. ,μπλα…. μπλα… μπλα… γιατί θα πρέπει να την ενεργοποιήσω τώρα μια φορά και τότε θα επανέλθει και στο 1269. Έχει κανείς άλλος λάβει τέτοια απάντηση; τι λέτε πρέπει να την ενεργοποιήσω; Και όχι τίποτε άλλο, άλλα, έχω ήδη φόρτωση με χρόνο και τα δυο κινητά μου εδώ και 1 εβδομάδα. Αλλά για να μην χάσω το πακέτο να την ενεργοποιήσω….. είχε άλλος αντίστοιχη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε 2 νούμερα που έχω και είχα την ειδική προσφορά με τα 1500 λεπτά και τα 1500ΜΒ με 8 ευρώ (τώρα 8,5) για κάποιο άγνωστο λόγο την προηγούμενη εβδομάδα την απενεργοποίησαν, κάλεσα την wind ρώτησα για ποιο λόγο έγινε αυτό, μου απάντησαν ότι καταγράφηκε η υπόθεσή μου και προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα, μάλιστα μου ήρθε και SMS. Και αφού πέρασαν οι μέρες και δεν είχα καμιά απάντηση ούτε SMS κάλεσα εγώ σήμερα και ρώτησα τι έχει γίνει. Μια ευγενέστατη κοπελίτσα μου είπε ότι έχει ενεργοποιηθεί πάλι η ειδική προσφορά αν και δεν ακούω όταν καλώ στο 1269 το γνωστό –και μην ξεχνάς τώρα απολαμβάνεις τη καλύτερη….. ,μπλα…. μπλα… μπλα… γιατί θα πρέπει να την ενεργοποιήσω τώρα μια φορά και τότε θα επανέλθει και στο 1269. Έχει κανείς άλλος λάβει τέτοια απάντηση; τι λέτε πρέπει να την ενεργοποιήσω; Και όχι τίποτε άλλο, άλλα, έχω ήδη φόρτωση με χρόνο και τα δυο κινητά μου εδώ και 1 εβδομάδα. Αλλά για να μην χάσω το πακέτο να την ενεργοποιήσω….. είχε άλλος αντίστοιχη εμπειρία; Ναι φίλε μου! Ακριβώς ίδια περίπτωση ήμουν εγώ. Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, σταμάτησα να ακούω στο 1269 την προσφορά. Έστειλα το μήνυμα (1000 στο 1264), πιστεύοντας ότι δε θα ενεργοποιηθεί το πακέτο, αφού πριν από λίγο, μου είχαν πει στο 1260, ότι η προσφορά απενεργοποιήθηκε από τη γραμμή μου, επειδή δεν την είχα αγοράσει ποτέ. Τελικά, το πακέτο ενεργοποιήθηκε (ενώ δεν το χρειαζόμουν, επειδή την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, είχα αγοράσει το επτάευρω φοιτητικό πακέτο του What's Up) και την άλλη μέρα (ακριβώς την ίδια ώρα που είχα αγοράσει το πακέτο την προηγούμενη μέρα), μου ήρθε μήνυμα ότι έχω την προσφορά και επανήλθε το ηχητικό μήνυμα στο μενού του 1269. Γνώμη μου: Ενεργοποίησε το πακέτο, ακόμα κι'αν δεν το χρειάζεσαι, για να μην το χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Σε 2 νούμερα που έχω και είχα την ειδική προσφορά με τα 1500 λεπτά και τα 1500ΜΒ με 8 ευρώ (τώρα 8,5) για κάποιο άγνωστο λόγο την προηγούμενη εβδομάδα την απενεργοποίησαν, κάλεσα την wind ρώτησα για ποιο λόγο έγινε αυτό, μου απάντησαν ότι καταγράφηκε η υπόθεσή μου και προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα, μάλιστα μου ήρθε και SMS. Και αφού πέρασαν οι μέρες και δεν είχα καμιά απάντηση ούτε SMS κάλεσα εγώ σήμερα και ρώτησα τι έχει γίνει. Μια ευγενέστατη κοπελίτσα μου είπε ότι έχει ενεργοποιηθεί πάλι η ειδική προσφορά αν και δεν ακούω όταν καλώ στο 1269 το γνωστό –και μην ξεχνάς τώρα απολαμβάνεις τη καλύτερη….. ,μπλα…. μπλα… μπλα… γιατί θα πρέπει να την ενεργοποιήσω τώρα μια φορά και τότε θα επανέλθει και στο 1269. Έχει κανείς άλλος λάβει τέτοια απάντηση; τι λέτε πρέπει να την ενεργοποιήσω; Και όχι τίποτε άλλο, άλλα, έχω ήδη φόρτωση με χρόνο και τα δυο κινητά μου εδώ και 1 εβδομάδα. Αλλά για να μην χάσω το πακέτο να την ενεργοποιήσω….. είχε άλλος αντίστοιχη εμπειρία; Παρε τηλ στο 8005000200 {για παραπονα /βλαβες} και εξηγησε τι εχει γινει ... εαν δεν το ακους στο 1269 δεν την εχεις ... ειδα τι λεει παραπανω GM87 αυτα ειναι απο τα περιεργα της wind Edited February 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αφού "σκοτώθηκαν" να βάλουν το μισό ευρώ αύξηση σήμερα στη φοιτητική προσφορά, έρχεται και το πεντάευρω την άλλη Δευτέρα, στα νούμερα με τα 300' προς όλους bonus ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Αφού "σκοτώθηκαν" να βάλουν το μισό ευρώ αύξηση σήμερα στη φοιτητική προσφορά, έρχεται και το πεντάευρω την άλλη Δευτέρα, στα νούμερα με τα 300' προς όλους bonus ανανέωσης. Εχω και απο δυο και ειδικη προσφορα και τα 300 με ανανεωση 10 euro..θα την πληρωσω την νυφη δυο φορες Αλλα ποιος αλλος θα μου δωσει 1800 προς ολους συνολο και 2.5GB με 10 euro.κανεις ! ! ! Edited February 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εχω και απο δυο και ειδικη προσφορα και τα 300 με ανανεωση 10 euro..θα την πληρωσω την νυφη δυο φορες Αλλα ποιος αλλος θα μου δωσει 1800 προς ολους συνολο και 2.5GB με 10 euro.κανεις ! ! ! Εγώ βέβαια, δεν τις έχω και τις δύο προσφορές σε ένα νούμερο. Έχω όμως ένα φοιτητικό νούμερο και ο πατέρας μου, έχει ένα νούμερο με τα 300'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εχω και απο δυο και ειδικη προσφορα και τα 300 με ανανεωση 10 euro..θα την πληρωσω την νυφη δυο φορες Αλλα ποιος αλλος θα μου δωσει 1800 προς ολους συνολο και 2.5GB με 10 euro.κανεις ! ! ! Ακριβώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σου την δώσει. Την ίδια προσφορά έχω και εγώ....και από υπολογισμούς που κάνω ,μου βγαίνει 60 ευρώ το χρόνο το f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 1000 στο 1264 TO ΠAKETO ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMO ΠPOΣ ENEPΓOΠOIHΣH. AΦOPA MONO KATOXOYΣ TOY EIΔIKOY ΠAKETOY ΣYNΔEΣHΣ F2G. Ακόμα πφ. Αυτό που το δίνει σε κάποιους (αρκετούς) και όχι όλους πολύ άδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 σε μενα κοπηκε η προσφορα στις 2/2 και οταν στελνω το μηνυμα μου γραφει TO ΠAKETO ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMO ΠPOΣ ENEPΓOΠOIHΣH. AΦOPA MONO KATOXOYΣ TOY EIΔIKOY ΠAKETOY ΣYNΔEΣHΣ F2G.εχω παρει τηλ στην wind απο την παρασκευη και περιμενω απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εχω και απο δυο και ειδικη προσφορα και τα 300 με ανανεωση 10 euro..θα την πληρωσω την νυφη δυο φορες Αλλα ποιος αλλος θα μου δωσει 1800 προς ολους συνολο και 2.5GB με 10 euro.κανεις ! ! ! +1500' προς 3 magic numbers +120' προς σταθερά ή wind/q αν ανανεώσεις σε καταστημα +80sms προς ολους μέσω log n win (αναφέρω αυτά μιας κι είναι η μονη παροχή που "λείπει") ΟΛΑ αυτά με 10€ λοιπον! Ασε τους αλλους να πληρώνουν 3-4πλασια ποσά σε συμβολαια για λιγότερες παροχές :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 σε μενα κοπηκε η προσφορα στις 2/2 και οταν στελνω το μηνυμα μου γραφει TO ΠAKETO ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMO ΠPOΣ ENEPΓOΠOIHΣH. AΦOPA MONO KATOXOYΣ TOY EIΔIKOY ΠAKETOY ΣYNΔEΣHΣ F2G.εχω παρει τηλ στην wind απο την παρασκευη και περιμενω απαντηση. Παρε ξανα οχι στο 1260 αλλα στο 8005000200 για παραπονα και βλαβες Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts