Vangelakis4 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για την ιστορία το 4G ήρθε/εμφανίστηκε σήμερα στη συσκευή μου μετά την επικοινωνία μου με την wind στο 1260 (εξ πελατών) όπου και μου "ενεργοποίησαν" την υπηρεσία. Αυτό έγινε μετά από 2 εβδομάδες προσπάθειάς μου να βρω τι φταίει και δεν έχω 4G με καινούρια 4G συσκευή με 4g sim (άλλαζα firmware, πήγαινα πέρα δώθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπας και πιάσει) και ενώ σε κατάστημα της wind που το είδαν μου είχαν πει πως κανονικά θα έπρεπε να είχα 4g (σε δύο κάρτες μάλιστα είχα το ίδιο θέμα μία Q και μία f2g). Οπότε ας είναι γνωστό ότι χρειάζεται ΚΑΙ ενεργοποίηση της υπηρεσίας από την εξυπηρέτηση πελατών εκτός από το να προμηθευτής την νεα 4G Multi USIM TWIN κάρτα. Σε κάποιους ίσως τους περισσότερους έγινε αυτόματα η ενεργοποίηση του 4G με την απόκτηση της νέας κάρτας (που είναι και το λογικό οπότε δεν γνωρίζουν ότι χρειάζεται επιπλέον ενέργεια) αλλα όχι σε όλους όμως. Το παραθέτω για να είναι καταγεγραμμένο και εδώ καθώς και άλλος μπορεί να το αντιμετωπίσει. Επιβεβαιωνω και εγω. Ενω ειχα καρτα 4G επρεπε να παρω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να το ενεργοποιησουν. Εδωσαν εντολη στην γραμμη μου για ενεργοποιηση. Μου ειπαν οτι ηταν απενεργοποιημενο στη γραμμη μου και να κανω μια επανεκινηση για να ενεργοποιηθει. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Λοιπόν... Πήρα αριθμό ανανέωσης, από περίπτερο. Με ποιο τρόπο θα πάρω τα περισσότερα; Με ανανέωση μέσω της εφαρμογής ή μέσω κλήσης; Επίσης, γνωρίζουμε αν και για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζεται η προσφορά με τα 8; Σε f2g όλα αυτά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Λογικά δεν λογαριάζεται ως on line ανανέωση, οπότε ίσως δεν έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ο μόνος τρόπος να πάρεις περισσότερα είναι η Online ανανέωση. Με κάρτα από περίπτερο πέρνεις τα λιγώτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Λογικά δεν λογαριάζεται ως on line ανανέωση, οπότε ίσως δεν έχει διαφορά. Ο μόνος τρόπος να πάρεις περισσότερα είναι η Online ανανέωση. Με κάρτα από περίπτερο πέρνεις τα λιγώτερα. Σας ευχαριστώ και τους δύο. :) Κατάστημα πήγαινα παλιότερα, γιατί έβαζα κάτω από 10€. Τώρα, που βάζω 10, δε βλέπω το λόγο. Και να περιμένω την εξυπηρέτηση από τους υπέροχους υπαλλήλους.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το μεσημέρι άνοιξα τα δεδομένα για το f2g να τεστάρω με speedtest νέα κεραία 3g που ενεργοποιηθηκε στην περιοχή μου με το αντίστοιχο αντίτιμο του 1 ευρώ φυσικά αφού έχω πολύ καιρό να βάλω κάρτα ή πακέτο. Έχουν περάσει 5 ώρες απο τότε, έκανα το τεστ, σύμφωνα με τον μετρητή του κινητού καταναλωσα περίπου 8 mb, αλλά ούτε μήνυμα για την χρέωση μου ήρθε ακόμα, ούτε έχει αφαιρεθεί το ευρώ απο το υπόλοιπο μου. Τι περίμεναν δηλαδή, να δουν αν θα ξεχαστω να φάω όλο το υπόλοιπο;;; Στην Vodafone μόλις φτάσω στο 80-90% της χρήσης έρχεται σχεδόν αμέσως μήνυμα για να μην ξεφύγω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σας ευχαριστώ και τους δύο. :) Κατάστημα πήγαινα παλιότερα, γιατί έβαζα κάτω από 10€. Τώρα, που βάζω 10, δε βλέπω το λόγο. Και να περιμένω την εξυπηρέτηση από τους υπέροχους υπαλλήλους.. Σε καταστημα όταν βάλεις 10 ευρώ παίρνεις δωρεαν 1gb internet και (κρατώντας σου 0.30 ευρώ) παίρνεις και 120' προς σταθερά ή προς κινητά wind/q (οτι απο τα δυο διαλέξεις). Απο περίπτερο δεν παίρνεις τίποτα απο τα δυο. Good enough reasons? :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Το μεσημέρι άνοιξα τα δεδομένα για το f2g να τεστάρω με speedtest νέα κεραία 3g που ενεργοποιηθηκε στην περιοχή μου με το αντίστοιχο αντίτιμο του 1 ευρώ φυσικά αφού έχω πολύ καιρό να βάλω κάρτα ή πακέτο. Έχουν περάσει 5 ώρες απο τότε, έκανα το τεστ, σύμφωνα με τον μετρητή του κινητού καταναλωσα περίπου 8 mb, αλλά ούτε μήνυμα για την χρέωση μου ήρθε ακόμα, ούτε έχει αφαιρεθεί το ευρώ απο το υπόλοιπο μου. Τι περίμεναν δηλαδή, να δουν αν θα ξεχαστω να φάω όλο το υπόλοιπο;;; Στην Vodafone μόλις φτάσω στο 80-90% της χρήσης έρχεται σχεδόν αμέσως μήνυμα για να μην ξεφύγω... Τί λες; Βάλαν 3G στον Αποκόρωνα; Μπορείς σε παρακαλώ να κατεβάσεις , όταν μπορέσεις και διαθέτεις ΜΒ μη χρεωθείς, το app Network Signal Info από Android κινητό να μου πεις ποιά κεραία έχει αυτή τη στιγμή 3G; Η 20137 (Βρύσσες) που πριν 1 βδομάδα "έβγαζε" μόνο G ή η 50137 (Γιωργιούπολη) που είχε μόνο Edge; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όποτε μπορέσεις. Edited January 6, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το μεσημέρι άνοιξα τα δεδομένα για το f2g να τεστάρω με speedtest νέα κεραία 3g που ενεργοποιηθηκε στην περιοχή μου με το αντίστοιχο αντίτιμο του 1 ευρώ φυσικά αφού έχω πολύ καιρό να βάλω κάρτα ή πακέτο. Έχουν περάσει 5 ώρες απο τότε, έκανα το τεστ, σύμφωνα με τον μετρητή του κινητού καταναλωσα περίπου 8 mb, αλλά ούτε μήνυμα για την χρέωση μου ήρθε ακόμα, ούτε έχει αφαιρεθεί το ευρώ απο το υπόλοιπο μου. Τι περίμεναν δηλαδή, να δουν αν θα ξεχαστω να φάω όλο το υπόλοιπο;;; Στην Vodafone μόλις φτάσω στο 80-90% της χρήσης έρχεται σχεδόν αμέσως μήνυμα για να μην ξεφύγω... Μόλις περάσουν οι 24 ώρες σου έρχεται το μήνυμα και γίνεται η χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μόλις περάσουν οι 24 ώρες σου έρχεται το μήνυμα και γίνεται η χρέωση. έκτός αν σε αυτές τις 24 ώρες βάλεις πακέτο δεδομένων (πχ 5€ 1gb η βάλεις κάρτα 5€ και ενεργοποιήσεις mb από win n log on ή κάτι τέτοιο) οπότε και γλιτώνεις την χρέωση 1€. :cool: Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 24 ώρες ή μέχρι τις 24:00 το βράδυ.. :confused: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εδώ λέει ξεκάθαρα τι ισχύει με το Mobile Internet Daily: ΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Με την πρώτη είσοδο από το κινητό σου σε κάποια σελίδα Internet, ενεργοποιείται το Mobile Internet Daily, ξεκινά η χρέωση του €1 και εξασφαλίζεις έτσι 20ΜΒ για πλοήγηση στο Internet έως τις 4 π.μ. για συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς) ή έως τις 00:00 της ίδιας ημέρας για συνδρομητές καρτοκινητής (F2G, Q Card & WIND CARD to ALL) / καρτοσύνδεσης & WIND to ALL. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 20MB εντός ημέρας χρήσης, δεν σταματάει η δυνατότητα πλοήγησής σου στο Internet, καθώς με άλλο €1 έχεις επιπλέον 20ΜΒ! Όταν καταναλωθούν τα 20ΜΒ θα ενημερωθείς σε μία ημέρα αν είσαι συνδρομητής Καρτοκινητής (F2G, Q Card & WIND CARD to ALL) / Καρτοσύνδεσης & WIND to ALL (χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet). Πηγή: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-daily/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σε καταστημα όταν βάλεις 10 ευρώ παίρνεις δωρεαν 1gb internet και (κρατώντας σου 0.30 ευρώ) παίρνεις και 120' προς σταθερά ή προς κινητά wind/q (οτι απο τα δυο διαλέξεις). Απο περίπτερο δεν παίρνεις τίποτα απο τα δυο. Good enough reasons? :D Καλό το 1gb, αλλά δε θες να πας στο εδώ κατάστημα της wind.. :lol: Ειδικά πρωινές ώρες.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλή χρονιά σε όλους. Πριν 2 μήνες μετά από μηνύματα που έπαιρνα είχα ενεργοποιήσει το πακέτο 1500 λεπτά και 1500 MB . Τώρα αυτό το πακέτο μετά από 2 μήνες αν θέλω να το ενεργοποιησω ισχύει η προσφορά ; Δεν εχω πάρει κανένα μήνυμα και σκέφτηκα μήπως το εκοψε ή wind με το νέο έτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τί λες; Βάλαν 3G στον Αποκόρωνα; Μπορείς σε παρακαλώ να κατεβάσεις , όταν μπορέσεις και διαθέτεις ΜΒ μη χρεωθείς, το app Network Signal Info από Android κινητό να μου πεις ποιά κεραία έχει αυτή τη στιγμή 3G; Η 20137 (Βρύσσες) που πριν 1 βδομάδα "έβγαζε" μόνο G ή η 50137 (Γιωργιούπολη) που είχε μόνο Edge; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όποτε μπορέσεις. Το speedtest που έκανα στο σπίτι μου στον πάνω όροφο που έπιανε 3g μου έδειχνε την κεραία στο Γεράνι Ρεθύμνου και ταχύτητα 1,5 Mbps αλλά μόλις έβγαινα από το δωμάτιο που βλέπει προς Ρέθυμνο το έχανε. Θα κάνω μια βόλτα το πρωί που θα σχολασω απο την δουλειά από Βρύσες και Γεωργιουπολη να δω αν έχει αλλάξει κάτι και απο εκεί αλλά για speedtest μάλλον απο βδομάδα που θα βάλω κάρτα. Ότι νεότερο θα σας ενημερώσω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το speedtest που έκανα στο σπίτι μου στον πάνω όροφο που έπιανε 3g μου έδειχνε την κεραία στο Γεράνι Ρεθύμνου και ταχύτητα 1,5 Mbps αλλά μόλις έβγαινα από το δωμάτιο που βλέπει προς Ρέθυμνο το έχανε. Θα κάνω μια βόλτα το πρωί που θα σχολασω απο την δουλειά από Βρύσες και Γεωργιουπολη να δω αν έχει αλλάξει κάτι και απο εκεί αλλά για speedtest μάλλον απο βδομάδα που θα βάλω κάρτα. Ότι νεότερο θα σας ενημερώσω... Σε ευχαριστώ. Αρκετά μακριά πέφτει το Γεράνι από Αποκόρωνα. Άσε που στο Γεράνι είχε από πριν 3G. Το app Network Signal Info τρεχει και χωρίς να έχεις ανοιχτά δεδομένα (άρα χωρίς χρέωση από Wind). Αν μπορείς, κάνε μου τη χάρη και τρέξτο στο κινητό που έχεις τη sim της Wind να μου πεις αν Γιωργιούπολη-Βρύσσες έχει καμια UMTS κεραία ή τα πράματα έχουν όπως πριν: Όλος ο Αποκόρωνας από την 20137 G. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το speedtest που έκανα στο σπίτι μου στον πάνω όροφο που έπιανε 3g μου έδειχνε την κεραία στο Γεράνι Ρεθύμνου και ταχύτητα 1,5 Mbps αλλά μόλις έβγαινα από το δωμάτιο που βλέπει προς Ρέθυμνο το έχανε. Θα κάνω μια βόλτα το πρωί που θα σχολασω απο την δουλειά από Βρύσες και Γεωργιουπολη να δω αν έχει αλλάξει κάτι και απο εκεί αλλά για speedtest μάλλον απο βδομάδα που θα βάλω κάρτα. Ότι νεότερο θα σας ενημερώσω... Καπως ετσι,σε συγκεκριμενο προσανατολισμο στο κιοσκι πιανω 3G με την Q.Ολο αυτο στη Λεπτοκαρυα Πιεριας οπου εχει 3G(εγω ειμαι λιγο εξω απο το χωριο).Αμα χασει προσανατολισμο παει σε G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καπως ετσι,σε συγκεκριμενο προσανατολισμο στο κιοσκι πιανω 3G με την Q.Ολο αυτο στη Λεπτοκαρυα Πιεριας οπου εχει 3G(εγω ειμαι λιγο εξω απο το χωριο).Αμα χασει προσανατολισμο παει σε G. Τυχερός είσαι που (έστω και έτσι με το κινητό "στη βροχή" και κατάλληλη θέση και προσανατολισμό του κινητού) έχεις 3G. Σε μας στον Αποκόρωνα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6481353#post6481353 Αμήν και πότε και εδώ: http://i66.tinypic.com/2ekkoib.png Να μη χρειάζεται να ψάχνεις σε ποιά θέση στο πεζούλι έξω στη βροχή θα "πιάσει" Edge με 0,20Mbps. http://www.speedtest.net/result/4961224313.png όταν η άλλη έχει 4G http://www.speedtest.net/result/4961251961.png και η κόκκινη 3G http://www.speedtest.net/result/4961003469.png Ενώ και παντού αλλού G!! http://i68.tinypic.com/2e5768y.png Να γιατί δε θα ανεχτώ το 3μηνο υπολοίπου "κάρτας" από τη Wind: Έφυγα και στο Χαμόγελο του παιδιού ό,τι υπάρχει... Λίγο ακόμα υπομονή, αν είναι (άλλη μια φορά) να την πιστέψουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τυχερός είσαι που (έστω και έτσι με το κινητό "στη βροχή" και κατάλληλη θέση και προσανατολισμό του κινητού) έχεις 3G. Σε μας στον Αποκόρωνα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6481353#post6481353 παιδια οτι και να λεμε η wind ειναι για κλοτσιες στο 3g egv μενω αττικη και δεν εχω τι να λεμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Προφανώς πρέπει πασει θυσία να έχει πρώτα σήμα η Αττική και μετα η υπόλοιπη ελλαδα ( η επαρχία δηλαδη).οποτε δεν έχει καμια αξία η βελτίωση στα χωριά....τι να λέμε τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Προφανώς πρέπει πασει θυσία να έχει πρώτα σήμα η Αττική και μετα η υπόλοιπη ελλαδα ( η επαρχία δηλαδη).οποτε δεν έχει καμια αξία η βελτίωση στα χωριά....τι να λέμε τωρα εσυ αν ειχες μια εταιρεια που θα εδινες σημασια στους 100 πελατες η στους 10000 πελατες ? οι εταιρειες βλεπουν μονο το κερδος φιλε δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πειτε μου λιγο την απενεργοποιηση τηλεφωνητη σε F2G(η καρτα ειναι σε απλο τηλεφωνο). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Για να απενεργοποιησεις τον τηλεφωνητη πληκτρολογησε ##002# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Για να απενεργοποιησεις τον τηλεφωνητη πληκτρολογησε ##002# Ευχαριστω,στη συσκευη το κανω; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ευχαριστω,στη συσκευη το κανω; Ναι. 10 χαρακτήρες. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εγω μενω Αττικη (πλατεια Αττικης-Αγιος Παντελεήμων, πιο Αττικη δεν γίνεται :p) και εχει φουλ 4G σε πια Αττικη μενετε ρε παιδια που δεν εχει ουτε 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts