Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα πρόσφατα ανανέωση χρόνου με κάρτα και είδα πως η διάρκεια χρόνου του υπολοίπου ξαναπήγε στους 6 μήνες από τους 3 που τον είχαν πάει.. Το παρατήρησε αυτό άλλος;

Έκανα πρόσφατα ανανέωση χρόνου με κάρτα και είδα πως η διάρκεια χρόνου του υπολοίπου ξαναπήγε στους 6 μήνες από τους 3 που τον είχαν πάει.. Το παρατήρησε αυτό άλλος;

ναι και στο q και στο f2g αλλα είναι αρχαια νουμερα σε νεα νουμερα δεν ξερω τι γινεται.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αυτό είναι το κακό το σήμα.... Μες στο σπίτι μου cote & Vodafone full 3G wind 1 γραμμη gprs.......

Στο χωριό μου λίγο έξω απο την πόλη των Τρικάλων με Κοσμοτε έχω 3 γραμμές H+ και με Wind 2 γραμμές G όπου δεν μπαίνει καν ίντερνετ.Ανεφερα το θέμα στο FB τους και μου ζήτησαν στοιχεία (αριθμο που μένω κλπ).Εδω και μια βδομάδα εγινε αυτο και με έχουν γράψει.Αν δεν υπάρχει λύση ας μη μου ζητάνε στοιχεία.Τελος πάντων...Απλα ειναι θέμα να ξεκινάς με 1GB στις αρχες του μήνα και στο τέλος να έχεις 980MB και αυτα να τα έχεις χαλάσει με μεγάλη δυσκολία...!

Καλημερα και χρονια πολλα. εγω που εχω κανονικο φοιτητικο εχω πανω απο 3 μηνες να βαλω καρτα και δεν μου εχει ερθη καμια προσφορα. εστω αυτη με τα 3€ τα 200' προς ολους και το 1 giga. παλι καλα που πηρα whats up φοιτητικο και ηρεμησε το κεφαλι μου

Καλή χρονιά σε όλους σας. Πριν τρία χρόνια μπήκα και εγώ στην wind (f2g-προσφορά 300' ) μετά από πολλά χρόνια συμβολαίων σε voda & cote. Eνα έχω να πω. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή. Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς μου βγαίνει 5 ευρώ το μήνα....με πολύ ομιλία και net. Νομίζω ότι κανένα συμβόλαιο δεν μου έδινε τόσες πολλές υπηρεσίες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στην κάρτα πρέπει εσύ να παρακολουθεις τον λογαριασμό σου. Μικρό το κακό. Και πάλι καλή χρονιά !!!

Στο χωριό μου λίγο έξω απο την πόλη των Τρικάλων με Κοσμοτε έχω 3 γραμμές H+ και με Wind 2 γραμμές G όπου δεν μπαίνει καν ίντερνετ.Ανεφερα το θέμα στο FB τους και μου ζήτησαν στοιχεία (αριθμο που μένω κλπ).Εδω και μια βδομάδα εγινε αυτο και με έχουν γράψει.Αν δεν υπάρχει λύση ας μη μου ζητάνε στοιχεία.Τελος πάντων...Απλα ειναι θέμα να ξεκινάς με 1GB στις αρχες του μήνα και στο τέλος να έχεις 980MB και αυτα να τα έχεις χαλάσει με μεγάλη δυσκολία...!

Στην Κεντρικη Πλατεια των Τρικαλων την Ηρωων Πολυτεχνειου , διπλα στον Ληθαιο Ποταμο και στο Public , ΠΩΣ ειναι το H+ απο την Wind , Γιωργο ?

Γρηγορο , ικανοποιητικο , αργο ?

Περιμενω να μου πεις .

Καλη Χρονια σε ολους ;)

Edited by SUMMER_2000

ναι και στο q και στο f2g αλλα είναι αρχαια νουμερα σε νεα νουμερα δεν ξερω τι γινεται.

Όντως τα νούμερα μου F2G που έκανα ανανέωση χρόνου με κάρτα, είναι πολύ παλιά νούμερα αλλά και σε αυτά είχα 3 μήνες με κάθε ανανέωση. Μέσα στο Δεκέμβρη όμως που έκανα ανανέωση, η διάρκεια πήγε στους 6 μήνες. Ρώτησα και ένα φίλο και το ίδιο συνέβη και σε αυτόν με νούμερο τριών ετών. Επιτέλους τι γίνεται; Η κάρτες πήγαν στους 6 μήνες πάλι ή πρόκειται για καμιά δυσλειτουργία του συστήματος και χάσουμε και το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας όταν περάσει το τρίμηνο και ας λέει πως έχουμε άλλο ένα τρίμηνο;

Δεν ξέρω αν έχει γράψει κάποιος κάτι αντίστοιχο, αν έχετε κάνει ανανέωση στην αρχή του μήνα και πάτε σήμερα να ανανεώσετε λόγο αργίας κ.τ.λ...να ξέρετε ότι στο κατάστημα δεν θα λάβετε το 1gb ίντερνετ...αν κάνετε ανανέωση απο ίντερνετ (π.χ αύριο), ναι...μόλις έχασα 1gb...θα έπρεπε να ενημερώνουν με sms. Edited by sv2evs

Στην Κεντρικη Πλατεια των Τρικαλων την Ηρωων Πολυτεχνειου , διπλα στον Ληθαιο Ποταμο και στο Public , ΠΩΣ ειναι το H+ απο την Wind , Γιωργο ?

Γρηγορο , ικανοποιητικο , αργο ?

Περιμενω να μου πεις .

Καλη Χρονια σε ολους ;)

Συγκεκριμένα σε εκείνη την μεριά δεν το έχω παρατηρήσει.Αλλα γενικα στην κεντρική πλατεία που είναι κοντά πιάνω H.Γρήγορο δεν το λες,Ικανοποιητικο ναι.Και γενικα δεν εχω πετύχει Η+ με Wind στα Τρίκαλα.Όταν μπαίνω σε κάποιο κτήριο γινεται πολυ δύσκολα η δουλεια μου γιατι δεν πιάνει και πέφτει παλι στο G.

Καλη χρονια και σε σένα φιλε και σε όλους!!

Δεν ξέρω αν έχει γράψει κάποιος κάτι αντίστοιχο, αν έχετε κάνει ανανέωση στην αρχή του μήνα και πάτε σήμερα να ανανεώσετε λόγο αργίας κ.τ.λ...να ξέρετε ότι στο κατάστημα δεν θα λάβετε το 1gb ίντερνετ...αν κάνετε ανανέωση απο ίντερνετ (π.χ αύριο), ναι...μόλις έχασα 1gb...θα έπρεπε να ενημερώνουν με sms.

Μεσα στον ιδιο μηνα ΔΕΝ δινουν το 1gb δωρο ,ειναι για την πρωτη ανανεωση του μηνα. Αρα ειτε το εκανες σημερα σε καταστημα ειτε on line δεν θα επαιρνες το δωρο.

Μεσα στον ιδιο μηνα ΔΕΝ δινουν το 1gb δωρο ,ειναι για την πρωτη ανανεωση του μηνα. Αρα ειτε το εκανες σημερα σε καταστημα ειτε on line δεν θα επαιρνες το δωρο.

Ναι, το κατάλαβα όταν μίλησα Online...και όπως είπα...θα έπρεπε με έναν τρόπο να ενημερώνουν έτσι ώστε να ξέρουμε/θυμηθούμε πως να κάνουμε ανανέωση (αν και πήρα με το turbo internet 1gb με 2 ευρώ) αλλά στο άλλο νούμερο δεν το έδινε. :(

edit λαθος Edited by satsok1979

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Ναι, το κατάλαβα όταν μίλησα Online...και όπως είπα...θα έπρεπε με έναν τρόπο να ενημερώνουν έτσι ώστε να ξέρουμε/θυμηθούμε πως να κάνουμε ανανέωση (αν και πήρα με το turbo internet 1gb με 2 ευρώ) αλλά στο άλλο νούμερο δεν το έδινε. :(

Θα πρεπει να βγαλουν εκτακτη ενημερωση για κατι που ισχυει με την απαρχή της προσφοράς αυτής; Γιατί;

Αν δηλαδή έκανες ανανέωση πχ 1η κάποιου μήνα και 1η του επόμενου ηταν Κυριακή, αρα κλειστά μαγαζιά, και πηγαινες την προηγούμενη (30-31...whatever) για ανανέωση και φυσικά δεν επαιρνες παλι το 1gb, παλι θα σου εφταιγαν;

Είπαμε να τους κατηγορουμε για λάθη τους, όχι και για τα δικά μας όμως... παραπαει.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Για την ιστορία το 4G ήρθε/εμφανίστηκε σήμερα στη συσκευή μου μετά την επικοινωνία μου με την wind στο 1260 (εξ πελατών) όπου και μου "ενεργοποίησαν" την υπηρεσία. Αυτό έγινε μετά από 2 εβδομάδες προσπάθειάς μου να βρω τι φταίει και δεν έχω 4G με καινούρια 4G συσκευή με 4g sim (άλλαζα firmware, πήγαινα πέρα δώθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπας και πιάσει) και ενώ σε κατάστημα της wind που το είδαν μου είχαν πει πως κανονικά θα έπρεπε να είχα 4g (σε δύο κάρτες μάλιστα είχα το ίδιο θέμα μία Q και μία f2g).

Οπότε ας είναι γνωστό ότι χρειάζεται ΚΑΙ ενεργοποίηση της υπηρεσίας από την εξυπηρέτηση πελατών εκτός από το να προμηθευτής την νεα 4G Multi USIM TWIN κάρτα.

Σε κάποιους ίσως τους περισσότερους έγινε αυτόματα η ενεργοποίηση του 4G με την απόκτηση της νέας κάρτας (που είναι και το λογικό οπότε δεν γνωρίζουν ότι χρειάζεται επιπλέον ενέργεια) αλλα όχι σε όλους όμως.

Το παραθέτω για να είναι καταγεγραμμένο και εδώ καθώς και άλλος μπορεί να το αντιμετωπίσει.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Για την ιστορία το 4G ήρθε/εμφανίστηκε σήμερα στη συσκευή μου μετά την επικοινωνία μου με την wind στο 1260 (εξ πελατών) όπου και μου "ενεργοποίησαν" την υπηρεσία. Αυτό έγινε μετά από 2 εβδομάδες προσπάθειάς μου να βρω τι φταίει και δεν έχω 4G με καινούρια 4G συσκευή με 4g sim (άλλαζα firmware, πήγαινα πέρα δώθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπας και πιάσει) και ενώ σε κατάστημα της wind που το είδαν μου είχαν πει πως κανονικά θα έπρεπε να είχα 4g (σε δύο κάρτες μάλιστα είχα το ίδιο θέμα μία Q και μία f2g).

Οπότε ας είναι γνωστό ότι χρειάζεται ΚΑΙ ενεργοποίηση της υπηρεσίας από την εξυπηρέτηση πελατών εκτός από το να προμηθευτής την νεα 4G Multi USIM TWIN κάρτα.

Σε κάποιους ίσως τους περισσότερους έγινε αυτόματα η ενεργοποίηση του 4G με την απόκτηση της νέας κάρτας (που είναι και το λογικό οπότε δεν γνωρίζουν ότι χρειάζεται επιπλέον ενέργεια) αλλα όχι σε όλους όμως.

Το παραθέτω για να είναι καταγεγραμμένο και εδώ καθώς και άλλος μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Καλή Χρονιά!

Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι, αυτόματα με το που άλλαξα sim έχω 4g.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σήμερα έβαλα από μία κάρτα των 10 στα F2G των γονιών μου και ο χρόνος διάρκειας και σε αυτούς είναι 6 μήνες. Άρα οι κάρτες ανανέωσης της Wind εξασφαλίζουν διάρκεια υπολοίπου για 6 μήνες και όχι 3 όπως στις άλλες εταιρίες. Καλό αυτό.

Ρε παιδιά, απλό είναι το πράγμα... Ενώ θα συμφώνησαν αρχικά να το κάνουν όλες 3μηνο (καρτέλ), η WIND άργησε πολύ να βγάλει την ανακοίνωση σχετικά με αυτό και τελικά το έκανε μόνο για τα μάτια των άλλων εταιριών... Τώρα θα προσπαθεί να κερδίσει πελάτες, διατηρώντας κρυφά το 6μηνο, γιατί ξέρει ότι οι καταναλωτές θα το λένε μεταξύ τους και θα το μάθουν όλο και περισσότεροι... :lol: :p Αργότερα, όταν θα έχει μαζέψει αρκετούς, να δείτε πως θα φάμε ένα 3μηνο όλοι μας... :p

το τρίμηνο νομίζω δεν τους συμφέρει κανέναν τους. Είδα ότι πολλοί απλά καταργούν τους αριθμούς που δεν μπορούν να συντηρήσουν αντί να τρέχουν να βάζουν κάρτες. Εκεί που περίμεναν να κερδίζουν από "ακυρωμένα" υπόλοιπα τελικά χάνουν πελάτες. Ο άλλος λίγο πολύ έβαζε στις 2-3-4 κάρτες του μία φορά το χρόνο, άντε το εξάμηνο. Τώρα απλά αδιαφορεί πιστεύω.

Προσωπικά μία frog που είχα την άφησα να πεθάνει (υπάρχει το νούμερο βέβαια για 12 μηνες ας χάνεις το υπόλοιπο σε 3 μήνες). Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Η frog έχασε από μένα που κάθε 6 μήνες την τάιζα 5€ για να βρίσκεται".

η wind το κρατάει 6 μήνες για να κρατήσει τους αριθμούς "ενεργών συνδρομητών" (φαντασμάτων αρκετοί) σε υψηλότερα επίπεδα για δικούς της λόγους. Πάντως αν το κάνει 3μηνο χειρότερο θα είναι και για αυτήν. Αυτό εκτιμώ. Την "πάτησαν" τα τμήματα μάρκετιν τους στο θέμα. Μείωση εσόδων οδηγεί η "κομπίνα" με το 3μηνο.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Πηγαίνετε σε ένα από τα ανακαινισμένα καταστήματα της wind (αυτά με τις μεγάλες οθόνες) και παίξτε τροχό της τύχης.

Πήρα 3 δώρα. Αν κ άχρηστα για μένα (γιατί έχω περίσσευμα κ σε χρόνο κ σε ΜΒ) , μπορεί να τα χρειάζεστε. Μέχρι 8 φορές -8 δώρα με διάρκεια μια εβδομάδα:)

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δες εικόνες

http://www.stekiradio.gr/wind-troxos-tis-tyxis/

κ όρους

https://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/diagonismoi-katastimaton/diagonismoi/spin-win/

Γίνεται και στα παλιά μέσω tablet

ρε παιδια σε wind ποσο ζωα ειναι πηρα 2 φορες στο 1260 για να μου στειλουν κωδικους για το my f2g του πατερα μου

γιατι δεν θυμαται με ποιο e mail εκανε εγραφη

φυσικα μαζι με τον πατερα μου μου ειπαν στελνουν μήνυμα και με εγραψαν στα παλια τους τα παπουτσια

ρε παιδια σε wind ποσο ζωα ειναι πηρα 2 φορες στο 1260 για να μου στειλουν κωδικους για το my f2g του πατερα μου

γιατι δεν θυμαται με ποιο e mail εκανε εγραφη

φυσικα μαζι με τον πατερα μου μου ειπαν στελνουν μήνυμα και με εγραψαν στα παλια τους τα παπουτσια

Χριστούγεννα έχουμε, γιορτές αγάπης.

αυτοι οχι αγαπη κλοτσιες θελουν :mad:

Eχεις τόσα χρόνια εδω μέσα, έχεις δει κάποιον να εξυπηρετηθεί απο το 1260?

Γιατί ξοδεύεις κόπο,χρόνο και χρήμα με τους άσχετους?

Eχεις τόσα χρόνια εδω μέσα, έχεις δει κάποιον να εξυπηρετηθεί απο το 1260?

Γιατί ξοδεύεις κόπο,χρόνο και χρήμα με τους άσχετους?

και τι να κανω πως να βρω τους κωδικους του πατερα μου ?

ακομα και στο F/B που τους εγραψα με εγραψαν κανονικα φιλε μου :mad:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova