HEO Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 κάνε λογαριασμό στην μητέρα σου και βαλε 5 ευρώ.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν μπορεις να μεταφερεις υπολοιπο,αλλα αμα θες κανε ενα λογαριασμο στην μητερα σου. κάνε λογαριασμό στην μητέρα σου και βαλε 5 ευρώ.... Φαίνεται ότι είχα προσπαθήσει παλιότερα να της φτιάξω λογαριασμό αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω recover τον κωδικό. Όταν πάω να κάνω νέο λογαριασμό μου λέει ότι πρέπει να κάνω πρώτα ανανέωση επειδή λήγει το υπόλοιπο. Τελικά βαρέθηκα και της έκανα ανανέωση 10 ευρώ από την Πειραιώς (winbank), επειδή σήμερα έληγε το υπόλοιπο της. Θέλαμε να κάνουμε τη μικρότερη δυνατή ανανέωση αφού ήθελε απλά να προλάβει να καταναλώσει το υπόλοιπο που έχει πριν ακυρώσει τον αριθμό. Φυσικά και απογοητεύτηκα από το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κάνω απλά τη διαδικασία μέσω του MyF2G (π.χ. να πάρω έναν κωδικό ανανέωσης) ή να προσθέσω έναν ακόμη αριθμό στο λογαριασμό μου για να τελειώνω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 τότε κοιτα αν μπορείς να της κάνεις τώρα που ανανεωσες.... οχι τιπιτα αλλο αλλα χάνεις και τα login bonus και θα σου ειναι χρήσιμο στο μέλλον Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Φαίνεται ότι είχα προσπαθήσει παλιότερα να της φτιάξω λογαριασμό αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω recover τον κωδικό. Όταν πάω να κάνω νέο λογαριασμό μου λέει ότι πρέπει να κάνω πρώτα ανανέωση επειδή λήγει το υπόλοιπο. Τελικά βαρέθηκα και της έκανα ανανέωση 10 ευρώ από την Πειραιώς (winbank), επειδή σήμερα έληγε το υπόλοιπο της. Θέλαμε να κάνουμε τη μικρότερη δυνατή ανανέωση αφού ήθελε απλά να προλάβει να καταναλώσει το υπόλοιπο που έχει πριν ακυρώσει τον αριθμό. Φυσικά και απογοητεύτηκα από το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κάνω απλά τη διαδικασία μέσω του MyF2G (π.χ. να πάρω έναν κωδικό ανανέωσης) ή να προσθέσω έναν ακόμη αριθμό στο λογαριασμό μου για να τελειώνω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το υπόλοιπο ανανεώθηκε για 6 μήνες ακόμα, ή άλλαξε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θέλω να κάνω ανανέωση 5 ευρώ στο κινητό της μητέρας μου που δεν έχει λογαριασμό στο MyF2G (εγώ έχω). Η Πειραιώς στο web banking μου δίνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Τι επιλογές έχω? Αν κάνω την ανανέωση από το MyF2G θα πάρω κωδικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητό ή μπαίνουν απευθείας στο δικό μου αριθμό? μπορεις να βαλεις καρτα απο 5 ευρω απο οσο ξερω και απο καταστημα wind αλλα πιο πολυ βολευει να μην τρεχεις και να την κανεις μεσω το myf2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Θέλω να κάνω ανανέωση 5 ευρώ στο κινητό της μητέρας μου που δεν έχει λογαριασμό στο MyF2G (εγώ έχω). Η Πειραιώς στο web banking μου δίνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Τι επιλογές έχω? Αν κάνω την ανανέωση από το MyF2G θα πάρω κωδικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητό ή μπαίνουν απευθείας στο δικό μου αριθμό? Μπορείς να κάνεις ανανέωση μεσω της ιστοσελίδας του F2G χωρίς login. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-horis-login/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αλλαγη απο καρτοκινητο Q σε καρτοκινητο f2g μπορει να γινει online; ή μονο σε καταστημα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Φαίνεται ότι είχα προσπαθήσει παλιότερα να της φτιάξω λογαριασμό αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω recover τον κωδικό. Όταν πάω να κάνω νέο λογαριασμό μου λέει ότι πρέπει να κάνω πρώτα ανανέωση επειδή λήγει το υπόλοιπο. Τελικά βαρέθηκα και της έκανα ανανέωση 10 ευρώ από την Πειραιώς (winbank), επειδή σήμερα έληγε το υπόλοιπο της. Θέλαμε να κάνουμε τη μικρότερη δυνατή ανανέωση αφού ήθελε απλά να προλάβει να καταναλώσει το υπόλοιπο που έχει πριν ακυρώσει τον αριθμό. Φυσικά και απογοητεύτηκα από το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κάνω απλά τη διαδικασία μέσω του MyF2G (π.χ. να πάρω έναν κωδικό ανανέωσης) ή να προσθέσω έναν ακόμη αριθμό στο λογαριασμό μου για να τελειώνω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!για να κανεις recover τυον κωδικο βαζεις το μειλ σου. Λογικα το δικο σου θα ειχες δηλώσει. Εναλλακτικα, μπες στο τσατ τους απο το δικο σου και εξηγησε το προβλημα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αλλαγη απο καρτοκινητο Q σε καρτοκινητο f2g μπορει να γινει online; ή μονο σε καταστημα; Μόνο σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μόνο σε κατάστημα. Να σαι καλα , ευχαριστω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπορείς να κάνεις ανανέωση μεσω της ιστοσελίδας του F2G χωρίς login. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-horis-login/ Αυτό ήταν που ήθελα να κάνω - ακριβώς! Κρίμα που δεν βρήκα το link χθες για να προψωρήσω κανονικά από εκεί... σε ευχαριστώ πάντως! για να κανεις recover τυον κωδικο βαζεις το μειλ σου. Λογικα το δικο σου θα ειχες δηλώσει. Εναλλακτικα, μπες στο τσατ τους απο το δικο σου και εξηγησε το προβλημα. Ήταν λίγο μπλεγμένη η κατάσταση - ιδανικά αυτό θα έπρεπε να γίνει. Επειδή όμως είχε δύο καρτοκινητά Wind και είχαμε δοκιμάσει με το email της να φτιάξουμε λογαριασμό για το πρώτο πριν αρκετό καιρό (αλλά τελικά κάπου κόλλησε η διαδικασία), ίσως μπλέχτηκε το σύστημα γιατί χρησιμοποιήσαμε το ίδιο email για να φτιάξουμε λογαριασμό για το 2ο... πραγματικά πάει τόσος καιρός που δεν θυμάμαι καν τι είχε γίνει. Θα προσπαθήσω να συμμαζέψω την κατάσταση μέσα στις επόμενες ημέρες, για να ξέρουμε τι έχουμε και πού... Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μολις μου ηρθε μηνυμα οτι με 4,4 θα εχω 500 λεπτα και 50 sms. 12 στο 12410. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μόλις μάλωσα σε κατάστημα γιατί ήθελαν υποχρεωτικά να με βάλουν πακέτο, οποιοσδήποτε.Προσοχή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μόλις μάλωσα σε κατάστημα γιατί ήθελαν υποχρεωτικά να με βάλουν πακέτο, οποιοσδήποτε.Προσοχή τηλεφωνο στην wind και ανεφερε το καταστημα που σε πιεζε για ενεργοποιηση πακετου ανευ λογου. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μολις μου ηρθε μηνυμα οτι με 4,4 θα εχω 500 λεπτα και 50 sms. 12 στο 12410. Προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Προς όλους; Ναι. Προς ολους. http://i1377.photobucket.com/albums/ah76/tzoumas/Mobile%20Uploads/2015-11/IMG_20151117_163314_zpshkdbbdoc.jpg~original Edited November 17, 2015 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν κάνω ανανέωση 5€ σε κατάστημα , ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας για 6μηνο ? Ή πρέπει να κάνω ανανέωση 6€ ? Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 H Wind έχει ανακοινώσει τρίμηνο, αλλά δεν το έχει εφαρμόσει ακόμα . Προς το παρόν ανανεώνεται για 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Είμαι στην Free και μπορώ να κάνω Tethering άφοβα δίχως να με χρεώνει επιπλέον. Όντως το πακέτο φυσάει... έχει καλή κάλυψη ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 H Wind έχει ανακοινώσει τρίμηνο, αλλά δεν το έχει εφαρμόσει ακόμα . Προς το παρόν ανανεώνεται για 6 μήνες. Αυτό είδα και εγώ σήμερα ,ακόμα για 6 μήνες είναι. Από τα 6€ που έβαλα ,μπήκαν 5,06€. Όταν έβαλε τα χρήματα με ρώτησε ,αν θέλω να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο και της είπα ευχαριστώ δεν θέλω. Σε γερμανό ,που έκανα ανανέωση ένα what's up αριθμό ,ούτε καν είπε να ενεργοποιήσει πακέτο.... Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αυτό είδα και εγώ σήμερα ,ακόμα για 6 μήνες είναι. Από τα 6€ που έβαλα ,μπήκαν 5,06€. Γιατί από τα 6€ έμειναν μόνο 5,06€; 12% δεν κρατούν σε κάθε ανανέωση; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) 6/1,12 =5,36 5,36- 0,30 τέλος καταστημάτων = 5,06 Edited November 17, 2015 by Vasileios Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 5/1,12 =5,36 5,36- 0,30 τέλος καταστημάτων = 5,06 Να κάνω μια διόρθωση στο ποστ: 6/1,12=5,36 Προφανώς εκ παραδρομής γράφηκε 5. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αυτό είδα και εγώ σήμερα ,ακόμα για 6 μήνες είναι. Από τα 6€ που έβαλα ,μπήκαν 5,06€. Όταν έβαλε τα χρήματα με ρώτησε ,αν θέλω να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο και της είπα ευχαριστώ δεν θέλω. Σε γερμανό ,που έκανα ανανέωση ένα what's up αριθμό ,ούτε καν είπε να ενεργοποιήσει πακέτο.... Είναι 6 μήνες αλλά κρατάς τον αριθμό σου για άλλους 6 μήνες χωρίς να μπορείς να τον δουλεύεις, οπότε είναι πάνω κάτω χρόνος χωρίς να χάνεις το νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Να κάνω μια διόρθωση στο ποστ: 6/1,12=5,36 Προφανώς εκ παραδρομής γράφηκε 5. σου κρατάει και τέλος του καταστήματος τριάντα λεπτά? καλά πάμε καλά? καινούργιο αυτό? δεν θα πατάει άνθρωπος στο κατάστημα να κάνει ανανέωση αν ισχύει αυτό... και αλλάζει το πόσο με την ανανέωση? η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts