kmpatra Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Είμαι μια ζωή σε συμβόλαιο βονταφον. Λήγει σε μερικές μέρες. Σκέφτομαι να κάνω κάρτα wind, όπως τα έβγαλα θα μου κοστίζει για το ίδιο πακέτο 10 ευρώ πιο φθηνά. Έχω μια απορία. Μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου έτσι? Η επειδή αλλάζω εταιρεία θα κάνω καινούριο? (που θα είναι και πρόβλημα) μπορεις να τον κρατησεις (θα πας στην wind να κάνεις αίτημα φορητότητας),απλως να ξερεις η ενεργοποιηση του καρτοκινητου στη wind κοστιζει 10 ευρώ + τουλάχιστον 5 ευρώ το κόστος της πρώτης ανανέωσης από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 HEYΥΥΥ φίλε νομίζω κάνεις λάθος !!!! Με άγχωσες και μπήκα να δω..και πλέον όχι μόνο ατόνησαν αλλά έγιναν και για πιο πολλές μέρες...τελευταία ενημέρωση είναι 6/11 μέχρι 9/11 (δώρο ιντερνετακι μας έδιναν)...βλέπεις ??? μιλάει πια για lucky weekends... :D Ω ναι πολύ καλύτερα τωρα ;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Απο ανανεώσεις 10€ κ ανω εδινε δώρο λεπτα προς Wind/Q πολλες φορές και μηνύματα. Δεν ηταν προσφορά συγκεκριμένη αλλα σα δώρο που όμως το έδινε πάντα. Προσωπικά είμαι στη Wind πάνω απο 10 χρόνια αλλα δεν έχει κάτι να λέει. αυτό που λες είναι άλλο.. προσφορές έρχονται και παρέρχονται.. στην αρχή όμως είπες ότι η επιλογή να δηλώσεις magic numbers ήταν παγίδα της wind για να χάσεις μια καλύτερη προσφορά που υπήρχε πριν, πράγμα που δεν ισχύει όπως ξέρω.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 έχω καρτοσύνδεση Plus και πέρα από αυτά που μου δίνει δωρεάν, μου δίνει και 3 ευρώ να τα κάνω ό,τι θέλω. δλδ μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με αυτά τα 3 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) ναι αλλα τα πακετα ξεκινανε απο 5 ευρω https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/paketa-kartosundesis/ αλλιως τα 3 ευρω καταναλωνονται για οτιδηποτε κανεις οταν σου τελειωσουν τα δωρεαν που εχεις. edit ΑΚΥΡΟ απο το υπολοιπο των 3 ευρω μονο το giga surf μπορει να τραβηξει, τα άλλα πακετα χρεωνονται στον επομενο λογαριασμο σου.Κοιτα το λινκ με τα πακετα . Οποτε αν δεν εχεις πανω απο 3 ευρω ισχυει το bold. Edited November 11, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δηλαδη με καποιο τροπο μπορουμε να ενεργοποιησουμε τη ειδικη / φοιτητικη προσφορα σε απλο free to go ? Αν ναι πως γινεται ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μόνο αν σου εχει έρθει το σχετικό μήνυμα. Για την περίπτωση που σου ήρθε αλλά το είχες κλειστό στειλε 1000 στο 1264 και δες αν θα στο δώσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Η' καλωντας το 1269 ακουτε αν εχετε την προσφορα Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ισχύει ότι η είσοδος στο m.Facebook είναι δωρεάν; Η είσοδος στο 0.facebook.com είναι δωρεάν κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να γίνει σε smartphone καθώς τραβάνε και οι άλλες εφαρμογές και υπάρχει χρέωση. Σ'ένα Nokia dumbphone που είχα για λίγες μέρες, με 0,20 ευρώ υπόλοιπο και κανένα bonus Mb, με άφησε κανονικά να μπω και χωρίς μήνυμα περί χρέωσης. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μόνο αν σου εχει έρθει το σχετικό μήνυμα. Για την περίπτωση που σου ήρθε αλλά το είχες κλειστό στειλε 1000 στο 1264 και δες αν θα στο δώσει . Δηλαδη μονο ελπιζω να μου ερθει το μηνυμα; δεν υπαρχει καποιος τροπος να πιεσουμε λιγο την κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αν διαβάσεις κάποια ποστ παραπανω θα δεις οτι εγώ, με μπολικη πίεση τριων σημείων...φόρμα επικοινωνιας (κυρίως αυτό νομιζω), facebook και online chat...έσκασε το σχετικό μήνυμα ταυτόχρονα σε δυο νούμερα που το ζήτησα. Δεν μπορεί να ηταν τυχαίο. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Θέλω να σε ρωτήσω τα 50gb στα δίνει και για tethering η μόνο για χρήση από το κινητό; Ποια εταιρία κινητής είναι ; Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Είμαι στην Free και μπορώ να κάνω Tethering άφοβα δίχως να με χρεώνει επιπλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Η είσοδος στο 0.facebook.com είναι δωρεάν κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να γίνει σε smartphone καθώς τραβάνε και οι άλλες εφαρμογές και υπάρχει χρέωση. Σ'ένα Nokia dumbphone που είχα για λίγες μέρες, με 0,20 ευρώ υπόλοιπο και κανένα bonus Mb, με άφησε κανονικά να μπω και χωρίς μήνυμα περί χρέωσης. Σοβαρα; Γιατι εμενα στο Samsung s duos 2 που ειχα με χρεωνε.Η Cosmote δεν εκανε τετοια ακομα και τωρα στο lumia 535.Φυσικα με 0, υπολοιπο και χωρις MB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Είχα το XpressMusic touch (5800) το 2008, δεν με χρέωνε, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το OS ήταν Symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα στην διαδικτυακή παρέα. Θα ταξιδέψω στην Σερβία για μερικές μέρες. Βλέπω ότι το πρόγραμμα των 10 ευρώ δεν περιλαμβάνει την Σερβία. Είναι για χώρες τις Ε.Ε. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f2g για χώρες εκτός Ε.Ε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα στην διαδικτυακή παρέα. Θα ταξιδέψω στην Σερβία για μερικές μέρες. Βλέπω ότι το πρόγραμμα των 10 ευρώ δεν περιλαμβάνει την Σερβία. Είναι για χώρες τις Ε.Ε. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f2g για χώρες εκτός Ε.Ε ??? https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/ Ιταλία/Αλβανία/ Κόσοβο/ Σερβία/ Μαυροβούνιο/ ΠΓΔΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Νομίζω πως το λινκ που έδωσες είναι για κλήσεις από Ελλάδα προς αυτές τις χώρες και όχι από εξωτερικό προς Ελλάδα Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πακέτο περιαγωγής για χώρες εκτός ΕΕ. Edited November 13, 2015 by nico4gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/ Ιταλία/Αλβανία/ Κόσοβο/ Σερβία/ Μαυροβούνιο/ ΠΓΔΜ Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω οτι αυτά είναι διεθνή πακέτα και όχι πακέτα roaming. Δηλαδή λειτουργούν όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα και όχι σε καθεστώς περιαγωγής. Ούπς, nico4gr με πρόλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 το site της wind ειναι εκτος αυτη την ωρα,μαζι και τα app(δεν κανουν refresh στο υπολοιπο κλπ) και φυσικα και οι σελιδες f2g/q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 το site της wind ειναι εκτος αυτη την ωρα,μαζι και τα app(δεν κανουν refresh στο υπολοιπο κλπ) και φυσικα και οι σελιδες f2g/q. Το επιβεβαιώνω και εγώ, δεν μπορώ να μπω στο F2G ούτε από υπολογιστή, ούτε και από την εφαρμογή του F2G σε windows που έχω εγώ. Μπορεί να κάνουν κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μπορεί να κάνουν κάποια αναβάθμιση. Επειδή είμαι καχύποπτος, ελπίζω να είναι όντως αναβάθμιση και να μην πειράξουν τίποτα πακέτα, προς τα κάτω.... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Νομίζω πως το λινκ που έδωσες είναι για κλήσεις από Ελλάδα προς αυτές τις χώρες και όχι από εξωτερικό προς Ελλάδα Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πακέτο περιαγωγής για χώρες εκτός ΕΕ. Ευχαριστώ .....και εγώ δεν βλέπω τίποτα !!! Και το raoming σε χώρες εκτός Ε.Ε ,είναι πανάκριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τελικά άξιζε το κόπο η αναμονή ενεργοποίησης του πακέτου Με το F2G Lucky Weekends αυτής της εβδομάδας έχεις 100' προς όλους Bonus, με ισχύ 15 ημερών, με κάθε ενεργοποίηση του βασικού πακέτου Talk To All (5€/200' προς όλους)! edit Θεωρώ οτι τα 100 Bonus θα τα τρώει πρώτα απο τα 200 του πακέτου μιας και έχουν συντομότερη ημ/νια λήξης ή οχι? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θέλω να κάνω ανανέωση 5 ευρώ στο κινητό της μητέρας μου που δεν έχει λογαριασμό στο MyF2G (εγώ έχω). Η Πειραιώς στο web banking μου δίνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Τι επιλογές έχω? Αν κάνω την ανανέωση από το MyF2G θα πάρω κωδικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητό ή μπαίνουν απευθείας στο δικό μου αριθμό? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θέλω να κάνω ανανέωση 5 ευρώ στο κινητό της μητέρας μου που δεν έχει λογαριασμό στο MyF2G (εγώ έχω). Η Πειραιώς στο web banking μου δίνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Τι επιλογές έχω? Αν κάνω την ανανέωση από το MyF2G θα πάρω κωδικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητό ή μπαίνουν απευθείας στο δικό μου αριθμό? Δεν μπορεις να μεταφερεις υπολοιπο,αλλα αμα θες κανε ενα λογαριασμο στην μητερα σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts