Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι μια ζωή σε συμβόλαιο βονταφον. Λήγει σε μερικές μέρες. Σκέφτομαι να κάνω κάρτα wind, όπως τα έβγαλα θα μου κοστίζει για το ίδιο πακέτο 10 ευρώ πιο φθηνά.

Έχω μια απορία.

Μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου έτσι? Η επειδή αλλάζω εταιρεία θα κάνω καινούριο? (που θα είναι και πρόβλημα)

μπορεις να τον κρατησεις (θα πας στην wind να κάνεις αίτημα φορητότητας),απλως να ξερεις η ενεργοποιηση του καρτοκινητου στη wind κοστιζει 10 ευρώ + τουλάχιστον 5 ευρώ το κόστος της πρώτης ανανέωσης από το κατάστημα.

HEYΥΥΥ φίλε νομίζω κάνεις λάθος !!!! Με άγχωσες και μπήκα να δω..και πλέον όχι μόνο ατόνησαν αλλά έγιναν και για πιο πολλές μέρες...τελευταία ενημέρωση είναι 6/11 μέχρι 9/11 (δώρο ιντερνετακι μας έδιναν)...βλέπεις ??? μιλάει πια για lucky weekends... :D

Ω ναι πολύ καλύτερα τωρα ;):)

Απο ανανεώσεις 10€ κ ανω εδινε δώρο λεπτα προς Wind/Q πολλες φορές και μηνύματα. Δεν ηταν προσφορά συγκεκριμένη αλλα σα δώρο που όμως το έδινε πάντα.

Προσωπικά είμαι στη Wind πάνω απο 10 χρόνια αλλα δεν έχει κάτι να λέει.

αυτό που λες είναι άλλο.. προσφορές έρχονται και παρέρχονται.. στην αρχή όμως είπες ότι η επιλογή να δηλώσεις magic numbers ήταν παγίδα της wind για να χάσεις μια καλύτερη προσφορά που υπήρχε πριν, πράγμα που δεν ισχύει όπως ξέρω..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

έχω καρτοσύνδεση Plus και πέρα από αυτά που μου δίνει δωρεάν, μου δίνει και 3 ευρώ να τα κάνω ό,τι θέλω. δλδ μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με αυτά τα 3 ευρώ;

ναι αλλα τα πακετα ξεκινανε απο 5 ευρω

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/paketa-kartosundesis/

αλλιως τα 3 ευρω καταναλωνονται για οτιδηποτε κανεις οταν σου τελειωσουν τα δωρεαν που εχεις.

edit ΑΚΥΡΟ απο το υπολοιπο των 3 ευρω μονο το giga surf μπορει να τραβηξει, τα άλλα πακετα χρεωνονται στον επομενο λογαριασμο σου.Κοιτα το λινκ με τα πακετα . Οποτε αν δεν εχεις πανω απο 3 ευρω ισχυει το bold.

Edited by kmpatra

Δηλαδη με καποιο τροπο μπορουμε να ενεργοποιησουμε τη ειδικη / φοιτητικη προσφορα σε απλο free to go ? Αν ναι πως γινεται ακριβως;

Μόνο αν σου εχει έρθει το σχετικό μήνυμα.

Για την περίπτωση που σου ήρθε αλλά το είχες κλειστό στειλε 1000 στο 1264 και δες αν θα στο δώσει .

Ισχύει ότι η είσοδος στο m.Facebook είναι δωρεάν;

Η είσοδος στο 0.facebook.com είναι δωρεάν κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να γίνει σε smartphone καθώς τραβάνε και οι άλλες εφαρμογές και υπάρχει χρέωση. Σ'ένα Nokia dumbphone που είχα για λίγες μέρες, με 0,20 ευρώ υπόλοιπο και κανένα bonus Mb, με άφησε κανονικά να μπω και χωρίς μήνυμα περί χρέωσης.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μόνο αν σου εχει έρθει το σχετικό μήνυμα.

Για την περίπτωση που σου ήρθε αλλά το είχες κλειστό στειλε 1000 στο 1264 και δες αν θα στο δώσει .

Δηλαδη μονο ελπιζω να μου ερθει το μηνυμα; δεν υπαρχει καποιος τροπος να πιεσουμε λιγο την κατασταση;

Αν διαβάσεις κάποια ποστ παραπανω θα δεις οτι εγώ, με μπολικη πίεση τριων σημείων...φόρμα επικοινωνιας (κυρίως αυτό νομιζω), facebook και online chat...έσκασε το σχετικό μήνυμα ταυτόχρονα σε δυο νούμερα που το ζήτησα. Δεν μπορεί να ηταν τυχαίο.
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Θέλω να σε ρωτήσω τα 50gb στα δίνει και για tethering η μόνο για χρήση από το κινητό;

Ποια εταιρία κινητής είναι ;

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Είμαι στην Free και μπορώ να κάνω Tethering άφοβα δίχως να με χρεώνει επιπλέον.

Η είσοδος στο 0.facebook.com είναι δωρεάν κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να γίνει σε smartphone καθώς τραβάνε και οι άλλες εφαρμογές και υπάρχει χρέωση. Σ'ένα Nokia dumbphone που είχα για λίγες μέρες, με 0,20 ευρώ υπόλοιπο και κανένα bonus Mb, με άφησε κανονικά να μπω και χωρίς μήνυμα περί χρέωσης.

Σοβαρα; Γιατι εμενα στο Samsung s duos 2 που ειχα με χρεωνε.Η Cosmote δεν εκανε τετοια ακομα και τωρα στο lumia 535.Φυσικα με 0, υπολοιπο και χωρις MB.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλημέρα στην διαδικτυακή παρέα. Θα ταξιδέψω στην Σερβία για μερικές μέρες. Βλέπω ότι το πρόγραμμα των 10 ευρώ δεν περιλαμβάνει την Σερβία. Είναι για χώρες τις Ε.Ε. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f2g για χώρες εκτός Ε.Ε ???

Καλημέρα στην διαδικτυακή παρέα. Θα ταξιδέψω στην Σερβία για μερικές μέρες. Βλέπω ότι το πρόγραμμα των 10 ευρώ δεν περιλαμβάνει την Σερβία. Είναι για χώρες τις Ε.Ε. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f2g για χώρες εκτός Ε.Ε ???

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/

Ιταλία/Αλβανία/ Κόσοβο/ Σερβία/ Μαυροβούνιο/ ΠΓΔΜ

Νομίζω πως το λινκ που έδωσες είναι για κλήσεις από Ελλάδα προς αυτές τις χώρες και όχι από εξωτερικό προς Ελλάδα

Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πακέτο περιαγωγής για χώρες εκτός ΕΕ.

Edited by nico4gr

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/

Ιταλία/Αλβανία/ Κόσοβο/ Σερβία/ Μαυροβούνιο/ ΠΓΔΜ

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω οτι αυτά είναι διεθνή πακέτα και όχι πακέτα roaming.

Δηλαδή λειτουργούν όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα και όχι σε καθεστώς περιαγωγής.

Ούπς, nico4gr με πρόλαβες...

το site της wind ειναι εκτος αυτη την ωρα,μαζι και τα app(δεν κανουν refresh στο υπολοιπο κλπ) και φυσικα και οι σελιδες f2g/q.

το site της wind ειναι εκτος αυτη την ωρα,μαζι και τα app(δεν κανουν refresh στο υπολοιπο κλπ) και φυσικα και οι σελιδες f2g/q.

Το επιβεβαιώνω και εγώ, δεν μπορώ να μπω στο F2G ούτε από υπολογιστή, ούτε και από την εφαρμογή του F2G σε windows που έχω εγώ. Μπορεί να κάνουν κάποια αναβάθμιση.

Μπορεί να κάνουν κάποια αναβάθμιση.

Επειδή είμαι καχύποπτος, ελπίζω να είναι όντως αναβάθμιση και να μην πειράξουν τίποτα πακέτα, προς τα κάτω.... :shifty:

Huawei Nova 5T

Νομίζω πως το λινκ που έδωσες είναι για κλήσεις από Ελλάδα προς αυτές τις χώρες και όχι από εξωτερικό προς Ελλάδα

Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πακέτο περιαγωγής για χώρες εκτός ΕΕ.

Ευχαριστώ .....και εγώ δεν βλέπω τίποτα !!! Και το raoming σε χώρες εκτός Ε.Ε ,είναι πανάκριβο.

Τελικά άξιζε το κόπο η αναμονή ενεργοποίησης του πακέτου

Με το F2G Lucky Weekends αυτής της εβδομάδας έχεις 100' προς όλους Bonus, με ισχύ 15 ημερών, με κάθε ενεργοποίηση του βασικού πακέτου Talk To All (5€/200' προς όλους)!

edit

Θεωρώ οτι τα 100 Bonus θα τα τρώει πρώτα απο τα 200 του πακέτου μιας και έχουν συντομότερη ημ/νια λήξης ή οχι?

I am the FireStarter

Θέλω να κάνω ανανέωση 5 ευρώ στο κινητό της μητέρας μου που δεν έχει λογαριασμό στο MyF2G (εγώ έχω). Η Πειραιώς στο web banking μου δίνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Τι επιλογές έχω? Αν κάνω την ανανέωση από το MyF2G θα πάρω κωδικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητό ή μπαίνουν απευθείας στο δικό μου αριθμό?
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Θέλω να κάνω ανανέωση 5 ευρώ στο κινητό της μητέρας μου που δεν έχει λογαριασμό στο MyF2G (εγώ έχω). Η Πειραιώς στο web banking μου δίνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Τι επιλογές έχω? Αν κάνω την ανανέωση από το MyF2G θα πάρω κωδικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητό ή μπαίνουν απευθείας στο δικό μου αριθμό?

Δεν μπορεις να μεταφερεις υπολοιπο,αλλα αμα θες κανε ενα λογαριασμο στην μητερα σου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova