Dimeos Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 τις προαλλες πηρα μια δεκαρα για τη γυναικα μου και της διπλασιασαν τα λεπτα ομιλιας απο 300 σε 600 και 1gb αλλα για 15 ημερες. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τη καρτα τη πηρα απο το περιπτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η προσφορά ισχύει μονο για αυτούς που στις 2 πρώτες ανανεώσεις κερδίζουν 300 λεπτα. Μιλήσα με εκπροσώπο της Wind και μου το είπε. Οκ, ευχαριστώ. Αυτό δεν το ήξερα, οπότε έκανα λάθος εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα.Τους έστειλα χθες inbox για την προσφορά και πήρα την εξής απαντηση:"Καλημερα Γιωργο.Μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά μέσα από 1 κατάστημα WIND/ Public ή καλώντας στο 1260. Με την ενεργοποίηση, αποδίδονται αυτόματα επιπλέον της ανανέωσης και Bonus χρόνος ομιλίας 10€ και για τους επόμενους 5 μήνες. Tα 10€ της ανανέωσης, μόνο για τον 1ο μήνα, έχουν διάρκεια 30 ημέρες & δεν ισχύουν για αγορά πακέτων & προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στους επόμενους 5 μήνες, τα 10€ της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά για οποιαδήποτε χρήση & έχουν διάρκεια 6 μήνες. Στη διάθεσή σου." Τα συμπερασματα δικα σας!! :) Μας καλύπτει αυτό που αναγράφουν... Ωραια ολα αυτα..Σε περιπτωση ομως που καποιο μηνα εγω δεν βαλω καθολου καρτα και βαλω τον αμεσως επομενο θα μου δωσουν το μπονους; Δηλαδη αν δεν πεσει το 10αρικακι μηπως χανεται μετα το μπονους; Βαζω καρτα μηνα παρα μηνα, οποτε αν ισχυει κατι τετοιο δεν με συμφερει η προσφορα τους Τους το ρώτησα και γω αυτό και περιμένω απαντηση...οταν το δουν.Ειναι πολυ εύστοχη η ερώτηση,ελπίζω να ισχύει το δώρο καθε μήνα χωρις προϋπόθεση ανανέωσης. Αν σε κάποιο από τους υπόλοιπους 5 μήνες δεν βάλεις κάρτα ή κάτω από τα 10 ευρώ χάνεται το Bonus!!!! Με μία λέξη για την προσφορά, απαράδεκτη! Πήγε σήμερα το πρωί φίλος με το φοιτητικό να βάλει κάρτα και τον έγραψαν στο συγκεκριμένο bonus χωρίς την άδειά του και πήρε τα λεπτά και το gb, αλλά απ'ότι μου είπε δεν μπορεί να αγοράσει το φοιτητικό πακέτο παρ'όλο που έχει χρήματα μέσα γιατί ακόμα και τα χρήματα που έδωσε δεν είναι για αγορά πακέτων, αν το νομίζει καλά και μου το είπε σωστά. . Η προσφορά ισχύει μόνο για F2G που βάζοντας 10 ευρώ έχουν 300' προς όλους. Δεν μπορεί να ισχύει σε φοιτητικό ο διπλασιασμός κάτι άλλο παίζει... Δεν νομίζω πως έχουν κέρδος να σε γράψουν χωρίς να σε ενημερώσουν, από τη στιγμή που ούτε τα καταστήματα δεν έχουν κατανοήσει την προσφορά Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα.Μπορει να ειναι βλακεια αυτο που θα ρωτήσω,αλλα λέει ότι τους επόμενους 5 μήνες τα 10€ της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορα πακέτων...Εδω μήπως ειναι παραπλανητικό το μήνυμα,γιατι δεν λέει τα 10€ bonus και λέει τα 10€ της ανανέωσης;;Μήπως τελικά τα 10€ δώρο δεν είναι για αγορα πακέτων;Τους το διευκρίνισα αλλα απαντηση δεν πήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Με μία λέξη για την προσφορά, απαράδεκτη! Πήγε σήμερα το πρωί φίλος με το φοιτητικό να βάλει κάρτα και τον έγραψαν στο συγκεκριμένο bonus χωρίς την άδειά του και πήρε τα λεπτά και το gb, αλλά απ'ότι μου είπε δεν μπορεί να αγοράσει το φοιτητικό πακέτο παρ'όλο που έχει χρήματα μέσα γιατί ακόμα και τα χρήματα που έδωσε δεν είναι για αγορά πακέτων, αν το νομίζει καλά και μου το είπε σωστά. Δυστυχώς, αν είναι έτσι θα πράγματα, θα στραφώ αλλού γιατί ο μόνος λόγος που θέλω κατάστημα, εκτός του 1gb, είναι και ότι μπορώ να δώσω 11 ευρώ και να βάλω δύο πακέτα φοιτητικά και δεν θέλω να μπλέκω με εξυπηρέτηση και fb αν κάτι πάει στραβά. Ο φιλος σου ειχε τα 300 με 10 ευρω και πριν;; Μηπως του αφαιρεσαν το φοιτητικό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panathas76 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Με μία λέξη για την προσφορά, απαράδεκτη! Πήγε σήμερα το πρωί φίλος με το φοιτητικό να βάλει κάρτα και τον έγραψαν στο συγκεκριμένο bonus χωρίς την άδειά του και πήρε τα λεπτά και το gb, αλλά απ'ότι μου είπε δεν μπορεί να αγοράσει το φοιτητικό πακέτο παρ'όλο που έχει χρήματα μέσα γιατί ακόμα και τα χρήματα που έδωσε δεν είναι για αγορά πακέτων, αν το νομίζει καλά και μου το είπε σωστά. Δυστυχώς, αν είναι έτσι θα πράγματα, θα στραφώ αλλού γιατί ο μόνος λόγος που θέλω κατάστημα, εκτός του 1gb, είναι και ότι μπορώ να δώσω 11 ευρώ και να βάλω δύο πακέτα φοιτητικά και δεν θέλω να μπλέκω με εξυπηρέτηση και fb αν κάτι πάει στραβά. Αυτό που λεεί ο φίλος σου δεν ισχύει φίλε μου..γιατί η προσφορά αυτη του διπλασιασμού ισχυεί μόνο για αυτους που είναι στην προσφορά που με 10 ευρω παιρνουν 300 λεπτα προς ολους. και για κανεναν αλλον. Τον ρωτήσα για την μητέρα μου που ηθελε να το κάνει και δεν γίνεται. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα.Μπορει να ειναι βλακεια αυτο που θα ρωτήσω,αλλα λέει ότι τους επόμενους 5 μήνες τα 10€ της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορα πακέτων...Εδω μήπως ειναι παραπλανητικό το μήνυμα,γιατι δεν λέει τα 10€ bonus και λέει τα 10€ της ανανέωσης;;Μήπως τελικά τα 10€ δώρο δεν είναι για αγορα πακέτων;Τους το διευκρίνισα αλλα απαντηση δεν πήρα... Τα 10 ευρω που παιρνεις δώρο κάθε μήνα δεν μπορείς να τα αγοράσεις πακέτο οπώς και τα 10 ευρώ της πρώτης ανανέωσης που ΟΚ εγώ σχεδόν ποτέ δεν αγόραζα πακέτο γιατί πάντα μου φτάνουν τα 300 λεπτα προς ολους και το 1gb. Στις επόμενες ανανεώσεις θα μπορείς να κάνεις οτι θέλεις τα χρήματα που ανανεώσες και τα χρήματα που θα παιρνεις επιπλεόν απο το Bonus δεν θα μπορείς να τα αγοράσεις πακέτο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μας καλύπτει αυτό που αναγράφουν... Αν σε κάποιο από τους υπόλοιπους 5 μήνες δεν βάλεις κάρτα ή κάτω από τα 10 ευρώ χάνεται το Bonus!!!! Η προσφορά ισχύει μόνο για F2G που βάζοντας 10 ευρώ έχουν 300' προς όλους. Δεν μπορεί να ισχύει σε φοιτητικό ο διπλασιασμός κάτι άλλο παίζει... Δεν νομίζω πως έχουν κέρδος να σε γράψουν χωρίς να σε ενημερώσουν, από τη στιγμή που ούτε τα καταστήματα δεν έχουν κατανοήσει την προσφορά Το BONUS ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΡΤΑ. ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραια ολα αυτα..Σε περιπτωση ομως που καποιο μηνα εγω δεν βαλω καθολου καρτα και βαλω τον αμεσως επομενο θα μου δωσουν το μπονους; Δηλαδη αν δεν πεσει το 10αρικακι μηπως χανεται μετα το μπονους; Βαζω καρτα μηνα παρα μηνα, οποτε αν ισχυει κατι τετοιο δεν με συμφερει η προσφορα τους ΤΟ BONUS ΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ! ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πολύ παραπλανητική "προσφορά" είναι και το χειρότερο ότι ουσιαστικά σε κοροϊδεύουν με αποτέλεσμα πολλοί τελικά να βγουν ζημιωμένοι ακόμη και αυτοί που ψάχνονται. Εμένα προσωπικά τα 300 λεπτά και το 1GB bonus στην ανανέωση των 10 ευρώ μου είναι σχεδόν πάντα αρκετά για ένα μήνα. Τον επόμενο μήνα αγοράζω το 1GB και τα 200 λεπτά προς όλους που με τα bonus προς wind μου είναι αρκετά και επομένως με 10 περίπου ευρώ (γιατί κάποια αφαιρούνται για το φόρο) καλύπτομαι 2 μήνες. Με την "προσφορά" λοιπόν αυτή στην πρώτη ανανέωση θα είχα τα ίδια bonus αλλά και 20 ευρώ για ένα μόλις μήνα και χωρίς να μπορώ να πάρω και πακέτα άρα άχρηστα. Δεν θα μπορούσα να αγοράσω όμως τον δεύτερο μήνα καθώς και τα 10 ευρώ της ανανέωσης είναι για ένα μήνα. Άρα χαμένος από μία προσφορά που πουθενά δεν την έχουν αναρτήσει και στα καταστήματα που ζητάνε να απευθυνθώ δεν ξέρουν τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για να καταλάβω,τα 10 της ανανεωσης τον 1ο μηνα,και τα 10 του μπονους δεν χρησιμοποιουνται για πακετα? Αν ναι επι της ουσιας 10 πεταμένα ευρω τον 1ο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Είχα αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν, προ 2 περίπου εβδομάδων στο ζήτημα του χρόνου λήξης διάρκειας του χρόνου ομιλίας για όσους πραγματοποίησαν την τελευταία ανανέωση τους προ τις 5/5/2014 και είχα ποστάρει και την επίσημη ανακοίνωση της wind, http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=314 τονίζοντας την τελευταία παράγραφο της. Σε απάντηση μου ένας συμφορίτης επικοινώνησε με την wind και του απάντησαν ότι για τους παραπάνω χρήστες η διάρκεια ισχύος είναι 12 μήνες και δεν λήγει όπως λέει η ανακοίνωση στις 30.11.2014. Σήμερα όμως μπαίνοντας στο app της wind και καλώντας στο 1269 απο δυο διαφορετικά νούμερα της παραπάνω κατηγορίας, διαπίστωσα οτι πλεον λήγουν στις 12.12.2014. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως τα παραπάνω νούμερα, αυτά δηλαδή που η τελευταία ανανέωση τους έγινε προ τις 5/5/2014 δεν λήγουν σε 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση αλλά ή λήγουν στις 12.12.2014 ή στις 30.11.2014. Όποιος έχει στην κατοχή του τέτοια νούμερα ας προσέξει για να μην βρεθεί χωρις χρόνο ομιλίας σε περίπου έναν μήνα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για αυτά που είχαν ανανεωθεί πριν τις 5/5/14 , ισχύουν τα ακόλουθα Έστω Ανανέωση την 1η Μαίου η κάρτα λήγει 1 Μαίου 2015 , Ακολουθει νέα ανανέωση 1 Ιουνίου 2014 - Πλέον η κάρτα λήγει 1η Δεκεμβρίου 2014..... Δηλαδή 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση ( και όχι 12 μετά την προτελευταία ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Υπάλληλος καταστήματος Wind που ρώτησα σήμερα για την νέα προσφορά μου είπε, εκτός από αυτά που προαναφέρθηκαν για τη διαφορά μεταξύ του πρώτου και των επόμενων πέντε μηνών, ότι χάνεται μόνιμα το bonus των "300' προς όλους με ανανέωση 10Ε". Κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί εδώ απ' όσο έχω διαβάσει, ίσα ίσα κάποιοι λένε ότι συνεχίζεις να έχεις και το παλιό bonus. Κάποια διευκρίνιση από αυτούς που είχαν τα 300 και ενεργοποίησαν τη νέα προσφορα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Η εφαρμογή μου γράφει 21-4-15 αλλά μου ήρθε mail την προηγούμενη εβδομάδα που έλεγε ότι λήγει 1-12-14!!! Τι να πιστέψω;;; σε κατάστημα θα ξέρουν να μου πουν;; Και κάτι τελευταίο!!Εκτός από αυτή την προσφορά που έχει γίνει πανικός και δεν θα την κάνω,ποια είναι η πιο συμφέρουσα και από που αυτή τη στιγμή?Έχω σε αυτή τη σύνδεση που "λήγει" την προσφορά με τα 300!Τι με συμφέρει να βάλω? Ευχαριστώ πολύ! Edited November 12, 2014 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχεις δίκιο Κάλεσα μερικά νούμερα και έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης Από 28/2/15 έγινε 6/12/14 Ένα άλλο ήταν 7/5/15 και έγινε 13/12/14 Άλλο ήταν 7/5/15 και παρέμεινε Έχω 12 νούμερα θα τα ακούσω όλα Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Λιγάκι να καταλαβω. ΑΝ ανανεωσω με χρεωστική/πιστωτική/πεϋπαλ προφανως και τα 300 παιρνω, και το 1γβ όπως τα έπερνα μέχρι τώρα απλά οι ανοησιες που γίνονται με μη αγορά πακέτου δε με επηρεάζουν σωστα κατάλαβα? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μόνο σε καταστήματα δίνεις την προσφορά προς την WIND Από Paypal δεν δίνεις την προσφορά στην WIND . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η εφαρμογή μου γράφει 21-4-15 αλλά μου ήρθε mail την προηγούμενη εβδομάδα που έλεγε ότι λήγει 1-12-14!!! Τι να πιστέψω;;; σε κατάστημα θα ξέρουν να μου πουν;; Μάλλον σε κανένα. Και εμένα μου ήρθε ένα τέτοιο μήνυμα πριν λίγο καιρό, ενώ είχα ακόμη 6 μήνες μπροστ, σύμφωνα με την εφαρμογή. Πιθανότατα το μήνυμα είναι ρυθμισμένο να έρχεται κάποιο διάστημα μετά την τελευταία ανανέωση και όχι πριν τη λήξη. Τώρα που η ισχύς έχει γίνει 6μηνη, κάτι μπερδεύεται εκεί... Προσωπικά, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ανανέωσα... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχεις δίκιο Κάλεσα μερικά νούμερα και έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης Από 28/2/15 έγινε 6/12/14 Ένα άλλο ήταν 7/5/15 και έγινε 13/12/14 Άλλο ήταν 7/5/15 και παρέμεινε Έχω 12 νούμερα θα τα ακούσω όλα Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ανανεωνουνε την ημερομηνια ληξης του αριθμου εκεινοι; απο μονοι τους ; οπως κανουνε και στο φοιτητικο vodafone cu ; αυτο εννοειται;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Τους ρώτησα πως προκύπτει η ημερομηνία λήξης στις 12.12.2014 αφου η ημερομηνία ανανέωσης ήταν 3.5.2014 και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν. Και τους λεω μέχρι χθες έληγε στις 3.5.2015...σήμερα λήγει 12.12.2014 και η επίσημη ανακοίνωση της wind μιλάει για 30.11.2014. Και η απάντηση τους ήταν ξανά η ίδια: με βάση την ανανέωση χρόνου ομιλίας σας στις 3.5.2014 ο υπολειπόμενος χρόνος σας λήγει στις 12.12.2014 !!! Και απαντώ: Ο θεός να βάλει το χέρι του εκει στην wind γτ φαίνεται πως....εγω κάθε βράδυ πίνω κανένα ουισκάκι να ξεχάσω τους πόνους μου...εσεις μεθάτε :) Edited November 12, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τους ρώτησα πως προκύπτει η ημερομηνία λήξης στις 12.12.2014 αφου η ημερομηνία ανανέωσης ήταν 3.5.2014 και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν. Και τους λεω μέχρι χθες έληγε στις 3.5.2015...σήμερα λήγει 12.12.2014 και η επίσημη ανακοίνωση της wind μιλάει για 30.11.2014. Και η απάντηση τους ήταν ξανά η ίδια: με βάση την ανανέωση χρόνου ομιλίας σας στις 3.5.2014 ο υπολειπόμενος χρόνος σας λήγει στις 12.12.2014 !!! Και απαντώ: Ο θεός να βάλει το χέρι του εκει στην wind γτ φαίνεται πως....εγω κάθε βράδυ πίνω κανένα ουισκάκι να ξεχάσω τους πόνους μου...εσεις μεθάτε :) θέλουν το ξύλο τους τελικά στην wind τσέκαρα και εγώ κάποια νούμερα και τα έχουν αλλάξει η αλήτες.... προσοχή παίδες οι άνθρωποι είναι νούμερα..... κάνουν ότι τους καπνίσει.... προσοχή μην την πατήσετε με την ημερομηνία λήξης Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τους ρώτησα πως προκύπτει η ημερομηνία λήξης στις 12.12.2014 αφου η ημερομηνία ανανέωσης ήταν 3.5.2014 και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν. Και τους λεω μέχρι χθες έληγε στις 3.5.2015...σήμερα λήγει 12.12.2014 και η επίσημη ανακοίνωση της wind μιλάει για 30.11.2014. Και η απάντηση τους ήταν ξανά η ίδια: με βάση την ανανέωση χρόνου ομιλίας σας στις 3.5.2014 ο υπολειπόμενος χρόνος σας λήγει στις 12.12.2014 !!! Και απαντώ: Ο θεός να βάλει το χέρι του εκει στην wind γτ φαίνεται πως....εγω κάθε βράδυ πίνω κανένα ουισκάκι να ξεχάσω τους πόνους μου...εσεις μεθάτε :) :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ενημέρωση προς τους φίλους για τις απαντήσεις τους (σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις) Όντως, ανανέωση έκανε τελικά σε παλιό νούμερο που είχε κι όχι στο φοιτητικό του (είναι και κάτοχος φοιτητικού). Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε σε περίπτωση που σε γράψουν στην προσφορά; Μπορεί να έκανε λάθος τον αριθμό, αλλά την προσφορά την έχει χωρίς καν να του έρθει μήνυμα για τα "δώρα" της wind και θέλω να ξέρω τι μπορώ να κάνω γιατί πρόκειται τις επόμενες ημέρες να ανανεώσω σε συγγενή μου που έχει τη συγκεκριμένη προσφορά (300 με 10 ευρώ) αλλά δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα αν του δώσουν το δώρο εν αγνοία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 θέλουν το ξύλο τους τελικά στην wind τσέκαρα και εγώ κάποια νούμερα και τα έχουν αλλάξει η αλήτες.... προσοχή παίδες οι άνθρωποι είναι νούμερα..... κάνουν ότι τους καπνίσει.... προσοχή μην την πατήσετε με την ημερομηνία λήξης Απλά πάνε να φάνε το χρήμα που υπάρχει σε αυτά... Π.χ έχω ένα νούμερο που δεν το χρησιμοποιώ και απλά έκανα μια φορά το χρόνο ανανέωση... Τώρα έχει 17€ μέσα.. Μου ήρθε μήνυμα ότι θα λήξει στις 1/12/14.Έτσι ξαφνικά και αυθαίρετα... :mad: Ας μαζευτούμε και ας ειδοποιήσουμε γνωστούς και φίλους τουλάχιστον να μην πάρουν ότι € έχει μείνει μέσα. Ας τα χαλάσουμε όπως όπως. Η ας τα στείλουμε σε κάνα χαμόγελο του παιδιού και σε ότι άλλο τρώει χρήμα με μηνύματα.. :D Τουλάχιστον να κάνουμε κάτι. :lol: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Απλά πάνε να φάνε το χρήμα που υπάρχει σε αυτά... Π.χ έχω ένα νούμερο που δεν το χρησιμοποιώ και απλά έκανα μια φορά το χρόνο ανανέωση... Τώρα έχει 17€ μέσα.. Μου ήρθε μήνυμα ότι θα λήξει στις 1/12/14.Έτσι ξαφνικά και αυθαίρετα... :mad: Ας μαζευτούμε και ας ειδοποιήσουμε γνωστούς και φίλους τουλάχιστον να μην πάρουν ότι € έχει μείνει μέσα. Ας τα χαλάσουμε όπως όπως. Η ας τα στείλουμε σε κάνα χαμόγελο του παιδιού και σε ότι άλλο τρώει χρήμα με μηνύματα.. :D Τουλάχιστον να κάνουμε κάτι. :lol: Στο χαμογελο του παιδιου τουλαχιστον θα ποιασουνε τοπο.Να μην τα φανε τα λαμογια της wind.:mad: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά ερωτηση.σήμερα το απογευμα είχα 280 mb υπόλοιπο και 5 ευρώ στην κάρτα."εφαγα" τα 280mb και επειδή χρειάζομουν κι άλλο ίντερνετ συνέχισα να σερφαρω υπολογίζοντας πως θα ενεργοποίηθει όπως γίνεται πάντοτε το daily pass.αμ δε.εντός ολίγων λεπτών έρχεται μήνυμα πως έχω μηδενικό υπόλοιπο...σας φαίνεται φυσιολογικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το Daily internet είναι 20 ΜΒ = 1 ευρώ. Αν έφαγες 280 ΜΒ σε ένα απόγευμα έκανες μεγάλο λάθος που δεν αγόρασες 1000 ΜΒ με τα 5 ευρώ.... και έβαλες ογκοχρέωση ... Το περίεργο είναι που σε χρέωσε σήμερα ενώ συνήθως σε χρεώνει το πρωί, λέτε να άλλαξε η τακτική της WIND ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts