Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέλος η 5ευρες έμαθα ?? Αυτά είναι, ήταν που ήταν 3 και ο κούκος στην καρτοκινητή, τώρα θα παρουν και τον tweety τον μακρύ :lol:

Αυτά που γράφεις, τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις;

Πρώτον στο θέμα αυτό, δεν το κάνει μόνο η wind.

Δεύτερον, έχει φέρει τρελό κόσμο με τις προσφορές της και εσύ βλέπεις το αντίθετο;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τέλος η 5ευρες έμαθα ?? Αυτά είναι, ήταν που ήταν 3 και ο κούκος στην καρτοκινητή, τώρα θα παρουν και τον tweety τον μακρύ :lol:

Τρεις και ο κουκος στην καρτοκινητη;Οταν όλοι φευγουν απο συμβολαια για καρτοκινητά;ΚΑι δεν μιλαω για την wind αποκλειστικά αλλά και για τις άλλες εταιρίες.

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών. Πρέπει με κάποιο είδος "κριτηρίων" να επιλέχθηκαν κάποιοι αριθμοί free2go και να μπήκαμε στο συγκεκριμένο bonus. Μπορεί να έγινε τυχαία. Εμένα από 4 αριθμούς έγιναν οι 2.

τι σοι κριτηρια ειναι αυτα?εδω μιλαμε για ξερεις τι ....:p

μονο κριτηρια δεν ειναι

Δεύτερον, έχει φέρει τρελό κόσμο με τις προσφορές της και εσύ βλέπεις το αντίθετο;

Ο βασικός μου αριθμός είναι F2G2 εδώ και μερικά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος:happy:, με μόνη εξαίρεση την επιβολή ελάχιστης χρέωσης 60'' σε κάθε κλήση και της εξωφρενικής αύξησης της χρέωσης στα sms από 0.04€ σε 0.12€...:!:

Όσον αφορά τον "tweety τον μακρύ", από εμένα ήδη πήρε έναν tweety μακρύ όταν κατάργησε την ανανέωση από 1€ (οπότε κατάργησα κάποιες συνδέσεις F2G) και τώρα που κατάργησε την ανανέωση από 5€ (σε συνδυασμό με την μείωση της διάρκειας στο 6μηνο) κατάργησα κι άλλες συνδέσεις, οπότε η wind πήρε έναν tweet-αρο από εμένα!:p:lol:

Όλες οι εταιρίες κάνουν τα ίδια, αλλά εδώ το θέμα αναφέρεται στα "Καρτοκινητά της Wind".;)

Ενώ έχει φέρει κόσμο με τις προσφορές, με τέτοιες κινήσεις μειώνονται οι συνδέσεις, άρα και τα έσοδα.:X

Όσον αφορά τον "tweety τον μακρύ", από εμένα ήδη πήρε έναν tweety μακρύ όταν κατάργησε την ανανέωση από 1€ (οπότε κατάργησα κάποιες συνδέσεις F2G) και τώρα που κατάργησε την ανανέωση από 5€ (σε συνδυασμό με την μείωση της διάρκειας στο 6μηνο) κατάργησα κι άλλες συνδέσεις, οπότε η wind πήρε έναν tweet-αρο από εμένα!:p:lol:

Χωρίς παρεξήγηση, από τέτοιες κάρτες που τροφοδοτούνται με 1 ευρώ το μήνα/χρόνο και συνήθως σκονίζονται σε συρτάρια δεν βγάζουν κέρδος οι εταιρείες κινητής... πιο πολύ φαντάζομαι τις συμφέρει να τις καταργήσει κάνείς παρά να τις έχουν στο δίκτυο σαν νούμερα-φαντασματα. Κατά συνέπεια, δε νομίζω να τις ενοχλεί η απενεργοποίησή τους, όπως αναφέρεις.

Στη δική μου περίπτωση, έχω μαζέψει τέτοιο υπόλοιπο από τους παλιούς, καλούς διπλασιασμούς, που πλέον κάνω μια συμβολική ανανέωση μια φορά το χρόνο για να μη χάσω το υπόλοιπο - έχω μόνο έναν αριθμό και τον χρησιμοποιώ ανελλειπώς από το 2000 περίπου. Κατά συνέπεια δε με απασχολεί αν θα είναι 1, 5 ή 10 ευρώ η ελάχιστη ανανέωση. Πάλι από εμένα δε βγαίνουν χαμένοι, αφού τα έχουν πάρει χοντρά στο παρελθόν αλλά πλέον δεν προσφέρω παρά ελάχιστα στην εταιρεία. Έχω όμως ένα μόνο νούμερο και όχι αριθμούς-φαντάσματα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

θα με τρελάνει με τις προσφορές της η wind!! παιδιά μην το πείτε πουθενά αλλού!! η προσφορά είναι "μόνο για εμένα" :lol:

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ F2G ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1GB MOBILE INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ 1265! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/08»

λέτε να έχει σκοπό να καταργήσει το συγκεκριμένο πακέτο;; ή απλά ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρίας τα έχει παίξει με τη ζέστη;

Edited by evoula_

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

θα με τρελάνει με τις προσφορές της η wind!! παιδιά μην το πείτε πουθενά αλλού!! η προσφορά είναι "μόνο για εμένα" :lol:

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ F2G ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1GB MOBILE INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ 1265! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/08»

λέτε να έχει σκοπό να καταργήσει το συγκεκριμένο πακέτο;; ή απλά ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρίας τα έχει παίξει με τη ζέστη;

Ψεμματα σου είπε.Ήρθε και σε εμένα :p:lol:

Αφου αυτό είναι το πακέτο που ήδη υπάρχει :confused:

φτου τους δεν ντρέπονται... κι εγώ νόμιζα πως αυτήν την μοναδική προσφορά την έκανε μόνο σε εμένα... στην αρχή σκέφτηκα μήπως είναι τυπογραφικό λάθος και δίνει πχ 10GB... αλλά αν ήταν θα είχε κάποιο κωδικό να τον στείλεις με μήνυμα... στο 1265 έχει μόνο τα βασικά πακέτα!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Το τι κάνουν οι άλλοι δεν με αφορά εγώ F2G έχω.

Τα 5€ με τα 10€ έχουν διαφορά, οπότε παρόλο που έφερε τρελό κόσμο τα έσοδα θα μειωθούν με μαθηματική ακρίβεια.

Τέλος ο χαρακτηρισμός σου για το πόσο σκεπτόμενος είμαι λές και με ξέρεις απο χθές, μάλλον υπάλληλος (της θα σαι) που θίχτηκε.

Τρεις και ο κουκος στην καρτοκινητη;Οταν όλοι φευγουν απο συμβολαια για καρτοκινητά;ΚΑι δεν μιλαω για την wind αποκλειστικά αλλά και για τις άλλες εταιρίες.

Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά για την καρτοκινητή της WIND μιας και γράφω στο ανάλογο thread ειδάλλως θα διευκρίνιζα....

Ο βασικός μου αριθμός είναι F2G2 εδώ και μερικά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος:happy:, με μόνη εξαίρεση την επιβολή ελάχιστης χρέωσης 60'' σε κάθε κλήση και της εξωφρενικής αύξησης της χρέωσης στα sms από 0.04€ σε 0.12€...:!:

Όλες οι εταιρίες κάνουν τα ίδια, αλλά εδώ το θέμα αναφέρεται στα "Καρτοκινητά της Wind".;)

Ενώ έχει φέρει κόσμο με τις προσφορές, με τέτοιες κινήσεις μειώνονται οι συνδέσεις, άρα και τα έσοδα.:X

Πέστα φίλε μου με κάλυψες πλήρως η μόνη λύση απο μας είναι να μειώσουμε την χρήση και ας τα βρούν απο αλλού.

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Χωρίς παρεξήγηση, από τέτοιες κάρτες που τροφοδοτούνται με 1 ευρώ το μήνα/χρόνο και συνήθως σκονίζονται σε συρτάρια δεν βγάζουν κέρδος οι εταιρείες κινητής... πιο πολύ φαντάζομαι τις συμφέρει να τις καταργήσει κάνείς παρά να τις έχουν στο δίκτυο σαν νούμερα-φαντασματα. Κατά συνέπεια, δε νομίζω να τις ενοχλεί η απενεργοποίησή τους, όπως αναφέρεις.

Στη δική μου περίπτωση, έχω μαζέψει τέτοιο υπόλοιπο από τους παλιούς, καλούς διπλασιασμούς, που πλέον κάνω μια συμβολική ανανέωση μια φορά το χρόνο για να μη χάσω το υπόλοιπο - έχω μόνο έναν αριθμό και τον χρησιμοποιώ ανελλειπώς από το 2000 περίπου. Κατά συνέπεια δε με απασχολεί αν θα είναι 1, 5 ή 10 ευρώ η ελάχιστη ανανέωση. Πάλι από εμένα δε βγαίνουν χαμένοι, αφού τα έχουν πάρει χοντρά στο παρελθόν αλλά πλέον δεν προσφέρω παρά ελάχιστα στην εταιρεία. Έχω όμως ένα μόνο νούμερο και όχι αριθμούς-φαντάσματα.

Γιατι τους ενοχλει ; Εχουν τελειωσει τα νουμερα και τα χρειαζονται ; ή εχουν κοστος τα ανενεργα νουμερα ;

Ο μονος λογος που το κανουν ειναι γιατι υπολογισαν οτι αυτοι που θα το αφησουν να χαθει και βαζαν 1 ευρω θα εινα λιγοτεροι (σαν ευρω που ξοδευουν) απο αυτους που θα δινουν 5 ή 10 ερω το εξαμηνο γιατι θελουν να κρατησουν το νουμερο. Καθαρα οικονομικοι για την εταιρια λογοι ειναι...

Να φυγετε κυριε , να πατε αλλου , κανετε και φασαρια....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

οχι ακριβως. Το πακέτο δεν υπάρχει στο 1265. Εκεί ως τώρα έδινε 500 mb . Το 1 gb το εδινε μονο online. Άρα για τα δεδομένα του 1265 είναι προσφορά.

ειναι προς ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ,για να κανεις εσυ την δουλεια σου και οχι οι αλλοι, δεν ειναι για παιδια τo f2g,σου το λεω εγω που δεν εχω καμια επαφη στην wind

για αντε γεια και χαζομαρουλες εχει και αλλου πορτοκαλιες

προφανως δεν το εχεις καταλαβει αυτο...αντε γεια λοιπον

Edited by akalos

Βλέπω σήμερα στο app του f2g πως με αγορά πακέτου 200' προς όλους, εκτός από τα 100+100 προς Wind δίνει και 200MB Internet. Είναι άραγε προσφορά μόνο για σήμερα ή έτσι έχει γίνει το πακέτο;

Βλέπω σήμερα στο app του f2g πως με αγορά πακέτου 200' προς όλους, εκτός από τα 100+100 προς Wind δίνει και 200MB Internet. Είναι άραγε προσφορά μόνο για σήμερα ή έτσι έχει γίνει το πακέτο;

Είναι το F2G Lucky Day. Τα 200MB είναι για 15 μέρες.

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/

Εγώ τι να πω που στη μάνα μου ενεργοποίησα το blender χτες;; :mad:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ τι να πω που στη μάνα μου ενεργοποίησα το blender χτες;; :mad:

όταν σου κάθεται ετσι η κτάσταση όντως ρίχνεις πολλά )(*&(*^&*$^%*&^*( :X

:tease:

Δεν βαριέσαι υγεία και καλή καρδιά. Εμείς τουλάχιστον απολαμβάνουμε καλές τιμές όλο το χρόνο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να φυγετε κυριε , να πατε αλλου , κανετε και φασαρια....

Τις υποδείξεις για το που να πάω αλλού... κατά τα αλλά εσύ συνεχίζεις την φασαρία απαντήσεις τύπου "φύγετε να πάτε αλλου" θυμίζουν μπακάλικο, υπάρχουν και τα επιχειρήματα.

ειναι προς ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ,για να κανεις εσυ την δουλεια σου και οχι οι αλλοι, δεν ειναι για παιδια τo f2g,σου το λεω εγω που δεν εχω καμια επαφη στην wind

για αντε γεια και χαζομαρουλες εχει και αλλου πορτοκαλιες

προφανως δεν το εχεις καταλαβει αυτο...αντε γεια λοιπον

όπα χαλάρωσε λίγο μη σε χάσουμε. Μάλλον είσαι off-topic δεν σε πιάνω....

Edited by boombastic
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Τις υποδείξεις για το που να πάω αλλού... κατά τα αλλά εσύ συνεχίζεις την φασαρία απαντήσεις τύπου "φύγετε να πάτε αλλου" θυμίζουν μπακάλικο, υπάρχουν και τα επιχειρήματα.

Για χιουμορ το κατάλαβα εγώ (διαφήμιση μαγκνουμ με τον παππού )

Για χιουμορ το κατάλαβα εγώ (διαφήμιση μαγκνουμ με τον παππού )

Αφησε τον φιλε μου στον κοσμο του... Ανθρωπος χωρις αισθηση του χιουμορ ειναι αξιος της τυχης του.......

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδια επανηλθε το sharing!

Στην VODAFON

Στην wind πότε?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Με τούτα και με εκείνα, εμένα με βλέπω να μην την κάνω με αλαφριά πηδηματάκια.

Απλά για να ενημερώνω τον κόσμο τί συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στη Γαλλία για παράδειγμα, με πακέτο 16 ευρώ (π.χ. στη Free) έχει κανείς:

1. 20GB internet / 3GB internet (εξαρτάται από το εάν η συσκευή σου υποστηρίζει 4G)
  2. Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε 100 προορισμούς (από το κινητό πάντα ε;!;!)
  3. Απεριόριστα σε κινητά και σταθερά προς Γαλλία
  4. δωρεάν roaming για Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, πολωνία, Ελλάδα, ισραήλ κλπ...

και εμείς ακόμα κλαιγόμαστε με τους σκατοπάροχους τους ελληνικούς. :X Βρε ουστ.:cry:

Υ.Γ.: Ρε παιδιά, είμαι στο F2G2. Εάν στείλω μήνυμα σε κινητό εξωτερικού χρεώνομαι 5¢, εάν στείλω σε ελληνικό 12¢.... Επιπλέον όταν πάω εξωτερικό, είναι πιο φθηνό να στείλω μήνυμα! Ειδικά τώρα με τις μειώσεις σε roaming. Έλεος ρε WIND!!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova