dnik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ευχαριστώ.... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά εγώ τον επόμενο μήνα θα λείπω από το σπίτι για 20 μέρες δεν μπορώ να το μεταφέρω το ενοίκιο στον άλλο μήνα και να πληρώσω μόνο για τις 10 μέρες του μήνα η έστω να πληρώνω στις 20 του μηνός από εδώ και πέρα, αφού έχω φίλο που μένει σε ξενοδοχείο και αν μείνει μόνο 10 μέρες πληρώνει μόνο αυτές εγώ γιατί να πληρώσω στον σπιτονοικοκυρη μου όλον τον μήνα; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Στατιστικά έχει μετρηθεί ότι αν δεν μπορείς να χαλάσεις 1gb τον μήνα, δεν αλλάζει τπτ αν μαζέψεις 20 gb σε 2 χρόνια. υπάρχει για πολλούς και το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα το Πάσχα τα σκ στο εξοχικό κλπ Για εμένα υπάρχουν και αρκετές μετακομίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 υπάρχει για πολλούς και το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα το Πάσχα τα σκ στο εξοχικό κλπ Για εμένα υπάρχουν και αρκετές μετακομίσεις και εγώ πιστεύω ότι το 1 γίγα τρώγεται ευκόλα-ειδικά αν έχεις και το Mifi να το μοιράζεις σε διάφορες συσκευές;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 και εγώ πιστεύω ότι το 1 γίγα τρώγεται ευκόλα-ειδικά αν έχεις και το Mifi να το μοιράζεις σε διάφορες συσκευές;) 1gb είναι απλώς 15 μικρά βιντεάκια από το YouTube. Αν κάποιος χαλαρώνει βλέποντας βίντεο ονλαιν δεν φτάνει ούτε μισή μέρα. Ούτε και τα 30 GB του κανονικού δεν φτάνουν. Δεν είναι αυτή η χρήση του φοιτητικού πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αν ομως εχεις στην διαθεση σου μονον το GPRS χωρις καν EDGE, οπως στην σεισμοπληκτη Κεφαλλονιά, φτανει και περισσεύει για ενα χρονο. Ξεχνας βεβαια βιντεακια και οτιδηποτε αλλο εκτος απο μηνυματα κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Κανένα πακέτο ιντερνετ παλιο εκτος απο αυτο που υπάρχει τώρα , είναι διαθεσιμο ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Γνωρίζει κάποιος με ποια courier συνεργάζεται η Wind; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Γνωρίζει κάποιος με ποια courier συνεργάζεται η Wind; Speedex απο οσο ξερω Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω μαζί τους. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κανένα πακέτο ιντερνετ παλιο εκτος απο αυτο που υπάρχει τώρα , είναι διαθεσιμο ??? Τι εννοείς; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Τι εννοείς; Εχω 4,85 και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο ιντερνετ. Αν υπάρχει κανενα αλλο παλιο πακέτο πχ με 3 ευρώ 120 mb. Παράδειγμα ειπα. Πρόσθετο Πακέτο - Mobile Internet 60 3€/60MB (μηνιαίο) http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ Αυτο πως το έχουμε ? ---------- Το βρήκα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ Τρόποι ενεργοποίησης / απενεργοποίησης Για ενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ" στο 1210, χωρίς χρέωση και για απενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ ΟΧΙ" στο 1210, χωρίς χρέωση. Edited February 11, 2014 by nebtios Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εχω 4,85 και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο ιντερνετ. Αν υπάρχει κανενα αλλο παλιο πακέτο πχ με 3 ευρώ 120 mb. Παράδειγμα ειπα. Ούτε τα 2€ μπορείς? Εχει περάσει πάνω από μήνας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι Τάκη. Το βρήκα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ Τρόποι ενεργοποίησης / απενεργοποίησης Για ενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ" στο 1210, χωρίς χρέωση και για απενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ ΟΧΙ" στο 1210, χωρίς χρέωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι Τάκη. Το βρήκα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ Τρόποι ενεργοποίησης / απενεργοποίησης Για ενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ" στο 1210, χωρίς χρέωση και για απενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ ΟΧΙ" στο 1210, χωρίς χρέωση. Από το ίντερνετ παίρνεις και μπόνους Χρήστο νομίζω. Έχεις λογαριασμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Από το ίντερνετ παίρνεις και μπόνους Χρήστο νομίζω. Έχεις λογαριασμό? Εχω λογαριασμο. Θα σου στειλω πμ να σου πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εχω λογαριασμο. Θα σου στειλω πμ να σου πω. Γιατί 60ΜΒ είναι λίγα. Στείλε τηλέφωνο γιατί έχω φοιτητικό και δεν μπορώ να φάω τα λεπτά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Από το ίντερνετ παίρνεις και μπόνους Χρήστο νομίζω. Έχεις λογαριασμό? αν εννοείτε ότι ενεργοποιώντας το συγκεκριμένο πακέτο μέσω του f2g.gr,θα λάβετε παραπάνω mb,δεν ισχύει. Το συγκεκριμένο δεν ενεργοποιείται καν online. Μόνο μεσω τηλεφώνου όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εχω 4,85 και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο ιντερνετ. Αν υπάρχει κανενα αλλο παλιο πακέτο πχ με 3 ευρώ 120 mb. Παράδειγμα ειπα. Πρόσθετο Πακέτο - Mobile Internet 60 3€/60MB (μηνιαίο) http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ Αυτο πως το έχουμε ? ---------- Το βρήκα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ Τρόποι ενεργοποίησης / απενεργοποίησης Για ενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ" στο 1210, χωρίς χρέωση και για απενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ ΟΧΙ" στο 1210, χωρίς χρέωση. Την επέκταση την έχεις "πάρει"; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Επέκταση δεν μπορείς να πάρεις αν δεν έχεις υπόλοιπο απο -2 έως 2 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το βρήκα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ καλη φαση αυτο το πακετακι....ειχα και εγω λιγα χρηματα σε καρτα για πεταμα....τουλαχιστον τωρα εχω τζαμπα ιντερνετ :p thanx Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες , ο διπλασιασμός για ανανεώσεις άνω των 20 ευρώ σε κατάστημα σταμάτησε χτές το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο wind με το ιδιο νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες , ο διπλασιασμός για ανανεώσεις άνω των 20 ευρώ σε κατάστημα σταμάτησε χτές το βράδυ. Είσαι σίγουρος ; Εγώ σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν ότι θα το κρατήσουν μέχρι τέλος του μήνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο wind με το ιδιο νουμερο? Όχι δεν μπορείς. Το φοιτητικό της WIND ισχύει μόνο για νέα νούμερα!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts