Jump to content

haris77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by haris77

  1. Παιδιά το έχω αγοράσει aπό Vickmall μπορώ να δω κάπως ποια από τις 3 ρομ φοράει?
  2. Καλησπέρα παιδιά νέος κάτοχος και εγώ από χθες από vickmall σε 14 μέρες. Μια ερώτηση για την γραμματοσειρά στο fb πως διορθώνεται?
  3. Παιδιά υπάρχει κάποια λύση στο θέμα του screen mirroring.Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.Εχω note 3 neo.δοκιμασα το note 3 και συνδέεται κανονικά ενώ το δικό μου δεν το 'βλεπει'
  4. Σημερινη τηλεφωνικη προσφορα.,σταθερο απεριοριστα +30 κινητα+ 24αρα+full ote tv 34.80 τελικη για 24μηνο.Τι λετε?Μου ζηταει τελη 30 ευρω.
  5. Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο vodafone με το ιδιο νουμερο
  6. Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο wind με το ιδιο νουμερο?
  7. Εαν εχω q κινητο και wind σταθερο παιρνω καποιο bonus?
  8. Υ.Γ. Εφόσον έχεις σταθερό στη Wind (όπως κι εγώ) να το δηλώσεις σε ένα κατάστημα ώστε να παίρνεις κάθε μήνα αυτόματα το bonus των 120 λεπτών χρόνου ομιλίας προς όλους. Δηλαδη εαν εχεις σταθερο wind και ανανεωνεις καθε μηνα 5 ευρω απο το καταστημα εχεις δωρεαν 60 προς wind και 120 προς ολους? ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ??? Χωρις κανενα πακετο?
  9. Αν το κανω Q και αφησω το double play στην wind μου δινει την εκπτωση των 5 ευρω που λεει το site?
  10. Εχω συμβολαιο wind one L το οποιο κλεινει χρονο στις17/12. Ποτε μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας στην Q card?
  11. Παιδια τωρα τελευταια δεν μπορω να μπω στο internet μεσω wi fi αν δεν το κανω επανεκινηση.Γνωριζει κανενας γιατι?
  12. αν έρθει από αμερική θα έχει ελληνικό μενού?
  13. μου το στέλνει φιλοs 278 ευρώ από αμερική να το χτυπήσω?
  14. επειδη μαλλον θα το παραγγειλω και εγω γιατι θα πρεπει να γραφει η αποδειξη το lmei?το οτι ειναι ευρωπαικο σημαινει και ελληνικο μενου?πρεπει κατι αλλο να τους ρωτησω η να προσεξω?
  15. Εγω εκανα το wind one L με 39.2€+74€επιδοτηση συσκευης.Μηπως το wind toALL 40(30€)+double play s(15.17-5.17=10€)συνολο 40€ ειναι πιο οικονομικο?
  16. Εάν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να διαγραψεις κάποια από την αρχική οθόνη
  17. nikosal Δεν λέμε ότι είναι κάτι ενοχλητικό ούτε ότι θα αλλάξουμε την ταμπλετα απλά το επισημαίνουμε μήπως και υπάρξει μακροχρόνια κάποιο πρόβλημα. what Την έβγαλα την φωτο αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν την στέλνει στην ταμπλετα ενώ χθες έστελνα κανονικά με μπλε δόντι.help
  18. Να βγαλω με κινιτο η με screen capture?Δεν ξερω κατα ποσο θα φαίνεται
  19. Το παρατήρησα και εγώ αλλά όχι λίγο έχουν σχεδόν όλες οι πλευρές. Λες να έχουμε θέμα....?
  20. Παιδιά καλησπέρα σήμερα παρέλαβαν κι έγω από Electroworld(wi-fi) .Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κυρίως για την οθόνη και την ταχύτητά του.Όσο αφορά την συσκευασία που μου το στείλανε απλά tragic το είχαν "πεταμενο" μέσα σ ένα μεγάλο κουτί του espreso!!Πλάκα είχε,νόμιζα ότι πήρα καφετιερα Μια βοήθεια θέλω για ανταπτορα να συνδεσω σκληρό δίσκο
×
×
  • Create New...