Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια παιζει κατι με το site της Wind δεν μπορω να ενεργοποιησω πακετο γιατι;

εγω μπαινω κανονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω μπαινω κανονικα

και εγω μπαινω απλα δεν ενεργοποιειται το πακετο που ζηταω

ακυρο το εκανα απλα μπηκα με mozilla μεγαλη μουφα ο ΙΕ,ευχαριστω παντως

Edited by gnomonas

το 'happy hour' ισχυει κ σαββατο;

Φυσικά και ισχύει,γιατί και το σάββατο happy μέρα δεν είναι η πιο happy της εβδομάδας!

Μόλις έβαλα δεύτερη καρτουλα πριν λίγη ώρα και τριπλασιαστηκε κι αυτή!! Μια χαρά βγήκε αυτός ο μήνας έβαλα 40ευρώ και πήρα 108ευρώ στο κανονικό μου υπόλοιπο.οπότε φόρτισα για όλο το 2012 του χρόνου πάλι κάρτα!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πάντως απο Απρίλη θα φτιάξουν το daily ( 1€ ανα ημερα) που έχει Vodafone/Cosmote και μετα τον ενσωματωμένο όγκο η χρέωση θα είναι 0,10€/MB απο 1€ που είναι τώρα το παραπάνω MB

Πάντως απο Απρίλη θα φτιάξουν το daily ( 1€ ανα ημερα) που έχει Vodafone/Cosmote και μετα τον ενσωματωμένο όγκο η χρέωση θα είναι 0,10€/MB απο 1€ που είναι τώρα το παραπάνω MB

αν κρατησουν τα 100μβ με 5 ευρω, ολα τα αλλα πακετα θα σβησουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο APN να χρησιμοποιήσω σε ένα f2g για να εκμεταλλευτώ τα δωρεάν MB από την ανανέωση που είχα κάνει;

το gint.b-online.gr ;

5 ευρω τα 500mb θες να πεις.

Ναι σίγουρα τα 500MB με 5€ αρκετα καλή προσφορά. Όμως η χρέωση ένα ευρώ το mb μετά από τα 500 εύκολα την πατάς!

Επίσης άτομα που παίρνουν smartphones χωρίς να έχουν κάποιο πακέτο έχουν φύγει 20αρες κάρτες για πλάκα... 10mb να κατεβάσεις αν δεν έχεις πακέτο με δεδομένα έφυγαν 70€

Και να φανταστείτε έχω λάβει 2 μηνύματα τριπλασιασμού σε διάστημα 2 ημερών.

Αν κάνω άλλη μια ανανέωση μέχρι να συμπληρωθούν οι 6 ημέρες, θεωρητικά μιλώντας, θα τριπλασιαστεί κι αυτή.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ναι σίγουρα τα 500MB με 5€ αρκετα καλή προσφορά. Όμως η χρέωση ένα ευρώ το mb μετά από τα 500 εύκολα την πατάς!

Επίσης άτομα που παίρνουν smartphones χωρίς να έχουν κάποιο πακέτο έχουν φύγει 20αρες κάρτες για πλάκα... 10mb να κατεβάσεις αν δεν έχεις πακέτο με δεδομένα έφυγαν 70€

Στην WIND δεν χρειάζετε να σου τελιώσει το πακέτο , για να αγοράσεις το υπόλοιπο.

Ναι αν περιμένεις να πάει μηδέν θα την πατήσεις .

Αυτό που κάνω είναι όταν έχω 50-100 ΜΒ αγοράζω το επόμενο .

Έτσι δεν έχω ποτέ χρεωθεί.

Μπορεί κανείς να καταλάβει το σκεπτικό της wind? Εννοώ σχετικά με τις τόσες προσφορές. Γιατί δεν τα δίνει όλα απευθείας να τελειώνει, χωρίς ενεργοποιήσεις-πακέτα-κλπ. Να γίνει όλη η Ελλάδα wind να ησυχάσουμε?

Μπορεί κανείς να καταλάβει το σκεπτικό της wind? Εννοώ σχετικά με τις τόσες προσφορές. Γιατί δεν τα δίνει όλα απευθείας να τελειώνει, χωρίς ενεργοποιήσεις-πακέτα-κλπ. Να γίνει όλη η Ελλάδα wind να ησυχάσουμε?

πολυ καλη ερωτηση. Νομιζω οτι ουτε ο υπευθυνος μαρκετινγκ θα μπορουσε να σου δωσει μια λογικη απαντηση. Εγω, ουτε να υποθεσω δεν μπορω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή η χωρίς μέτρο ανάπτυξη θα οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα.

Αυτην την στιγμη η wind δεν μπορεί να συντηρήσει διπλασιασμό της βάσης της με την υπάρχουσα υποδομή. Θα έχουμε πολλά προβλήματα στην λήψη όλοι μας αν τιγκάρει το δίκτυο της. Εκει πλέον οτι και να μας δινει θα είναι άχρηστο αν δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

Απο την αλλη πρέπει να διατηρήσει και την ηδη υπάρχουσα βάση της. Δεν έχει ούτε τις καλύτερες ταχύτητες, ούτε την μεγαλύτερη κάλυψη. Γι' αυτο και ρίχνει συνέχεια προσφορές "βόμβες". Μην φύγουν οι παλιοί, αλλά μην τσιμπήσουν και πολλοί νέοι και έρθουν σε μεγάλους αριθμούς και μπλοκάρουν το δίκτυο. Αυτή η "αλλοπροσαλοσύνη" της (που ειχα γραψει και σε αλλο ποστ) είναι η άμυνα της σε μαζική εισροή νέων αριθμών.

Φαντάζεστε διπλασιασμό των συνδέσεων της wind με το υπάρχον δίκτυο; Μπλοκάρισμα όλα! Χειρότερα drop call και απο το whats up θα έχει!

Τακτική ελεγχόμενης αύξησης συνδέσεων είναι.

Επειδή η χωρίς μέτρο ανάπτυξη θα οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα.

Αυτην την στιγμη η wind δεν μπορεί να συντηρήσει διπλασιασμό της βάσης της με την υπάρχουσα υποδομή. Θα έχουμε πολλά προβλήματα στην λήψη όλοι μας αν τιγκάρει το δίκτυο της. Εκει πλέον οτι και να μας δινει θα είναι άχρηστο αν δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

Απο την αλλη πρέπει να διατηρήσει και την ηδη υπάρχουσα βάση της. Δεν έχει ούτε τις καλύτερες ταχύτητες, ούτε την μεγαλύτερη κάλυψη. Γι' αυτο και ρίχνει συνέχεια προσφορές "βόμβες". Μην φύγουν οι παλιοί, αλλά μην τσιμπήσουν και πολλοί νέοι και έρθουν σε μεγάλους αριθμούς και μπλοκάρουν το δίκτυο. Αυτή η "αλλοπροσαλοσύνη" της (που ειχα γραψει και σε αλλο ποστ) είναι η άμυνα της σε μαζική εισροή νέων αριθμών.

Φαντάζεστε διπλασιασμό των συνδέσεων της wind με το υπάρχον δίκτυο; Μπλοκάρισμα όλα! Χειρότερα drop call και απο το whats up θα έχει!

Τακτική ελεγχόμενης αύξησης συνδέσεων είναι.

εισαι ειδικος στη ποιοτητα των δικτυων; εγω δεν ειμαι, αλλα ξερω οτι η vodafone χανει συνδρομητες και μαζι και η καλυψη της χειροτερευει... πριν λιγο καιρο, ανακοινωθηκε η συνεργασια της wind με ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στο κοσμο στα ασυρματα δικτυα... εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε ;)

εισαι ειδικος στη ποιοτητα των δικτυων; εγω δεν ειμαι, αλλα ξερω οτι η vodafone χανει συνδρομητες και μαζι και η καλυψη της χειροτερευει... πριν λιγο καιρο, ανακοινωθηκε η συνεργασια της wind με ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στο κοσμο στα ασυρματα δικτυα... εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε ;)

έπαψε να υπάρχει συνεργασία wind με vοdαfone.

έπαψε να υπάρχει συνεργασία wind με vοdαfone.

δε μιλαω για αυτο, για τη κινεζικη εταιρια μιλαω... (ακου εκει vodafone... :lol: )

Μιας και πιάσαμε το θέμα του δικτύου, παρατηρεί κόσμος γενικά να κλείνει το τηλέφωνο ξαφνικά χωρίς λόγο; (Εννοώ παρ'οτι έχει σήμα κανονικά κλπ, ξαφνικά να κόβεται η σύνδεση..) Το χω παρατηρήσει ιδιαίτερα το τελευταίο 2μηνο, και είναι πραγματικά πολύ σπαστικό, ειδικά όταν θες να πείς κάτι σύντομο, και με ελάχιστη χρέωση 3', αναγκάζεσαι να χρεωθείς τελικά 6' για να μιλήσεις 2-2,5 πχ...!!!:mad:

Απλά επειδή το ίδιο διάστημα πήρα και καινούργιο κινητό, μου χει μπει και μια υποψία μήπως μια στο μύριο παίζει να ναι και βλακεία του κινητού με κάποιο τρόπο.. Γι αυτό ρωτάω αν το χουν παρατηρήσει κι άλλοι του δικτύου...

Μιας και πιάσαμε το θέμα του δικτύου, παρατηρεί κόσμος γενικά να κλείνει το τηλέφωνο ξαφνικά χωρίς λόγο; (Εννοώ παρ'οτι έχει σήμα κανονικά κλπ, ξαφνικά να κόβεται η σύνδεση..) Το χω παρατηρήσει ιδιαίτερα το τελευταίο 2μηνο, και είναι πραγματικά πολύ σπαστικό, ειδικά όταν θες να πείς κάτι σύντομο, και με ελάχιστη χρέωση 3', αναγκάζεσαι να χρεωθείς τελικά 6' για να μιλήσεις 2-2,5 πχ...!!!:mad:

Απλά επειδή το ίδιο διάστημα πήρα και καινούργιο κινητό, μου χει μπει και μια υποψία μήπως μια στο μύριο παίζει να ναι και βλακεία του κινητού με κάποιο τρόπο.. Γι αυτό ρωτάω αν το χουν παρατηρήσει κι άλλοι του δικτύου...

να μου συμβαινει μια φορα το μηνα. γενικα πολυ σπανια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταμάτα βρε trollάκο την παραπληροφόρηση... Με Huawei ξεκίνησε και η VF την αναβάθμιση/επέκταση του δικτύου της, ήδη απ'το 2008! 3 χρόνια πριν! Τι σχέση έχει να κάνει όμως ένας συνεργάτης με τις προσφορές της Wind; Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, αλλά, ε, αφού σου ήρθε, ας το γράψεις κι αυτό!

Δεν είμαι ειδικός, αλλά ειναι το μόνο ρεαλιστικό σενάριο που δικαιολογεί τον τρόπο μάρκετινγκ της Wind (τουλάχιστον απο αυτά που βλέπω και διαβάζω).

Αν έχεις κάποια καλύτερη ιδέα σχετικά με τον λόγο που η wind δεν μονιμοποιεί τις προσφορές της (για να έρθουν όλοι στο δίκτυο της), αλλά και που αποκρύπτει πολλές προσφορές από το σάιτ της (ενώ τις περνάει κανονικά στους συνδρομητές), τότε ευχαρίστως να την ακούσω. Οι άλλες εταιρίες βγάζουν διαφημίσεις για να προβάλουν τα αυτονόητα και η wind δίνει και δίνει και δεν βγάζει διαφήμιση στο σάιτ της έστω. Δεν ειναι περίεργο αυτο; Δεν είναι περίεργα τα συνεχόμενα μηνύματα διπλασιασμών και τριπλασιασμών στους ίδιους αριθμούς, ενώ σε άλλους δεν έρχεται τίποτα;

Όσον αφορά τα δίκτυα, απο κάλυψη για τηλεφωνήματα η wind είναι μια χαρά στο gsm, τουλάχιστον όσο και οι άλλες δύο. Μάλιστα μπορεί και καλύτερη απο Κοτε με τα συνεχόμενα drop calls λόγω υπερφόρτωσης. Στο 3g όμως υστερεί, κακά τα ψέματα. Εχω κάρτες και απο τα 3 δίκτυα, και αν και προτιμώ να δουλευω με wind επειδή έχω την καρτα της σαν κύριο τηλέφωνο, έχει σημεία που το 3g της δεν πιάνει. Είναι πρόβλημα για κάποιον που δουλεύει ιντερνετ απο το κινητο.

Προσωπικά, σαν συνδρομητής θα προτιμούσα να έκανε λιγότερες "τρελές" προσφορές, του στυλ 3πλασιασμοί κλπ, αλλά να τις είχε μόνιμες. Επίσης, να συγκέντρωνε όλες αυτές τις επιλογές σε ένα 4ψήφιο. Αυτή η εικόνα που βγάζει τώρα είναι ένα μπάχαλο και φυσικά δεν τραβάει τον άλλον να γίνει συνδρομητής της.

Προσωπικά, σαν συνδρομητής θα προτιμούσα να έκανε λιγότερες "τρελές" προσφορές, του στυλ 3πλασιασμοί κλπ, αλλά να τις είχε μόνιμες. Επίσης, να συγκέντρωνε όλες αυτές τις επιλογές σε ένα 4ψήφιο. Αυτή η εικόνα που βγάζει τώρα είναι ένα μπάχαλο και φυσικά δεν τραβάει τον άλλον να γίνει συνδρομητής της.

ευτυχως υπαρχει το σαιτ πλεον και βλεπεις συγκεντρωτικα τι πακετα εχεις και ποτε ληγουνε. αλλιως, τρελα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ακριβώς λέω. Δυσκολα τραβάει κάποιον νέο συνδρομητή, αλλά για εμάς που ήδη ειμαστε συνδρομητές και συνηθίσαμε μας βολευουν οι προσφορές.

Κι εγώ θα προτιμούσα να ήταν σταθερή σε κάποια πράγματα, αλλά έχω διαπιστώσει οτι σε ετήσιο επίπεδο και με την χρήση που κάνω με συμφέρει περισσότερο απο τα άλλα δίκτυα, οπότε δεν σκέφτομαι να φύγω ούτε για πλάκα!

...κι ας μην μου έστειλε διπλασιασμό ακόμη!:p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova