Jump to content

fotisaxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fotisaxy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά η κατάσταση είναι μπάχαλο. Ότι ναναι κάνουν και δεν δίνουν λογαριασμό. Θα ήθελα όποιο παιδί είπε ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία να μας πει που την βρήκε. Παλιότερα δεν τους ένοιαζε να μαζέψουν χρήμα και μας το χάριζαν? Κάτι δεν στέκει εδώ παιδιά και πρέπει να το βρούμε...
  2. Θα ήθελες να βοηθήσεις? Πες μου το όνομα σου να σε κάνω διαχειριστή ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά καλύτερα να ξεκινήσει κάτι πρόχειρα και άνθρωποι με χρόνο να την σουλουπώσουν ο καθένας με την πινελιά του. Αν θες δώσε όνομα να σε κάνω διαχειριστή. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να μαζευτούμε αρκετοί και να βάλουμε πχ από 1€ και να τους κυνηγάμε για ότι αυθαίρετο και άδικο κάνουν.
  3. Προφανώς δεν θα τα βάλουμε με τα ΕΛΤΑ αλλά με το υπουργείο οικονομικών. Ο σκοπός της κίνησης είναι να δούμε εάν είναι νόμιμο αυτό που έχει γίνει, όπως και μέρη αυτού του νόμου, και αν καταφέρουμε να γίνουμε πολλοί να δουν ότι έχουν πολιτικό κόστος αυτές οι κινήσεις τους και να το πάρουν πίσω. ΜΕ οποιαδήποτε κυβέρνηση... Ίσως και στο ΣτΕ να μπορούμε να πάμε. Αρκεί να μαζευτούμε πολλοί... ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το λινκ της ομάδας είναι https://www.facebook.com/groups/1823033834405847/
  4. Παιδιά, Επιτέλους ξεκίνησε μια κίνηση κατά του τελωνείου των Ελτα. Θα ήταν πολύ καλό να μπούμε όλοι στην ομάδα του FACEBOOK που το οργανώνουν. Προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε. Αυτό δεν μπορεί να μείνει άλλο έτσι. Σήμερα έκλεισα 2 μήνες καθυστέρηση για πράγματα αξίας 2-3€ αλλά και έφαγα αρκετά 3ευρα για αντικείμενα κοντά σε αυτό το ποσό... Η ομάδα λέγεται "Προσφυγή κατά τελωνείου ΕΛΤΑ"
  5. Του κινητού την θύρα έκαψες? Πως έγινε αυτό?
  6. Οπωσδήποτε άλλαξε ρομ. Βάλε την ινδική στοκ. Ρε παιδιά το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν έχω βρει πως γίνεται η ηχογράφηση κλήσεων... Ξέρει κανείς? Με τρίτα προγράμματα, γράφει μόνο την φωνή μου.
  7. Αυτός που έχω είναι ο ultimaker 2 και έχει κάνα 2500€ περίπου έτοιμος. Εγώ τον έφτιαξα μόνος μου και μου έφτασε κάνα χιλιάρικο με τις αναβαθμίσεις. Από την μάνα του έχει περιορισμούς που με χαλούσαν.
  8. Ναι σαν cnc είναι μικρό. Το σχέδιο το έφτιαξα μόνος μου και το βελτιωσα αρκετές φορές. Και πλέον κατέληξα ότι με αυτήν δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  9. Δεν ξέρω εάν είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα αλλά μιας και το έλυσα σας το δείχνω μπας και βοηθήσω και άλλους. Δεν έβρισκα καλή και εύχρηστη βάση αυτοκινήτου που να ταιριάζει το κινητό μας ακριβώς. Και να χωράει μαζί με την λεπτή διάφανη θήκη χωρίς πρόβλημα. Έφτιαξα αυτή που βλέπετε στις φώτος του εμπαυ. http://www.ebay.com/itm/112252560992?item=112252560992&viewitem=&vxp=mtr Στο πάνω μέρος έβαλα ένα κλιπ με 2 μαγνητάκια και έχει πολύ ωραία αίσθηση. Βάζω και βγάζω το κινητό με το ένα χέρι πολύ εύκολα. Πίσω έχω 2 θέσεις για γυαλιά ηλίου. Και το καλώδιο φόρτισης μπαίνει με το ένα χέρι χωρίς να κρατάς με το άλλο το κινητό. Αν κάποιος έχει 3d printer μπορώ να του στείλω το σχέδιο δωρεάν να το τυπώσει μόνος του.
  10. Γιατί αυξήθηκε η περίπτωση εκτελωνισμού? Ακόμα και με απλό ταχυδρομείο?
  11. Ναι όλα οκ. Το μόνο θεμα που εχω είναι ότι δεν εχω βρει πως γίνεται ηχογράφηση κλήσεων
  12. Από ότι είδα μία έρχονται οι ειδοποιήσεις.
  13. Έβαλα και εγώ την Ινδική, έκανα και αναβάθμιση και επιτέλους το κινητό έδειξε την αξία του. Όποιος δεν το έχει κάνει να το κάνει. Αξίζει.
  14. έχω την δικιά του την 1.9.044st . Θα ήθελα να βάλω μια stock για να παιρνω ενημερωσεις. Τωρα το κοιτάζω αλλά γενικά εχει το μπλέξιμο του αν δεν το εχεις ξανακανει,

    To καταφερα εβαλα την τελευταια Ινδικη stable και επιτελους εχω τηκεφωνο πλέον...

  15. τώρα έχω την nougat resurrection remix του fedor, μόνο η μπαταρία μου λείπει από την στοκ αφού είναι χειρότερη

    ποια έχεις τώρα?

×
×
  • Create New...