Jump to content

fotisaxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fotisaxy

  1. Παιδιά η κατάσταση είναι μπάχαλο. Ότι ναναι κάνουν και δεν δίνουν λογαριασμό. Θα ήθελα όποιο παιδί είπε ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία να μας πει που την βρήκε. Παλιότερα δεν τους ένοιαζε να μαζέψουν χρήμα και μας το χάριζαν? Κάτι δεν στέκει εδώ παιδιά και πρέπει να το βρούμε...
  2. Θα ήθελες να βοηθήσεις? Πες μου το όνομα σου να σε κάνω διαχειριστή ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά καλύτερα να ξεκινήσει κάτι πρόχειρα και άνθρωποι με χρόνο να την σουλουπώσουν ο καθένας με την πινελιά του. Αν θες δώσε όνομα να σε κάνω διαχειριστή. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να μαζευτούμε αρκετοί και να βάλουμε πχ από 1€ και να τους κυνηγάμε για ότι αυθαίρετο και άδικο κάνουν.
  3. Προφανώς δεν θα τα βάλουμε με τα ΕΛΤΑ αλλά με το υπουργείο οικονομικών. Ο σκοπός της κίνησης είναι να δούμε εάν είναι νόμιμο αυτό που έχει γίνει, όπως και μέρη αυτού του νόμου, και αν καταφέρουμε να γίνουμε πολλοί να δουν ότι έχουν πολιτικό κόστος αυτές οι κινήσεις τους και να το πάρουν πίσω. ΜΕ οποιαδήποτε κυβέρνηση... Ίσως και στο ΣτΕ να μπορούμε να πάμε. Αρκεί να μαζευτούμε πολλοί... ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το λινκ της ομάδας είναι https://www.facebook.com/groups/1823033834405847/
  4. Παιδιά, Επιτέλους ξεκίνησε μια κίνηση κατά του τελωνείου των Ελτα. Θα ήταν πολύ καλό να μπούμε όλοι στην ομάδα του FACEBOOK που το οργανώνουν. Προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε. Αυτό δεν μπορεί να μείνει άλλο έτσι. Σήμερα έκλεισα 2 μήνες καθυστέρηση για πράγματα αξίας 2-3€ αλλά και έφαγα αρκετά 3ευρα για αντικείμενα κοντά σε αυτό το ποσό... Η ομάδα λέγεται "Προσφυγή κατά τελωνείου ΕΛΤΑ"
  5. Του κινητού την θύρα έκαψες? Πως έγινε αυτό?
  6. Οπωσδήποτε άλλαξε ρομ. Βάλε την ινδική στοκ. Ρε παιδιά το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν έχω βρει πως γίνεται η ηχογράφηση κλήσεων... Ξέρει κανείς? Με τρίτα προγράμματα, γράφει μόνο την φωνή μου.
  7. Αυτός που έχω είναι ο ultimaker 2 και έχει κάνα 2500€ περίπου έτοιμος. Εγώ τον έφτιαξα μόνος μου και μου έφτασε κάνα χιλιάρικο με τις αναβαθμίσεις. Από την μάνα του έχει περιορισμούς που με χαλούσαν.
  8. Ναι σαν cnc είναι μικρό. Το σχέδιο το έφτιαξα μόνος μου και το βελτιωσα αρκετές φορές. Και πλέον κατέληξα ότι με αυτήν δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  9. Δεν ξέρω εάν είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα αλλά μιας και το έλυσα σας το δείχνω μπας και βοηθήσω και άλλους. Δεν έβρισκα καλή και εύχρηστη βάση αυτοκινήτου που να ταιριάζει το κινητό μας ακριβώς. Και να χωράει μαζί με την λεπτή διάφανη θήκη χωρίς πρόβλημα. Έφτιαξα αυτή που βλέπετε στις φώτος του εμπαυ. http://www.ebay.com/itm/112252560992?item=112252560992&viewitem=&vxp=mtr Στο πάνω μέρος έβαλα ένα κλιπ με 2 μαγνητάκια και έχει πολύ ωραία αίσθηση. Βάζω και βγάζω το κινητό με το ένα χέρι πολύ εύκολα. Πίσω έχω 2 θέσεις για γυαλιά ηλίου. Και το καλώδιο φόρτισης μπαίνει με το ένα χέρι χωρίς να κρατάς με το άλλο το κινητό. Αν κάποιος έχει 3d printer μπορώ να του στείλω το σχέδιο δωρεάν να το τυπώσει μόνος του.
  10. Γιατί αυξήθηκε η περίπτωση εκτελωνισμού? Ακόμα και με απλό ταχυδρομείο?
  11. Ναι όλα οκ. Το μόνο θεμα που εχω είναι ότι δεν εχω βρει πως γίνεται ηχογράφηση κλήσεων
  12. Από ότι είδα μία έρχονται οι ειδοποιήσεις.
  13. Έβαλα και εγώ την Ινδική, έκανα και αναβάθμιση και επιτέλους το κινητό έδειξε την αξία του. Όποιος δεν το έχει κάνει να το κάνει. Αξίζει.
  14. έχω την δικιά του την 1.9.044st . Θα ήθελα να βάλω μια stock για να παιρνω ενημερωσεις. Τωρα το κοιτάζω αλλά γενικά εχει το μπλέξιμο του αν δεν το εχεις ξανακανει,

    To καταφερα εβαλα την τελευταια Ινδικη stable και επιτελους εχω τηκεφωνο πλέον...

  15. Φίλε είδα ότι είσαι από Πάτρα που είμαι και εγώ. Με ποια Rom είσαι ευχαριστημένος στο ZUK Z2? Γίνεται να σου φέρω το κινητό μου και να μου την περάσεις και εμένα?

    Σε ευχαριστώ,

  16. Λες φίλε να βάλω αυτή που έχεις? Είναι η international 2.0.133 ή η indi? Υπάρχει κάπου ένας αναλυτικός οδηγός? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κάθε κινητό που αγόραζα, αναγκαζόμουν να αλλάξω την ROM για διαφορετικούς λόγους. Μόνο με το Mi4C δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ. Όταν αγοράζεις νέο κινητό, και με το καλημέρα δεν δουλεύει καλά πχ το Playstore, είναι πολύ σπαστικό. Όταν διαβάζεις σε φορουμ ότι σχεδόν κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τόσες rom, τότε δεν ξέρεις τι να κάνεις. Σαν λύση σκέφτηκα να το δώσω να πάρω το Mi5 να τελειώνω, να μην ασχοληθώ ξανά. Ο λόγος που δεν το έκανα είναι διότι είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία του ZUK αλλά και την δύναμη του. Και όλα τα παραπάνω όταν πλέον δεν έχεις τόσο χρόνο είναι αναμενόμενα... Και για να σου λύσω την απορία τι κάνω με το κινητό. 1ον, παίρνω τηλέφωνα (1ο σπαστικό, μου βγάζει για άγνωστα μερικά ήδη υπάρχοντα τηλ του καταλόγου) 2ον, το δουλεύω για αναζήτηση στο internet, επειδή δεν είμαι συνεχεία στο πισι 3ον, διαχείριση πωλησεων-αγορων ebay, 4ον, πληρωμές 5ον, φωτογραφίες-βίντεο 6ον, διαχείριση obd αυτοκίνητου, 2ο σπαστικό που πλέον δεν μπορώ να βάζω εύκολα ότι εφαρμογή θέλω 7ον, καμιά ταινία, κάνα 9gag και διαφορες άλλες εφαρμογές αλλά όχι συχνά.
  17. Με έχει κουράσει πολύ αυτό το κινητό. Αν δεν είχα δώσει της γυναίκας το Mi4C θα το πούλαγα. Επιτέλους μια ROM της προκοπής πότε θα δούμε? Είναι κανείς ευχαριστημένος με καμία? Από ότι διάβασα ακόμα και η ΜIUI δεν παίζει καλά. Έχει κανείς κανένα ΜI5 να το ανταλλάξουμε?
  18. Παιδιά υπάρχει κανένας εύκολος οδηγός για αρχάριους για αναβάθμιση rom? Μου έχει σπάσει τα νευρά το playstore που κολαει. Και ποια ρομ προτείνεται που να είναι απροβλημάτιστη? Γίνεται αναβάθμιση εύκολα μέσω ΟΤΑ? Υπάρχουν κάπου οδηγίες? Ευχαριστώ
  19. Παιδιά έχω μια υπόθεση, για την πολιτική της WIND. Όσα είπατε μερικοί δεν πολύ-στέκουν μιας και πολλά μπορούν να γίνουν. Η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν θέλουν να χάνουν τους ψαγμένους πελάτες από την μία, και από την άλλη δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις σε κάποιον που δεν τις αναζητάει. Πχ. Ο πατέρας μου ότι και να του πεις, από συμβόλαιο δεν φεύγει. Μένει εκεί και τον κλέβουν...Που να μπλέκω σου λέει με κάρτες...και σιγά μην είναι φθηνότερα.... Έτσι πιάνουν όλες τις κατηγορίες πελατών. Αυτό το κάνουν πολλές εταιρίες πχ audi-skoda-seat. Ίδιο προϊόν με διαφορετικό μάρκετινγκ και τιμή. Πώς την βλέπετε την άποψή μου?
  20. Μπορεί κανείς να καταλάβει το σκεπτικό της wind? Εννοώ σχετικά με τις τόσες προσφορές. Γιατί δεν τα δίνει όλα απευθείας να τελειώνει, χωρίς ενεργοποιήσεις-πακέτα-κλπ. Να γίνει όλη η Ελλάδα wind να ησυχάσουμε?
  21. Ευχαριστώ παιδιά, Τελικά έχασα σχεδόν μια ημέρα, μέχρι να ανακαλύψω ότι είχα φραγή στο ιντερνετ του κινητού. Βέβαια η μέρα δεν πήγε χαμένη μιας και διάβασα πολλά...χεχεχεχεχεχεχε. Καλά εγώ ημουν βλάκας και είχα ξεχάσει ότι είχα φραγή, ο υπάλληλος της wind δεν έπρεπε να μου πει ρε καραμήτρο τι ιντερνετ θες?αφου το έχεις απενεργοποιήσει το ρημάδι... Τέλος πάντων, Ελπίζω να δουλέψουν τα voip μου κ με το 3g χωρίς προβλήματα τις επόμενες μέρες...
  22. παιδια, 1ον, γιατι ενω είμαι γραμμενος εδω μεσα απο παλια, με βγαζει οτι έχω μονο 2 μηνυματα? 2ον, κατι περίεργο συμβαινει μιας και ενω εβαλα τις σωστες ρυθμισεις,δεν μπορω να ενωθω με τα 100μβ της συνδεσης μου. Εβαλα μια free2go απο εναν φιλο μου στο ε52, και δουλευε μια χαρα... Περιεργο...Το εχει ξαναακουσει κανεις αυτο? Σημείωση, η σιμ ειναι πολυ παλια απο τοτε που ηταν τιμ, αν λεει κατι...
  23. Το εκανα αλλά μου στελνουν οτι δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μου:wacko: Για αυτο ψαχνω χειροκινητο τροπο... Σε ευχαριστω πάντως...
  24. Ρε παιδιά, έχω φάει όλο το φορουμ, που υπάρχουν οι ρυθμισεις για wind internet για το κινητό μας? Έβαλα σήμερα, 100μβ και ακόμα δεν μπορώ να παίξω με το skype
×
×
  • Create New...