trackera Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο (μάλλον όχι) μόλις έβαλα και εγώ και η κοπελιά μου 5Ε ήρθαν πίσω και τα 1500 ('+sms) και τα Gb και μάλιστα 1500 ολόκληρα από την αρχή χωρίς να υπολογίσουν αυτά που είχα καταναλώσει από την αρχή του μήνα... Και σε μένα σε f2g που το χρησιμοποιώ μόνο για την προσφορά του 1,5GB, και χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως, το υπόλοιπο μου ξαναπήγε 1536,00ΜB εώς 31/07/2010! Αποκαλύπτονται τα κρυφά ζευγαράκια του myphone :p:lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ναι υπάρχει 30 Ημέρες με 9.90 μέχρι 1GB 7 ημέρες με 14 ευρώ 12GB 2 ημέρες με 7 ευρώ 3 GB Πιό πολλά στην παραπομπή που ακολουθεί http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Συμβολαίου-/Mobile-Broadband-(WIND-ADSM)/Οικονομικά-Προγράμματα-/Οικονομικά-προγράμματα-χωρίς-συμβόλαιο.aspx Καμία σχέση με αυτό που ζητάω. Εγώ μιλούσα για ίντερνετ στο κινητό όχι να κουβαλάω και laptop... Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Σήμερα μου έκλεψαν το κινητό μέσα από την τσάντα. Πήρα άμεσα την Wind για ακύρωση της παλιάς sim και κάναμε φραγή. Μου είπαν από το CC της Wind ότι το κόστος της νέας SIM είναι €17,00 αλλά στο κατάστημα Wind την πλήρωσα €18,00... Τουλάχιστον ελπίζω να ήταν πιο συνεπείς στην φραγή από ότι ήταν στην τιμή της κάρτας... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Σήμερα μου έκλεψαν το κινητό μέσα από την τσάντα. Πήρα άμεσα την Wind για ακύρωση της παλιάς sim και κάναμε φραγή. Μου είπαν από το CC της Wind ότι το κόστος της νέας SIM είναι €17,00 αλλά στο κατάστημα Wind την πλήρωσα €18,00... Τουλάχιστον ελπίζω να ήταν πιο συνεπείς στην φραγή από ότι ήταν στην τιμή της κάρτας... Δεν μπηκες στην περιεργεια να ρωτησεις στο καταστημα γιατι πληρωνεις 18 ενω στο cc σου ειπαν 17?? Για να μαθουμε και εμεις δηλαδη... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καμία σχέση με αυτό που ζητάω. Εγώ μιλούσα για ίντερνετ στο κινητό όχι να κουβαλάω και laptop... Sent from my X10i using Tapatalk Εαν βάλεις το σωστό APN στο κινητό σου τότε μπορείς να έχεις 1GB ιντερνετ χωρίς να κουβαλάς laptop. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καμία σχέση με αυτό που ζητάω. Εγώ μιλούσα για ίντερνετ στο κινητό όχι να κουβαλάω και laptop... Sent from my X10i using Tapatalk Δε νομίζω πως υπάρχει διάφορα. Είναι η ίδια τεχνολογία είτε από laptop είτε από κινητό. Οι εταιρίες κάνουν μερικές φορές κόλπα για να περιορίσουν τη χρήση Internet που προορίζεται για κινητο στα laptop. Το ανάποδο δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει. Ο αδερφός μου έβαζε sim από vodafone Internet (από συμβόλαιο που σου δίνουν και modem USB) σε iPhone και δούλευε άψογα φυσικά χωρίς να έχει υπηρεσίες φωνής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Σήμερα μου έκλεψαν το κινητό μέσα από την τσάντα. Πήρα άμεσα την Wind για ακύρωση της παλιάς sim και κάναμε φραγή. Μου είπαν από το CC της Wind ότι το κόστος της νέας SIM είναι €17,00 αλλά στο κατάστημα Wind την πλήρωσα €18,00... Τουλάχιστον ελπίζω να ήταν πιο συνεπείς στην φραγή από ότι ήταν στην τιμή της κάρτας... Τα 17€ είναι παλιά τιμή προ ΔΝΤ... με ΦΠΑ από 19 σε 23% και κάποιες στρογγυλοποιήσεις. Και εγώ που έκανα αλλαγή κάρτας sim προχθές πλήρωσα 18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Δε νομίζω πως υπάρχει διάφορα. Είναι η ίδια τεχνολογία είτε από laptop είτε από κινητό. Οι εταιρίες κάνουν μερικές φορές κόλπα για να περιορίσουν τη χρήση Internet που προορίζεται για κινητο στα laptop. Το ανάποδο δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει. Ο αδερφός μου έβαζε sim από vodafone Internet (από συμβόλαιο που σου δίνουν και modem USB) σε iPhone και δούλευε άψογα φυσικά χωρίς να έχει υπηρεσίες φωνής. Ok τώρα κατάλαβα sorry Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Καμία σχέση με αυτό που ζητάω. Εγώ μιλούσα για ίντερνετ στο κινητό όχι να κουβαλάω και laptop... Sent from my X10i using Tapatalk Δεν μίλησα πουθενά για Laptop, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Τα 17€ είναι παλιά τιμή προ ΔΝΤ... με ΦΠΑ από 19 σε 23% και κάποιες στρογγυλοποιήσεις. Και εγώ που έκανα αλλαγή κάρτας sim προχθές πλήρωσα 18. 17 πρέπει να ήταν πέρσι το καλοκαίρι. Τουλάχιστον έπεσες σε παλιό στο cc Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Και στις άλλες εταιρείες κάπου τόσο κοστίζει, νομίζω στην κοσμοτέ λίγο λιγότερο. Απαράδεκτο όμως, τη στιγμή που το κόστος παραγωγής της καρτούλας είναι ελάχιστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 παιδια καλημερα , χθες το πρωι εκανα ταυτοποιηση ενος καρτοκινητου μου free2go και ακομα δεν ξερω σιγουρα αν εχει ταυτοποιηθει , λογικα δεν επρεπε να μου φωρτωσουν και τα 10ε που μου ειχαν στειλει μυνημα ? το κακο ειναι οτι αυτο το νουμερο το χρειαζομαι γιατι ειναι πανω στο τηλ κεντρο εταιριας και θα ειναι καπως να χαθει το νουμερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Δεν μπηκες στην περιεργεια να ρωτησεις στο καταστημα γιατι πληρωνεις 18 ενω στο cc σου ειπαν 17?? Για να μαθουμε και εμεις δηλαδη... Πραγματικά δεν ήμουν σε θέση να το σκεφτώ εκείνη τη στιγμή... μου είχαν κλέψει το κινητό, προσπαθούσα να γλυτώσω τα λεφτά που είχα στην κάρτα και ήδη είχα αργήσει για το γραφείο. Πάνω στη θολούρα μου δεν πήρα καν απόδειξη, παρότι δεν αφήνω ποτέ τις αποδείξεις... :( Στην πραγματικότητα μου είπαν ότι κοστίζει €18,04, οπότε με κάποιες πράξεις και τον αυξημένο ΦΠΑ ίσως βγει το ποσό. Σημασία έχει ότι η αλλαγή της SIM έγινε σωστά, το υπόλοιπο και το οικονομικό πακέτο (F2G2) μεταφέρθηκαν σωστά, οπότε όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένος! Btw, το κινητό μου ήταν ένα HTC Touch Cruise (Polaris), με πολύ γρατζουνισμένη οθόνη στα δεξιά, σα να είχε διαβρωθεί από οξύ, και την αυθεντική θήκη λυωμένη και τρύπια στις γωνίες. Είχε μέσα φωτογραφίες του μωρού (3.5 μηνών) και αρχεία που δούλευα στο κινητό μερικές φορές, τα οποία δεν πρόλαβα να κάνω backup... αν το πάρει το μάτι σας πουθενά, ρίξτε μου ένα pm παρακαλώ. Edited July 30, 2010 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 το f2g2 δε θα επιρεαστει απ τις χρεωσεισ?αν και δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο απ οτι μου ειπαν γνωστοι Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 παιδια καλημερα , χθες το πρωι εκανα ταυτοποιηση ενος καρτοκινητου μου free2go και ακομα δεν ξερω σιγουρα αν εχει ταυτοποιηθει , λογικα δεν επρεπε να μου φωρτωσουν και τα 10ε που μου ειχαν στειλει μυνημα ? το κακο ειναι οτι αυτο το νουμερο το χρειαζομαι γιατι ειναι πανω στο τηλ κεντρο εταιριας και θα ειναι καπως να χαθει το νουμερο . για ταυτοποπιησεις που εγιναν εχθες το μπονους θα ερθει εως αυριο (ετσι μου ειπαν) ... προυποθεση ειναι να σου εχει ερθει και μηνυμα οτι θα σου δωσουν 10 €.... ...καλου κακου παρε 1260 και ρωτα τους αν εχει ταυτοποιηθει το κινητο σου Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 παιδια πως απενεργοποιουμε το my tone ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 το f2g2 δε θα επιρεαστει απ τις χρεωσεισ?αν και δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο απ οτι μου ειπαν γνωστοιΛογικά, θα επηρεστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) παιδια πως απενεργοποιουμε το my tone ? Ρωτά καλύτερα στο θέμα για τα My tones http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78244 Αν θυμάμαι καλά καλείς στο 1423. Edited July 30, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Λογικά, θα επηρεστεί. ολα θα επηραστουν σε βαθος χρονου...η ταυτοποιηση κοστισε πολλα λεφτα....και καποιος πρεπει να την πληρωσει.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 ολα θα επηραστουν σε βαθος χρονου...η ταυτοποιηση κοστισε πολλα λεφτα....και καποιος πρεπει να την πληρωσει.... ... και ξερουμε παντα ποιος την πληρωνει στην Ελλαδα... Σωστος ο HEO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Πάντως βγάζεις εύκολα άκρη με τις εταιρείες στην Ελλάδα όποια κι αν είναι αυτή.:lol: Πήρα τηλ πάλι στην εξυπηρέτηση σήμερα, αφού προηγουμένως είχα περάσει από κατάστημα της Wind να ρωτήσω για τις χρεώσεις (μου είπαν οτι δεν εχουν ενημερωθεί ακόμη) και η απάντηση ήταν αντίθετη με τη χθεσινή. Ότι δεν θα επηρεαστεί το καρτοκινητό (f2g 2) μου από τις αυξήσεις. Τώρα τι να πιστέψω; Άλλοι λένε οτι θα αυξηθούν άλλοι πάλι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 μου εστειλαν κι εμενα το γνωστο μηνυμα για 10 ευρω στην καρτα αν γινει ταυτοποιηση μεχρι 29/7... Σημερα εχουμε 30/7, και χρηματα γιοκ στην καρτα.. Λαμογιά?..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 μου εστειλαν κι εμενα το γνωστο μηνυμα για 10 ευρω στην καρτα αν γινει ταυτοποιηση μεχρι 29/7... Σημερα εχουμε 30/7, και χρηματα γιοκ στην καρτα.. Λαμογιά?..:lol: υπομονη....:ninja: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 υπομονη....:ninja: Εμενα μου ηρθε μηνυμα που λεει οτι αν ταυτοποιησω το καρτοκινητο συντομα μετα τις 30/7, παλι θα μου πιστωσουν τα 10 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 τι κλεφτες που ειναι δεν λεει πουθενα στο μπαχαλοsite τους πως απενεργοποιειτε η υπηρεσια mytone Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts