Jump to content

vastamis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vastamis

  1. τετοιο κινητο ουτε στα ονειρά μας δεν αγοράζουμε. Αν το κερδίσουμε θα είναι απίστευτο.
  2. Καλησπερα. Πώς μπορώ να κάνω συμβόλαιο Q ενώ στην περιοχή που μένω δεν υπάρχει κατάστημα Wind; Υπάρχει άλλος τρόπος;
  3. Από τότε που έκαναν αυξήσεις σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Έστειλα ότι χρήματα υπήρχαν σε έναν αριθμό(international) που έχω και έχει φθηνότερες χρεώσεις. Το μόνο που θέλω τώρα μέχρι το Σεπτέμβρη που λήγει το συμβόλαιο είναι να μεταφέρω τα χρήματα, τίποτα άλλο. Όταν το χρησιμοποιούσα έβαζα το πακέτο των 120 sms με 4,8€.
  4. Εγώ εξακολουθώ να έχω πρόβλημα. Δε μπορώ να δω το υπόλοιπό μου μέσω μηνύματος (Υ στο 1252) ούτε και να κάνω μεταφορά χρημάτων όπως είχα κάνει τον προηγούμενο μήνα. Ξέρεις μήπως τι φταίει;
  5. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τότε μια χαρά θα με βολέψει αφού θέλω σε λίγο καιρό να γυρίσω αριθμό από vodafone σε frog.
  6. Αν κάποιος σε καλεί απο συμβόλαιο cosmote απεριόριστα σε frog από καταναλώνει λεπτά; Από τα 1500 ή από των άλλων δικτύων
  7. Πώς την πήρες αυτή την έκπτωση; Είχες ανανέωση συμβολαίου; Είμαι στον 6ο μήνα της σύνδεσης καρτοπρογράμματος, αν σταματήσω να πληρώνω τους λογαριασμούς ποιές θα είναι οι συνέπειες; Βλέπω ότι κάνουν ότι θέλουν με τις αυξήσεις και εμείς σαν πελάτες δεν έχουμε προστασία.
  8. Παιδίά κι εγώ που ρώτησα τα ίδια μου είπαν. Κι από αυτά που διάβασα στο συμβόλαιο που είχα υπογράψει μας βλέπω να μην μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα συνεχίσουμε να έχουμε vodafone μέχρι να λήξει το συμβόλαιο. Εγώ θα πάω και σε ένα κατάστημα να τους πω ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό κι αν δε με βοηθήσουν να βγάλω άκρη θα τους πω ότι θα σταματήσω να πληρώνω τους λογαριασμούς όπως και η vodafone με το έτσι θέλω αλλάζει τους όρους. Απλά και μόνο να δω τι θα μου πουν. Αλλά με το που φτάσω το 12μηνο αντε γεια vodafone.
  9. Σίγουρα είναι έτσι; Γιατί έγω που μίλησα χθες μου είπαν ότι δεν γίνεται διαφορετικά πρέπει να πληρώσουμε την επιδότηση. Μου ανέφεραν την παράγραφο 7 του συμβολαίου. Εγώ επίσης διάβασα τις παραγράφους 3,9 3,10 και 13.
  10. "Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής)" Ποιά η λογική να φύγει κάποιος πληρώνοντας κι από πάνω για τις δικές τους επιλογές. Λες και εμείς θα επιλέξουμε να πάμε σε άλλη εταιρεία επειδή έτσι μας κάπνισε. Εκμετάλλευση με τα όλα της... Τι θα κάνουμε τώρα; Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Έχω καρτοπρόγραμμα 25 και θέλω να φύγω από τη συγκεκριμένη εταιρεία.
  11. Ξέρει κάποιος αν ισχύουν τα εξής προγράμματα COSMOTE Μηδενικό Πάγιο, COSMOTE Βασικό και Προγράμματα με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας; Γιατί υπάρχουν στην ιστοσελίδα της cosmote αλλά ρώτησα σε έναν Γερμανό κι ο υπάλληλος μου είπε οτι έχουν πάψει να δίδονται σε καινούριους συνδρομητές.
  12. καλησπέρα το LGKP500 παίρνει android ή κάποιο άλλο λογισμικό?
  13. Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται μεταφορά χρημάτων από ένα καρτοκινητό σε ένα άλλο και πώς;
  14. Ναι έχεις κάνει διαφορετικό πρόγραμμα. Έχεις το εταιρικό επομένως καμία σχέση το ένα με το άλλο.
  15. Μήπως δεν επέλεξες το vodafone unlimited; Εγώ που έχω κάνει το 25 δε μπαίνουν παραπάνω χρήματα. Και φυσικά υπάρχει σε ανακοίνωση http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39748&dateFrom=&dateUntil=
  16. Εκεί ακούς για άλλα πακέτα και αυτό των 120sms όχι για το unlimited.
  17. Για το unlimited ειχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση και μου ειχαν πει οτι σου αποστέλλεται ενα μηνυμα οταν έχεις καταναλώσει γύρω στο 80%. Βέβαια δε ξέρω κατα πόσο ισχύει δε μου εχει τυχει να καταναλώσω τόσο πολύ χρόνο. Από την άλλη κάθε μήνα βάζω το πακέτο των 120sms και ποτέ δεν έχει έρθει το μήνυμα ενεργοποίησης όπως λέει.
  18. Δεν υπάρχει μπόνους αυτή τη στιγμή. Έχει παρει παράταση η προσφορά με το δωρεάν ulimited μέχρι τις 28/2. Επομένως σημαινει οτι στο λογαριασμό σου θα μπαίνουν καθε 8 του μήνα 25,84 ακριβώς για να τα καταναλώσεις όπως εσύ θες. Στη vodafone πληρώνεις 28,94 με τα τέλη.
  19. Πότε πήγε στα 60" ο ελαχιστος χρόνος χρέωσης; Για τα καρτοκινητά είχαν βγάλει ανακοίνωση.
  20. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να ανανεώσω μέσω καταστήματος Γερμανού; Και για να έχω τα 1500 προς what' s up πόσα χρήματα πρέπει να βάλω; Μπορούν με ανανέωση 1€ να μπουν;
  21. Μόλις θυμήθηκα ότι είχα κάνει κι εγώ αίτηση για συμβόλαιο Q πιο παλιά και περίμενα 15 μέρες αρχικά. Μετά πήγα από το κατάστημα και μου είπαν θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Τελικά δε με έπαιρναν να μάθω και ξαναπήγα από εκεί και τους είπα ας γίνει με άλλον αριθμό. Απλά εγώ το ακύρωσα γιατί δε με εξυπηρετούσε σαν πρόγραμμα. Υπομονή αν θες το συγκεκριμένο συμβόλαιο, τι άλλο να πω με αυτές τις εταιρείες. Εν τω μεταξύ όλες έχουν πολλά προβλήματα και σα να μη φτάνει αυτό, αλλάζουν καθε λιγο και λιγάκι τα προγράμματα.
×
×
  • Create New...