Jump to content

BabylonX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    568
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by BabylonX

  1. Ακριβώς αυτό που είπε και ο φίλος παραπάνω. Ή πληρώνεις τα 57 ή δε τα πληρώνεις και χάνεις και τα χρήματα που πλήρωσες και το κινητό. Δε διάλεξες μη ενδεδειγμένο τρόπο αποστολής. Απλά ήσουν άτυχος. Αν είχες την ίδια ατυχία με courier θα σου ζητούσαν πολύ περισσότερα χρήματα.
  2. Σήμερα για πρώτη φορά δε μου συγχρόνιζε και μένα. Την έβγαζα από το ρεύμα, την ξαναέβαζα και με το που πήγαινε να ξεκινήσει ο συγχρονισμός (να αρχίσει να αναβοσβήνει το πρώτο λαμπάκι) σταματούσε και άναβε το τρίτο κίτρινο σταθερά. Είδα που έλεγε φίλος πιο πάνω ότι καλούσε το τεχνικό τμήμα και του το στρώνανε οπότε δοκίμασα κάτι που δούλεψε και το μοιράζομαι κι αυτό μαζί σας: Συνδέθηκα στο My Vodafone Πήγα "Οι υπηρεσίες μου" Βγαίνει μια λίστα με τις συσκευές Full Σήμα Πάτησα "Διαχείριση" δίπλα στο Full Σήμα μου Πάτησα στη μεσαία καρτέλα που λέει "Ενέργειες για προχωρημένους" Στην επιλογή "Φραγή Full Σήμα συσκευής" επέλεξα από τη λίστα "Ελαττωματικό" Πάτησα "Υποβολή". Με ρώτησε αν είμαι σίγουρος κλπ, πάτησα ναι, και ήρθε sms στο κινητό μου. Ξαναπήγα στην καρτέλα "Ενέργειες για προχωρημένους" και τώρα η μόνη επιλογή ήταν "Αρση φραγής" Επέλεξα "Αρση φραγής" και πάτησα και πάλι "Υποβολή". Ξαναρώτησε κλπ. Ήρθε νέο sms. Εβγαλα και ξαναέβαλα το full σήμα στη πρίζα. Κομπλέ.
  3. Καλησπέρα, Έχω φοιτητικό με 4GB εδώ και χρόνια, δε το χρησιμοποιώ ποτέ και θα με ενδιέφερε αν γίνεται να το μοιράσω εσωτερικά (χωρίς να χρειάζομαι MiFi ή άλλο εξοπλισμό) με το συμβόλαιο Ευέλικτο Επαγγελματικό 90 που έχω στο κινητό μου. Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει τέτοιο sharing ή Vodafone;
  4. Εγώ έχει καμιά βδομάδα που το πήρα το Full Σήμα (το καινούργιο το Sagem φυσικά) και μου ήταν πρακτικά άχρηστο γιατί με τα τόρρεντ ανοιχτά, ακόμη και με το upload κατεβασμένο στα 30kb/sec (upload bandwidth γραμμής 82kb/sec) και το global connections στο 10 από 100 στον torrent client, δε με ακούγανε με τίποτα. Έπρεπε να κλείσω τα πάντα όλα για να παίξει αξιοπρεπώς. Το έλυσα ενεργοποιώντας τα QoS στο ρούτερ μου. Είμαι στη cyta και έχω το zte zxv10 h201l. Θα γράψω τι έκανα μήπως χρειαστεί κανείς στο μέλλον. Κατ΄αρχάς πρέπει να συνδεθείτε στο router με username "CytaAdmRes" και password "d5l_cyt@_Adm1n" αλλιώς, με "cytauser" το μενού QoS δε φαίνεται. Έπειτα πάμε Application->QoS->Basic και τσεκάρουμε τα 3 παρακάτω: Enable QoS Enable Committed Access Rate Enable Queue Management Scheduler Algorithm->SP (αν δεν είναι ήδη) Έπειτα πάμε Application->QoS->Classification Τσεκάρουμε το Enable Από κάτω διαλέγουμε DevIn LAN1 Τέρμα κάτω διαλέγουμε Queue Index=1 Και τέλος πατάμε Add Θα εμφανιστεί μια νέα γραμμή τέρμα κάτω με Rule Description 1. Συνδέουμε το Full Σήμα στην LAN1 στο ρούτερ και όλα τα υπόλοιπα (αν έχουμε) αλλού. Αν μας ενδιαφέρει μόνο το Full Σήμα ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! Με αυτή την ρύθμιση η LAN1 έχει προτεραιότητα 1. Σε ότι δε δίνουμε προτεραιότητα έχει προτεραιότητα 8 (τελευταία). Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε άλλες προτεραιότητες πρέπει να πάμε στο Application->QoS->Queue Management, να πατήσουμε Modify στο αντίστοιχο νούμερο, να το κάνουμε Enable και έπειτα το κουμπί Modify για να πάρει την αλλαγή. Έπειτα πάμε ξανά στο Application->QoS->Classification και προσθέτουμε κι άλλους κανόνες. Όσες συσκευές θέλουμε να τραβάνε σπάνια αλλά με υψηλή προτεραιότητα τις βάζουμε στα πρώτα νούμερα. Εγώ έβαλα το -Full Σήμα στη LAN1 με προτεραιότητα 1 -Cytavision (IPTV) στη LAN2 με προτεραιότητα 2 -Όρισα σε LAN3 και SSID1 προτεραιότητα 4 όπου και σύνδεσα όλο το υπόλοιπο οικιακό δίκτυο και τέλος -Μόνα τους τα torrent στη LAN4 (default προτεραιότητα 8). Έχω βγάλει όλα τα limits από τον torrent client, κατεβάζω και ανεβάζω full, και δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Δουλεύουν άψογα και το Full Σήμα και το CytaVision και το σερφάρισμα. Έχω πάθει πλάκα με το πόσο καλύτερα ανταποκρίνεται όλο το δίκτυο! Απλά δοκιμάστε το!
  5. Τα 4 ευρώ αφορούν το κόστος εκτελωνισμού του κάθε δέματος. Αυτό είναι εξτρά εφάπαξ κόστος. Μαζί θα υπολογιστεί και θα προστεθεί και ο φόρος που πρέπει να τον υπολογίζεις κάτι παραπάνω από το 23% της αξίας αυτού που αγοράζεις.
  6. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις για 1-2 mbps που στο κάτω κάτω, όταν κάνεις μια αλλαγή, μπορεί η αλλαγή να είναι και προς τα κάτω. Σημασία πιστεύω έχει να έχεις απροβλημάτιστη καθημερινή εμπειρία. Αν σου δουλεύουν όλα καλά μην αλλάζεις για λίγη ταχύτητα παραπάνω.
  7. Δοκίμασε κι ένα άλλο ρούτερ ειδικά αν σε παίρνει (αν δεν έχεις κανένα voip δηλαδή) αλλά και αλλιώς έτσι για να δεις αν σου κάνει διαφορά στο ίντερνετ που σέρνεται. Εγώ πάντως που έχω μόνιμα "κίνηση" στο δίκτυο, ακόμη κι αν έριχνα τις συνδέσεις στις 80 ταυτόχρονες, το σερφάρισμά μου σερνόταν και όλα αυτά με Netfaster IAD 2. Τώρα το έκανα γέφυρα με ενα fritz και χρησιμοποιώ έτσι το Netfaster σαν modem αλλά το routing γίνεται όλο στο fritz και το δίκτυο απλά πετάει. Πρακτικά με αυτό το IAD 2 δεν είχα πρόσβαση σε web surfing εδώ και μήνες αφού ήταν τόσο εκνευριστικό που στο τέλος το παρατούσες. Τελευταία έκανε τα ίδια ακόμη και αφού έκοβα την κίνηση εντελώς. Το σερφάρισμα συνέχιζε να είναι απλά αφόρρητο. Το πρόβλημα δε διορθώθηκε ούτε μετά από επαναφορά στο ρούτερ. Δε ξέρω αν έχω ελαττωματικό IAD 2 αλλά μόνο με αυτό που περιγράφω παραπάνω έστρωσαν όλα. Μέχρι και οι περιστασιακές αποσυνδέσεις μειώθηκαν. Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεμένος από 12/01 σερί ενώ είχα 4 αποσυνδέσεις τη μέρα. Τόσο πολύ καλύτερα δουλεύει το IAD 2 χωρίς το routing φορτωμένο πάνω του. Μετά από αυτά το θεωρώ πολύ κακό ρούτερ κι ας πίνουν κάποιοι νερό στο όνομά του.
  8. Λυπάμαι.. Από την άλλη είναι πολύ φθηνές. Αγοράζεις από ebay 1 ευρώ το κομμάτι. Αν τη βιάζεσαι μπορώ να σου ταχυδρομήσω κάποια. Κάπου έχω καταχωνιασμένες 2-3 αχρησιμοποίητες.
  9. Είναι ανάλογα την περιοχή αλλά συνήθως δίνουν pots. Και για προγράμματα με παραπάνω γραμμές τηλεφώνου, η πρώτη pots και οι υπόλοιπες voip.
  10. Και γω είχα αυτό το πρόβλημα με μια δικιά μου 16άρα αλλά τελικά ήταν ή 8 μηδενικά ή 12345678. Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι κάτι τέτοιο.
  11. Κλειδωμένη sim δε κλωνοποιείται. Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλεις καινούργια με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη. Και με την ευκαιρία να την μεταβιβάσεις και στο όνομά σου.
  12. Εγώ έχω ακούσει ότι ο λόγος που έχει αυξηθεί τόσο πολύ ο καρκίνος του πνεύμονα στους καπνιστές είναι λόγω των καρκινογόνων ραδιενεργών φυτοφαρμάκων με τα οποία ψεκάζουν τις καλλιέργειες. Δε ξέρω αν συμβαίνει και στην Ελλάδα. Αλλά και να μη συμβαίνει, δε μπορείς να ξέρεις τι καπνό φουμάρεις.
  13. Εμένα πάντως πριν κανένα δίμηνο που συνδεθηκα σε προγραμμα office με 2 γραμμές μου δώσανε pots το κύριο και VoIP το 2ο και το ρούτερ είναι Netfaster IAD 2. Δε τρελάθηκα με το ρούτερ. Πολλά κρεμάσματα και γενικά, και άλλες φορές το wifi, άλλες να μη κάνει resolve dns και ένα σωρό τέτοια χαζά. Λέω να το κάνω bridge με ένα fritz μπας και γλιτωσω από κάποια από αυτά.
  14. Γενικά η λογική είναι να αντικαταστήσεις το exe του sygic στη συσκευή με κάποιον loader ο οποίος μπορεί πχ να εμφανίζει ένα μενού με κάποια κουμπιά τα οποία διαμορφώνεις εσύ. Σε κάποιο από αυτά ρυθμίζεις το destinator και όταν το πατάς τρέχει το destinator. Έχω να σου στείλω ότι χρειάζεται αλλά είναι λίγο χειροκίνητα με το σετάρισμα. Πχ για να διαμορφώσεις το μενού που σου λέω πρέπει να ανοίξεις ένα αρχείο κειμένου και να αλλάξεις/προσθέσεις με το χέρι διάφορες παραμέτρους. Προσωπικά το θεωρώ πανεύκολο αλλά δε ξέρω τι εμπειρία έχεις με τέτοια πράγματα. Επίσης το destinator δεν είναι δωρεάν και δε μπορείς να το ζητάς δημόσια γιατί το φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζει την πειρατεία. Βέβαια μπορούμε να τα πούμε με pm. ;)
  15. Τώρα πια προσπαθούν να βγάλουν από παντού. Και πάλι όμως είναι θέμα τύχης γενικά. Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι από Αμερική τα τσιμπάνε με πιο μεγάλη πιθανότητα (μάλλον γιατί γράφουν αξία επάνω υποχρεωτικά με αμερικάνικο νόμο) ενώ από Ασία δε τα ελέγχουν τόσο. Δε γνωρίζω το λόγο. Υποθέτω απλά. Αν πράγματι τα πήρες 49 δολάρια πάρε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και ρώτα μήπως μπορείς να προσκομίσεις αποδεικτικά για να διορθωθεί. Λογικά θα χρειαστεί να εκτυπώσεις την απόδειξη από Paypal ή ότι άλλο μέσω πληρωμής χρησιμοποίησες. Πάντως αν τα ρούχα είναι επώνυμα και υπάρχουν στην ελληνική αγορά έχουν δικαίωμα να τα φορολογήσουν βάση τιμής ελληνικού καταλόγου ώστε το ελληνικό δημόσιο να πάρει τα λεφτά που έχασε επειδή δε τα πήρες από εδώ. Αν δηλαδή αυτά τα ρούχα στην Ελλάδα όντως αξίζουν 500-600 ευρώ είναι λογικό να σου βάλανε τόσο φόρο. Δε θα βασιστούν στα 49 δολάρια που λέει πάνω. Βασίζονται στον κατάλογο.
  16. Δε ξέρω τι εννοείς παιχνίδια στο Ίντερνετ. Εννοείς αυτά τα φλασάκια στο facebook ή εννοείς online gaming? Για τα πρώτα μια χαρά δουλεύει η hol. Για τα δεύτερα θες καλή σύνδεση με χαμηλό ping. Μη το παρουσιάζεις σαν "σιγά, ούτε παιχνίδια δε παίζει". Το online gaming είναι απαιτητικό σε αυτό το θέμα. Αν θες τέτοια ποιότητα εγγυημένα μόνο στον ΟΤΕ θα βρεις κατά τη γνώμη μου. Όσους δε μας ενδιαφέρει το online gaming μια χαρά βολευόμαστε με αυτούς τους παρόχους. Κατά τα άλλα ισχύει συνήθως το "ότι πληρώνεις παίρνεις".
  17. Πλέον, από όσο ξέρω, η HOL δίνει μόνο POTS τηλεφωνία αν μιλάμε για ένα νούμερα ή POTS+VOIP αν μιλάμε για παραπάνω νούμερα. Εγώ έβαλα Office Double-Play 1500 που έχει 2 γραμμές και έχω μια βδομάδα που πέρασα σε HOL. Η 1η είναι POTS και η 2η μέσω VOIP. Το ότι η κύρια γραμμή είναι POTS της δίνει τρομερή αξιοπιστία και ποιότητα, θα έλεγα εφάμιλλη με αυτή του ΟΤΕ. Η 2η γραμμή είναι VOIP και επειδή είναι η προσωπική μου γραμμή και τη χρησιμοποιώ καθημερινά από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκα μπορώ να σου πω ότι δεν έχω παράπονο από την απόδοση της και ας είναι τα torrent ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο. Βέβαια πρέπει να αναφέρω ότι τις πρώτες 24 ώρες είχα τεχνικά προβλήματα και έμεινα χωρίς τηλέφωνο αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα στη φάση της αλλαγής. Αν είναι για σένα τόσο κρίσιμο να μη χάσεις ούτε αυτές τις λίγες ώρες (έως και λίγες μέρες) που κάτι μπορεί να πάει στραβά στη φάση της αλλαγής μπορείς να στείλεις ένα email στο τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών της hol και να τους ρωτήσεις εάν θα μπορέσουν να σου κάνουν έστω κάποια φορητότητα σε άλλο νούμερο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κατά την αλλαγή. Πάντως, ενώ το πρόβλημά μου ήταν σοβαρό είχα άψογη τεχνική υποστήριξη. Η αλλαγή έγινε Πέμπτη πρωί. Είχα για λίγες ώρες Internet με πολλές αποσυνδέσεις και τηλέφωνο με τρομερό θόρυβο. Το τηλέφωνό και το Internet κόπηκαν το μεσημεράκι και άρχισα να έχω συνακρόαση με το γείτονα. Κάλεσα την τεχνική υποστήριξη η οποία με κάλεσε άμεσα πίσω, στο κινητό μάλιστα. Μίλησα με μια τεχνικό επανειλημμένα η οποία αξιολόγησε σωστά τα συμπτώματα χωρίς να με ζαλίζει με ηλίθιες ερωτήσεις του τύπου "πόσα μέτρα είναι το καλώδιο" ή αν δοκίμασα να κάνω reset το ρούτερ. Η κοπέλα φαινόταν ότι ήξερε από δίκτυα. Την Παρασκευή το πρωί ήρθε τεχνικός απο Intracom, μέτρησε με αναλυτή τη γραμμή και από το σπίτι μου και από το κουτί της πολυκατοικίας και κάλεσε μπροστά μου την υπηρεσία του OTE στην οποία δήλωσε τη βλάβη. Με ενημέρωσε ότι θα ασχοληθούν Δευτέρα πρωί με το πρόβλημα κι έφυγε. Στις 3 το μεσημέρι είχα τη γραμμή μου λειτουργική και πεντακάθαρη. Δε ξέρω ποιος το έλυσε το πρόβλημα τελικά αλλά σίγουρα το χειρίστηκαν άψογα όλες οι πλευρές. Εγώ μπορεί να έμεινα μια μέρα χωρίς τηλέφωνο αλλά για τα ελληνικά δεδομένα το είχα ξεγραμμένο τουλάχιστον για μέχρι τη Δευτέρα το τηλέφωνο και το Internet μου. Μπορεί βέβαια να φταίει και που είναι επαγγελματικό το πρόγραμμά μου. Σε κάθε περίπτωση να λέμε και τα καλά. Όλα αυτά στο κέντρο Ερμού της Θεσσαλονίκης. Για το θέμα του VOIP ενώ κατεβάζουμε τώρα. Αντίθετα με αυτά που λένε οι φίλοι παραπάνω, μπορεί κανείς να έχει VOIP και παράλληλα data να τρέχουν αρκεί να ξέρει πως. Δεν έχει παρά να χρησιμοποιήσει προγράμματα που να ρυθμίζονται. Πχ εγώ στα torrent έχω το global peer limit ρυθμισμένο στο 100 και τις ταχύτητες με όρια 1000Kb/s download και 80Kb/s upload παρά το ότι κλειδώνω στα 12300/900 kbps. Χοντρικά, όσοι θέλετε να ανεβοκατεβάζετε, πρέπει να βάλετε τα όρια ώστε και ο αριθμός των συνδέσεων να μην ξεπερνάει κάποιο όριο (το βρίσκεις εμπειρικά) αλλά και οι ταχύτητες να είναι ρυθμισμένες γύρω στα 100-200 kB/s για το download και γύρω στα 10 kB/s για το upload πιο κάτω από τις πραγματικές ταχύτητες που πιάνετε. Και το σερφάρισμα θα απογειωθεί και με το VOIP θα σταματήσετε να έχετε προβλήματα! Προσωπικά έχω αποκτήσει τρομερή εμπειρία σε αυτό το θέμα γιατί ήρθα από Vivodi όπου και οι δύο γραμμές ήταν VOIP. Εκείνο το VOIP ήταν πολύ χειρότερο από αυτό της HOL και πραγματικά έπρεπε να σεβαστείς τα παραπάνω αν ήθελες να έχεις τηλέφωνο. Στη HOL ακόμη κι αν δε τα σεβαστείς οι διακοπές δε κάνουν το τηλέφωνο τόσο κακό ώστε να μη μπορείς να συνεννοηθείς τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Αντίθετα το σερφάρισμα ειδικά στο youtube είναι λίγο χειρότερο από αυτό που είχα με τη Vivodi αλλά σίγουρα όχι σε βαθμό που να το καθιστά μη χρηστικό.
  18. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να βάζουν και στο Amazon και στο Ebay κάτι τέτοιους φόρους. Όσες φορές το συνάντησα ήταν για αντικείμενα που αποστέλονται από Αμερική και ποτέ δεν αφορούσε USPS.. Και γω το έχω απορία αν όντως καλύπτουν τον εκτελωνισμό ή αν είναι κανένα νταβατζιλίκι που επιβάλει η κούριερ που στέλνει το πακέτο. Ας μας πει κανένας άλλος που δοκίμασε να αγοράσει έτσι...
  19. Και το κόστος σχετικά μικρό και μάλλον το προϊόν πράγματι όσης αξίας δηλώθηκε και είναι και USPS οπότε μάλλον φυσιολογικό να μη πλήρωσες.
  20. Μερικά ποστ πριν προτείνουμε κι εγώ και ο tzivas31. Αν θες να πάρεις κάτι καλό διάλεξε ανάμεσα σε Ferguson και Crystal Audio. Μικρές οι διαφορές στην τιμή, μεγάλες οι διαφορές στην ποιότητα. Αν θες ότι πιο φθηνό υπάρχει, μπορείς να βρεις HDMI και με κάτω από 30 ευρώ αλλά μη περιμένεις ούτε ποιότητα κατασκευής ούτε δυνατότητες φουλ εξτρά. Σαν δέκτες απλά για θέαση όμως κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Πληροφοριακά, το eshop έχει κατεβάσει τον Ferguson στα 35 ευρώ για κάπου 5 μέρες ακόμη. Με τέτοια τιμή δε θα το σκεφτόμουν καν.
  21. zafos εγώ βλέπω όλους να εκφράζουν την άποψη ότι κάτι δε πάει καλά με το στρατό και συ είσαι από τους ελάχιστους που από τα όσα λες βγάζω το συμπέρασμα ότι τα θεωρείς όλα ρόδινα! Τι διάολο, δε μπορείς να καταλάβεις κάτι τόσο απλό, ότι δηλαδή ο κληρωτός αν είναι να χάσει το χρόνο που τον υποχρεώνεις να χάσει, πρέπει τουλάχιστον να τον χάσει παραγωγικά για να προσφέρει υπηρεσία στην πατρίδα; Συγνώμη αλλά εγώ δε θεωρώ ότι προσφέρω καμία υπηρεσία κάνοντας αέρα στα π@πάρια του κάθε καραβανά γιατί τώρα αυτό αισθάνομαι ότι με υποχρεώνουν να κάνω! Δηλαδή για να μάθω να κρατάω ένα όπλο και να ξέρω να το συντηρώ και να το χρησιμοποιώ για την ώρα που ίσως χρειαστεί να υπερασπιστώ την πατρίδα μου η μόνη μου επιλογή είναι να πάω σε στρατοκαυλικές μονάδες; Δεν είμαστε ανθέλληνες όλοι εμείς, λογικοί άνθρωποι είμαστε και ζητάμε εφόσον μας υποχρεώνουμε να κάνουμε κάτι, να μετράει αυτό το κάτι και όχι να χάνουμε το χρόνο μας! Σου φαίνεται τόσο περίεργο όλο αυτό;
  22. Και μένα το κάνει του φίλου μου που το έχει. Ανακαλύψαμε ότι όταν έχει κλειστό το gps δε το κάνει. Δοκίμασε να το κλείσεις μήπως φταίει αυτό. Μάλλον όταν το έχεις αναμμένο ψάχνει κάθε λίγο δορυφόρους και ξυπνάει...
  23. Ο craven είναι τρομερά βαρύς. Δεν είναι για άμαθους. Πολύ αρωματικός αλλά πολύ βαρύς. Είναι λογικό να ζαλίστηκες. Πάντως καλά τα λέμε εδώ αλλά η συμβουλή σε όσους πάνε να ξεκινήσουν τώρα είναι ΜΑΚΡΥΑ! Αν είσαι καπνιστής και δε θες/μπορείς να το κόψεις είναι άλλο πράγμα. Αν δεν καπνίζεις όμως είναι τέρμα βλακεία να το ξεκινήσεις. Είναι μεγάλη αναβάθμιση το η.τ. και τα πράγματα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τελευταία. Έχουν βγει ατμοποιητές στα 7-8 ευρώ με ανταλλακτική αντίσταση με φυτίλι με κόστος 3 ευρώ (θέλει αλλαγή μια φορά το μήνα) και πλέον τα κόστη είναι τέτοια που ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα. Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν μεγάλη γκάμα με δοκιμαστικές γεύσεις και μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες πριν αποφασίσεις αν και τι σου αρέσει. Προτείνω σε όλους να το δοκιμάσουν σε ένα δοκιμαστήριο. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μόνο να κερδίσετε υγεία και χρήματα. Ειδικά αν το να ανακατεψεις 2-3 υγρά με σωστή αναλογία είνα μέσα στις ικανότητές σου μπορείς να φτιάχνεις υγρά μόνος σου και το κόστος εκεί ειδικά σχεδόν εκμηδενίζεται.
  24. Δε διαφωνώ απλά έπρεπε να το πω γιατί δεν υπάρχουν μόνο καλά και μπορεί κάποιος να μη τα ξέρει. Είναι η οικονομικότερη αλλά και η πιο απρόβλεπτη και αψυχολόγητη από όλες. Πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει τόσα πολλά που ενώ θα έπρεπε να την προσκυνάς να καταφέρει με κάποιο τρόπο να το στρέψει ενάντιά της. Το έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν... Θυμάμαι ακόμη πχ τα 1.5 Gb που τα έκανε 100 Mb για εκείνους που το ενεργοποίησαν τελευταία μέρα έτσι απλά γιατί μπορούσε! Κι έτσι κατάφερε να τη βρίζουν όλοι παρόλο που αν το έβλεπες μακροσκοπικά, έδινε δώρο data χωρίς καμία υποχρέωση και αν το είχε διαχειριστεί σωστά θα έπρεπε όλοι να λένε ευχαριστώ! :p
  25. Ακριβώς όπως τα λες. Όταν ασφαλίζεις κάτι το ποσό της ασφάλισης είναι αυτό που λέμε "δηλωμένη αξία" και είναι το ποσό σύμφωνα με το οποίο σου βάζει δασμούς το τελωνείο. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Είτε ασφαλίζεις το δέμα και περνάς τελωνείο στα σίγουρα είτε το ρισκάρεις και αν τυχόν το σταματήσουν στο τελωνείο παρουσιάζεις ψευδή στοιχεία πχ στην περίπτωσή σου σπας το ποσό σε 700 και 80 και τους πας την απόδειξη των 80. Και πάλι όμως αν τους φανεί εξωπραγματικό μπορεί να σε φορολογήσουν βάση ελληνικού τιμοκαταλόγου.
×
×
  • Create New...