Jump to content

SanaTOrium

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SanaTOrium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια.... Απαντω στις παραπανω ερωτησεις : -Το roadfinder δεν εχει κανενα προβλημα στις χαμηλες ταχυτητες. Αν εχεις ανιοκτο ουρανο και συνδεθει με πανω απο 10 δορυφορους δεν νιωθει τιποτα. Για τα αλλα που ρωτας (μεση ταχυτητα κτλ.) αυτα ειναι αναλογα με τι υποστηριζει το συστημα πλοηγησης που χρησιμοποιεις. -Φίλε για miomap δεν ξερω και πολλα εγω το ειχα περασει αλλα το εσβησα γιατι δεν το χρησιμοποιω. Ισως ηθελε να χειροκινητα την ευρεση δορυφορων για αυτο και δεν σου εδινε σημα. -Το roadfinder εχει τον media player 9, οποτε παιζει οτι αρχεια υποστηριζονται απο αυτην την εφαρμογη. Εχει επισης κι εναν δικο του player. Αρα αρχεια avi,mov,dVix και τετοια τα παιζει.
  2. Μπήκα να το παραγγείλω χθες και είδα οτι έληξε ο κωδικός προσφοράς που μου είχαν στείλει και η αξία του πήγε πάλι στα 195€..... Με 145€ το σκεφτόμουν. Με 200€ λέω να πάρω το X-Box 360. Πάντως αν κανείς το αγοράσει, ας πει τι πουλιά πιάνει...
  3. Παιδιά το έχω 2 μήνες τώρα. Δεν το έχω αφήσει σε ησυχία. Του έχω κάνει μενού για να ξεκινάει ο media player 9 καθώς κι ακόμα ένας player δικός του, για να μη χρειάζεται να μπαίνω συνέχεια στα windows (αυτο το διπλό κλικ για να το πετύχω θέλω μια ώρα). Το πιο αξιόλογο κομμάτι του Roadfinder είναι η κεραία του. Είναι πολύ δυνατή,με αποτέλεσμα να συνδέεται γρήγορα με πληθώρα δορυφόρων, και να διατηρεί το σήμα τους σε υψηλά σημεία. Εχω περασμένους όλους τους χάρτες (Destinator 7, iGO και τον μαμα Sygic). Θα ομολογήσω πως o Sygig μου αρέσει πολύ σαν ευχρηστεία. Πειράξτε 'το. Το αντέχει αυτο το μηχανάκι. Προσεξτε μόνο στα windows τι θα πειράξετε γιατί υπάρχει περίπτωση ή να χαλάσετε τις ρυθμίσεις και να κολλήσει, ή να μπείτε σε υπομενού που δεν έχει κλείσιμο και να χρειαστεί reset. Αν έχετε απορίες θα χαρώ να τα πούμε.......... :)
  4. Ρε ακομα με αυτην την Κινεζικη σαβουRYE ασχολειστε?!?!? Κυκλοφορει ακομα αυτο το πραγμα? Εχει πολυ καλυτερα με πολυ λιγα Ευρω παραπανω. Αξιζουν... Τελικα το RYE 3503, ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΤΕ ?????????????? :lol:
  5. Πολυ αργη η απαντηση αλλα κι η ζωη δυσκολη ειναι... Ελπιζω να εχεις κανει ηδη την τραμπα με την σαβουρα το RYE. Το roadfinder ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.
  6. Αν πιασω την τριαδουλα στο στοιχημα σημερα, αυριο κιολας το παραγγελνω... Παντως στα ξενα sites παιρνει καλες στατιστικες.
  7. Γεια σου jordan. Το δικο σου μετα το power off ανοιγει???? Αν ναι τοτε ειναι καλη επιλογη το RYE 3503. Αν το φορτιζεις απο usb να θυμασαι οτι ο υπολογιστης πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ΑΝΟΙΚΤΟΣ κατα την φορτιση. Καλυτερα ειναι να χρησιμοπποιεις ανταπτορα που κανει το φις για τον αναπτηρα σε φις για πριζα. Για τον destinator απλα διαλεγεις την εφαρμογη destinator.exe στην επιλογη χαρτη... [ATTACH]12146[/ATTACH]
  8. Εγω που κινουμαι καθημερινα Θεσ/νικη Κατερινη πιστευω πως ειναι βολικος ο Sygic μονο για τις πολεις.. Μου αρεσε η καθοδηγηση του εντος Θεσ/νικηε και Σινδου και επισης μου αρεσε πως αν αποφυγεις διοδια και μπεις απο Μαλγαρα ξερει για να σε βγαλει μεχρι και τα Ινδιανικα στενα. Απο χωρια της Πιεριας,ομως μηδεν ενημερωση οι χαρτες... Οπως και να το κανουμε ο Destinator απλα "τα σπαει" !!
  9. Η νεα φθηνη συσκευη των electroworld και Κοτσοβολου. Την αγορασα χθες και δουλευει περιφιμα. Κατεληξα σ'αυτην αφου αλλαξα 3 χαλασμενα RYE 3503 που δεν ανοιγαν... Σας την προτεινω λοιπον με τιμη κατω των 100€ και με μαμα συστημα πλοηγησης το Sygig drive...
  10. Γεια σας παλι παιδια. Πηγα το εδωσα πισω και πηρα το Pns 135... Ειναι καλο για τα λεφτα του και δουλευει αψογα. Απλα θελει κατ' ευθειαν καρτα μνημης και destinator γιατι ο sygic εδω στην Βορεια Ελλαδα δεν παλευεται.... Επισης να προσεχετε οσοι χρησιμοποιειτε adaptor απο φορτιστη αυτοκινητου σε φις πριζας.(πολικοτητα και mA).
  11. Οταν ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι μου κανω αλλα πραγματα φιλαρακι,δεν παιζω με τα GPS. Και οταν λεω δεν ανοιγε, εννοω πως μετα το Power Off δεν υπηρχε ποτε Power On. Λες να εψαχνα το στιγμα μου μεσα στο σπιτι? Θα ρωτουσα τον γειτονα που ειμαι κ θα μου ελεγε.
  12. Γεια σας παιδια... Ειδα στα μηνυματα σας οτι πολλοι αντιμετωπιζουν προβληματα με το RYE 3503 κατα το ανοιγμα του. Εχω αλλαξει 3 τετοιες συσκευες.Σε αυτην που εχω τωρα παρατηρησα (κατα τυχη) οτι το ατιμο δεν ανοιγε μεσα στο σπιτι μου. Οταν,ομως, εβγαινα εξω, στο μπαλκονι η γενικα εξω απο το σπιτι ανοιγε αμεσως και λειτουργουσε αψογα.Μαλλον σχεδιαστηκε λαθος και δεν ανοιγει παρα μονο οταν η κεραια GPS ανιχνευσει σημα. Επειδη ο Κοτσοβολος εχει γεμισει την αποθηκη του με χαλασμενα RYE δοκιμαστε αυτο που σας λεω μηπως σας τυχαινει το ιδιο προβλημα. [ATTACH]12117[/ATTACH]
×
×
  • Create New...