Jump to content

jordanp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jordanp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βάλε yahoo.com οχι .gr
  2. Εγώ έκανα παραγγελία από εδώ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=310165600564 στα 5 ευρώ,μου ήρθε σε λιγότερο από 10 μέρες και ταιριάζει γάντι!
  3. Katevazete to parakatw .rar To aposympiezete Antigrafete ton fakelo stin sd memory card tou Rye kai eiste etoimoi (to mono pou menei einai na orisete ws ektelesimo arxeio ploigisis to destinator.exe mesa apo tis ri8miseis tou Rye) Exei speed cams + poi + + + !! ****
  4. Εγώ μίλησα για την έξοδο του φορτιστή που πρέπει να είναι 6 volt. ΟΛΑ τα άλλα είναι απλά για να λέγονται!!!
  5. Ρε παιδιά το RYE Traveler 3503 θέλει φορτιστή στα 6 volt και όχι στα 12 volt. Προσέξτε γιατί θα χαλάσετε την μπαταρία.
  6. Τελικά να το πάρουμε το JINCEN jc777s αξίζει? Πείτε τις εντυπώσεις ,τις παρατηρήσεις σας όσοι το έχετε και αν το συστήνεται τελικά να το πάρουμε και εμείς οι υπόλοιποι που έχουμε αμφιβολίες για τα κινέζικα.Η τιμή στην ΕΛΛΑΔΑ είναι 175 ευρώ,αν γνωρίζεται τίποτα για καλύτερη τιμή ενημερώστε μας. Ευχαριστώ
  7. Παιδιά και το igo 8 δουλεύει κανονικά.Φυσάει το μηχανάκι.Όλα μια χαρά.Αν έχει αντοχή και στο χρόνο τότε είναι best αγορά.
  8. Καλημέρα παιδιά.Να μη το ματιάσω το rye 3503 δουλεύει κανονικά.Και μετά το power off ξανάνοιξε κανονικά.Το έχω επαναλάβει 3-4 φορές και όλα εντάξει.Και το destinator 7 δουλεύει και το δικό του το sygic drive δουλεύει κανονικά.Το δοκίμασα χθες το βράδυ σε μια απόσταση 30 χλμ και ήταν άψογο.Πολύ γρήγορα έπιασε σήμα και δεν το έχασε ποτέ σε όλη την διαδρομή.Αν συνεχίσει έτσι και δεν έχουμε τίποτε απρόοπτα, τότε νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή αγορά.Πάντως είναι απλό στην λειτουργία του με πολύ απλό και κατανοητό μενού.Η εναλλαγή από sygic drive σε destinator 7 είναι πανεύκολη.Θα του φορτώσω και το igo 8 και θα επανέλθω.
  9. Γειά χαρά παιδιά.Πήρα και εγώ ένα rye 3503 και θέλω να ρωτήσω πόση ώρα θέλει για να φορτίσει για πρώτη φορά.Διάβασα ότι θέλει οκτάωρη φόρτιση την πρώτη φορά. Ισχύει ? Το έχω συνδέσει με ένα φορτιστή 6V 500MA. Πρέπει το κίτρινο λαμπάκι να γίνει πράσινο για να το ανοίξω ή μπορώ και ενώ φορτίζει? Καλύτερα να φορτίζει στο φορτιστή-6V 500MA-ή από την usb? Έχω περάσει σε μια sd το destinator 7,το επιλέγω από το μενού και είναι εντάξει ή θέλει κάτι άλλο? Όλες οι πληροφορίες είναι χρήσιμες.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...