Jump to content

panosvlass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    452
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About panosvlass

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panosvlass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Φίλε μου σου έχω στείλει πμ.
  2. Θελει setup απο την αρχη αν αλλαξεις τηλέφωνο. Δεν γινεται αυτό που θες.
  3. Μπες με *#0*# στο Test Menu και κανε τα τεστ στους αντιστοιχους αισθητηρες, αν βγαλουν Fail πας για service
  4. Φιλαράκι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια συμπτωματα είχα και ακριβως την ιδια αντικατάσταση έκαναν. Το είχες χρησιμοποιήσει θάλασσα/κολυμβητηριο?
  5. 23/7 έστειλα το ρολοι στην OMNITECH χθες 25/7 παρέλαβα. Άλλαξαν πλάτη και πλακέτα και επανήλθε στα κανονικά του. Θεώρω επειδη το ρολοί αρχισε τα τρελά του μια μερα μετα απο κολυμβηση και για να αλλαξουν πλάτη καπου έχανε και τραβηξε νερά. Υγ. Αψογη εξυπηρετηση να τα λεμε και αυτα.
  6. Δυστυχως δεν την γλύτωσα... Μετα το fail του βαρομετρου, αρχισε τα battery drain αφου ξαφνικα εκλεινε χωρις λογο ακομα και με φουλ μπαταρια. Μετα απο reset δεν αλλαξε κατι και το εστειλα χθες στο σερβις. Με βόλευε το σερβις στην OMNITECH και ευχομαι να το εχω πισω άμεσα...
  7. Δεν ξερω να σου απαντησω για εφαρμογη αλλα πολλες θα σε καλυψουν ισως. Αυτο που θα σκεφτομουν ειναι το αν θα αντεξει το ρολοι. Οκ το δινουν για κολυμβηση και για 5ATM αλλα νομιζω οτι για τις δυναμεις μεσα στο νερο που μπορει να του προκαλεσεις ανετα βγαινει off. (Σκεψου να ερθεις καπακια απο καμια σπηλιαδα ή κάποιο λόγο και να σκασεις με το ρολοι η στο νερο η στην σανιδα/αλμπουρο κτλ) Εγω δεν θα το δοκίμαζα. Καλυτερα ενα τυπου fitband waterproof κτλ που και δεν θα κλαις τα λεφτα σου αλλα δεν θα εχει και κινητα μερη , τρυπες για τα μικροφωνα/ακουστικα
  8. Μερικες μερες τωρα έχει χασει την μπαλα με τους ορόφους και βγαζει στο τεστ του βαρομετρου FAIL... Service ή να δοκιμασω επαναφορα?
  9. Ότι έκανα και γω το update. Παράλληλα μου έβγαλε update και για το health αλλά βγάζει error και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση στο ρολόι. Έχεις κάνεις το ίδιο πρόβλημα?
  10. Μαλλον εκει είναι η ιστορία... Xiaomi Mi Note 3...
  11. Παρέλαβα πρχοθες τα εξής: Blitzwolf BW-FYE5
  12. Το κακο έιναι οτι το ρολόι έιναι μόνιμα συνδεδεμένο με το κινητό. Οταν λοιπόν ανοίξω τα ακουστικά κρατάει την ρυθμίση και στέλνει την κλήση στο ρολόι. Αν παω στο BT μενου του κινητού στα ακουστικα γράφει Connected(no phone) και πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις τους, να κλείσω το phone audio και να το ξανανοιξω και τοτε δίνει προταιρεότητα και στέλνει την κλήση στα ακουστικα. Αν αποσυνδεθουν τα ακουστικά την επόμενη πρέπει να το ξανακάνω. Ελεγα να μπορούσα να αποφύγω την διαδικασία αυτή. Το call audio που έχει μαλλον ειναι μονο για το LTE μοντελο. Μπορει να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος?
  13. Υπαρχει περιπτωση να είχε κανει λάθος ρύθμιση στο μήκος της πισίνας? Να γράψει λιγότερο το περιμένω περισσότερο οχι. και μια ερώτηση απο εμένα Δουλέυει κανεις το ρολόι μαζι με bluetooth ακουστικα/earbuds?? Οι κλήσεις απο το τήλεφωνο όταν μεταφέρονται στο ρολόι ακούγονται και απο τα ακουστικά? Επειδη πήρα μόλις τωρα earbuds και δυσκολέυομαι στην γενικότερη συνδεσμολογία υπάρχει κανείς να δώσει βοήθεια. Οταν εχω συνδεδεμένα και τα 2 με το κινητο, διαλέγει να στέλνει τις κλήσεις στο ρολόι και στο κινητό βγάζει τα ακουστικα με ενδειξη no phone. ΑΝ κανω unpair τα ακουστικα και τα συνδέσω με το ρολόι σαν BT headset μπορώ να ακουσω μουσική αλλα πάλι η κλήση όταν μεταφερθεί στο ρολόι χρησιμοποιεί το ηχείο και το μικροφωνο του ρολογιού και όχι των ακουστικών. Εχει καποιος αντίστοιχη εμπείρια να με γλυτώσει απο την τρέλα που δεν βρίσκω?!?!?
  14. Εχω καμια 10αρια προπονησεις και ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Οκ μερικες φορες καποιες διαδρομες τις εβγαλε περιεργα αλλα μπορει να εφταιγα και εγω που δεν αντεχα και εβγαινε λαθος. Τωρα που το εβαλα να τσεκαρει ειναι στο R800XXU1BSA4
×
×
  • Create New...