Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις διαπίστωσα ότι μέσα σε 4 ημέρες μου έχουν φάει 25 ευρώ από την κάρτα!!

Οι κλήσεις μου είναι ελάχιστες και μόνο σε F2G, το ίδιο μετρημένη και η χρήση internet (μόνο από το κινητό).

Παίρνω ήδη στο 1260 αλλά εδώ και κανά 10λεπτο δεν το σηκώνει κανένας... με έχει φάει η αναμονή. Επιτέλους πρέπει να κάνουν κάτι με το σύστημα και τις χρεώσεις τους. Είμαι αποκλειστικός πελάτης από τότε που ξεκίνησε η Telestet αλλά με τέτοιες ******** δεν το έχω σε πολύ να τους αφήσω και να μεταφερθώ μαζί με τους δικούς μου σε άλλη εταιρεία. :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εβαλα και την καινουργια προσφορα δεν εχασα την παλια.Να ρωτισω κατι ξερετε αν ισχυει ακομα μια προσφορα που ειχε παλια οπου με καρτες ανω των 15Ε σου χαριζε το τελος καρτοκινητης?

Μόνο από κατάστημα και με ποσό άνω των 20€ σου χαρίζεται το τέλος καρτοκινητής:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

είναι απαράδεκτη η WIND. σήμερα τελείωσε η κάρτα και μου έκλεισαν πρόσβαση στο ίντερνετ και λεπτά+sms. Είναι 3 φορά που γίνεται δεν φταίει το κινητό αλλά η WIND:mad:

ΑΝ ΕΊΝΑΙ δυνατών η ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ να αντιμετωπίζεται έτσι

Μπορεις να το χρησιμοποιησεις ανετα. Οσο αφορα το modem ριξε και μια ματια στην προσφορα του pc world. Το modem αυτο δουλευει και με wind βαζοντας το αναλογο προγραμμα.

http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html

με ένα E220 της WIND τι ρυθμίσεις να βάλω γιατί δεν λειτουργεί οπός και να το δοκιμάσω

άμα ξέρεις στείλε ένα ΠΜ ευχάριστο!

Edited by button
:ninja:

είναι απαράδεκτη η WIND. σήμερα τελείωσε η κάρτα και μου έκλεισαν πρόσβαση στο ίντερνετ και λεπτά+sms. Είναι 3 φορά που γίνεται δεν φταίει το κινητό αλλά η WIND:mad:

ΑΝ ΕΊΝΑΙ δυνατών η ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ να αντιμετωπίζεται έτσι

Δεν κανει κατι παρανομο καθως αναφερει οτι για να χρησιμοποιησεις την προσφορα θα πρεπει να εχεις ελαχιστο υπολοιπο 0.07 λεπτα.

αφού σου τελείωσε η κάρτα. Δεν ξερω καμία εταιρεία με άδεια κάρτα να επιτρέπει τιποτα.. Βάλε 2-3 ευρώ σε ένα κατάστημα :p

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

αφού σου τελείωσε η κάρτα. Δεν ξερω καμία εταιρεία με άδεια κάρτα να επιτρέπει τιποτα.. Βάλε 2-3 ευρώ σε ένα κατάστημα :p

μα είναι δωρεάν προσφορά :cry: και έχω 6 λεπτά μέσα :lol:

μα είναι δωρεάν προσφορά :cry: και έχω 6 λεπτά μέσα :lol:

Για 1 € σε κατάστημα νομίζω ότι δε χρειάζεται τόσος ντόρος:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Για 1 € σε κατάστημα νομίζω ότι δε χρειάζεται τόσος ντόρος:rolleyes:

και με wind sharing επισης. Καλο ειναι να γνωριζουμε τα δικαιωματα μας αλλα εχουμε και καποιες υποχρεωσεις. Σου φταιει η εταιρια δηλαδη που εχεις 6 λεπτα υπολοιπο και δεν μπορεις να κανεις χρηση της προσφορας;αφου λεει ξεκαθαρα οτι για να κανεις οποιαδηποτε εξερχομενη κινηση πρεπει να εχεις το λιγοτερο 7 λεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο 6 μερες οπου δεν μου ειχε ανανεωθει η προσφορα του 2010, αποφασισα κι εβαλα το νον στοπ της παρεας (1200+1200 προς f2g) και διαπιστωσα οτι μολις το εκανα ανανεωθηκε και η προσφορα του 2010. Οποτε ισως να ειναι αυτη η λυση για να "ξεκολησει το συστημα" σε οσους εχουν το ιδιο προβλημμα. (Πιθανον να ειναι μια λυση αυτη, να μην παρω και κανεναν στο λαιμο μου).

Φυσικα θα τους στειλω e-mail να μου επιστρεψουν πισω τα 7€ κι αλλα 3-4€ περιπου που χω χρεωθει λογω της μη εγκαιρης ανανεωσης και λογω κλησεων στο 1260.

Edited by aris1417

Μετα απο 6 μερες οπου δεν μου ειχε ανανεωθει η προσφορα του 2010, αποφασισα κι εβαλα το νον στοπ της παρεας (1200+1200 προς f2g) και διαπιστωσα οτι μολις το εκανα ανανεωθηκε και η προσφορα του 2010. Οποτε ισως να ειναι αυτη η λυση για να "ξεκολησει το συστημα" σε οσους εχουν το ιδιο προβλημμα. (Πιθανον να ειναι μια λυση αυτη, να μην παρω και κανεναν στο λαιμο μου).

Φυσικα θα τους στειλω e-mail να μου επιστρεψουν πισω τα 7€ κι αλλα 3-4€ περιπου που χω χρεωθει λογω της μη εγκαιρης ανανεωσης και λογω κλησεων στο 1260.

Φιλε μου γιατι να εισαι εσυ υποχρεωμενος δηλαδη να εφευρησκεις λυσεις για να ξεκολλησει το κω...συστημα τους;;;εγω πηρα τηλεφωνο χτες και ξεκαθαρισα οτι αν δεν διορθωθει το προβλημα μεχρι την δευτερα που μου ειπε η υπαλληλος θα κανω καταγγελια και αντε γεια wind!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

και με wind sharing επισης. Καλο ειναι να γνωριζουμε τα δικαιωματα μας αλλα εχουμε και καποιες υποχρεωσεις. Σου φταιει η εταιρια δηλαδη που εχεις 6 λεπτα υπολοιπο και δεν μπορεις να κανεις χρηση της προσφορας;αφου λεει ξεκαθαρα οτι για να κανεις οποιαδηποτε εξερχομενη κινηση πρεπει να εχεις το λιγοτερο 7 λεπτα.

έβαλα σήμερα 4€ και έμειναν 0.70€ από την επέκταση αφού την προηγούμενη φορά δεν πήρανε τα 2.5€ που έπρεπε:lol:

πως μπορω να μαθω το υπολοιπο του ιντερνετ που εχω απο την προσφορα της wind?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Κάλεσε το 1245.

ωραια πηρα τωρα και μου λεει οτι εχω 1502mb ακομα.

1.5GB δεν ειναι απο 1/5 ?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Μην το εμπιστευεσαι και πολυ...οτι να'ναι λεει.

το παρατηρησα. ακουσα για 1 λεπτο μεσω ιντερνετ ραδιοφωνο και παλι τα ιδια μου λεει!

Μιλάς με κάποιον εκπρόσωπο;

τι εκπροσωπο? αυτοματοποιημενο μηνυμα ακουσα.

Δημήτρης

ωραια πηρα τωρα και μου λεει οτι εχω 1502mb ακομα.

1.5GB δεν ειναι απο 1/5 ?

Καλα τα λεει, ειναι 1,5γίγα Χ 1024ΜΒ = 1536 ΜΒ.

Μπορεις να το χρησιμοποιησεις ανετα. Οσο αφορα το modem ριξε και μια ματια στην προσφορα του pc world. Το modem αυτο δουλευει και με wind βαζοντας το αναλογο προγραμμα.

http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html

Με usb stick απο την vodafone και καρτα f2go θα δουλέψει????

Τι εννοείς ανάλογο πρόγραμμα???

Μην το εμπιστευεσαι και πολυ...οτι να'ναι λεει.

εγω με πρόγραμμα μέτρησης δεδομένων εχω ακομα 1150ΜΒ απο ενημέρωση λέει 1422MB :lol:

Εχω μια απορία. Προσπάθησα να κάνω 1 videoκλήση με windF2g2 πακέτο και δε τα κατάφερα. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση ή ρυθμίσεις?

Εχω μια απορία. Προσπάθησα να κάνω 1 videoκλήση με windF2g2 πακέτο και δε τα κατάφερα. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση ή ρυθμίσεις?

Δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση από μέρους σου. Τσέκαρε αν έχεις υπόλοιπο και το σημαντικότερο, αν και οι δύο αριθμοί βρίσκονται σε περιοχή με κάλυψη 3ης γενιάς

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

φαίνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα καρτοκινητά γιατί και εμένα μου έφαγε 5 ευρωλεπτά ενώ μίλησα 2 λεπτά με wind. επίσης βλέπω και έχει και άλλος παράπονο εδώ

φαίνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα καρτοκινητά γιατί και εμένα μου έφαγε 5 ευρωλεπτά ενώ μίλησα 2 λεπτά με wind. επίσης βλέπω και έχει και άλλος παράπονο εδώ

Καλα εισαι...εμενα μου εφαγε 4€ μετα απο κληση στο 1265!!! Μου εστειλαν μυνημα οτι ηταν σωστη η χρεωση!!!ελεος...τραγικη ανοργανωτη εταιρεια...ακομα δεν εχουν μπει τα 1500´ τα μυνηματα και το νετ!!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Καλα εισαι...εμενα μου εφαγε 4€ μετα απο κληση στο 1265!!! Μου εστειλαν μυνημα οτι ηταν σωστη η χρεωση!!!ελεος...τραγικη ανοργανωτη εταιρεια...ακομα δεν εχουν μπει τα 1500΄ τα μυνηματα και το νετ!!!

Μήπως με την κλήση στο 1265 ενεργοποίησες κάποιο από τα πακέτα?

Εγώ ακόμα περιμένω ενημέρωση για τα €25 που "εξαφανίστηκαν" μέσα σε 4 ημέρες (1/5-5/5). Οι κλήσεις μου είναι όλες προς τσεκαρισμένα F2G (2-3 αριθμούς καλώ μόνο) και η χρήση του ιντερνετ αποκλειστικά από το κινητό και ελάχιστη (σπάνια φτάνω τα 100ΜΒ και έχω τα 1500ΜΒ το μήνα), την οποία ελέγχω και με μετρητή στο κινητό (upload+download).

Υπομονή... :X

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova