manosn2 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν το περίμεναν δηλαδή; Σαν να δίνει ένα περίπτερο της Κυψέλης απεριόριστα δωρεάν τσιγάρα. Δε θα ψωνίζει όλη η Αθήνα από εκεί; τουλαχιστον αν ολοι αυτοι που πηραν f2g αποκλειστικα για ιντερνετ εκαναν μερικες κλησεις και εστελναν μερικα μνματα παλι δε θα τον μειωναν τον ογκο, αλλα βλεπεις ολοι επεσαν με τα μουτρα στο πως θα εχουν ιντερνετ στο pc τους λες και δεν ειχαν ξαναδει ιντερνετ στη ζωη τους, εδω ακομη μερικοι συζητουσαν να κοψουν το dsl τους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 εχει και τη λογικη του αυτο που εκανε η εταιρεια, ομως τετοιους ειδους πισω-γυρισματα κακο κανουν παρα καλο. και αυτοι που ειχαν μια ασχημη αποψη για την WIND εκει που παει να καλυτερεψει γινεται ακομα χειροτερη! τουλαχιστον ευχομαι να ισχυει, οτι δεν παιρνει πισω και το 1,5 G για τους παλιους χρηστες γιατι θα ειναι οτι χειροτερο. κατα την αποψη μου θα χασει πολυ κοσμο σε τετοια κινηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Εγώ πάντως σας λέω πάλι πως ενεργοποίησα σήμερα το απόγευμα την υπηρεσία στο 1245 και μου είπε πως πήρα 3GB... Καλά το "free" είναι σχετικό όπως και τπ "unlimited" της vodafone! Eίναι ο κράχτης! Άλλο να σου λέει free και να δίνει 1500 και άλλο free και να δίνει 15. Στο μυαλό των περισσότερων, 1500 λεπτά ισοδυναμούν με απεριόριστη ομιλία, όπως και 1.5gb ισοδυναμεί με απεριόριστο surfing. Στο μυαλό πόσων τα 100mb ισοδυναμούν με free surfing? 200 σελίδες να ανοίξεις τα έφαγες. Αν το πουλούσαν σαν free mail το συζητάγαμε, αλλά για free surfing... Edited March 26, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 αισίως κλεινω 28 ωρες χωρις να μπορω να παρω τηλεφωνο. Εχει κανεις ιδιο προβλημα?? απο το cc της wind λενε οτι υπαρχει γενικο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 τουλαχιστον αν ολοι αυτοι που πηραν f2g αποκλειστικα για ιντερνετ εκαναν μερικες κλησεις και εστελναν μερικα μνματα παλι δε θα τον μειωναν τον ογκο, αλλα βλεπεις ολοι επεσαν με τα μουτρα στο πως θα εχουν ιντερνετ στο pc τους λες και δεν ειχαν ξαναδει ιντερνετ στη ζωη τους, εδω ακομη μερικοι συζητουσαν να κοψουν το dsl τους. Σιγά μην κόβαν κ το σταθερό στο σπίτι τους. Έχεις δοκιμάσει να μπεις στο pc με stickάκι και με το δίκτυο της wind? Εεε δεν προχωράει και δε συγκρίνεται με την κανονική σύνδεση. Και επιτέλους φτάνει πια το... μαστίγωμα σε όσους "τζαμπατζήδες" τρέξαν να πάρουν κάρτες για το ίντερνετ. Καλά κάναν, στην τελική. Η εταιρία υποσχέθηκε κάτι και ο πελάτης ανταποκρίθηκε, δεν καταλαβαίνω το μεμπτό στην όλη υπόθεση. Εννοείται πως όταν θα έχω 1,5 gb θα το κάνω ότι θέλω και με όποιο τρόπο θέλω, και θα το εξαντλήσω και όλο... Το πως θα ανταποκριθεί το δίκτυο της wind είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου... Αυτό που μας πείραξε πραγματικά είναι η εταιρία, όχι που έκανε τα 3gb 100mb αλλά γιατί όλο αυτό άλλαξε έτσι απλά και χωρίς προειδοποίηση, ούτε στην αρχή, ούτε και μετά. Θα μπορούσαν να έχουν βάλει έστω ψιλά γράμματα. Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) αισίως κλεινω 28 ωρες χωρις να μπορω να παρω τηλεφωνο. Εχει κανεις ιδιο προβλημα?? Δεν μπορεις να πάρεις;; :confused: εγώ παίρναω κανονικά (δεν είδα αν χρεώνομαι, υποθετω οχι) Στο μυαλό πόσων τα 100mb ισοδυναμούν με free surfing? 200 σελίδες να ανοίξεις τα έφαγες. Υπερβαλεις.. Εμένα και τα 40 του nonstop μου έφταναν. Μιλαμε με mini opera κτλ συνδεση έτσι δλδ mobile όχι κανονική.. Αν δεν χρησιμοποιείς flash και youtubevideo (που έτσι και αλλιως δεν παίζουν σε mini) και τετοια ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να φτάσεις τα 100mb με απλό bowsing.. Τωρα αν εσύ το συνδέεις με το laptop και κατεβαζεις rapidshare αλλάζει το θέμα :lol::p Edited March 26, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Εγω αλλο εχω απορεια πως στους περισσοτερους φτανει - τοσα ευρω, δεν εχει κοφτη να κοβεται οταν παει αρνητικο, στις κλησεις γιατι πεφτει η γραμμη οταν μηδενησει? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Εγω αλλο εχω απορεια πως στους περισσοτερους φτανει - τοσα ευρω, δεν εχει κοφτη να κοβεται οταν παει αρνητικο, στις κλησεις γιατι πεφτει η γραμμη οταν μηδενησει? Σωστο, το εχω σκεφτει και εγω αυτο και θεωρω το πιο πιθανο για να παιρνουν λεφτα απο τις κλησεις στο cc που ζητανε μηδενισμο υπολοιπου. Ειναι λιγο αιρετικο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 αισίως κλεινω 28 ωρες χωρις να μπορω να παρω τηλεφωνο. Εχει κανεις ιδιο προβλημα?? απο το cc της wind λενε οτι υπαρχει γενικο προβλημα τοσο πολυ; εχω κανενα προβλημα δεν ειχα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Αν δεν χρησιμοποιείς flash και youtubevideo (που έτσι και αλλιως δεν παίζουν σε mini) και τετοια ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να φτάσεις τα 100mb με απλό bowsing. Μια χαρά ξεπερνάω τα 200ΜΒ ενα ΣΚ κατεβάζοντας/ανεβάζοντας email και μπαίνοντας στο facebook και στο ikariam. Αλλά με τα 1500 καλυπτομαι. Με τα 100 φυσικά όχι, κανείς δεν θέλει να τον κρεμάσει το ιντερνετ όταν το χρειάζεται. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest firefighter Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Τη διεύθυνση IP εννοεί. 192.168.200.010 για Ίντερνετ H Q μου εδωσε το 192.168.080.134 ΓΙΑ APN ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ Q Edited March 26, 2010 by firefighter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Σύμφωνα με τον εν λόγω οδηγό, ποιες ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να εκμεταλλευτώ την προσφορά με το 1,5GB; MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x Να ενεργοποιήσω και το 3G; Και κάτι ακόμα, έτυχε να ενεργοποιήσω την προσφορά του 1245 την τελευταία μέρα δηλαδή 23/03. Εγώ, λοιπόν, θεωρούμαι "παλιός"; Και άρα θα έχω μέχρι τέλος Απριλίου 3GB και κάθε επόμενο μήνα 1,5GB; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 H Q μου εδωσε το 192.168.080.134 ΓΙΑ APN ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ Q Άλλο το apn, άλλο η IP. Ξανακάλεσέ τους για τις σωστές ρυθμίσεις. Ή μπες εδώ για να τις στείλεις εσύ στη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcbill Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Μήπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις για το Internet? Ενώ πριν την αναστάτωση οι παρακάτω ρυθμίσεις δούλευαν κανονικά: gint.b-online.gr user/pass: κενό τώρα δεν μου δουλεύουν! Στην αντιπαράθεση πάντως που γίνεται χωρίς νόημα για το εαν είναι καλή η προσφορά κλπ κλπ κλπ, θα ήθελα να πω πως επειδή, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι δυνατόν να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις τηλέφωνο (και ακόμα χειρότερα να σου λένε ότι χρωστάς κιόλας!), πέρα από προσφορές και οτιδήποτε άλλο, θα έπρεπε η εταιρία να στείλει ένα sms με μια συγνώμη με τον ίδιο τρόπο που έστειλε αμέσως την ενημέρωση για χαμηλό υπόλοιπο (αυτόματα ή μη δεν απασχολεί τον καταναλωτή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Επειδη το κεντρικό θεμα για την τροποποιηση της προσφορας κλειδωθηκε και σωστα επειδη εγινε μεγαλο σουσουρο, πολλοι δεν προλαβαμε να καταθεσουμε τις αποψεις μας. Επειδη εχω πολλα χρονια το F2G ενεργοποιησα την προσφορα-ετσι κι αλλιως ειναι δωρεαν αρα δεν τιθεται θεμα παραπλανησης- και οντως εχω 3 γιγκα ως τελος Απριλιου και οσοι την ενεργοποιησαν μεχρι το βραδυ της ιδιας ημερας. Θεωρω οτι το σουσουρο εγινε μετα την διαφημιστικη καμπανια αφου πολλοι αγορασαν πακετακι και ηθελα πολυ free internet, οπως και ενας φιλος μου που ενεργοποιησε στις 24/3 την προσφορα αλλα ως..νεος εχει 100ΜΒ και του φτανουν. Το καλο ειναι οτι το iphone εχιε μετρητη δεδομενων και μπορεις να δεις τι κατεβαζεις. Το θεμα ειναι τι χρεωση εχουν οσοι υπερβουν τα 100ΜΒ... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crest Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παιδια να ρωτησω κατι.αν παρω μια καρτα wind η q που εχουν δωρεαν απεριοριστο ιντερνετ, (ποσο ειναι το απεριοριστο,δεν εχει οριο??) μπορω να συνδεω το τηλεφωνο μου με τον υπολογιστη και να εχω το ιντερνετ στον υπολογιστη κι οχι στο τηλεφωνο?κατι ακομη,η q ποιο δικτυο χρησημοποιει,ποια εχει καλυτερη καλυψη wind η q και ποια ειναι ποιο οικονομικη σχετικα με το ιντερνετ,η wind θελει να βαζω 10 ευρω το μηνα καρτα ενω η q θα μου "τρωει" μονο 1 ευρω?οποιος γνωριζει κατι απ'αυτα ας απαντησει.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Υπάρχει τρόπος να κάνεις χρήση από το κινητό του internet και να κάνεις χρήση του laptop. Όποιος έχει κινητό με wifi μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή joikuspot http://goo.gl/G73s ανάλογα το μοντέλο κινητού και το κινητό μετατρέπεται σε wifi modem και συνδέεστε στο internet από το laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Οσους τους χρεωσε οταν μπηκαν ιντερνετ (με ενεργοποιημενη τη προσφορα εννοειται) χθες που ηταν αργια, επεστρεψαν το ποσο κανονικα σε ολους? ή σε οσους πηραν τηλ. στο 1260 και κανανε παραπονα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Οσους τους χρεωσε οταν μπηκαν ιντερνετ (με ενεργοποιημενη τη προσφορα εννοειται) χθες που ηταν αργια, επεστρεψαν το ποσο κανονικα σε ολους? ή σε οσους πηραν τηλ. στο 1260 και κανανε παραπονα?? κανονικα σε ολους πιστωθηκαν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Λοιπον ενεργοποιησα την προσοφρα στις 23!! Πηρα τηλεφωνο στο απαραδεκτο κεντρο εξυπηρετησης και τι μου λένε? οτι ελεγξαν το νουμερο μοθ απο το τεχνικο τμημα, και μου εχουν δωσει εμενα 100mb.. Λεω δεν ειναι σωστο αυτο,παραβιαζει τους ορους σας,μεχρι 23 ειπατε οτι θα τα εχω,εξαλλου και το 1245 οταν ενεργοποιηθηκα μου ειπε οτι θα εχω 3gb,και μετα 1,5 Gb.. Δηλαδη αν δεν σας επαιρνα τηλεφωνο θα με χρεωνατε?? ουτε καν ενημερωση? Η κοπελα ηταν πολυ καλή και μου απάντησε << εχετε απολυτο δικιο,δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι εγω απο εδω,μονο να το καταχωρησω σαν παροπανο που δεν θα εχει καμια εξελιξη, στειλτε fax σε αυτο το νουμερο και γραψτε αυτα που μου λετε>> Απαραδεκτη εταιρεια, να μπω στην διαδικασια να στελνω fax?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παιδια να ρωτησω κατι. 1)αν παρω μια καρτα wind η q που εχουν δωρεαν απεριοριστο ιντερνετ, (ποσο ειναι το απεριοριστο,δεν εχει οριο??) 2)μπορω να συνδεω το τηλεφωνο μου με τον υπολογιστη και να εχω το ιντερνετ στον υπολογιστη κι οχι στο τηλεφωνο? 3)η q ποιο δικτυο χρησημοποιει,ποια εχει καλυτερη καλυψη wind η q και 4)ποια ειναι ποιο οικονομικη σχετικα με το ιντερνετ,η wind θελει να βαζω 10 ευρω το μηνα καρτα ενω η q θα μου "τρωει" μονο 1 ευρω?οποιος γνωριζει κατι απ'αυτα ας απαντησει.ευχαριστω! 1)Ας τα πάρουμε απ'την αρχή. :) Πλέον καμία από τις 2 δε δίνει απεριόριστο Internet, είναι περιορισμένο στα 100 mb. Πρακτικά, το απεριόριστο που έδινε η Wind μέχρι πριν 4 μέρες περιοριζόταν στα 3 gb μέχρι τέλη Απριλίου και από κει και έπειτα στο 1,5 gb. Όλα αυτά, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή χρήση των υπηρεσιών Internet και να μη γίνεται κατάχρηση. Οπότε πλέον, δυστυχώς, δεν μπορείς να έχεις απεριόριστο Ίντερνετ προς το παρόν, αν δεν πρόλαβες την προσφορά του F2G. 2)Φυσικά και γίνεται, αλλά όπως λέω πιο πάνω δεν ισχύει πλέον η προσφορα του F2G. Εναλλακτικά, η Wind προσφέρει κάποια πακέτα για να χρησιμοποιείς το καρτοκινητό σου ως μόντεμ- δες εδώ, αλλά το κατάλληλο θέμα για να συζητηθούν αυτά τα πακέτα βρίσκεται εδώ 3)Η Q "χρησιμοποιεί" το δίκτυο της Wind. Συνεπώς, ό,τι κάλυψη έχεις με Wind θα έχεις και με Q, εφόσον μιλάμε για το ίδιο δίκτυο. 4)Πιο οικονομική αυτήν τη στιγμή είναι η Q. Ανανεώνεις με 1 ευρώ και έχεις απεριόριστη ομιλία και μηνύματα προς όλη την Wind και την Q. Με το νέο καρτοκινητό Wind ανανεώνεις με 10 ευρώ για απεριόριστη επικοινωνία με όλη την Wind και Q, αλλά αυτά τα 10 ευρώ σου μένουν στην κάρτα και επιπλέον σου διπλασιάζονται για 2 εβδομάδες και γίνονται 20. Σαν προσφορές δίνουν το ίδιο εν τέλει, απλά η νέα καρτοκινητή συμφέρει αν καλείς και αλλού εκτός από Wind/Q, ενώ η Q αν καλείς μόνο Wind/Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Το bonus εισερχομένων πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 30 ημέρες (γιατί στο 1269 αναφέρονται μόνο τα λεπτά και όχι μέχρι πότε ισχύει) ??? Το υπόλοιπο του bonus εισερχομένων κλήσεων μεταφέρεται αυτόματα στον επόμενο μήνα και δεν χάνεται! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Λοιπον ενεργοποιησα την προσοφρα στις 23!! Πηρα τηλεφωνο στο απαραδεκτο κεντρο εξυπηρετησης και τι μου λένε? οτι ελεγξαν το νουμερο μοθ απο το τεχνικο τμημα, και μου εχουν δωσει εμενα 100mb.. Λεω δεν ειναι σωστο αυτο,παραβιαζει τους ορους σας,μεχρι 23 ειπατε οτι θα τα εχω,εξαλλου και το 1245 οταν ενεργοποιηθηκα μου ειπε οτι θα εχω 3gb,και μετα 1,5 Gb.. Δηλαδη αν δεν σας επαιρνα τηλεφωνο θα με χρεωνατε?? ουτε καν ενημερωση? Η κοπελα ηταν πολυ καλή και μου απάντησε << εχετε απολυτο δικιο,δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι εγω απο εδω,μονο να το καταχωρησω σαν παροπανο που δεν θα εχει καμια εξελιξη, στειλτε fax σε αυτο το νουμερο και γραψτε αυτα που μου λετε>> Απαραδεκτη εταιρεια, να μπω στην διαδικασια να στελνω fax?? ενεργοποίησες στις 23 και σε έχουν στα 100 και τι είπες ..αφού έβγαλε και δελτίο τύπου με τα γνωστά που λέει ότι οι 23αριδες είναι στο 1,5? αν αυτό παίζει φανταστείτε τι θα δούμε το ΜΑΙΟ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Υπάρχει τρόπος να κάνεις χρήση από το κινητό του internet και να κάνεις χρήση του laptop. Όποιος έχει κινητό με wifi μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή joikuspot http://goo.gl/G73s ανάλογα το μοντέλο κινητού και το κινητό μετατρέπεται σε wifi modem και συνδέεστε στο internet από το laptop. Με χρήση bluetooth δεν υπάρχει τρόπος? Δυστυχώς το Κ800 δεν έχει Wi-Fi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 (edited) Σιγά μην κόβαν κ το σταθερό στο σπίτι τους. Έχεις δοκιμάσει να μπεις στο pc με stickάκι και με το δίκτυο της wind? Εεε δεν προχωράει και δε συγκρίνεται με την κανονική σύνδεση. Και επιτέλους φτάνει πια το... μαστίγωμα σε όσους "τζαμπατζήδες" τρέξαν να πάρουν κάρτες για το ίντερνετ. Καλά κάναν, στην τελική. Η εταιρία υποσχέθηκε κάτι και ο πελάτης ανταποκρίθηκε, δεν καταλαβαίνω το μεμπτό στην όλη υπόθεση. Εννοείται πως όταν θα έχω 1,5 gb θα το κάνω ότι θέλω και με όποιο τρόπο θέλω, και θα το εξαντλήσω και όλο... Το πως θα ανταποκριθεί το δίκτυο της wind είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου... Αυτό που μας πείραξε πραγματικά είναι η εταιρία, όχι που έκανε τα 3gb 100mb αλλά γιατί όλο αυτό άλλαξε έτσι απλά και χωρίς προειδοποίηση, ούτε στην αρχή, ούτε και μετά. Θα μπορούσαν να έχουν βάλει έστω ψιλά γράμματα. Το εκαναν μεσω της διαφημισης της τιβι οπου με ψιλα γραμματα 3 με 4 μερες πριν τις 23 του μηνα ξεκινησε αυτο με το ''το 1,5 γιγα εως 23 του μαρτη''.Και επισης αναφερανε καποια παιδια οτι στη νεα καρτοκινητη wind που εχουνε εβαζαν πακετο ADSM και τους χρεωνε απο το μπονους.Παλι προβλημα το συστημα της εταιριας πρπει να εχει.Αν γινεται αυτο στη νεα καρτοκινητη wind τοτε αντι με 56 ευρω το μηνα και 48 γιγα ιντερνετ θα εχουμε μονο με 28 ευρω τα 48 γιγα ιντερνετ λογω διπλασιασμου στη νεα καρτοκινητη.Ισως το καλυτερο και φθηνοτερο πακετο ιντερνετ για υπολογιστες απο εταιρια κινητης. Edited March 27, 2010 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts