TIM-RANGER Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Αυτο πιστευω και εγω αντι να τους βγει σε καλο με την ολη συμπεριφορα τους θα τους γυρησει μπουμερανγκ. Αν ο σκοπος τους ηταν να προσελυσει νεους χρηστες, ειδικα με την φορητοτητα εκ των προτερων ηταν αδυνατο να συμβει σε μια βδομαδα που διηρκησε η προσφορα, οσοι λετε για την ομιλια και τα μηνυματα δε πα να ειχαν και 10.000 λεπτα θα προτιμουσα να μου διναν 200ΜΒ!! f2g τους κυνηγας με το τουφεκι οι περοσσοτεροι γουατσπ καρτες εχουν... Μου αρεσε που το σκεφτομουνα κιολας... Q και τα μυαλα στα καγκελα... και τα λεπτα σε ολη την Wind και τις φθηνοτερες χρεωσεις για παντα... Οι αθεοφοβοι μεχρι και το F2g2 κοψανε!!! Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 παιδιά εγω το ενεργοποιησα πριν τις 23 και τωρα μου λέει οτι χρωστάω 85 ευρώ.....τι γίνεται????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Συμβαίνει κάτι με το f2g σήμερα? Η υπηρεσία ελέγχου του f2g (1274) δεν φαίνεται να λειτουργεί.Καλώ το 1269 για να ακούσω το υπόλοιπο και αντι για την αντόματη απάντηση, καλεί σαν κανονικό νούμερο...κάποια στιγμη μαλιστα φαίνεται οτι ανοιξε η γραμμη,αλλά δεν ακουγα τίποτα.Συμβαίνει και σε άλλους? edit: τελικά λειτουργεί,με μια διαφορά: εκει που ελεγε το πακετο σας ειναι το f2g2 αντιστοιχο του φρογκ,τωρα λέει σκετο f2g2...επειδη καπου εδω καποιος εγραψε οτι η συγκεκριμενη αναφορα "αντιστοιχο του φρογκ" κάνει ζημιά στην εικόνα της εταιριας,πιστεύω οτι παρακολουθούν τα φορουμ απο την εταιρία...δεν εξηγείται αλλιώς... Edited March 25, 2010 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ναι και εμενα καλει σαν κανονικο νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ F2G ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ F2G ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Edited March 25, 2010 by mcde Μην γράφεις με κεφαλαία! Απαγορεύεται από τους Oρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ F2G ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ F2G ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Καλείς στην υπηρεσία Wind Sharing, στο 1264 παιδιά εγω το ενεργοποιησα πριν τις 23 και τωρα μου λέει οτι χρωστάω 85 ευρώ.....τι γίνεται????? Δώσε λεπτομέρειες. Edited March 25, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ωραία πράγματα πρωί πρωί με το F2G.....έλεγχος των email, rss, browse στο Ovi και ο λογαριασμός από 13.70€ στο -29 €. Που και να μην είχες 3 GB δωρεάν δηλαδή!!!!! Τηλέφωνο από το εταιρικό στο 1260 καταγραφή του προβλήματος αλλά το θέμα θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα αύριο καθότι αργία! Το πρόβλημα είναι γενικό σε όλα τα F2G που κάνουν χρήση της προσφοράς! Βεβαία δεν μου είπε εάν θα μου τα πιστώσει τα χρήματα! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με την wind σήμερα. Με χρέωσε κανονικά σε ένα νούμερο μου από χρήση ίντερνετ και μου πήγε αρνητικό υπόλοιπο. Η προσφορά είναι ενεργοποίημενη απ την αρχή που ανακοινώθηκε και η χρήση ελάχιστη. Πήρα τηλ.στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι έχει μπλοκάρει το σύστημα της καρτοκινητής και χρεώνει κανονικά το ίντερνετ! Είπε προσωρινά να μην το λειτουργώ γιατί θα χρεωθώ κανονικά. Οπότε παιδιά προσοχή για να μην τρέχεται. Οποίος έχει νεότερη ενημέρωση ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Λογικα θα τα πιστωσουν πισω στους λογαριασμους. Πολυ την ειχαμε πατησει το πρωτο απογευμα της προσφορας και μεχρι το πρωι μας τα ειχε πιστωσει στους λογαριασμους μας. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει για ποιό λόγο αυτά συμβαινουν μόνο στη wind; Τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε voda ή cote. Επίσης, από αυτούς που χάνουν χρήματα έτσι, δυστυχώς μόνο ένα μικρό μέρος μπαίνει στον κόπο να τα διεκδικήσει και να διαμαρτυρηθεί, οι περισσότεροι είναι "δε βαριέσαι". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Λογικα θα τα πιστωσουν πισω στους λογαριασμους. Πολυ την ειχαμε πατησει το πρωτο απογευμα της προσφορας και μεχρι το πρωι μας τα ειχε πιστωσει στους λογαριασμους μας. Θα τα πιστωσουν σε ολους ή σε οσους μονο πηραν τηλ. στο 1260 και ανεφεραν το προβλημα ; Την αλλη φορα τι ειχε συμβει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcbill Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Θα τα πιστωσουν σε ολους ή σε οσους μονο πηραν τηλ. στο 1260 και ανεφεραν το προβλημα ; Την αλλη φορα τι ειχε συμβει ; Πιστώθηκε σε όλους ανεξαρτήτως εαν είχαν ενημερώσει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το ιδιο και εφω απο τα 2 Ε που ειχα με πηγε -1.30 εκανα επεκταση sos και μετα απο λιγο - 64...θα περιμενω μεχρι αυριο να μπουν τα λεφτα αλλιως θα φανε πολυ κραξιμο. Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εγώ είχα ενεργοποιήσει πρίν τις 23 μια κάρτα φ2γ που είχα και έκανα και μια που είχα από παλιά σήμερα.Οταν πήρα 1245 για ενεργοποίηση και έγινε αυτό που ακούστηκε από τον τηλεφωνητή ήταν ότι έχω 3 γιγα και μετά 1,5 κάθε μήνα. βλέπω ότι το έχουν αλλάξει στο ιντερνετ με 100 το μήνα, αλλά αφού η άμεση ενημέρωσή μου από το κινητό είναι για 1,5 γιγα εγώ αυτό ξέρω και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αυτά που κάνει είναι μαλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλή σας μέρα παιδιά. σήμερα αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 1269 το οποίο φαινόταν ότι καλούσε σαν κανονικό νούμερο αλλά κάποια στιγμή όταν και εφόσον απαντούσαν έκανα ένα σωρό παράσιτα αλλά μετά από λίγο έστρωσε. Από τις 10 απόπειρες κλήσεων που έκανα, οι 2 κατάφεραν να βγάλουν γραμμή. στο διά ταύτα τώρα, έχω F2G2 και κάλεσα κανονικά έναν αριθμό, μίλησα ακριβώς 4' και 9'' και με χρέωσε 0,42€. κάνοντας τους υπολογισμούς με το κομπιουτεράκι τα έβγαλα 0,415€ ακριβώς. άρα είμαστε jet/ταμάμ/κομπλέ/τζιτζί :lol::p τώρα για το θέμα του ΦΠΑ, προφανώς κάναν μείωση των ονομαστικών χρεώσεων ώστε με την πρόσθεση του καινούριου ΦΠΑ 21% να βγαίνει πάλι 0,10€/1' αυτά από μένα. Καλή σας μέρα και πάλι και Χρόνια Πολλά!:D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπερα. Εχω παρατηρησει πως στο Internet του f2g μπλοκαρουν τις ftp συνδεσεις! Ή τουλαχιστον εγω δεν μπορω να συνδεθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Επίσης, από αυτούς που χάνουν χρήματα έτσι, δυστυχώς μόνο ένα μικρό μέρος μπαίνει στον κόπο να τα διεκδικήσει και να διαμαρτυρηθεί, οι περισσότεροι είναι "δε βαριέσαι". ... και στο μεταξύ μαζεύουν και τα "ψιλά" από τις δεκάδες κλήσεις στο 1260 για την επίλυση των προβλημάτων και την ενημέρωση για τις προσφορές. :X Με την ευκαιρία, βρήκα ότι στη Wind υπάρχει "Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Προπληρωμένης Κινητής Τηλεφωνίας WIND: 8008887316 από κινητό WIND (χωρίς χρέωση)". Το έχει δοκιμάσει κανείς? Τι διαφορά έχει από το κλασικό 1260? Επίσης, όσοι έχουν πρόβλημα με το 1269, για να μάθουν το υπόλοιπό τους (και αν έχουν χρεωθεί άσκοπα λόγω του προβλήματος του συστήματος) ένα κενό SMS στο 1269 κάνει την ίδια δουλειά. Δοκιμασμένο ότι λειτουργεί σήμερα! Edited March 25, 2010 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amika Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Επίσης, όσοι έχουν πρόβλημα με το 1269, για να μάθουν το υπόλοιπό τους (και αν έχουν χρεωθεί άσκοπα λόγω του προβλήματος του συστήματος) ένα κενό SMS στο 1269 κάνει την ίδια δουλειά. Δοκιμασμένο ότι λειτουργεί σήμερα! thanks για το tip.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ... και στο μεταξύ μαζεύουν και τα "ψιλά" από τις δεκάδες κλήσεις στο 1260 για την επίλυση των προβλημάτων και την ενημέρωση για τις προσφορές. :X Με την ευκαιρία, βρήκα ότι στη Wind υπάρχει "Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Προπληρωμένης Κινητής Τηλεφωνίας WIND: 8008887316 από κινητό WIND (χωρίς χρέωση)". Το έχει δοκιμάσει κανείς? Τι διαφορά έχει από το κλασικό 1260? Επίσης, όσοι έχουν πρόβλημα με το 1269, για να μάθουν το υπόλοιπό τους (και αν έχουν χρεωθεί άσκοπα λόγω του προβλήματος του συστήματος) ένα κενό SMS στο 1269 κάνει την ίδια δουλειά. Δοκιμασμένο ότι λειτουργεί σήμερα! Το κενο sms στο 1269 οντως λειτουργει κανονικα (μολις το τσεκαρισα μονη μου) τον αλλο αριθμο δεν το ηξερα καν οτι υπαρχει αλλα φανταzομαι θα παρεχει γενικες πληροφοριες ηχογραφημενες. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Με την ευκαιρία, βρήκα ότι στη Wind υπάρχει "Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Προπληρωμένης Κινητής Τηλεφωνίας WIND: 8008887316 από κινητό WIND (χωρίς χρέωση)". Το έχει δοκιμάσει κανείς? Τι διαφορά έχει από το κλασικό 1260? Έχει κανονικά τις πληροφορίες για τα καρτοκινητά απλά δε σε συνδέει με την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εχω ενεργοποιησει και γω τη προσφορα απο την αρχη, λιγες μερες απο οταν ανακοινωθηκε, και ειχα ενεργοποιημενο ηδη το wind plus με τα 40mb που ληγει καπου αυτες τις μερες. Εστειλα CHECK στο 19349 να δω ποτε ακριβως ληγει για να στειλω διακοπη να μην ανανεωθει αφου δινει πια δωρεαν ιντερνετ, και μου ηρθε το ακολουθο μηνυμα: " The remaining free Megabytes for internet browsing with the current WIND Plus Non Stop subscription is 18948153 AND EXPIRES ON 30/3/2010" Πρωτη φορα μου το στελνει στα αγγλικα το μηνυμα, και εχω κρατησει το μηνυμα που το ενεργοποιησα το wind rlus non stop και ηταν 27/2, αρα ληγει 26/2. Τι εγινε? Απο ενα δευτερο f2g που εχω, με ενεργοποιημενη τη προσφορα και σε αυτο, χωρις wind plus, οταν εστειλα παλι CHECK sto 19349 μηπως βαλανε το υπολοιπο της προσφορας με τα 3gb , εγραφε: "Δεν εχετε υπολοιπο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 χαχα.. κ εγώ έστειλα CHECK στο 19349 χωρίς να έχω τo PLUS non stop αλλά μόνο την προσφορά του 3gb και μου ήρθε το ίδιο μήνυμα! Μόνο που εγώ έχω 1775366 mb μέχρι τις 31/03. Κόλαση στα γρανάζια της wind, κόλαση! Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Τι ωραια να ξυπνας πρωι πρωι να πας να παρεις ενα τηλεφωνο και να σου λεει η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει και ανανεωστε για να την ξαναενεργοποιησουμε. Ειχα μπει λιγο ιντερνετ το βραδυ και λεω αρχισανε τα οργανα παλι.. Το 1269 νεκρο ουτε sms δε στελνει λογω χαμηλου υπολοιπου και αντε να μαθεις τι γινεται.. Και ανανεωση να θες να κανεις αμα εχει παει -30e αρνητικο τι καρτα να βαλεις.. Να μην μπορεις να πιασεις γραμμη σε ωρες αιχμης (βλεπε whats up πριν καποιους μηνες) να το καταλαβω αλλα τετοια καταρευση συστηματος δεν την περιμενα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Τώρα λέει ''η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά, παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα'' όταν καλώ το 1269 κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ^^Απλα αναρωτιέσαι, για γελια ή για κλάματα; Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts