Jump to content

amika

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About amika

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

amika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα...απενεργοποιησα το firewall και πλεον το chat λειτουργει κανονικα..το προβλημα ομως με την αποστολη και ληψη media απο 3g παραμενει...iphone4 εχω και apn webonly(αυτο που ειχα παντα)
  2. τον τελευταιο μηνα εχω θεμα με την εφαρμογη whatsapp σε συνδυασμο με το δικτυο της vodafone.... ενω σε wifi ΟΛΑ δουλευουν τελεια...οπως ειπα τον τελευταιο μηνα, σε 3g στην αρχη δεν μπορουσα να στειλω photos, μυνηματα ομως κανονικα....και τωρα την τελευταια εβδομαδα ουτε καν που μου συνδεεται η εφαρμογη..να πω παλι οτι σε wifi τα παντα δουλευουν τελεια...οπως επισης και σε αλλη συνδεση cosmote που εχω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?? ευχαριστω:)
  3. παιδιa απο που μαθαινουμε το υπολοπο απο 1000'+1000 sms ? :)
  4. ρε παιδια παιδια αυτο το χρωση ανα 3' λεπτα πως λειτουργει δηλαδη?:O:cry:
  5. παιδια αυτο που πρεπει να σας προβληματιζει δεν ειναι το wifi αλλα το κινητο... Το κινητο εκπέμπει περιπου 2W!!! και ειναι διπλα στο αυτι.... ενω στα ρουτερ το Wi-Fi ειναι στα 100mW συμφωνα με ETSI 300-324 και να ξερετε οτι ενα μετρο μακρια απο την κεραια του ρουτερ η εκπομπη που μετριεται σε dB εξασθενει σημαντικα! μην φοβαστε το wifi...
  6. ωωω! ωραια πραγματα !!!:)
  7. ωραια, αρα η sim που χρησιμοποιειται για κλησεις μπορει να χρησιμοποιηθει και για το ADSM και αυτο που εγραψε ο gmmour παραπανω δεν ισχυει?
  8. καλως σας βρηκα παιδια! ευτυχως για εσας δεν εχω αποριες περι τροπων συνδεσης κλπ κλπ! αυτο που απλα θελω να ρωτησω εχει σχεση με αυτο που παρεθεσα απο τον gmmour. χρησιμοποιω για κλησεις μια sim καρτοκινητη και μια sim συμβολαιου σε 2 διαφορετικες 3G συσκευες, μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια ADSM με αυτες τις καρτες ή η καρτα sim που ειναι για adsm ειναι κατι το διαφορετικο που πρεπει να παω και να την παρω απο ενα καταστημα wind? αν ναι: ποσο κοστιζει? αφου υπαρχει η δυνατοτητα προπληρωμένης χρησης του adsm (πχ 2μερες) ειμαι υποχρεωμένος να κανω συμβολαιο για αυτην την καρτα? ευχαριστω παιδια!
×
×
  • Create New...