nuvox Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Τι εννοιειτε οταν λετε οτι αν δεν απαντηση ο ανταγωνισμος σωθηκε η Wind? Αφου ουσιαστικα δεν πληρωνουμεαπολυτως τιποτα. Για εμενα η wind κανεει το ενα λαθος μετα το αλλο. Απο το ενα ακρο στο αλλο. Θα μπορουσε να βαλει ενα ποσο για το ολο αυτο πακετο πχ. 5ευρω,10 ευρω (εγω μονο για το 1gb internet θα διεθετε και 10 ευρω) δηλαδη με 5 ευρω μιλας 1500' προς f2g και σου κανουμε δωρο και 1gb,και ετσι να εχει και αρκετα εσοδα και εμεις να ειμαστε ευχαριστημενοι οτι καποιος επιτελους προσφερει ενα σοβαρο πακετο internet για κινητα. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εχει σκεφτεί κανένας το ακόλουθο σενάριο:μετα απο κανα μηνα να καταργήσει η wind το 0,10 cent και να το παει στο 0,35 δηλαδη να καταργήσει τα f2go2 και f2go1.Αφου μαζέψει αρκετο κοσμο αλλαζει την βασική χρέωση και βέβαια διατηρει την προσφορα με τα δωρεαν λεπτα και το internet .Αυτη νομιζω οτι ειναι μια ισοροπημενη κινηση...απο εμπορικη αποψη .Το λέω επειδη δουλεύω σε μεγάλη εμπορικη εταιρια με αρκετους πελατες και αυτη την περίοδο σε πολλες εταιριες μελετουν τις 2-3 επομενες κινησεις που θα κάνουν έτσι ώστε να υπαρχει ισσοροπια μεταξυτης διατηρησης- αυξησης πελατολογιου μεσω ενεργειων marketing και εσόδων... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εχει σκεφτεί κανένας το ακόλουθο σενάριο:μετα απο κανα μηνα να καταργήσει η wind το 0,10 cent και να το παει στο 0,35 δηλαδη να καταργήσει τα f2go2 και f2go1.Αφου μαζέψει αρκετο κοσμο αλλαζει την βασική χρέωση και βέβαια διατηρει την προσφορα με τα δωρεαν λεπτα και το internet .Αυτη νομιζω οτι ειναι μια ισοροπημενη κινηση...απο εμπορικη αποψη .Το λέω επειδη δουλεύω σε μεγάλη εμπορικη εταιρια με αρκετους πελατες και αυτη την περίοδο σε πολλες εταιριες μελετουν τις 2-3 επομενες κινησεις που θα κάνουν έτσι ώστε να υπαρχει ισσοροπια μεταξυτης διατηρησης- αυξησης πελατολογιου μεσω ενεργειων marketing και εσόδων... Καλα anergos13 και δουλευεις σε μεγαλη εταιρεια; (πλακα κανω) Αν καταργησει το 0.10 στο f2g2 εμενα προσωπικα δεν με συμφαιρει μιας και πολυ μα παρα πολυ λιγοι φιλοι/συνεργατες εχουν f2g οποτε χρησιμοποιω κλησεις προς ολα τα δικτυα. Παντως ειναι ενα πιθανο σεναριο...να μας χρυσωνουντο χαπι δηλαδη... Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Με Ian modem δουλεύει μιάχαρα το internet. με Ian modem?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Τι εννοιειτε οταν λετε οτι αν δεν απαντηση ο ανταγωνισμος σωθηκε η Wind? Αφου ουσιαστικα δεν πληρωνουμεαπολυτως τιποτα. Για εμενα η wind κανεει το ενα λαθος μετα το αλλο. Απο το ενα ακρο στο αλλο. Θα μπορουσε να βαλει ενα ποσο για το ολο αυτο πακετο πχ. 5ευρω,10 ευρω (εγω μονο για το 1gb internet θα διεθετε και 10 ευρω) δηλαδη με 5 ευρω μιλας 1500' προς f2g και σου κανουμε δωρο και 1gb,και ετσι να εχει και αρκετα εσοδα και εμεις να ειμαστε ευχαριστημενοι οτι καποιος επιτελους προσφερει ενα σοβαρο πακετο internet για κινητα. αρχικα θα αποκτησει νεους κ πολλους πελατες......ε στη συνεχεια ολο κ καπως θα βγαζει καποια εσοδα ανα πελατη!ε μη νομιζεις κ συ οτι ολοι δε θα βαζουν καρτα μεχρι τον Δεκεμβρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Τι εννοιειτε οταν λετε οτι αν δεν απαντηση ο ανταγωνισμος σωθηκε η Wind? Αφου ουσιαστικα δεν πληρωνουμεαπολυτως τιποτα. Για εμενα η wind κανεει το ενα λαθος μετα το αλλο. Απο το ενα ακρο στο αλλο. Θα μπορουσε να βαλει ενα ποσο για το ολο αυτο πακετο πχ. 5ευρω,10 ευρω (εγω μονο για το 1gb internet θα διεθετε και 10 ευρω) δηλαδη με 5 ευρω μιλας 1500' προς f2g και σου κανουμε δωρο και 1gb,και ετσι να εχει και αρκετα εσοδα και εμεις να ειμαστε ευχαριστημενοι οτι καποιος επιτελους προσφερει ενα σοβαρο πακετο internet για κινητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάρτα που έχω έχει μέσα 1,10 ευρώ και δεν πρόκειται να βάλω άλλη μέσα. Θα το κάνω χρήση μόνο και εφόσον δεν έχω internet. Edited March 15, 2010 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Κοιτάξτε να γονατίσετε το δίκτυο από το... κινητό σας! Ο νοών νοείτω. Η προσφορά είναι για αυτό που λέει. Κρατήστε την ενεργή και μην κάνετε πειράματα. Ή τουλάχιστον μόνο για σερφάρισμα... Για να μη παρεξηγηθώ, προσωπικά, ούτε τώρα, ούτε τότε με το απεριόριστο GPRS έκανα χρήση σε Η/Υ. (έχω κανονική γραμμή όπως και να 'χει). Απλά σε κάποιους θα φανεί πολύ χρήσιμο όντως, (με ορθολογική χρήση πάντα). Όσοι είναι της υπερβολής, ας σκεφτούν λίγο το ενδεχόμενο να "αναγκαστούν να το κόψουν"... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 σε πιον αριθμο στελνεισ μυνημα για να δεισ εαν εχει f2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trazakas Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 σε πιον αριθμο στελνεισ μυνημα για να δεισ εαν εχει f2g Νομίζω είναι το 1274 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 για χρηση ιντερνετ ποιο προφιλ ισχυει με την προσφορα? Wind Plus (gwap) ή Wind Internet (gint)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 παιδιά εγώ γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω ovi suite ενώ έχω κανονικά περασμένες τις ρυθμίσεις? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) για χρηση ιντερνετ ποιο προφιλ ισχυει με την προσφορα? Wind Plus (gwap) ή Wind Internet (gint)? Ξερει κανεις? Μπορει καποιος να δωσει ρυθμισεις για gint, τα apn, τα proxy settings, username-password, θυρες κλπ? Edited March 15, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Μπορει καποιος να δωσει ρυθμισεις για gint, τα apn, τα proxy settings, username-password, θυρες κλπ? κενο sms στο 19234 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Το υπολοιπο του internet μπορουμε να το δουμε καπου? Ειτε με κληση στο 1245 ειτε στελνοντας sms αναφερονται μονο τα λεπτα ομιλιας και τα sms διαθεσιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Το υπολοιπο του internet μπορουμε να το δουμε καπου? Ειτε με κληση στο 1245 ειτε στελνοντας sms αναφερονται μονο τα λεπτα ομιλιας και τα sms διαθεσιμα... με κληση νομιζω πως το λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Τα εναπομείναντα ΜΒ του ίντερνετ δεν μπορούμε να τα μάθουμε από καμία υπηρεσία της WIND. Ο μόνος τρόπος είναι μετρητής ογκοχρέωσης του κινητού και κομπιουτεράκι.:p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) αν θελω να στειλω ευρω σε ενα f2g σε καποιον αλλο,απο πια λεπτα θα αφαιρεθουν?απο τα διπλασια λεπτα της νεας καρτοκινητης η απο της καρτας που εβαλα? Edited March 14, 2010 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν παρεχεται η υπηρεσια sharing στη νεα καρτοκινητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν παρεχεται η υπηρεσια sharing στη νεα καρτοκινητη. μα γιατι ετσι?:wacko: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 για χρηση ιντερνετ ποιο προφιλ ισχυει με την προσφορα? Wind Plus (gwap) ή Wind Internet (gint)? Απαντήθηκε πάνω από 10 φορές εντός των τελευταίων 2 ημερών Wind Internet. gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Εχει σκεφτεί κανένας το ακόλουθο σενάριο:μετα απο κανα μηνα να καταργήσει η wind το 0,10 cent και να το παει στο 0,35 δηλαδη να καταργήσει τα f2go2 και f2go1.Αφου μαζέψει αρκετο κοσμο αλλαζει την βασική χρέωση και βέβαια διατηρει την προσφορα με τα δωρεαν λεπτα και το internet .Αυτη νομιζω οτι ειναι μια ισοροπημενη κινηση...απο εμπορικη αποψη .Το λέω επειδη δουλεύω σε μεγάλη εμπορικη εταιρια με αρκετους πελατες και αυτη την περίοδο σε πολλες εταιριες μελετουν τις 2-3 επομενες κινησεις που θα κάνουν έτσι ώστε να υπαρχει ισσοροπια μεταξυτης διατηρησης- αυξησης πελατολογιου μεσω ενεργειων marketing και εσόδων... Είναι κι αυτό ένα σενάριο που όλοι φοβόμαστε αλλά αν μαζέψει αρκετό κόσμο λίγο τη νοιαζει μια μικρή μειοψηφία που χει free2go2 που από την άλλη αυτή η μειοψηφία χρησιμοποιεί εντατικά το κινητό ως βασικό αριθμό και έτσι η εταιρεία βγάζει πολύ περισσότερα από μας παρά από τόσους άλλους που ειναι στο απλό free2go και βαζει μια κάρτα το χρόνο. Επίσης μη βλεπεις στο myphone αν ρωτήσεις εξω κάποιο χρήστη free2go αυτα περι 1,2 κλπ θα του φανούν κινέζικα, με το ζόρι θα ξέρει οτι έχει free2go. Και αν τέλος το κάνει πάλι η πιο συμφέρουσα καρτοκινητή θα είναι αφού ολες έχουν πλέον τις ιδιες χρεώσεις αλλά τόσο με το free2go οσο και με το διπλασιασμό στη wind καρτοκινητή θα παραμένει συνολικά η πιο συμφέρουσα. ΥΓ: Η wind με τη συγκεκριμένη προσφορά παίζει το τελευταίο της χαρτί, αν αποτύχει, πετσοκόψει η κλέψει το κόσμο της το χασε το παιχνίδι. Πολλοί λέγαμε ότι εγκαταλείποντας το free2go η wind έκανε μοιραίο λάθος και θα χάσει, θυμάστε τι λέγανε ολοι στο φορουμ, προφανώς για να άργησε τοσο καιρο να απαντήσει κάποιοι είδαν ότι κάτι δε πάει καλά και βάλανε το free2go παλι στο παιχνίδι με τη πιο δυνατή προσφορά πιστεύω που χει δώσει ποτέ εταιρεία στη καρτοκινητή της, τελείως free και μπήκε πάλι στο παιχνίδι έστω παίρνωντας τα εύσημα και πάλι Edited March 14, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 ειχα νεα καρτοκινητή, καλώ 1245 μου λέει κάτι δεν ακούγετε (Δεν εχει και σήμα). Στέλων μηνυμα στο 1245 μου λέει εχει δωρεά μπλα μπλα. Καλώ ενα αλλο καρτοκινητό f2g, διαπιστώνω με χρεώνει. Ξαναστέλνω στο 1245, μου λεει το εχεις ιδη ενεργοποιήσει.. Λέω ειναι για f2g ας το γυρίσω... Καλώ 1342 κανω μεταφορά με προειδοποιεί θα χάσεις δωρεάν λεπτά κτλ και συνεχίζω. Τωρα είναι f2g αλλά μου λέει εχω εξαντίσει ΟΛΑ μου τα λεπτά χωρίς να έχω μιλήσει ΠΟΤΕ δωρεάν. Ρωτω εγώ για παντα ή για αυτό το μηνα; Ελπίω τον άλλο μηνα να εμφανιστούν αυτά τα 1500. Αλλιώς εχει στην ουσία αχριστευετεί το νούμερο.. Φταιω εγώ που μου το "ενεργοποίησε" και ενώ ήμουν σε "νεα καρτοκινητή";;; Τι μου το ενεργοποισησε αφού ΔΕΝ δούλεψε καθόλου.. Τώρα που πήγα σε f2g μου λέει τα έφαγα τα λεπτά.. (λογικά δούλεψε αυτό που λέεει με μεταφορά χάνεις όλα τα λεπτά).. Εχει BUG, BUG, BUG, BUG το προγραμμα της Wind!!! Θα καλέσω κάποιο support Μπας και βγάλω άκρη!!! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Είναι κι αυτό ένα σενάριο που όλοι φοβόμαστε αλλά αν μαζέψει αρκετό κόσμο λίγο τη νοιαζει μια μικρή μειοψηφία που χει free2go2 που από την άλλη αυτή η μειοψηφία χρησιμοποιεί εντατικά το κινητό ως βασικό αριθμό και έτσι η εταιρεία βγάζει πολύ περισσότερα από μας παρά από τόσους άλλους που ειναι στο απλό free2go και βαζει μια κάρτα το χρόνο. Επίσης μη βλεπεις στο myphone αν ρωτήσεις εξω κάποιο χρήστη free2go αυτα περι 1,2 κλπ θα του φανούν κινέζικα, με το ζόρι θα ξέρει οτι έχει free2go. Και αν τέλος το κάνει πάλι η πιο συμφέρουσα καρτοκινητή θα είναι αφού ολες έχουν πλέον τις ιδιες χρεώσεις αλλά τόσο με το free2go οσο και με το διπλασιασμό στη wind καρτοκινητή θα παραμένει συνολικά η πιο συμφέρουσα. ΥΓ: Η wind με τη συγκεκριμένη προσφορά παίζει το τελευταίο της χαρτί, αν αποτύχει, πετσοκόψει η κλέψει το κόσμο της το χασε το παιχνίδι. Πολλοί λέγαμε ότι εγκαταλείποντας το free2go η wind έκανε μοιραίο λάθος και θα χάσει, θυμάστε τι λέγανε ολοι στο φορουμ, προφανώς για να άργησε τοσο καιρο να απαντήσει κάποιοι είδαν ότι κάτι δε πάει καλά και βάλανε το free2go παλι στο παιχνίδι με τη πιο δυνατή προσφορά πιστεύω που χει δώσει ποτέ εταιρεία στη καρτοκινητή της, τελείως free και μπήκε πάλι στο παιχνίδι έστω παίρνωντας τα εύσημα και πάλι Το μόνο που θέλει η wind είναι να πάνε ανθρωπάκια με την ταυτότητά τους και να κάνουν ταυτοποίηση διότι διαφορετικά το μαγαζί πάει για φούντο. Το θέμα είναι αν θα αντέξει και πόσο χωρίς έσοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Προσεξτε αν ενεργοποιησετε τη νεα προσφορα "3000", καντε μια μικρη δοκιμαστικη κληση προς F2G για να δειτε αν οντως αφαιρει λεπτα απο τα 3000 ή σας τρωει την καρτα. Εχω 3 F2G και το ενα κολλησε και τρωει απο την καρτα οταν καλω F2G. Τα αλλα 2 αφαιρουν απο τα 3000 λεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Τηλέφωνο στο 1260 ή αποστολή e-mail όσοι το παθατε αυτό,για πίστωση του χαμένου υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts