Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να δοκιμασει καποιος να δει αν συνδεεται στην υπηρεσια web2sms ή εχει γενικο προβλημα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ζήτησες εσύ προσφορά ή σε πήραν από προωθητικό γραφείο;
Ζήτησα εγώ.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας το Tapatalk.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Μου έκαναν προσφορά από Nova & το σκέφτομαι να φύγω από cyta που είμαι τώρα.

Το θέμα είναι ότι έχω συμβόλαιο με τη cyta για δύο χρόνια.

Είμαι περίπου στον ένα & κάτι.

Αν κάνω συμβολαίο με τη Nova πληρώνω κάτι σαν "ποινή" επειδή δεν έχει λήξει το συμβόλαιο με τον άλλο πάροχο;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Καλησπέρα!

Μου έκαναν προσφορά από Nova & το σκέφτομαι να φύγω από cyta που είμαι τώρα.

Το θέμα είναι ότι έχω συμβόλαιο με τη cyta για δύο χρόνια.

Είμαι περίπου στον ένα & κάτι.

Αν κάνω συμβολαίο με τη Nova πληρώνω κάτι σαν "ποινή" επειδή δεν έχει λήξει το συμβόλαιο με τον άλλο πάροχο;

Ευχαριστώ!

Φυσικά θα έχεις πέναλντυ. Απλα πολλοί λένε ότι δεν θα παθεις τίποτα αν δεν το πληρώσεις.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Η χειροτερη εταιρια που μπορεις να διαλεξεις.

Τεταρτη 12/12/2028: Γινεται η μεταφορα του σταθερου απο Cosmote σε Nova και μενω διχως σταθερο και κινητο. Καλω 13731 και μου λενε υπαρχει βραχυκυκλωμα στην γραμμη σας. Οκ τι θα κανουμε ρε παιδια; Θα σας στειλουμε τεχνικο. ΘΑ σας καλεσει για ραντεβου.

Παρασκευη 14/12/2018: Με καλουν απο μια "μπιπ" εταιρια με το ονομα ONE SOLUTIONS για να μου πουν πως θα ερθει τεχνικος την Δευτερα 17/12 το απογευμα.

Δευτερα 17/12/2018: Ερχεται ο τεχνικος απλα για να μου πει πως δε μπορει να κανει τιποτα και πως το προβλημα ειναι στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και θα το δωσει βλαβη.

Τεταρτη 19/12/2018: Ο ΟΤΕ φτιαχνει την βλαβη (που πιθανοτητα προκαλεσε ο ιδιος αλλα τελοσπαντων) και ενημερωνει πως η γραμμη ειναι ΟΚ. Μιλαω με Nova και μου λενε ναι ειναι καθαρη η γραμμη σας και να περιμενω τηλ για ραντεβου με τεχνικο για "μεικτοποιηση".

Πεμπτη 20/12/2028: Το βραδυ καλω 13731. Η απαντηση: Δεν σας καλεσαν ε; Θα σας καλεσουν αυριο.

Παρασκευη 21/12/2018: Το βραδυ ΞΑΝΑκαλω 13731. Η απαντηση: Δεν σας καλεσαν ε; Θα σας καλεσουν αυριο.

Σαββατο 22/12/2018: Για καλη τους τυχη λογω φορτου εργασιας δε προλαβαινω να τους καλεσω.

Κυριακη 23/12/2018: Το απολυτο σοου. Καλω 13731 το μεσημερι (15:00) και μου λενε πως στο συστημα τους ο τεχνικος εχει σημειωσει πως με καλεσε την Παρασκευη 21/12 και ωρα 14:20 αλλα ΛΕΕΙ πως δεν το σηκωσα. Απολυτο ψεμα που φαινεται και στις καταγραφες των κλησεων μου στην Cosmote. Εκει πλεον με το αισχρο ψεμα ανεβαζω πιεση. Ζηταω να μιλησω προισταμενο, ξεκινανε οι γνωστες "μπιπ". Θα με καλεσει ειπαν. Μαντεψτε, δεν καλεσε ποτε. ΞΑΝΑκαλω λοιπον 4 ωρες αργοτερα και ξαναζηταω να με καλεσει ο πρισταμενος τους. Αυτη την φορα με καλει μετα απο μια ωρα για να με καθησυχασει-γλειψει και να μου πει πως ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12 θα φροντισει ο ιδιος προσωπικα να με καλεσει ο τεχνικος και ισως και να ερθει αυθημερον. (εδω γελαμε) Μαλιστα μου ζηταει να επιβεβαιωσουμε τον αριθμο μου ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΛΕΣΕΙ! Δηλαδη ελεος!

Δευτερα 24/12/2018: ΞΑΝΑκαλω στις 19:30 και ζηταω να με καλεσει ο χτεσινος προισταμενος καθοτι μου ειπε πως και σημερα εχει βαρδια. Μου λενε μαλιστα πως με καλεσε σημερα ο τεχνικος τους στις... (προσεξτε) ...14:20!!! Δηλαδη την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ωρα που υποτιθεται με ειχαν καλεσει την Παρασκευη. Μη ρωτησει καποιος αν ειχα σημα παιδια προφανως και ειχα και προφανως αυτοι οι "μπιπ" με δουλευουν.

Η ωρα πηγε αισιως 21:00 αμφιβαλλω αν σημερα θα εχει τα μουτρα να με καλεσει ο χτεσινος ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ προισταμενος τους.

ΑΘΛΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.-

Edited by sonic
(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

Η forthnet είναι όντως από τις χειρότερες εταιρίες εκεί έξω. Κρίμα που έμπλεξες. Μακριά όσο γίνεται.

Επειδή έχω περάσει από πολλές όλες το ίδιο είναι και είναι πως θα σου κάτσει.

Και επειδή παρακολουθώ και άλλα νήματα σταθερών (πχ wind κτλ) εκεί να δείτε τι γίνεται.. (μια από τα ίδια και χειρότερα). :rolleyes:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Παιδια οι τυποι ειναι απο ανεκδοτο. Μετα απο τοσα τηλεφωνηματα σημερα που τους καλεσα ΞΑΝΑ πηραν χαμπαρι πως με καλουσαν στο σταθερο τηλεφωνο στο οποιο εχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο 12/12! Το να με καλεσουν στο κινητο ουτε που τους περασε ως ιδεα! Καλουν πρωινες ωρες σε ενα σταθερο οικιας. Μιλαμε για τσακαλια! Εκτος και αν αυτο μου το ειπαν οταν καταλαβαν πως πλεον παω μεσω νομικης οδου για το ψεμα τους πως με καλουν και δεν το σηκωνω. Τι να πω; ΜΑΚΡΥΑ!
(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

• 2 weeks later...
Καλησπέρα και καλή χρονιά.Έχω κάνει φορητότητα του σταθερού τηλεφώνου στην Nova προερχόμενος από Cosmote και επέλεξα το πακέτο Nova 2 Play+ με VDSL 50Mbs.Ενώ το σταθερό τηλέφωνο λειτούργησε στις 2 Ιανουαρίου κατόπιν ολιγοήμερης δυσλειτουργίας λόγω της αλλαγής παρόχου δεν έχω καθόλου παροχή Internet.Αρχικά μέσω του 13731 ( τεχνική υποστήριξη ) έγινε έλεγχος στις ρυθμίσεις του Router, το οποίο μου έστειλαν επί πληρωμή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Στις 07/01/19 ήλθε τεχνικός της Nova ( εξωτερικός συνεργάτης ) όπου κατόπιν μετρήσεων τόσο στην πρίζα του τηλεφώνου όσο και στον κατανεμητή της πολυκατοικίας διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει καθόλου συγχρονισμός και μου είπε ότι θα δοθεί βλάβη στον ΟΤΕ.Επειδή θεωρώ ότι η εταιρεία θα έπρεπε να είχε εξασφαλισμένη την παροχή του Internet πριν μου στείλει μήνυμα επιτυχούς ενεργοποίησης καθώς και του router το οποίο χρεώνει 20 Ευρώ θα ήθελα να ρωτήσω άν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία και ποιές θα πρέπει να είναι οι ενέργειές μου από δω και στο εξής και άν μπορεί να γίνει καταγγελία του συμβολαίου.Ευχαριστώ.

ειμαι εδω και χρονια στη forthnet με συμβολαιο που παρεχει μονο ιντερνετ και πληρωνω γυρω στα 18 ευρω. σκεφτομαι να ζητησω αλλαγη σε vdsl γνωριζετε ποσο μπορει να ειναι παρπαανω η χρεωση;;

ειμαι εδω και χρονια στη forthnet με συμβολαιο που παρεχει μονο ιντερνετ και πληρωνω γυρω στα 18 ευρω. σκεφτομαι να ζητησω αλλαγη σε vdsl γνωριζετε ποσο μπορει να ειναι παρπαανω η χρεωση;;

+5 ευρώ είναι το VDSL

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Έχω κάνει φορητότητα του σταθερού τηλεφώνου στην Nova προερχόμενος από Cosmote και επέλεξα το πακέτο Nova 2 Play+ με VDSL 50Mbs.Ενώ το σταθερό τηλέφωνο λειτούργησε στις 2 Ιανουαρίου κατόπιν ολιγοήμερης δυσλειτουργίας λόγω της αλλαγής παρόχου δεν έχω καθόλου παροχή Internet.Αρχικά μέσω του 13731 ( τεχνική υποστήριξη ) έγινε έλεγχος στις ρυθμίσεις του Router, το οποίο μου έστειλαν επί πληρωμή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Στις 07/01/19 ήλθε τεχνικός της Nova ( εξωτερικός συνεργάτης ) όπου κατόπιν μετρήσεων τόσο στην πρίζα του τηλεφώνου όσο και στον κατανεμητή της πολυκατοικίας διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει καθόλου συγχρονισμός και μου είπε ότι θα δοθεί βλάβη στον ΟΤΕ.Επειδή θεωρώ ότι η εταιρεία θα έπρεπε να είχε εξασφαλισμένη την παροχή του Internet πριν μου στείλει μήνυμα επιτυχούς ενεργοποίησης καθώς και του router το οποίο χρεώνει 20 Ευρώ θα ήθελα να ρωτήσω άν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία και ποιές θα πρέπει να είναι οι ενέργειές μου από δω και στο εξής και άν μπορεί να γίνει καταγγελία του συμβολαίου.Ευχαριστώ.

Κανένας; Είμαι ακόμα χωρίς Internet.:confused:

Δίνει VoIP η Forthnet στο VDSL;

Βασικά βλέπω ότι το 2play+ μαζί με το 50αρι VDSL (λέει διαθέσιμο στην περιοχή μου), βγαίνει λίγο πάνω από 28€. Καλή τιμή φαίνεται, ακόμα και με τα Τέλη Ενεργοποίησης 36€.

Σαν εταιρεία τι "λέει"; Είναι έστω μέτρια; :p

Υ.Γ. Έχω κάνει από καιρό αίτηση για να πάω στη Vodafone (είμαι Cyta τώρα), αλλά λόγω συστημικού προβλήματος (με την αίτηση), η Vodafone δυσκολεύεται να με ενεργοποιήσει, παρόλο που μου λένε ότι οι τεχνικοί προσπαθούν... Σε 2 εβδομάδες περνάει η προθεσμία των 60 ημερών, οπότε η αίτηση θα ακυρωθεί αυτόματα. Έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω για άλλο πάροχο, γι αυτό ρωτάω εδώ... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Forthnet.

Edited by MitsosDaBest13

Σαν συνδρομητής της εδώ και 15ετια (από εποχή σταθερό ΟΤΕ και ίντερνετ forthnet) δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα. Εδώ και ένα χρόνο σύνδεση vdsl και σταθερά είναι πάνω από 44 τις περισσότερες φορές πάνω από 48. Μέχρι να πουληθεί δεν την αλλάζω. Τηλέφωνο ακόμα κλασσικό και όχι voip. Περιοχή Δράμα. Edited by algedan

Δίνει VoIP η Forthnet στο VDSL;

Βασικά βλέπω ότι το 2play+ μαζί με το 50αρι VDSL (λέει διαθέσιμο στην περιοχή μου), βγαίνει λίγο πάνω από 28€. Καλή τιμή φαίνεται, ακόμα και με τα Τέλη Ενεργοποίησης 36€.

Σαν εταιρεία τι "λέει"; Είναι έστω μέτρια; :p

Υ.Γ. Έχω κάνει από καιρό αίτηση για να πάω στη Vodafone (είμαι Cyta τώρα), αλλά λόγω συστημικού προβλήματος (με την αίτηση), η Vodafone δυσκολεύεται να με ενεργοποιήσει, παρόλο που μου λένε ότι οι τεχνικοί προσπαθούν... Σε 2 εβδομάδες περνάει η προθεσμία των 60 ημερών, οπότε η αίτηση θα ακυρωθεί αυτόματα. Έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω για άλλο πάροχο, γι αυτό ρωτάω εδώ... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Forthnet.

Εχω σχεδον 5 χρονια Forthnet στο πατρικο μου.

Καθολου ασχημα η 24αρα γραμμη που εχω,συγχρονιζει μια χαρα και αρκετα ψηλα(γυρω στα 18Mbps) οταν πολλοι παιζουν στα 13-14.

Δυστυχως οι καμπινες ειναι μακρια για 50,οποτε μεχρι 30 απο το Α/Κ εχω.

Δεν ειχα κανενα θεμα στα 5 χρονια,μονο με τη τηλεοραση της Nova ειχα θεμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση αν μπορείς κάποιος να με εξυπηρέτησει. Μετακόμισα πρόσφατα στο Μοσχάτο και θέλω να μάθω αν οι ταχύτητες της nova σε vdsl στη περιοχή είναι κομπλέ. Ξέρει κανείς?

Παιδια οι τυποι ειναι μονο για να πουλανε τυροπιτες. Σημερα μου κοψανε το σταθερο και τωρα που τους πηρα ακομα ψαχνουν γιατι μου το κοψανε! Υπαρχει λεει μια αιτηση φορητοτητας. Και προχτες πηγα και τους πληρωσα τον διμηνο λογαριασμο σκεφτειτε. Μιλαμε για ***ρδελο! Edited by sonic

Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση αν μπορείς κάποιος να με εξυπηρέτησει. Μετακόμισα πρόσφατα στο Μοσχάτο και θέλω να μάθω αν οι ταχύτητες της nova σε vdsl στη περιοχή είναι κομπλέ. Ξέρει κανείς?

Είχα στο Μοσχάτο vdsl για πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είμαι πολλά χρόνια στην Nova/Forthnet (από το 2012) και συγκεκριμένα στο VDSL από το 2016 (?)

Το πακέτο που έχω είναι απεριόριστα σταθερά κινητά, 50mbps και Nova όλα εκτός από τα sports με 48 ευρώ

Τελευταία αποφάσισα να κάνω φορητότητα στην Wind που με πρόσφερε 100mbps με 42 ευρώ και απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 300 λεπτά προς κινητά.

Όταν όμως πήγα στην Nova για να δω τι προσφορά θα με κάνανε άμα ανανεώσω το συμβόλαιο, μου είπαν 5 ευρώ μείον με ότι είχα. Άμα δεν ήθελα την τηλεόραση, δεν θα έπεφτε τόσο το ποσό. Δεν δέχτηκα και προχώρησα κάνοντας αίτημα φορητότητας στην Wind.

Τηλεφωνακι χθες από την Nova για να με ρωτήσουν γιατί φεύγω. Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση πλέον και θέλω 100αρι (πιο πολύ για αφορμή να φύγω από την Forthnet).

Μου έκαναν αντιπροσφορά στα 23 ευρώ με 5 ωρες προς κινητά και 50αρι internet. Πολύ δελεαστική για να αρνηθώ. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα μου δώσουν νέο ρούτερ με την ανανέωση συμβολαίου γιατί το συγκεκριμένο technoicolor, αρχίζει και με εγκαταλείπει

Οπότε άμα θέλετε να σας κάνουν καλύτερη τιμή, κάντε μια φορητότητα και τέλος.

Το "παιχνίδι" με τη φορητότητα έπιανε άνετα μέχρι πέρυσι που η ΕΕΤΤ άλλαξε τους κανόνες.

Το αν πέτυχε στην περίπτωσή σου, δεν σημαίνει ότι θα πετύχει και σε κάθε άλλον , όπως προτείνεις.

Το "παιχνίδι" με τη φορητότητα έπιανε άνετα μέχρι πέρυσι που η ΕΕΤΤ άλλαξε τους κανόνες.

Το αν πέτυχε στην περίπτωσή σου, δεν σημαίνει ότι θα πετύχει και σε κάθε άλλον , όπως προτείνεις.

Τι αλλαγή έκανε στους κανονες?

Είμαι πολλά χρόνια στην Nova/Forthnet (από το 2012) και συγκεκριμένα στο VDSL από το 2016 (?)

Το πακέτο που έχω είναι απεριόριστα σταθερά κινητά, 50mbps και Nova όλα εκτός από τα sports με 48 ευρώ

Τελευταία αποφάσισα να κάνω φορητότητα στην Wind που με πρόσφερε 100mbps με 42 ευρώ και απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 300 λεπτά προς κινητά.

Όταν όμως πήγα στην Nova για να δω τι προσφορά θα με κάνανε άμα ανανεώσω το συμβόλαιο, μου είπαν 5 ευρώ μείον με ότι είχα. Άμα δεν ήθελα την τηλεόραση, δεν θα έπεφτε τόσο το ποσό. Δεν δέχτηκα και προχώρησα κάνοντας αίτημα φορητότητας στην Wind.

Τηλεφωνακι χθες από την Nova για να με ρωτήσουν γιατί φεύγω. Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση πλέον και θέλω 100αρι (πιο πολύ για αφορμή να φύγω από την Forthnet).

Μου έκαναν αντιπροσφορά στα 23 ευρώ με 5 ωρες προς κινητά και 50αρι internet. Πολύ δελεαστική για να αρνηθώ. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα μου δώσουν νέο ρούτερ με την ανανέωση συμβολαίου γιατί το συγκεκριμένο technoicolor, αρχίζει και με εγκαταλείπει

Οπότε άμα θέλετε να σας κάνουν καλύτερη τιμή, κάντε μια φορητότητα και τέλος.

Tι ταχύτητα πιάνεις με VDSL50, τόσο με wifi, όσο και με ethernet;