Jump to content

sotcot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotcot

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

sotcot's Achievements

  1. θέλουμε λινκ! Άν μιλάμε για την εφαρμογή Cube ACR στο S22 Ultra με ανοιχτό το Bluetooth ο συνομιλητής ακούγεται πολύ χαμηλά οπότε πρακτικά είναι σαν να μην ακούγεται.Με κλειστό το Bluetooth ακούγεται κανονικά.Το πρόβλημα προέκυψε από ότι θυμάμαι μετά το Android 12.
  2. Προσωπικά δεν καίγομαι για να πάρω τα buds απλά τους έστειλα τα δικαιολογητικά και άμα κάτσει έκατσε.
  3. Να σου πω την αλήθεια δεν το ρώτησα αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πρώτιστα είναι η διετής εγγύηση από την Samsung η οποία όπως με διαβεβαίωσαν ισχύει κανονικά οπότε όλα καλά.Επίσης έστειλα τα στοιχεία αγοράς στην Samsung με το ΙΜΕΙ της συσκευής για το δώρο και τα δέχτηκαν κανονικά.Πιθανόν είναι ευρωπαϊκό.
  4. Καλησπέρα.Στο συγκεκριμένο κατάστημα iMob υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το S22 Ultra 512Gb ROM & 12Gb RAM Burgundy το οποίο και αγόρασα εχθές με παραγγελία από 14/02/2022.Τώρα για το πόσα κομμάτια έχουν φέρει αυτό φυσικά δεν το γνωρίζω.
  5. Όντως υπάρχει πρόβλημα.Προφανώς έχει να κάνει με το firmware του τηλεφώνου.Το θέμα είναι ότι και ο developer μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να το φτιάξει.:mobile:
  6. Καλησπέρα.Επειδή και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την εφαρμογή Cube ACR ( ο συνομιλητής ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά ή δεν ακούγεται καθόλου ) από την ημέρα αγοράς του τηλεφώνου μπορείς να γράψεις ακριβώς τι ρυθμίσεις έχεις κάνει για να τις συγκρίνω;Να σημειώσω ότι τόσο στο Note 20 Ultra αλλά και στο Note 10+ που επίσης έχω η εφαρμογή δουλεύει κανονικά με τις default ρυθμίσεις.:confused:
  7. Καλημέρα.Έχει παρατηρήσει κάποιος από σας πρόβλημα στην ρύθμιση της πυξίδας του κινητού γιατί σε μένα από την ημέρα αγοράς δεν δείχνει σωστά και δεν ρυθμίζεται εύκολα όπως στο Note 20 Ultra αλλά και στο Note 10+ που επίσης έχω.Επίσης με λίγο ψάξιμο στο Google βλέπω ότι και πολλοί άλλοι στο εξωτερικό αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα.Πιθανόν υπάρχει πρόβλημα hardware.:worry:
  8. Καλημέρα.Άν και έχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα μπορείς να γράψεις τις δικές σου προκειμένου να τις συγκρίνω;Πάντως στα Note10+ & Note20 Ultra που επίσης έχω λειτουργεί κανονικά και χωρίς να έχω πειράξει κάποια ρύθμιση.:confused:
  9. Καλημέρα.Σε ποιό τηλέφωνο σου ηχογραφεί μια χαρά γιατί στο S21 Ultra ηχογραφεί τον συνομιλητή πάρα πολύ χαμηλά οπότε πρακτικά είναι σαν να μην ηχογραφεί καθόλου.:mobile:
  10. Καλησπέρα.Έχει πιάσει κανείς σήμα 5G από Vodafone και σε ποα σημεία της Αθήνας γιατί προσωπικά δεν έχω δεί ακόμα πουθενά τέτοιο δίκτυο στα μέρη που κινούμαι.:mobile:
  11. Καλησπέρα.Και σε μένα γράφει κανονικά τόσο στο Note 10+ αλλά και στο Note 20 Ultra που έχω.Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα στο firmware του S21 Ultra.Έχω παίξει με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Καλησπέρα.Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Cube ACR για καταγραφή κλήσεων και να λειτουργεί κανονικά δηλ.να καταγράφει και τον συνομιλητή γιατί σε εμένα τον καταγράφει πάρα πολύ χαμηλά οπότε πρακτικά είναι σαν να μην τον καταγράφει καθόλου. :mobile:
  13. Καλησπέρα.Χρησιμοποιεί κάποιος εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που να του δουλεύει ικανοποιητικά ( να ακούγεται και ο συνομιλητής ) επειδή το Cube ACR που έχω καταγράφει τον συνομιλητή πολύ χαμηλά ώστε να μην ακούγεται καθόλου.:confused:
  14. Όχι είναι τρίτη εφαρμογή από play store.
×
×
  • Create New...