Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναγράφεται στον τιμοκατάλογο: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010168

Τέλος διακοπής πρίν από το πέρας του 12μηνου: 72,35€

καλα θυμομουν! :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδες, ζητω τη γνωση σας και ιδιως απο τους κατοικους του Ρετζικιου / Πευκα Θεσσαλονικης.

Εχει κανεις Forthnet εκει περα?

Προκειται να μετακομισω κι ενω ειμαι ευχαριστημενος εδω στη Χαριλαου, εκει δε ξερω καθολου τι παιζει. ΕΙναι επιδοτουμενη περιοχη μεν, αλλα απο προβληματα συνδεσης, αποσυνδεσης, ταχυτητας πως τα παει?

Πρεπει να αποφασισω εντος της εβδομαδας οποτε επειγει!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Dream big and dare to fail..

Παιδες, ζητω τη γνωση σας και ιδιως απο τους κατοικους του Ρετζικιου / Πευκα Θεσσαλονικης.

Εχει κανεις Forthnet εκει περα?

Προκειται να μετακομισω κι ενω ειμαι ευχαριστημενος εδω στη Χαριλαου, εκει δε ξερω καθολου τι παιζει. ΕΙναι επιδοτουμενη περιοχη μεν, αλλα απο προβληματα συνδεσης, αποσυνδεσης, ταχυτητας πως τα παει?

Πρεπει να αποφασισω εντος της εβδομαδας οποτε επειγει!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Εγώ μένω στα Πεύκα φίλε μου και μπορώ να σου πω ότι έχω 2 αντικρούμενες απόψεις... Στην πρώτη περίπτωση ενώ κλειδώνει κανονικά στα 14Mbps η φόρτωση των σελίδων γίνεται τραγικά αργά. Το download επίσης. Δεν εκμεταλλεύεται δηλαδή το bandwitch που έχει. Βέβαια το συγκεκριμένο άτομο έχει ένα ασύρματο linksys το οποίο δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.

Στη δεύτερη περίπτωση κλειδώνει στα ίδια Mbps και κατεβάζει σχετικά καλά έχοντας βέβαια και μερικές αποσυνδέσεις/αποσυγχρονισμού. Βέβαια έχει ένα πολύ καλύτερο router της Sagem.

Εγώ προσωπικά, έχω 24άρι Conn-x με τα αστικά/υπεραστικά και 1 ώρα δωρεάν μαζί με τα πάγια της γραμμής στα 45,50€. Και μάλιστα δε συζητώ για φόρτωση σελίδων και download/upload. Δεν υπάρχει καμμία επαφή συγκριτικά με μένα και τις 2 περιπτώσεις που σου ανέφερα(εννοώντας ότι ο ΟΤΕ είναι πολύ καλύτερος). Στη Forthnet η τιμή για τις ίδιες υπηρεσίες αλλά και δωρεάν επικοινωνία με 43 χώρες εξωτερικού και χωρίς πάγιο ΟΤΕ πάει στα 41,24€. Συγκρίνοντας τα πακέτα η διαφορά τιμής θεωρώ πως είναι ελάχιστη δεδομένου της αξιοπιστίας που σου προσφέρει ο ΟΤΕ και βλέποντας την αστάθεια που έχει το δίκτυο της Forthnet στη συγκεκριμένη περιοχή.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

παιδια μενω στην καλαμαρια, πάντα ''κλείδωνα'' στα 12 mbps. τις τελευταιες 3 μερες κλειδωνει στα 9 mbps. έχει κανεις άλλος το ιδιο προβλημα; έχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;

Εγώ μένω στα Πεύκα φίλε μου και μπορώ να σου πω ότι έχω 2 αντικρούμενες απόψεις... Στην πρώτη περίπτωση ενώ κλειδώνει κανονικά στα 14Mbps η φόρτωση των σελίδων γίνεται τραγικά αργά. Το download επίσης. Δεν εκμεταλλεύεται δηλαδή το bandwitch που έχει. Βέβαια το συγκεκριμένο άτομο έχει ένα ασύρματο linksys το οποίο δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.

Στη δεύτερη περίπτωση κλειδώνει στα ίδια Mbps και κατεβάζει σχετικά καλά έχοντας βέβαια και μερικές αποσυνδέσεις/αποσυγχρονισμού. Βέβαια έχει ένα πολύ καλύτερο router της Sagem.

Εγώ προσωπικά, έχω 24άρι Conn-x με τα αστικά/υπεραστικά και 1 ώρα δωρεάν μαζί με τα πάγια της γραμμής στα 45,50€. Και μάλιστα δε συζητώ για φόρτωση σελίδων και download/upload. Δεν υπάρχει καμμία επαφή συγκριτικά με μένα και τις 2 περιπτώσεις που σου ανέφερα(εννοώντας ότι ο ΟΤΕ είναι πολύ καλύτερος). Στη Forthnet η τιμή για τις ίδιες υπηρεσίες αλλά και δωρεάν επικοινωνία με 43 χώρες εξωτερικού και χωρίς πάγιο ΟΤΕ πάει στα 41,24€. Συγκρίνοντας τα πακέτα η διαφορά τιμής θεωρώ πως είναι ελάχιστη δεδομένου της αξιοπιστίας που σου προσφέρει ο ΟΤΕ και βλέποντας την αστάθεια που έχει το δίκτυο της Forthnet στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ξεκινω απο το τελος, η Connx οντως βγαινει στα 45ε απο οσο την ειδα αλλα η Forthnet επειδη τα Πευκα/Ρετζικι ειναι επιδοτουμενη περιοχη βγαινει στο double play στα 30ε το μηνα τα οποια ομως προπληρωνεις εφαπαξ για ενα ετος.

Κι αλλοι γνωστοι μου, εχουν δηλωσει οτι η Connx δεν εχει κανενα προβλημα κι οτι μαλιστα θα βρισκομαι πολυ κοντα και στον κομβο.

Απλα ηθελα να δω εαν μπορω να εκμεταλλευθω τη Φορθνετ που ηδη εχω.

Επειδη ομως χρειαζομαι το Ιντερνετ για δουλεια και ραδιοφωνο, οι αποσυνδεσεις ειναι κατι που δυστυχως δεν μπορω να αντεξω.

Σευχαριστω πολυ για την αμεση αποκριση.

Η αποφαση θα ειναι δυσκολη και θα παρθει μεχρι Πεμπτη-Παρασκευη το αργοτερο.

-d

ΥΓ Τα 14 ως συνδεση δεν ειναι κατι το τραγικα καλο.. Εδω, Χαριλαου, κλειδωνω στα 17 κι ο κομβος ειναι αρκετα ποιο μακρια! Κατι παιζει λοιπον! Για την ιστορια, κι εγω linksys εχω αλλα ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης χωρις ιδιαιτερα προβληματα αν εξαιρεσεις αυτα που οφειλονται στην τραγικοτητα των παροχων με τα dB και τα λοιπα τους κολπα.

Τι σημασία έχει πόσο κλειδώνει αυτή η εταιρία αφού το βράδυ γίνεται άθλια. Εγώ κλειδώνω στα 19.500.. Ε και??? Στην πράξη μετά το μεσημέρι και μέχρι αργά τη νύχτα πιάνω ταχύτητες 1mbps (κατέβασμα microsoft download <100kb/sec όταν φίλος μου την ΙΔΙΑ ώρα με OTENET κατεβαζει 1.2Μb/sec δλδ 12 καθαρά). Τι να το κάνω αν με Αθηνα πιάνω 8mbps.. Με ολο τον άλλο κόσμο πιάνω 1 με 2 το πολύ. Εκτώς από τις 4πμ μέχρι 11 πμ που πιάνω και 10 και 14, ναι αλλα τότε είμαι στην δουλειά.

Την πάτησα και αυτό ειναι ολο.. Μετά μπήκα σε forum και έμαθα το χάλι της. Ας μου έδεινε 4 καθαρά όλη τη μέρα και θα ήμουν ευχαριστημένος, τώρα κλειδώνω 19 και έχω 1 με 2 στην καλύτερη. Ουτε youtube δεν μπορώ να δώ αυτήν την ώρα με ενα μονο απλό videaki

Επειδη ομως χρειαζομαι το Ιντερνετ για δουλεια και ραδιοφωνο, οι αποσυνδεσεις ειναι κατι που δυστυχως δεν μπορω να αντεξω.

δεν θα σου συμβούλευα forthnet αν και είναι πολύ φτηνή (και εγώ επιδοτούμενο)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

αν δεν χρειάζεστε την forthnet για gaming είναι ότι πρέπει (αν και εκεί τα καταφέρνει καλά σε σχέση με άλλες εταιρίες)...

τα pings είναι μεγαλύτερα σε σχέση με τον ΟΤΕ.

εγώ έχω το 4net 2play και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

όλα καλά...μόνο το online gaming μερικές φορές έχει lag.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

αν δεν χρειάζεστε την forthnet για gaming είναι ότι πρέπει (αν και εκεί τα καταφέρνει καλά σε σχέση με άλλες εταιρίες)...

τα pings είναι μεγαλύτερα σε σχέση με τον ΟΤΕ.

εγώ έχω το 4net 2play και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

όλα καλά...μόνο το online gaming μερικές φορές έχει lag.

Δυστυχως οι περισσοτεροι νομιζουν οτι υπαρχουν καποια στανταρντς στους παροχους..

Δεν υπαρχουν!

Λαρισα μπορει να πετας, το ιδιο και στη Χαριλαου για παραδειγμα.. αλλα Ρετζικι και σε αλλες περιοχες η forthnet να σερνεται..

Για αυτο ρωτησα συγκεκριμενα για την περιοχη αυτη.

Τελικα ειχα αρκετες καθυστερησεις δυστυχως και αυριο θα παω να κανω αιτηση.. Απο τη μια σκεφτομαι τη σιγουρια της connx στην περιοχη απο την αλλη σκεφτομαι το επιδοτουμενο και τη nova της φορθνετ..

Κι αυτοι δεν μπορουσαν να τα εχουν απλα? χωρις προσφορες και λοιπες χαζομαρες? θα ηταν πολυ πιο ευκολη η επιλογη ;)

Κακό είναι να σου δίνει ο άλλος και HD και εξοπλισμό; Δυσκολότερη η επιλογή, αλλά περισσότερα τα οφέλη.

Όσον αφορά την ποιότητα, ισχύει πως τελικά είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης η ποιότητα της γραμμής σου. Σε άλλο thread διάβαζα για κάποιον που στο σπίτι του φτάνουν καλώδια από το '75...τι περιμένεις εκεί να κάνει ο πάροχος;

Εγω μενω πτολεμαιδα και τι να πω ρε παιδια , ειμαι γενικος απο τους λιγους που εχουν forthnet και λεω οτι ολα καλα , ολα ωραια! Κλειδωνω στα 22500 και κατω απο 2.2MB/s δεν πεφτει... Οπως και οταν ημουν στην θεσσ/νικι (τουμπα) παλι τοσο κλειδωνα και ποτε δεν ειχα προβλημα...

Κακό είναι να σου δίνει ο άλλος και HD και εξοπλισμό; Δυσκολότερη η επιλογή, αλλά περισσότερα τα οφέλη.

Όσον αφορά την ποιότητα, ισχύει πως τελικά είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης η ποιότητα της γραμμής σου. Σε άλλο thread διάβαζα για κάποιον που στο σπίτι του φτάνουν καλώδια από το '75...τι περιμένεις εκεί να κάνει ο πάροχος;

Θελω να σου πω οτι στην θεσσ/νικη ναι εμενα σε καινουργιο σπιτι , αλλα πτολεμαιδα πρεπει να ειναι 35 χρονων+ , οποτε... Ειναι ολα σχετικα πιστευω! Α! Και να μην ξεχναμε οτι η αποσταση ειναι ακομα ενας βασικος παραγοντας!

Edited by netm2005

εχω μια απορια. στην περιπτωση που εχεισ Forthnet 2 Play και θεσ να το σταματησεισ και να πασ στο δικτυο του ΟΤΕ ή να παρεισ την προσφορα τησ TELLAS ή οποιασδηποτε αλλησ εταιρειασ που τοτε θα εχει κατι αναλογο προγραμμα τι γινεται σε αυτην την περιπτωση.

πρεπει να περασεισ τον 1 χρονο αλλιοσ εχεισ χρηματικο προστιμο

πρεπει να περασεισ τον 1 χρονο αλλιοσ εχεισ χρηματικο προστιμο

72 ευρω συγκεκριμενα .....

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Εγώ στον Αγ. Παύλο Θεσ/νίκης με forthnet μετα βίας κλειδώνω στα 11000, στο speedtest πιάνω εως 8MBps αλλά στην πράξη υπάρχουν ώρες που δεν επικοινωνώ με τον έξω κόσμο!

Το τηλέφωνο (έχω double play) είναι ΟΚ χωρίς προβλήματα

Εγώ στον Αγ. Παύλο Θεσ/νίκης με forthnet μετα βίας κλειδώνω στα 11000, στο speedtest πιάνω εως 8MBps αλλά στην πράξη υπάρχουν ώρες που δεν επικοινωνώ με τον έξω κόσμο!

Το τηλέφωνο (έχω double play) είναι ΟΚ χωρίς προβλήματα

το speedtest το κάνεις με ελλαδα (server αθηνα στο speedtest.net) ΔΕΝ εχει νοημα καθώς τεστάρεις το ελλαδικό κυκλωμα της forthnet. Αλλαξε σερβερ και βαλε κανεναν στην Αγγλία, Αμερική να τεστάρεις. Άλλωστε τα hotmail, gmail, youtube κτλ εκεί είναι όχι αθηνα. Εκει θα δεις ότι ειναι αθλια η κατασταση ειδικά τα απογευματα.

Και μετά θα επιβεβαιωθεί η αισθησή σου ότι ΣΕΡΝΕΤΑΙ.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εγώ πάλι forthnet έχω και γενικά δεν έχω παράπονο. Ταχύτητα βέβαια δεν μετράω για να δω αν έχω 5, 8, 10 ή 18, καθώς δε με πολυνοιάζει. Το μόνο που θέλω είναι να έχω καλό experience και εκτός κάποιων περιόδων με προβλήματα (ειδικά πριν την αναβάθμιση των κυκλωμάτων ήταν εμφανή), γενικά δεν έχω προβλήματα. Και youtube ανοίγω και ακούω και google video (το προτείνω, έχει πολύ πράμα μέσα :) ) βλέπω χωρίς προβλήματα.

Είμαι βέβαια Αθήνα, αλλά δεδομένου ότι μιλάς για διασύνδεση προς το εξωτερικό, δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά...

νομιζω οτι αν καποιος δεν θελει τα εκτος χωρας τηλεφωνα τοτε πλεον μπορει να σκεφτει για οτε με την προυποθεση βεβαιως οτι εχει κανει μια ερευνα για τη περιοχη του...

καλημερα σε ολους θελω να κοψω το σταθερο Οτε που εχω και το ιντερνετ και να βαλω FOrthnet σταθερο και ιντερνετ 24αρι..Ποσο θα μου κοστισει το μηνα αυτο το πακετο? αξιζει αυτη η αλλαγη ειναι αξιοπιστη η forthnet?

καλημερα σε ολους θελω να κοψω το σταθερο Οτε που εχω και το ιντερνετ και να βαλω FOrthnet σταθερο και ιντερνετ 24αρι..Ποσο θα μου κοστισει το μηνα αυτο το πακετο? αξιζει αυτη η αλλαγη ειναι αξιοπιστη η forthnet?

Ελπιζω να σε βοηθησουν οι υπολοιποι φιλοι εδω, που γνωριζουν καλυτερα, να βρεις την καλυτερη συνδεση για την περιοχη σου και να μην ταλαιπωρεισαι στην πορεια.. Γιατι συνηθως παιζει ρολο η περιοχη, απ'οτι εχω καταλαβει.. Ψαξ'το λιγο..

Για την Forthnet ακουω μεγαλες ταχυτητες απο αρκετα ατομα κ εδω μεσα κ εξω, αλλα προσωπικα στο σπιτι μου δεν εχω δει ποτε πανω απο 4,5download και 700-800upload (στην καλυτερη).

Γενικα ομως ειναι σχετικα ικανοποιητικες εστω και αυτες οι ταχυτητες, φτανει να μην μπουκωνει καποιες στιγμες/ωρες μεγαλης κινησης στο internet, ή να μην κανει διακοπες, κλπ.

Απο ποιοτητα τηλεφωνου, καλη. Ισως θα μπορουσε κ καλυτερη, αλλα ειναι καλη.

Edited by k_giannis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα

Μενω στα συνορα Παγκρατιου-Καισαριανης σε ενα καθετο της Φορμίωνος(για οσους ξερουν) και συμφωνα με το χαρτη και τις πληροφοριες το ΕΕΤΤ απεχω περιπου 800 μετρα απο το τηλεπικοινωνιακο κεντρο...!

Εχω conn-x και εχω Download στο 1.1(12125kb)Mb/sec και Upload 0.7(773kb)Mb/sec(ειμαι ευχαριστημενος)...!

Eπειδη ομως οι καιροι μας δεν ειναι για να δινουμε γα@#$τικα στον ΟΤΕ σκεφτομαι να παω σε Forthnet εχει καποιος εμπειρια απο την περιοχη ή εχει ακουσει κατι;

Ευχαριστω εκ των προτερων...θελω εδω και καιρο να την κανω αλλα το σκεφτομαι λογω προβληματων με το internet και τις ταχυτητες...!

Θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη σας...!

Ευχαριστω εκ των προτερων...! :):):)

Edited by Gianniskaz

Σύμφωνα με αυτό, θα σου έρχεται 41,24€ το μήνα, εκτός αν θες να βάλεις και NOVA, οπότε θα δεις αυτό.

Internet search is your friend :)

Σύμφωνα με αυτό, θα σου έρχεται 41,24€ το μήνα, εκτός αν θες να βάλεις και NOVA, οπότε θα δεις αυτό.

Internet search is your friend :)

σε ευχαρηστω!!

Συνεχίζοντας την ενημέρωση (:) )σχετικά με το δίκτυο, διάβασα ότι η forthnet προχώρησε σε Mirroring του youtube για να αποσυμφορήσει τη διασύνδεση με το εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι πάει πολύ καλά.

τωρα εξηγειται, χθες καθομουν και εβλεπα βιντεακια στο γιουτουμπ και εντυπωσιαστηκα πως δε κολλησε καθολου ουτε στιγμη...

να και κατι θετικο απο τη φορθνετ!

καποια πληροφορια για ωραιοκαστρο εχουμε???

η πρωτη πατατα εγινε.

ενω με διαβεβαιωσαν πως μπορω στην περιοχη μου να εχω φορθνετ, προχωρησα σε αιτηση.

μας ενημερωσαν πως το πολυ σε 20 μερες θα εχουμε τοσο τηλεφωνο οσο και ιντερνετ.

μου εστειλαν και σμς [πως να ενημερωνομαι για την πορεια της ενεργοποιησης.

περασε περισσοτερο απο ενας μηνας.

μπηκαμε στο σαιτ που ελεγε το σμς, και εδω και 10 μερες κανει "επαναπροωθηση στον οτε"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*