Jump to content

magichoom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by magichoom

  1. Ωραία κίνηση! Καλη τυχη σε ολους!
  2. παιδιά, έχω αγοράσει ένα 4s από Βουλγαρία και είναι κλειδωμένο σε m-tel. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω factory unlock?
  3. Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε για τα δώρα! :)
  4. magichoom

    iPhone 4S

    είναι λίγο χαζό :p
  5. magichoom

    iPhone 4S

    παιδιά, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; (είμαι καινούργιος κάτοχος) έχω επιλέξει να είναι απενεργοποιημένο το 3g. όταν κλείνω το κιν. και το ξανά ανοίγω ενεργοποιήτε αυτόματα. μπορώ να κάνω κάτι για να μην γίνεται αυτό; ευχαριστώ!!
  6. Αφόυ διαβάσεις όλα τα βηματα στην πρωτη σελιδα πως να κανεις root το κινητο κλπ και ext4 partition την καρτα σου (ωστε να εισαι ενημερως) δες αυτες τις σελίδες. http://revolutionary.io/ (S-OFF & Recovery Tool 0.4pre4 για αυτους που φορανε την επισιμη 2.3) http://alpharev.nl/ (AlphaRev 1.8 HBOOT reflash utility, λογικα θα χρειαστεις το Bravo Stock) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200261 (η Pre-rooted Stock Gingerbread) (αλλαγη radio δεν θα χρειαστεις) https://rapidshare.com/files/4153320873/data2whatever-v0.4c.zip (αυτο έιναι ενα script το οποιο το κανεις εγκατασταση απο το recovery για να βλεπει το τηλεφωνο την καρτα ext4.) Απλά πριν δοκιμασεις οτιδηποτε μελετησε όλα τα βηματα πολυ καλα και να εισαι ετοιμος να παρεις το ρισκο. εγω ευτυχως δεν αντιμετωπισα κατι, απλα παιδευτηκα μεχρι να τα βρω. αν χρειαστεις κάτι θα προσπαθησω να βοηθησω.
  7. έχεις βάλει σωστά το serial key της συσκευης σου, την συσκευη και τα windows εκεί που στο ζητάει στο site του revolutionary? όχι η ρομ πάει ακριβώς το ίδιο! δεν έχω μεταφέρει και την Dalvik Cache στην κάρτα γιατί νομίζω θα αργούσε περισσότερο. εχω την transcend 8gb class 6 . εκανα ενα partition 1 gb kai ena 7 gb. τα βήματα θα τα γραψω το βραδακι ή αυριο που θα εχω χρόνο.
  8. update : τελικά έβαλα την stock 2.3.3 της htc με ext4. θα γράψω αναλυτικά έναν οδηγό για όποιον θέλει, γιατί παιδεύτηκα αρκετά να βρω τα προγράμματα που χρειαζόταν για να γίνει. να επισημάνω ότι είχα ήδη την 2.3.3 απλά ήθελα υποστήριξη ext4. πλέον η εσωτερική μνήμη του κινητού για τις εφαρμογές είναι 1024Mb (επιτέλους το αναγνωρίζει κανονικά και στο μενού των ρυθμίσεων)!!!! :)
  9. έχεις δίκιο, το βλέπω κανονικά. κοίτα, έχει κάποιο χώρο κατειλημμένο, αλλά όταν εγκαθιστώ εφαρμογές πάλι γεμίζει η μνήμη του τηλεφώνου. δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί... :wacko: :happy:
  10. παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. έκανα root kai εβαλα την LeeDrOiD HD V3.3.3-Port-R5 . έκανα την κάρτα μου ext3, αλλα δεν βλέπω καμια διαφορα στην μνημη. παλι 147mb γραφει....και γεμιζει οπως και πριν. τι μπορει να φταει?
  11. παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την LeeDrOiD HD V3.3.1-Port-R3 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 ); μπορείτε να πείτε εντυπώσεις; είναι stable; ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...