Jump to content

netm2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

netm2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η νέα έκδοση του NAVIGON Europe v5.2.5 , λειτουργεί κανονικά στο κινητό μας :)
  2. Έχω περασμένη την VIBEROM_V1.0_1407_2_ST_P780_NK_BA1A , προσπαθώ να κάνω αντικατάσταση του lockscreen αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Υπάρχει τρόπος να γίνει? Προσπάθησα να το καταφέρω βγάζοντας το αρχείο του ήδη υπάρχον lockscreen με αποτέλεσμα το κινητό να bootari ξανά και ξανά.
  3. Μέσω του προγράμματος μπορώ έβγαλα άκρη.. Μέσω του πομπού δεν κατάφερα να μπω σε echolink. Διάβασα για DTMF αλλά δεν κατάλαβα τι είναι αυτό.
  4. Προς το παρόν είμαι μ' ένα Wouxun KG-UV6DE και πάει καλά... Με τον καιρό πιστεύω θα ανέβουμε κατηγορία... Δυστυχώς όμως που στην περιοχή μου (Πτολεμαΐδα) δεν υπάρχει αναμεταδότης για το πανελλαδικό δίκτυο..
  5. Καλησπέρα. Είμαι νέος στο "σπορ" ! Κάτοχος της άδεια Υ εδώ και ένα μήνα περίπου και ψάχνομαι συνέχεια για καινούργιες ιδέες σχετικά με τον ραδιοερασιτεχνισμό. de SY2AYC
  6. Καλό είναι να μας πεις τι rom φοράς. Ίσως να είναι είτε από την rom είτε από κάποιο πρόγραμμα που έχεις.. Δώσε μας πληροφορίες ώστε να βοηθήσουμε.
  7. Εγώ το 2ο βήμα δεν το έκανα καθόλου. Δεν είχα πρόβλημα με την SD σε καμία έκδοση..
  8. Καλό πάσχα και σε σένα! Όσο αναφορά το root δεν γνωρίζω. Έχω 2 μήνες την X-Vibe. Την περνάς μόνο με flashtools. Είναι πάρα πολύ σταθερή, το θέμα είναι ότι αφορά την 1407 έκδοση της vibe. Βέβαια περιμένουμε όλη την 4.4 να βγει να δούμε καμία άσπρη μέρα.
  9. Θα συμφωνήσω με τον φίλο σχετικά με την X-VIBE. Την έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα σε λειτουργίες.
  10. Ποιον dialer έχεις? Δοκίμασε το Go Contacts (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jbapps.contact) , με τον dialer του σίγουρα δουλεύει. Επίσης εγώ σου είχα δώσει το τηλ για μηνύματα από cosmote (ξέχασα να σε ρωτήσω τι εταιρία έχεις). Η διαδικασία είναι ακριβώς αυτή που σου είπα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
  11. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρέπει να είναι σεταρισμένο το νούμερο για τα μηνύματα. Ακολούθησε τα βήματα: 1) Πήγαινε στο τηλέφωνο και πάτα *#*#4636#*#* 2) Θα σου βγει ένα menu , πάνε στο Phone Information 3) Πάνε τέρμα κάτω, θα δεις το SMSC 4) Γράψε +3097100000 και πάτα Refresh Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα reboot το κινητό σου :) Περιμένω να μου πεις τι έγινε.
  12. Καταρχάς , πες μου κάτι που δεν έχει προβλήματα? Είτε μικρά είτε μεγάλα! Το συγκεκριμένο κινητό είναι απλά απίστευτο και νομίζω ότι για τόσα λεφτά είναι κινητάρα! Τώρα όσο για τα προβλήματα που λες , έχουμε γεμίσει τόσες σελίδες μιλώντας σχετικά και προσπαθώντας να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη για να μην έρθουν στα προβλήματα που είχαν οι πριν από αυτόν.
  13. Προφανώς θέλεις ν' αλλάξεις τον launcher. Θα σου πρότινα να βάλεις τον Next Launcher. Είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά "ολα" γίνονται. Αν θέλεις γενικός να ψαχτείς μπες στο play store, υπάρχουν αρκετοί για να περάσεις την ώρα σου.
×
×
  • Create New...