Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να συμπληρωσω και κατι αλλο,οι διαφοροι μεσολαβητες που υπαρχουν που εξυπηρετουν τη forthnet οταν τους παρεις τηλ.απαντανε σαν forthnet,δεν σου λενε οτι ειναι μεσολαβητες!

Αν οσοι απο εσας εχετε καποιο προβλημα με καθυστερηση καντε ενα τηλ στη forthnet και ρωτηστε αν η αιτηση σας εγινε μεσω καποιου μεσολαβητη αλλα δεν προκειτε να σας πουν απο ποιον γιατι δεν ξερουν!

Ο κολλητος μου επειδη αργουσε η αιτηση και δεν ειχε ενημερωση για το πως παει η αιτηση του,εκανε ενα τηλ. στη forthnet και ρωτησε και του ειπαν οτι δεν εχει γινει καν αιτηση για ενεργοποιηση (δεν την ειχε στειλει ακομα ο μεσαζων) και τους λεει πως γινεται αυτο αφου μου στειλατε κουριερ στις ταδε του μηνα,και του λενε μηπως η αιτηση εγινε σε καποιον μεσαζων της forthnet και δεν εχει φτασει ακομα σε εμας?

Τοτε θυμηθηκε οτι εκεινη τη μερα τον ειχε παρει στο κινητο ο κουριερ οτι θα περασει και ειχε μεινει το νουμερο του στο κινητο του και τον πηρε και τον ρωτησε ποιος τον εστειλε με την αιτηση και του ειπε αυτος οτι ειναι εταιρια μεσολαβησης και του εδωσε το τηλ. τους και ετσι εβγαλε ακρη στο μπερδεμα!

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ trellosgauros, δεν έκανα αίτηση μέσω κανενός μασολαβητή.

Την έστειλα κατευθείαν στην forthnet!

Αλλά πληρώνω τα "τεχνικά τους, προβλήματα" και την ανοργανωσιά τους...

Μου φάινεται απίστευτο ότι μια τέτοια εταιρεία είναι τόσο πίσω στην οργάνωση και κατεφεύγει στο να λέει ψέματα και να κοροϊδεύει τους πελάτες της.

Τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλη εταιρεία...

:mad:

Εγώ trellosgauros, δεν έκανα αίτηση μέσω κανενός μασολαβητή.

Την έστειλα κατευθείαν στην forthnet!

Αλλά πληρώνω τα "τεχνικά τους, προβλήματα" και την ανοργανωσιά τους...

Μου φάινεται απίστευτο ότι μια τέτοια εταιρεία είναι τόσο πίσω στην οργάνωση και κατεφεύγει στο να λέει ψέματα και να κοροϊδεύει τους πελάτες της.

Τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλη εταιρεία...

:mad:

Tωρα το καταλαβατε (καταλαβαμε)? :(

Εταιρια-οδηγος για την εξελιξη των τηλεπικοινωνιων στην χωρα μας....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πέρασαν 14 μέρες και ακόμα τηλέφωνο δεν έχω!!ΦΤΑΙEI Ο ΟΤΕ!!Αλλά όπως λένε στη ΦΟΡΘΝΕΤ δεν εχουν δικαιωμα να δηλώσουν βλάβη. Τώρα πως περιμένουν να το καταλάβει ο ΟΤΕ ακόμα δεν εχω καταλάβει!!!Βέβαι ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Οι τεχνικοί τη μια μου λένε μη μας απασχολειτε είναι θεμα οτε και θα μας απαντησει σε 2 μέρες την άλλη μου λένε εμεις δεν έχουμε πει τίποτα στον ΟΤΕ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι κανένας τεχνικός δε θέλει να δώσει τα στοιχεία του διευθυντή του τεχνικού τμήματος. Του έχουν διαβιβάσει το μηνυμα μου να με παρει τηλεφωνο αλλά ακόμα περιμένω...

Σήμερα που πήγα από τα γραφεία της εταιρίας ο τεχνικος που μιλησα μου είπε το θεικο όταν του ζήτησα να δω τον διευθυντή του τεχνικού τμήματος....ολοι σε αυτο το γραφείο είμαστε διευθυντές του τεχνικού τομέα οι υπάλληλοι δουλεύουν στο τηλεφωνικο κέντρο!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ αυτή η κοροιδία. Εστειλα δεύτερη καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο συνήγορο του καταναλωτή αλλά και πάλι δε νομίζω να γίνει τίποτα γεγονός που το ξέρουν και οι ίδιοι αφού όταν τους είπα οτι εχω κάνει ήδη μία καταγγελία και θα κάνω και δεύετρη μου είπαν να μην περιμένω κατι μιας και η ΕΕΤΤ απαντάει μετα απο εξάμηνο!!!

Αυτό που σου είπαν δεν στέκει καθώς το πολύ σε ένα μήνα η ΕΕΤΤ τους στέλνει επιστολή.Θα μου πεις θα περιμένω ένα μήνα;Η ουσία είναι ότι εσύ προσωπικά δεν πρόκειται να βγάλεις κάτι από την ΕΕΤΤ αλλά η "πρωτοπόρος" εταιρία όσο περισσότερες καταγγελίες μαζεύονται τόσο περισσότερα πρόστιμα πληρώνει.Εμένα προσωπικά αυτό και μόνο αυτό μου φτάνει προκειμένου να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ξεφτίλας τους!

Το ξέρω ότι προσωπικά δεν προκειται να κερδίσω τίποτα. Και εγώ για αυτό το λόγο την έκανα την καταγγελια (για να μαζευτουν πολλές). Πάντως κατι έκανε το mailακι. Σήμερα με πήραν και μου είπαν ότι δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ (κατι που έως τώρα δεν μπορούσαν) καθώς επίσης ότι θα μου χαρίσουν ένα δίμηνο στο 2play και θα μου αφαιρέσουν τις μέρες που δεν δούλευε το τηλέφωνο από τον πρώτο λογαριασμό. ΕΙΔΩΜΕΝ! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχω τηλέφωνο και ας έχει περάσει μισός μήνας.

Με πήραν και από το συνήγορο του καταναλωτή για να μου ζητήσουν κάποια επιπλέον στοιχεία για να ξεκινήσουν καποιες διαδικασίες (η αλήθεια είναι ότι δεν την ήξερα αυτή την υπηρεσία, αλλά φαίνονται πρόθυμοι να βοηθήσουν)

Είναι η μόνη υπηρεσία που δεν έχω κάνει καταγγελία για την "πρωτοπόρο".Μπορείς να μου δώσεις το mail τους;

Το site της υπηρεσίας αυτής είναι:

http://www.synigoroskatanaloti.gr/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συνήγορος του Καταναλωτή

Λ.Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα

Τηλ.: 210 6460612, 210 6460284, 210 6460458

Fax.: 210 6460414

E-mail: grammateia@synigoroskatanaloti.gr

Αν μαζευτούν πολλές καταγγελίες και προς τα εκεί ισως κάτι να γίνει.

Στο Ηράκλειο ΑΛΛΟ 1 μήνα καθυστέρηση για το ιδιόκτητο ενώ με είχανε πάρει τηλέφωνο και με είχανε διαβεβαιώσει πως στις 30/1 θα είναι οκ...

ελεεινοί...

no sig...

Η κοροιδία συνεχίζεται!! Παίρνω σήμερα τηλέφωνο και μου λενε: "Ο ΟΤΕ εφτιαξε τη βλάβη!! Το τηλεφωνο σας λειτουργεί κανονικα!!!"

Τώρ πως γίνεται να λειτουργεί κανονικά και το τηλέφωνο να είναι μουγκό δεν καταλαβαινω!Θα ξαναδηλώσουν βλάβη λενε! Δεν ειμαστε καλα παλι τη Δευτερα με βλέπω να περνάω από τα γραφεία τους!!

Σήμερα η Forthnet σέρνεται όταν κατεβάζω torrent. Όταν κλείνω το Utorrent η σύνδεση γκαζώνει. Δεν το πάθαινε αυτό μέχρι χθες... :wacko:

ρε παιδια μας δουλευει η forthnet? Στην περιοχη μου αναφερει οτι θα λειτουργει το ιδιοκτητο δικτυο της απο 31/12/07 και απο τοτε εχει αλλαξει την ενημερωση 3 φορες.Καθε φορα για τελος του μηνα αναλογα με το μηνα. Η τελλας και η voda που περνανε μαζι τις γραμμες λενε οτι θα ειναι ετοιμοι 6/08! σε 6 μηνες δηλαδη. Βεβαια αν παρεις στην forthnet σου λενε ελατε σε εμας και σε λιγες μερες θα συνδεθειτε, Μεχρι τοτε θα ειστε ενωμενοι με την 1000αρα! Κλεφτες! Σε βαζουν δηλαδη να πληρωνεις 24αρα και αμα την δεις τηλεφωνα μου (αν λειτουργει!)
SV9PFY

Καλημερα :)

Εκανα αλλαγη απο adsl in a box 768 ,σε 24 ,μεσω του δικτυου

της forthnet .Εστειλα την αιτηση 31/12/07 και συνδεθηκα

29/01. Απο ταχυτητα ολα οκ.

Εχω ομως ενα προβλημα : Παρουσιαζονται συνεχεις

αποσυνδεσεις ,κυριως τις ωρες αιχμης .

Πηρα τηλ στις βλαβες ,αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Εχετε να προτεινετε κατι ? :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα :)

Εκανα αλλαγη απο adsl in a box 768 ,σε 24 ,μεσω του δικτυου

της forthnet .Εστειλα την αιτηση 31/12/07 και συνδεθηκα

29/01. Απο ταχυτητα ολα οκ.

Εχω ομως ενα προβλημα : Παρουσιαζονται συνεχεις

αποσυνδεσεις ,κυριως τις ωρες αιχμης .

Πηρα τηλ στις βλαβες ,αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Εχετε να προτεινετε κατι ? :O

Εγώ όταν είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις, το έλυσα αλλάζοντας ρούτερ. Από Crypto F360 σε USR9112 και όλα καλά :)

Καλή σου μέρα!

---------

03/02/2008 10:16:14

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 870.23Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 17.56Mb/s

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Εγώ όταν είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις, το έλυσα αλλάζοντας ρούτερ. Από Crypto F360 σε USR9112 και όλα καλά :)

Καλή σου μέρα!

Καταρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου :)

Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα,και η κατασταση

σιγουρα καλυτερευει αργα το βραδυ.

Εχω το Linksys WAG200G

(το ρουτερ που δινεται - siemens cl 110 - στο πακετο ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

03/02/2008 17:28:18

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 871.62Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.25Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Και οσο παει και χειροτερευει!!!

Τι γινεται παλι???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάπως καλύτερα τώρα το βράδυ....

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

04/02/2008 03:41:01

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 868.93Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 13.14Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

"το ρουτερ που δινεται - siemens cl 110 - στο πακετο ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα"

Το έχει δοκιμάσει κανένας? Αν ναι, ποιές είναι οι εντυπώσεις του?

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

"το ρουτερ που δινεται - siemens cl 110 - στο πακετο ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα"

Το έχει δοκιμάσει κανένας? Αν ναι, ποιές είναι οι εντυπώσεις του?

EINAI ΑΡΚΕΤΆ KAΛO! EΓΩ ΠOTE ΔEN EIXA ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Καλησπερα παιδια, εχω και γω το 2play απο τον Οκτωβριο,ολα πηγαινανε καλα αλλα αποαρχες Ιανουαριου ανα 2-3 μερες με πεταει εξω και το ασχημο ειναι οτι δεν συγχρονιζεται με το modem μου το sagem 1500 ασυρματο!Παιρνω τηλεφωνα,ριχνω μπινελικια και μετα απο κανα δυο μερες γινεται,μαλλον το συγχρονιζουν αυτοι?,μεχρι να ξαναχαλασει ή να ανοιγοκλεισω το Modem?

Ξερετε τι μπορει να φταει,μπορει να φταει ο router μου και να πρεπει να αλλαξω modem,και αν ναι τι να παρω σε ασυρματο?

Καλησπερα παιδια, εχω και γω το 2play απο τον Οκτωβριο,ολα πηγαινανε καλα αλλα αποαρχες Ιανουαριου ανα 2-3 μερες με πεταει εξω και το ασχημο ειναι οτι δεν συγχρονιζεται με το modem μου το sagem 1500 ασυρματο!Παιρνω τηλεφωνα,ριχνω μπινελικια και μετα απο κανα δυο μερες γινεται,μαλλον το συγχρονιζουν αυτοι?,μεχρι να ξαναχαλασει ή να ανοιγοκλεισω το Modem?

Ξερετε τι μπορει να φταει,μπορει να φταει ο router μου και να πρεπει να αλλαξω modem,και αν ναι τι να παρω σε ασυρματο?

Δοκίμασε κανένα άλλο πριν κανεις αγορά. Απο κανένα γνωστό σου.

SV9PFY

Καλησπερα

Περιμενωντας και εγω να συνδεθω σε 2Play θα πρεπει λογικα να αλλαξω το ασυρματο router μου (Linksys WAG300N - ISDN) Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλο αλλα μονο σε LINKSYS λογικα τωρα σε PSTN γιατι η Forthnet δεν υποστηριζει ISDN ?

Ευχαριστω

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Κοντεύω εναν μήνα χωρίς τηλέφωνο. Σημερα απο τις 5 το συστημα της εταιρίας έχει πέσει και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν κανέναν αλλά οι @@ ένα ηχογραφημενο μήνυμα δεν βαζουν και περιμένεις 30-40 λεπτά για να σου πουν ότι δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν επειδή δεν έχουν σύστημα!!