Muck Smith Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Βασικά δεν χρειάζεται καινούρια rom, άλλωστε η 1.11.405.1b είναι η shipped rom των Τouch! Το PagePool χρειάζεται αλλαγή μόνο. Στο xda-devs υπάρχει ειδικό utility που το κάνει αυτό. Να ορίσετε το PagePool στα 4mb. Ψάξτε στο xda για τα άθρα που αναφέρονται στο pagepool. Θα σας βγάλει αρκετά, ακολουθήστε αυτό με τον τίτλο the easy way...;) Γενικός κανόνας, μην πειράζετε κάτι αν δεν ξέρετε τι είναι και κυρίως αν δεν το έχετε ανάγκη. Με λίγα λόγια αν το μηχάνημά σας αποδίδει ικανοποιητικά για τη χρήση που το θέλετε, δεν χρειάζεται να ρισκάρετε τίποτε για να αποκτήσετε 4mb παραπάνω μνήμης τα οποία στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε. btw, αν πειράξετε το pagepool, ορίστε το στα 6mb από τα 8 που έχει by default. Κερδίζετε 2mb και δεν χάνετε τίποτα σε απόδοση. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Οι μετρητές κλήσεων μηδενίζουν αν πας Τηλέφωνο -> Μενου -> Ιστορικό κλήσεων -> Μενού -> Μετρητές Κλήσεων -> και έχει επιλογή επαναφορά. (Στα 5αρια έτσι είναι, λογικά και στα wm6). Στο Touch δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Προτιμήστε το πολύ καλό BatteryStatus που έχει ξαναπροταθεί και πιο πάνω. Έχει πολλές χρήσιμες λειτουργείες κσι το κυριότερο είναι freeware. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 σε περιπτωση hard reset,χανεται τιποττα απο αυτα που ηταν προεγκατεστημενα?word κτλ? Αν κάνεις Hard Reset (και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πειράξει καμιά ρομ) θα έχεις τη συσκευή σου όπως την αγόρασες. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 @Muck Smith, Mallon den exeis dokimasei to PocketCM, toulaxisto apo tin ekdosi 0.9 kai pano. I "taxytita scroll pou parexei to contacts tis syskeyis" einai takseis megethous mikroteri apo to scroll tou PocketCM. Gia na mi milisoume gia ti dysxristia tou scrolling tou contacts, me ta mikra fonts, to aenao scrolling pou an ksekinisei de stamataei klp klp. Alla kai sta ypoloipa xaraktiristika eyxrisias to PocketCM kerdizei ta contacts kata kratos. P.x. skin analogo tou Touch, apothikeysi istorikou SMS se kathe contact, apostoli SMS mesa apo to PocketCM, dimiourgia favorite contacts, taksinomisi me vasi diafora pedia kai.. kai... ;) @ dimitris_kaz, Mporeis na katevaseis to PocketCM apo edo kai na kaneis mia sygkrisi se sxesi me to contacts tis syskeyis. Prosopika exo ksexasei to deytero. http://www.pocketcm.com/index.php Sygnomi gia ta greeklish alla mpaino apo to PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 @Muck Smith, Mallon den exeis dokimasei to PocketCM, toulaxisto apo tin ekdosi 0.9 kai pano. I "taxytita scroll pou parexei to contacts tis syskeyis" einai takseis megethous mikroteri apo to scroll tou PocketCM. Gia na mi milisoume gia ti dysxristia tou scrolling tou contacts, me ta mikra fonts, Mporeis na katevaseis to PocketCM apo edo kai na kaneis mia sygkrisi se sxesi me to contacts tis syskeyis. Prosopika exo ksexasei to deytero. http://www.pocketcm.com/index.php Sygnomi gia ta greeklish alla mpaino apo to PPC. εχω δοκιμασει το 0.12 και ειναι πολυ αργο στο scrolling μηπως δεν κανω κατι καλα? κριμα γιατι εχει πολλες δυνατοτητες και ''πηγαινει'' στο Touch Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Αν κάνεις Hard Reset (και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πειράξει καμιά ρομ) θα έχεις τη συσκευή σου όπως την αγόρασες. ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Jig, pio argo sto scrolling apo to contacts tis syskeyis? De nomizo na min kaneis kati kala, aplo scrolling einai. An kiniseis to daxtylo arga pano kato, tha paei stin epomeni-proigoumeni othoni. An to kiniseis grigora tha proxorisei polles othones pano kato kai malista poly grigora. Kai gia akoma pio grigora, mporeis na patas ta mikra grammata tis alfavitou pou einai aristera stin othoni se synduasmo me scrolling meta. I taxytita apokrisis apla de sygkrinetai. :) Den ksero, isos epeidi ego exo kratisei apo palia ola mou ta contacts sta Agglika i esto me to proto gramma sta Agglika (katarameno Nokia Suite), isos me ellinikous xaraktires na exei provlima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 ΤhanX Nick!!!!!!! PocketCM τελικα το βρηκα ΘΕΛΕΙ διαφορετικα το ''δαχτυλο'' πανω κατω, απο οτι της συσκευης και ειναι super!!!!!!! τωρα κατι αλλο εχω βαλει το lang.ini για ελληνικα. ΑΛΛΑ οταν ανοιγω μια επαφη (οπως στην photo) δεν μου βγαζει τους αριθμους τηλεφωνου διπλα, παρα μονο: κινητο(mobile), εργασιας(work) Αυτο δεν συμβαινει αν δεν βαλω τα ελληνικα(lang.ini), πρεπει ομως γιατι οι επαφες μου ειναι ολες στα ελληνικα any idea?????? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Αν μπορει καποιος που εχει ακομα την αρχικη ρομ,ας μου στειλει το παρακατω αρχειο! windows/start up/stk services.ink ευχαριστώ πολυ! email:maden123456@msn.com Δεν χρειαζεται να σου το στειλει κανενας.Πανε στο φακελο των windows και θα το βρεις.Μετα κανε μια συντομευση στο φακελο start up;) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arko Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Καλησπέρα κ από μένα. Υπάρχει πρόγραμμα ανάγνωσης γραφής στο Touch κάτι αντίστοιχο που υπάρχει στο P1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Καλησπέρα κ από μένα. Υπάρχει πρόγραμμα ανάγνωσης γραφής στο Touch κάτι αντίστοιχο που υπάρχει στο P1? Ναι υπαρχει, αλλα δεν ειναι τοσο καλο οσο του P990i, που φανταζομαι θα ειναι ιδιο με του P1 YΓ Νομιζω, ειναι το μονο που μου λειπει απο το P990i Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morlant Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παιδιά...μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε άν το πακέτο του Touch από expansys έχει Ελληνική rom απο την Ace Hellas? Το περιμένω λογικά Τετάρτη..Λέει Αγγλική version..αλλά ακόμα να καταλάβω με τι λογική βαδίζουν στην Ace όσο αφορά τις Ελληνικές αναβαθμίσεις.. Ευχαριστώ..και να μας ζήσουν τα elf's μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 όχι δεν την έχει έρχεται με την αγγλική Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgg Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ξερετε αν μπορει το touch να φορτισει με φορτιστη αυτοκινητου απο mio A701?Το εχει δοκιμασει κανεις? Ενδιαφερομαι να το αγορασω και σκεφτομαι ολα αυτα που εχουν γραφτει κατα καιρους για τις δυνατοτητες του.Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις,αλλα δουλευω αρκετα το destinator 6,υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 ThanX Nick!!!!!!! PocketCM any idea?????? Den exo dokimasei localization giati ola mou ta contacts einai me latinikous xaraktires. To lang.in einai to ketevases apo edo? http://www.pocketcm.com/localization.php An nai, tote isos na vreis nea version kathos kai analytikes odigies/plirofories edo http://pocketcm.com/phorum/read.php?8,342 An kai pali de douleyei sti v0.12 tote isos na xrisimopoiiseis mia palioteri ekdosi. Oi v0.11b kai v0.9 den eixan kanena provlima me to Touch kai synistontai an de thes full screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Και εγώ τρέχω συχνά το εν λόγω πρόγραμμα αλλά για να μην κολλάει απενεργοποιώ τα πάντα εκτός από τη λειτουργία τηλεφώνου και όλα πηγαίνουν ρολόι, αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε θέματα υπολογιστικής ταχύτητας και δυνατοτήτων τότε είναι ότι πρέπει για σένα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερεί τραγικά σε κάποιο τομέα. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 υπάρχει κάποιο προγραμμα για ληψη βιντεο σε καλυτερη ποιοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 paidia sos filos thelei na persei ti rossiki glossa sto touch kai thelo na ton voithiso,mipos xerei kaneis poy tha vro to language pack kai pos ginetai i egkatastasei??? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 To lang.in einai to ketevases apo edo? http://www.pocketcm.com/localization.php Ευχαριστω και παλι Νικο!!! οχι δεν το ειχα κατεβασει απο pocketcm.com(δεν θυμαμαι απο που) Λοιπον το κατεβασα εκανα τις μετατροπες μου και απο τα δυο lang.ini και εφτιαξα το δικο μου οπως ακριβως το ηθελα και ολα SUPERga:D Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Φίλοι μου θέλω βοήθεια για το gps bluetooth. προσπαθώ να συνδέσω το gps bluetooth της NOKIA με το HTC touch ώστε να δουλεψει το Destinator 7. Κάνω αναζήτηση στο bluetooth και βλέπει κανονικά το GPS και στις ρυθμίσεις του βάζω COM 6, πάω στην συνέχεια στις ρυθμίσεις του εξωτερικού GPS και βάζω στο υλικό COM 6 και ταχύτητα 4800, μετά πάω στο Destinator 7 στα settings και βάζω COM 6 - 4800 - NMEA και παρόλα αυτά το πρόγραμμα δεν βλέπει το GPS. Κάνω κάτι λάθος ? Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει τα σωστά settings γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς να καταφέρω ακόμη τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εγώ έχω ένα bt gps holux 236 και το πρόγραμμα το ρύθμισε αυτομάτως στην com 6 στα 115200 και ΝΜΑ Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Φίλοι μου θέλω βοήθεια για το gps bluetooth. προσπαθώ να συνδέσω το gps bluetooth της NOKIA με το HTC touch ώστε να δουλεψει το Destinator 7. Κάνω αναζήτηση στο bluetooth και βλέπει κανονικά το GPS και στις ρυθμίσεις του βάζω COM 6, πάω στην συνέχεια στις ρυθμίσεις του εξωτερικού GPS και βάζω στο υλικό COM 6 και ταχύτητα 4800, μετά πάω στο Destinator 7 στα settings και βάζω COM 6 - 4800 - NMEA και παρόλα αυτά το πρόγραμμα δεν βλέπει το GPS. Κάνω κάτι λάθος ? Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει τα σωστά settings γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς να καταφέρω ακόμη τίποτα.... Με Holux 236 και Destinator 6/7: - Start > Settings > External GPS > Programs = COM6 > Hardware = COM7 & 4800 - Έπειτα πας στις επιλογές του Destinator, κάνεις μία εύρεση και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Θα ήθελε κάποιος να ανεβάσει μια λίστα με τα αρχεία που μπορούμε να απομακρύνουμε από την μνήμη της συσκευής?Έκτός απ τα οφθαλμοφανή σίγουρα είναι και άλλα τα οποά δεν τα σβήνω μήπως και κολλήσει το σύμπαν!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Με Holux 236 και Destinator 6/7: - Start > Settings > External GPS > Programs = COM6 > Hardware = COM7 & 4800 - Έπειτα πας στις επιλογές του Destinator, κάνεις μία εύρεση και θα είσαι οκ. Συγνώμη για το offtopic. :rolleyes: Παρήγγειλα σήμερα από το nav4all το Holux. Πόσες ημέρες σου έκανε να έρθει; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Μηπως πρεπει να ανοιξουμε ενα ΘΕΜΑ για ''Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο'' και ενα αλλο ΘΕΜΑ για ''Applications - Games'' Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts