Jump to content

livadaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by livadaki

  1. Με την C47 μου δουλεύει κανονικά
  2. Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε 12, ακόμα και με την C47 εξακολουθώ να μην έχω 5G με Cosmote . Στην 11 φυσικά είχα. Διορθώνω το παραπάνω, σήμερα είδα 5G. Και κάτι άλλο. Συμβαίνει και στους υπόλοιπους μετά στην αναβάθμιση στην 12, να μην εμφανίζονται τα ονόματα των συσκευών bluetooth κατά την κλήση στον dialer; διάβασα ότι αυτό το πρόβλημα το έχουν και τα pixel 6, άρα είναι θέμα της google. Πάντως είναι πολύ ενοχλητικό να μην ξέρεις ποια συσκευή bluetooth χρησιμοποιείς για να μιλήσεις.
  3. Καλησπέρα σας. Προερχόμενος από το oneplus 7 pro, πλέον κάτοχος του 12/256 αλλά είμαι άκρως απογοητευμένος από την απόδοση του κινητού. Συγκεκριμένα, έχει πολύ αργό scrolling σε σχέση με το 8 pro που επίσης έχω στην κατοχή μου, και μικροκολληματα στην κύληση ενώ το 8 pro είναι βούτυρο πάντα με τον ίδιο browser (Samsung browser) . Επιπλέον το 9 pro με full σήμα 5g ενώ δείχνει 5g, στο speedtest έχω ταχύτητες 4g. Την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο το 8 pro πιάνει σχεδόν 1Gbps. Έχω μιλήσει με την cosmote αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Είμαι με stock rom και έχω δοκιμάσει και custom kernel από xda. Καμία βελτίωση στα παραπάνω. Ειδικά το θέμα του αργού scrolling και των μικροκολλημάτων στην κύληση είναι εκνευριστικό για μια συσκευή των 1000€. Και φυσικά το θέμα της υπερθέρμανσης
  4. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έκανα αυτά που γράφεις αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  5. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το απεγκατέστησα, το εγκατέστησα πάλι και τότε μπόρεσα να κάνω login Να δούμε πότε θα αφαιρέσουν αυτό το κενό κάτω από το πληκτρολόγιο...
  6. Επειδη ούτε σε εμένα ξυπνάει η οθόνη όταν λαμβάνω νέο μήνυμα στο messenger, άλλαξε κάτι με την καθαρή εγκατάσταση;
  7. Επίσης διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις του SwiftKey, δεν μπορώ πλέον να μικρυνω το μέγεθος του πληκτρολογίου στο μέγεθος που το είχα πριν. Για να εξηγήσω, έκανα επαναφορά το μέγεθος και το μεγάλωσε αρκετά. Στη συνέχεια προσπάθησα να το επαναφέρω στο μέγεθος που το είχα πριν αλλά δεν με αφήνει. Πάει μέχρι ένα σημείο και σταμάτα. Διόρθωση: λύθηκε με μια επανεκκίνηση
  8. Την πέρασα και εγώ και μου φαίνεται καλή στα πρώτα λεπτά χρήσης. Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι κάτω από το SwiftKey έχει ένα κενό που δεν έχει κάποια λογική. Το έχετε και εσείς αυτό;
  9. Ισχύει αυτό. Τώρα πάει πολύ καλά.
  10. Να ενημερώσω ότι εγώ συνεχίζω να μην έχω κανένα θέμα με το Nillkin μετά από ένα μήνα χρήσης.
  11. Από εχθές που το τοποθέτησα δεν έχει σηκωθεί χιλιοστό, πάντα με την μαμά θήκη. Αν αλλάξει κάτι εννοείται ότι θα ενημερώσω.
  12. Ήρθε και το δικό μου nillkin χθες και το τοποθέτησα πριν λίγο. Μου άφησε στην αρχή κάποιες φουσκάλες τις οποίες τις εξαφάνισα με πίεση προς τα έξω. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί πάλι και το τζαμάκι φαίνεται να έχει καθίσει άψογα. Επίσης έχει πολύ ωραία αίσθηση και δεν φαίνεται να το σηκώνει η μαμά θήκη. Τώρα η διάρκεια θα δείξει αν αρχίσει να φουσκώνει τις επόμενες ημέρες.
  13. Μπορείτε να εγκαταστήστε και την εφαρμογή Joneplus tools και με μια εντολή μέσω adb να αλλάζετε μέσω της εφαρμογής αυτής από το κινητό πλέον τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης.
  14. Για όποιον ενδιαφέρεται να ενεργοποιήσει μέσω adb τα 90Hz παντού . Για παράδειγμα ο Samsung browser που χρησιμοποιώ, χωρίς την αλλαγή αυτή, δούλευε στα 60Hz. Θα το παρακολουθήσω να δω αν έχει επίπτωση στην μπαταρία. https://www.xda-developers.com/oneplus-7-pro-true-90hz-display-mode/
  15. Ίσως να την πάρω και εγώ την Nillkin μιας και βλέπω ότι η μαμά θήκη έχει αρχίσει να σηκώνει περιμετρικά στις άκρες την μαμά μεμβράνη.
  16. Είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Έχω και εγώ φίλο που του φαίνεται τεράστιο ακόμα και το s10+ και πήρε το s10 (και οι παλάμες του είναι αρκετά πιο μεγάλες από τις δικές μου). Εγώ προσωπικά πούλησα το s9+ τον Μάρτιο και έμεινα 3 μήνες με το Redmi 5a. Από την πρώτη ημέρα που έπιασα το oneplus 7 pro, το συνήθισα από το πρώτο λεπτό και στο βάρος και στο μέγεθος.
  17. Κατά την διαδικασία των βημάτων προς την αγορά του προϊόντος θα δεις ότι σε ένα από τα βήματα, σου αφαιρεί το ΦΠΑ.
  18. Δικαιολογίες που δεν στέκουν από την πλευρά τους διότι εμένα τα δικά μου έφυγαν 21/5 και τα είχα παραγγείλει μετά τα δικά σου. Πάντως αργούν πολύ. Μέχρι προχθές ήταν Wichita, μετά πέρασαν από Chicago και τώρα ταξιδεύουν για άλλη πόλη των ΗΠΑ ή για Ευρώπη. Το θέμα είναι ότι εγώ ξεπέρασα τα 22€ και φοβάμαι για τελωνείο.
  19. Ακριβώς. Πήγα και παρέλαβα εγώ από την γενική ταχυδρομική. Σε ευχαριστώ, αντε και στα δικά σου!
  20. Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Μέχρι στιγμής ειμαι ενθουσιασμένος. Πήρα και το νεότερο update των 127ΜΒ με VPN. Έκανα μια πλήρη φόρτιση και αυτή τη στιγμή έχω 78% υπόλοιπο σε 20% wifi και το υπόλοιπο με 4g με 1:54 λεπτά οθόνη, 10 λεπτά κλήσεις σε 90Hz και QHD. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
  21. Και το ισπανικό κάνει. Το δικό μου φαίνεται ακόμα κολλημένο στην Ισπανία ενώ ενός φίλου είναι ήδη Γερμανία με καθυστέρηση λόγω καιρού!
  22. Στις 18 Μαΐου έκανα παραγγελία.
  23. Εμένα το δικό μου έφυγε σήμερα παιδιά. Με UPS express saver. Παραλαβή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.
  24. Ακόμα τίποτα. Πάμε για αύριο. Εννοείται ότι θα τους μιλήσω πάλι στο chat κάποια στιγμή, έτσι, σε δουλειά να βρισκόμαστε :lol:
×
×
  • Create New...