Toxicity Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 @Toxicity Ti na xreotheis,to non stop plus exei kai ayto oria sto poso prepei na katevaseis? οχι ευτυχως δεν του εχουν βαλει οριο ακομη απλα ενα παιδι πιο πανω ρωτησε αν χρεωνομαστε οταν κατεβαζουμε απο το ucweb αρχεια μεγαλυτερα του 1μβ! Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 εμένα στο Nokia 6680, δεν συνδέεται καν... Φαίνεται πως δεν παίρνει τις ρυθμίσεις του proxy... Ξέρει κανείς τίποτα για να συνδεθεί?? Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μήπως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε εξωμοιοτή κινητών για να κατεβάζουμε στο φορητό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αν και δεν νομιζω να δουλευει, καποιος που εχει συνδεσει το κινητο του με το pc ας χρησιμοποιησει εναν java emulator με το ucweb και να μας πει! Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 iparxei kapoios odigos kai gia to htc diamond i isxiei aytos tis protis selidas;gia internet meso kinitou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 οχι ευτυχως δεν του εχουν βαλει οριο ακομη απλα ενα παιδι πιο πανω ρωτησε αν χρεωνομαστε οταν κατεβαζουμε απο το ucweb αρχεια μεγαλυτερα του 1μβ! Δεν έχουν βάλει ακόμα όριο στο Wind Plus non-stop αλλά να είσαι βέβαιος ότι με κάτι τέτοια προγράμματα τύπου ucweb, αν δουν ότι ξαφνικά ο όγκος κίνησης έχει ανεβεί υπερβολικά τότε ή θα βάλουν όριο ή θα ακριβύνουν την υπηρεσία ή και θα τη μετατρέψουν στις ανάλογες wap υπηρεσίες των άλλων εταιριών κινητής (όπου για κίνηση εκτός των δικών τους wap sites χρεώνεσαι ως και 12.2 ευρώ το MB!). Το παραπάνω μην το πάρεις προσωπικά, εσύ πολύ καλά έκανες και έγραψες γι αυτό το πρόγραμμα αφού το βρήκες. Το σχόλιό μου είναι γενικότερο και αφορά την κατάχρηση της υπηρεσίας, επειδή διάβασα διάφορα, ακόμα και σχόλια συμφορουμιτών που δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν κάτι ανάλογο στον υπολογιστή τους! Για ποιο λόγο άραγε; Για να κατεβάζουν απεριόριστα μουσική και video; Μέσω wap των 3.5 ευρώ το μήνα; Και μετά θα είναι οι ίδιοι που θα παραπονιούνται αν η Wind διακόψει, ακριβύνει ή υποβαθμίσει την υπηρεσία. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Δε λέω να μη χρησιμοποιείται το ucweb ή κάτι ανάλογο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη (π.χ. να κατεβάσεις κάτι που το χρειάζεσαι επειγόντως) αλλά όχι και για να κατεβάζεις απεριόριστα mp3 και βίντεο 24/7. Ειδικά όταν η ίδια η Wind σου προσφέρει γι αυτό το σκοπό σε αρκετά λογική τιμή το ADSM. Π.χ. ακόμα και το προπληρωμένο ADSM των 2 ημερών, κοστίζει πλέον 5 ευρώ και σου δίνει ουσιαστικά όχι 2 αλλά σχεδόν τρεις μέρες (αν το ενεργοποιήσεις π.χ. Τετάρτη το πρωί, έχεις non-stop σύνδεση ως την Παρασκευή τα μεσάνυχτα), δηλαδή 1.66 ευρώ την ημέρα. Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά θεώρησα απαραίτητο να γράψω μερικά σχόλια. Από κει και πέρα βέβαια σε ελεύθερη χώρα ζούμε και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει αλλά και να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Δενξέρω ποιος από εδώ μέσα είχε κάποτε το FLAT GPRS της TELESTET ,με τα 15€ αν θυμάμαι καλά, αλλά κάποιοι έξυπνοι κάνανε κατάχρηση της υπηρεσίας και μετά μπήκε ο περιορισμός ανά kb. Και μετά μας έφταιγε η TELESTET, και όχι εμείς που ρίχναμε το δίκτυο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 λο post αλλά θεώρησα απαραίτητο να γράψω μερικά σχόλια. Από κει και πέρα βέβαια σε ελεύθερη χώρα ζούμε και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει αλλά και να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. καλησπερα! επειδη εχω συνειδηση και τα ξερω ολα αυτα που λες, ρωτησα moderator για να παρω αδεια να δωσω το προγραμμα. δεν το βρηκα απλα και το εδωσα για να κατεβαζουν ολοι τα παντα. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 καλησπερα! επειδη εχω συνειδηση και τα ξερω ολα αυτα που λες, ρωτησα moderator για να παρω αδεια να δωσω το προγραμμα. δεν το βρηκα απλα και το εδωσα για να κατεβαζουν ολοι τα παντα. Νομίζω ότι ήμουν παραπάνω από σαφής όσο αφορά εσένα. Εσύ πολύ καλά έκανες και μοιράστηκες αυτό που βρήκες με την κοινότητα του φόρουμ και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Το σχόλιο μου ήταν γενικό και αφορά πιθανή κατάχρηση της υπηρεσίας από λίγους/μερικούς που πιθανά να επηρεάσουν όλους ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Επειδη πραγματικα ολοι απλαμβάνουμε την υπηρεσία προτείνω να κόψουμε την συζητηση για download και ο moderator να σβήσει τα σχετικα με αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Παιδες εβαλα το ucweb απο το wap.ucwep.com αλλα δε μου ανοιγει ουτε ενα σιτε. Δε λειτουργει καν. Κατεβασα την εκδοση για το n95. Υπαρχουν συγκεκριμενα settings που πρεπει να ακολουθησω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 mporei kapios filos pou to exei kanei se firefox3 na mou dosei ligi boi8eia ? katebasa to Mr Tech Toolkit.sta ergaleia mou bgazei epilogi ''epiloges toy Mr Tech Toolkit'' ekei prepei na ri8miso kati??? mia mikri boi8eia apo kapion pou to exei kanei???:) edit den mporei kaneis na boi8isei ligo tin katastasi???:O:O to pedepsa oso mporousa alla matea...:O auto to programataki pou lete den ipostirizei htc kaiser h apla pali ego den to brisko???:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Pedia,to oti argei to sefarisma mou pezei rolo to oti to kinito ipostirizei eos EDGE (nokia n93i) kai oxi hsdpa? An eixa HSDPA tha pigainei aisthita pio grigora,i einai zitima perioxis?Stin aigina vriskomai ayti tin stigmi,siga min iparxoun polla atoma stn perioxi mou pou na kanoun ayto to kolpo kai na apasxoloun to diktyo,sosta? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Pedia,to oti argei to sefarisma mou pezei rolo to oti to kinito ipostirizei eos EDGE (nokia n93i) kai oxi hsdpa? An eixa HSDPA tha pigainei aisthita pio grigora,i einai zitima perioxis?Stin aigina vriskomai ayti tin stigmi,siga min iparxoun polla atoma stn perioxi mou pou na kanoun ayto to kolpo kai na apasxoloun to diktyo,sosta? σιγουρα με HSDPA θα ειναι ποιο γρηγορο αν και η μεγαλη διαφορα ειναι στο κατεβασμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Έτσι και αλλιώς το UCWEB έχει άθλιες ταχύτητες,επομένως ο φόρτος του δικτύου δε νομίζω να ανέβει και πολύ,δεδομένου ότι όλοι έχουνε adsl σπίτι τους πλέον... Το flat rate της Telestet 15E/month ήταν για τους αχόρτατους του downloading εκείνη την εποχή μιας και οι Έλληνες ήταν διψασμένοι από megabytes. Εγώ προσωπικά ούτε εκείνη την προσφορά την καταχράστηκα,ούτε αυτήν. Ειδικά αυτή η υπηρεσία με τον proxy είναι φοβερή,ακόμα και για msn/e-mail:) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Κατεβάστε την παλιά έκδοση της εφαρμογής αυτής [6.0 και όχι 6.1]. Κατεβάζει κανονικά. Σε εμένα με ταχύτητες GPRS πηγαίνει 6-7ΚΒ/SEC. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ρε παιδια, εμένα αρνείται πεισματικά να δουλέψει... Το έβαλα τόσο σε Nokia 6680, όσο και σε N95 και πάλι δεν δουλεύει... Και δεν μου δουλεύει ούτε η έκδοση 5.1, ούτε η 6... Μπορεί κάποιος να μου γράψει τις ρυθμίσεις που πρέπει να κανω? Ευχαριστώ! Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι θα τρελαθω.Ενεργοποιησα το wind plus non stop στο k750 που εχω και μεσω του opera mini μπορω και μπαινω στο ιντερνετ κανονικα. Οταν ομως κανω την συνδεση στον υπολογιστη δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ ουτε με τον explorer ουτε με firefox αν και εκανα τις ρυθμισεις του αρχικου ποστ. Οταν πηγαινω στο δικτυο απο τον πινακα ελεγχου μου λεει πως συνδεθηκε σε δικτυο με προσβαση μονο τοπικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Re paides sorry pu grafw agglika alla grafw ap to kin. Paizei kati me to sygekrimeno threat? Th mia mpainw exei 156 selides, thn allh 145, twra 140. Ti ginetai? Exei kaneis kamia idea giati de leiturgei to ucweb se n95? Den anoigei kamia selida kai ta settings ta exw ola swsta. Any help? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Re paides sorry pu grafw agglika alla grafw ap to kin. Paizei kati me to sygekrimeno threat? Th mia mpainw exei 156 selides, thn allh 145, twra 140. Ti ginetai? Exei kaneis kamia idea giati de leiturgei to ucweb se n95? Den anoigei kamia selida kai ta settings ta exw ola swsta. Any help? απο οτι καταλαβα δεν παιζει σε ολα τα τηλ και ιδιαιτερα στα σιμβιαν και σε π990 το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Καλησπέρα παιδιά , λοιπόν , χμμμ πριν λίγες μέρες έβαλα και εγώ non-stop wind plus , είναι όντως αρκετά καλό αλλα αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα.. Αρχικά να πω ότι η συσκευή μου είναι ενα Nokia N73 ME (Music Edition) , έχω κανονικά ίντερνετ και από το "ιστός" της nokia , και από τον Opera Mini που εγκατέστησα... το πρόβλημα είναι όταν κάποιες εφαρμογές προσπαθούν να πάρουν ιντερνετ αλλά ή δεν βρίσκει τον διακομιστή , η τρώει γρήγορα disconnect , πάντως δεν λειτουργούν αρκετές εφαρμογές όπως: eBuddy , YouTube , Nimbuzz , migg33 , Putty , WLirc , jmIRC και αρκετά άλλα.. :( το αστείο είναι οτι όταν λέω στην εφαρμογή να πάρει ιντερνετ απο το wind internet ( και ΌΧΙ απο το wind plus :D ) όλες οι εφαρμογές λείτουργούν κανονικά , αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν έχει κανένα νόημα (διότι χρεώνομαι:P) και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω... πραγματικά αν μπορούσε να βοηθείσει κάποιος θα το εκτιμούσα! thx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokokos Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 γεια σας παιδια εχει κανεισ συνδέσει το sony ericsson w890i me to wind plus σας παρακαλω αν ξερει κανεις τίποτα να με βοηθήσει σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Για νεότερες εκδόσεις firefox (3 κλπ από τον χρήστη ilka71) κατεβάζετε το add on "Mr Tech Toolkit" κάνετε δεξί κλικ πάνω στο incompatible add on και πατάτε "make compatible" ώστε να δουλέψει το force content type. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μπαίνετε και στο hotmail απλά θέλει λίγη υπομονή γιατί δέχεται τον κωδικό μετά από 2-3.. προσπάθειες. pou diaolo einai ayto to incompatible add on exo elliniko mozila katebasmeno kai eliniko Mr Tech Toolkit:wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου λύσετε μια απορεία εάν μπορείτε. Θέλω να χρησιμοποιήσω το wind plus non stop με το κινητό, όμως έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ήδη λάβει τις ρυθμίσεις για της Wind για το κινητό μου (μεσω μυνήματος απο το site της wind) και με αυτές συνδέομαι με το default gprs που έχει ώς access point το gint.b-online.gr. Μέσα απο της ρυθμίσεις της συσκευής, έχω φτιάξει και τις ρυθμίσεις για την υπηρεσία που θέλω (access point gwap.b-online.gr). Δυστυχώς η συσκευή μου δεν με αφήνει να διαγράψω τις default ρυθμίσεις (με το gint) ώστε να είμαι ήσυχος. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πώς μπορώ να καταλάβω, όταν γίνεται η GPRS σύνδεση, με ποιό access point συνδέομαι. Έχω βάλει και ανάλογο post στο topic που είναι αποκλειστικά για το κινητό μου. Την σύνδεση θέλω να την χρησιμοποιήσω για τον φορητό μου, σε μέρη που χρειάζομαι δίκτυο. Έχω σετάρει το mac και παίζει μια χαρά είτε με το gint, είτε με το gwap. Μπορώ να καταλάβω απο αυτό π.χ. το σε ποιο access point είμαι; Π.χ. με το gint θα μου ανοίγει κανονικά το msn, ενώ με το gwap δεν θα συνδέεται; Η ακόμα πιο απλά, εάν έχω τον http proxy και οι web σελίδες εμφανίζονται, τότε είμαι 100% με το gwap, ενώ εάν όχι τότε με το gint (και αντίστροφα εάν βγάλω τον proxy). Έχω σκεφτεί και την λύση του να περιμένω 1 μήνα να δώ τον λογαριασμό ύστερα απο ελάχιστη χρήση, αλλά δεν κρατιέμαι ;) Τέλος, θα μπορούσε να μου πει κανείς πώς μπορώ με μύνημα να ενεργοποιήσω το non stop (έχω συμβόλαιο). thnx 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Πήρα μια κάρτα Wind και θέλω να ενεργοποιήσω το Wind Non Stop. 3.5e το μήνα δεν είναι; Που στέλνω μύνημα; Τι πρέπει να κάνω άλλο; www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts