andreasomageiras Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 🎼🎶🎶🎶🎵🎶🎶🎶🎵🎵 (Μάκης Δημάκης) Κανείς δεν είναι κανενός Μάρτυς μου είναι ο Θεός Ο άνθρωπος ο λογικός Είναι τύπος λαϊκός 🎵🎵🎶🎶🎵🎵🎵🎵🎵🎶 Υ.Γ. Εγώ από την άλλη που έχω ράμματα για τη γούνα και των τριών; από που θα πληρωθώ; από την Α1; 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 (Μάκης Δημάκης) Κανείς δεν είναι κανενός Μάρτυς μου είναι ο Θεός Ο άνθρωπος ο λογικός Είναι τύπος λαϊκός Υ.Γ. Εγώ από την άλλη που έχω ράμματα για τη γούνα και των τριών; από που θα πληρωθώ; από την Α1; Με εσένα τι γίνεται; Εσυ δεν ήσουν που στη μαυρη θα είχες θέμα αν καταργούσαν το 3G; Τώρα που καταργήθηκε στη σαλονικα έχεις θέμα; Αν δεν έχεις ήδη πει, θα με ενδιάφερε να μάθω (στο αντίστοιχο νήμα πάντα)Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
displayname Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 On 19/12/2022 at 5:50 ΜΜ, tolisfar said: Τα δώρα από ότι είδα μπορείς να τα δωρίσεις. Εχει προϋπόθεση σε αυτόν πού τα δίνεις να έχει βάλει κάρτα πρόσφατα η όχι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Στο φρογκ της φουκαριάρας της μάνας μου, 2 φορές που της έχω κάνει ανανέωση απ το cosmote app δεν έδωσε το δώρο των 2€ για ΒΟΧ. Μόνο μέσω του frog app γίνεται να το πάρει κάποιος; ή επειδή δεν καταχώρησα και τον αριθμό της σε ΒΟΧ ακόμη; επείσης, μου έστειλε η ανιψιά τον κωδικό ΒΟΧ από το WhatsUp της και δεν το δέχεται στο ΒΟΧ μου... αν γνωρίζει κάποιος σχετικά; Καλές Γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Και στην δική μου την φουκαριαρα την μάνα έτσι έγινε Δώρο box το εμφάνισε μόνο αν έκανα την ανανέωση από το frog apkSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!Είναι εβδομάδα διπλασιασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 31 minutes ago, saviano said: Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!Είναι εβδομάδα διπλασιασμού; Οχι, δεν είναι. Χρόνια πολλα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Οχι, δεν είναι. Χρόνια πολλα. Ok, ευχαριστώ.Γιατί η εφαρμογή cosmote μου λεει 60+60... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 16 minutes ago, saviano said: Ok, ευχαριστώ.Γιατί η εφαρμογή cosmote μου λεει 60+60... Η εφαρμογή cosmote παντα γραφει +60 αλλά ποτέ δεν γραφει 60+60. Η εφαρμογή Frog, οταν ειναι εβδομάδα 2πλασιασμου, γραφει 60+60 και μολις ανοιξεις τις λεπτομέρειες γραφει μεχρι ποιά ημερομηνία ειναι διαθεσιμο για ενεργοποίηση. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 (edited) 22 minutes ago, Mobileras said: Η εφαρμογή cosmote παντα γραφει +60 αλλά ποτέ δεν γραφει 60+60. Η εφαρμογή Frog, οταν ειναι εβδομάδα 2πλασιασμου, γραφει 60+60 και μολις ανοιξεις τις λεπτομέρειες γραφει μεχρι ποιά ημερομηνία ειναι διαθεσιμο για ενεργοποίηση. Ναι, οκ, αυτό εννοούσα για την εφαρμογη cosmote.Απλά τωρα είδα αυτο το +60 (στην δική μου εφαρμογη) ...και με μπέρδεψε....και είπα μήπως άλλαξε τις εβδομάδες η cosmote... Edited December 27, 2022 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Αν ειναι να αλλαξει το βδομαδα παρα βδομαδα του 2022 το ξερουμε στα μεσα καθε Γεναρη για το ρυθμο στην περιπτωση που αλλαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) Καλησπερα και Χρονια Πολλα...Τα απεριοριστα ΜΒ για 15 ημερες λογω γιορτων,εχουν προτεραιοτητα στην καταναλωση? Ενεργοποιησα το δωρο αλλα μου ληγει πιο μετα απο τα ΜΒ που εχω μαζεψει απο αλλο πακετο που ενεργοποιω καθε μηνα και μαλιστα μου το δειχνει πιο κατω στο mycosmote app. Edited December 28, 2022 by GPOWER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 7 ώρες πριν, GPOWER said: Καλησπερα και Χρονια Πολλα...Τα απεριοριστα ΜΒ για 15 ημερες λογω γιορτων,εχουν προτεραιοτητα στην καταναλωση? Ενεργοποιησα το δωρο αλλα μου ληγει πιο μετα απο τα ΜΒ που εχω μαζεψει απο αλλο πακετο που ενεργοποιω καθε μηνα και μαλιστα μου το δειχνει πιο κατω στο mycosmote app. Χρόνια πολλά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Για τη frog δε γράφει η ανακοίνωση αλλά και εδώ ελάχιστη 12€υρη θα ισχύει: https://techmaniacs.gr/cosmote-sta-15-eyro-i-elachisti-karta-ananeosis-gia-oloys-sta-12-eyro-diadiktyaka/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 22 minutes ago, balkos said: Για τη frog δε γράφει η ανακοίνωση αλλά και εδώ ελάχιστη 12€υρη θα ισχύει: https://techmaniacs.gr/cosmote-sta-15-eyro-i-elachisti-karta-ananeosis-gia-oloys-sta-12-eyro-diadiktyaka/ Αφού δεν γραφει για Frog 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Αφού δεν γραφει για Frog Δεν νομίζω ότι έχει σημασία....Όμορφα....άντε και στα 20 η ελάχιστη κάρτα....Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 1 hour ago, HEO said: Δεν νομίζω ότι έχει σημασία.... Όμορφα....άντε και στα 20 η ελάχιστη κάρτα.... Sent from my Power 3 using Tapatalk Δεν νομίζεις ότι έχει σημασία το ότι δεν αναφέρει τη Frog; Στείλε μας μόνο τα σημεία που θεωρείς πως έχουν σημασία να τα διαβάσουμε μην διαβάζουμε τα ανούσια.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 αναγκαστικα θα το δουμε στην πραξη, μιας και προκειται για online ανανεωση. Δεν αποκλειεται να κρατησουν παντως την ελαχιστη στα 10, κοντα δηλαδη στα επιπεδα του βασικου ανταγωνιστη (q), τουλαχιστον εν αναμονη της πολιτικης του νεου του ιδιοκτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Ας το ανεβάσουν (Ανανέωση), τα πακέτα της frog να αφήσουν ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Δεν νομίζεις ότι έχει σημασία το ότι δεν αναφέρει τη Frog; Στείλε μας μόνο τα σημεία που θεωρείς πως έχουν σημασία να τα διαβάσουμε μην διαβάζουμε τα ανούσια..Κάνε υπομονή και θα δεις Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Όσοι καταφέρατε να επικοινωνήσετε με το 2108003600 για να δείτε την εξέλιξη της online αίτησης φορητότητας είστε μικροί ήρωες. Προσπαθώ από το πρωί και το αποτέλεσμα είναι την πρώτη φορά να συνδεθώ μετά από 18 λεπτά και να μου πει η κυρία ότι η επικοινωνία δεν είναι εφικτή, την δεύτερη φορά απελπίστηκα μετά από 48 λεπτά αναμονή και το έκλεισα.Την Τρίτη και την τέταρτη το εκλεισα στα 30 λεπτά.Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 15 minutes ago, christou said: Όσοι καταφέρατε να επικοινωνήσετε με το 2108003600 για να δείτε την εξέλιξη της online αίτησης φορητότητας είστε μικροί ήρωες. Προσπαθώ από το πρωί και το αποτέλεσμα είναι την πρώτη φορά να συνδεθώ μετά από 18 λεπτά και να μου πει η κυρία ότι η επικοινωνία δεν είναι εφικτή, την δεύτερη φορά απελπίστηκα μετά από 48 λεπτά αναμονή και το έκλεισα. Την Τρίτη και την τέταρτη το εκλεισα στα 30 λεπτά. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Messenger (Frog mobile) Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Messenger (Frog mobile) Σε ευχαριστώ, έστειλα και εκεί και αναμένω!Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 On 28/12/2022 at 5:23 ΜΜ, kalitexnis_g said: Δεν νομίζεις ότι έχει σημασία το ότι δεν αναφέρει τη Frog; Στείλε μας μόνο τα σημεία που θεωρείς πως έχουν σημασία να τα διαβάσουμε μην διαβάζουμε τα ανούσια.. Η frog δεν έχει ούτε δικές της κάρτες ούτε δικό της σύστημα πληρωμών, χρησιμοποιεί της cosmote. Εξάλλου έχουμε και το προηγούμενο , τότε που καταργήθηκαν οι 5ευρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Στην ανακοινωση ομως για την αλλαγη σε κατι χρεωσεις αναφερει τη Frog, ενω στην ελάχιστη ανανεωση ονλαιν δεν αναφερει τη Frog. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts