Jump to content

displayname

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by displayname

  1. καλησπέρα! Έχει πληρώσει κανείς ΕΝΦΙΑ+ φόρο εισοδήματος με pazy; δίνει coins?
  2. Δίνει 4€ απο ανανέωση φρογκ; Κοίταξα payzy και δεν είδα να λέει κάτι. Με 10 κάρτα?
  3. Αν βάζει το πακέτο των 60' μόνο του αρκεί 10€ για 3 μήνες Οποτε με 40 € τον χρόνο καθάρισες πχ σε συγγενικό πρόσωπο με 10€ βάζω το πακέτο των 60' και τον βγάζει για 3 μήνες (για την ακρίβεια 1 μέρα πριν την λήξη του υπόλοιπου ενεργοποιώ πάλι το πακετο για να έχει και τον τρίτο μήνα επικοινωνία)
  4. Σε ερώτηση που έγινε πιο πριν δοκίμασα χωρίς πακέτο δεδομένων να ανοιξω την εφαρμογή για να ενεργοποίησω το data me now.Η εφαρμογή Δεν άνοιγε. Με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι υπάρχει στο κινητό μια επιλογή για DNS . Στο δικο μου την λέει private dns και είναι στις ρυθμίσεις - δίκτυο και διαδίκτυο - σύνθετες - ιδιωτικό dns.Εκει αν έχετε βάλει άλλο dns[ πχ. dns.quad9.net ] δεν ανοίγει η εφαρμογή ουτε ο σύνδεσμος που σου στέλνουν με σμσ http://myinternet.cosmote.gr ( μπορείτε να τον έχετε αποθηκευμένο στα αγαπημένα και να μην περιμένετε σμσ).Απενεργοποιώντας λοιπον τους δικούς μου dns πήρε αυτόματα της cosmote οποτε δουλεύουν όλα.( πρεπει να κλείσετε τα data και να τα ξανά ανοίξετε ) Μην ξέχασετε όταν βαλετε data να ξανά ενεργοποίησετε τους δικούς σας dns για να αποφεύγεται την λογοκρισία και να έχετε πρόσβαση παντου.
  5. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
  6. καλησπέρα! Ξέρει κάνεις αν το payzy δίνει τα δωρεάν απεριόριστα σε frog?
  7. displayname

    OnePlus 8T

    Με lineageos και frog cosmote δουλευει μια χαρα.updates 1φορα τον μηνα απο lineage.Firmware ακομα δεν εχω βαλει αλλα ειμαι στο τελευταιο πριν την αλλαγη σε 12.
×
×
  • Create New...