agid Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Διπλασιάζουν τα χρήματα που βάζεις αν είναι εβδομάδα διπλασιασμού! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Διπλασιάζουν τα χρήματα που βάζεις αν είναι εβδομάδα διπλασιασμού! Sent from my iPhone using TapatalkΝομίζω κάποιο λάθος κανείς. Εκτός και αν έχεις κάποια προσωπική προσφορά. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Διάβασε μερικά πόστ ποιο πριν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Διάβασε μερικά πόστ ποιο πριν. Sent from my iPhone using Tapatalk Εαν θέλεις πες αριθμό του ποστ. Αυτοί που ποσταρουν ρωτώντας εάν είναι εβδομάδα 2πλασιασμου, εννοούν των λεπτών ομιλίας του πακέτου των 3 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Ακριβώς αυτό διπλασιασμός των λεπτών ομιλίας από 60 σε 120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Διπλασιάζουν τα χρήματα που βάζεις αν είναι εβδομάδα διπλασιασμού! Διάβασε μερικά πόστ ποιο πριν. Τα εχεις καταλαβει λαθος. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ξεκίνησε εβδομάδα διπλασιασμού. Για τον agid που το ανέφερε, ο διπλασιασμός αφορά μόνο το πακέτο των 60 λεπτών ομιλίας και δίνει δώρο άλλα 60 λεπτά, δεν αφορά χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Τα εχεις καταλαβει λαθος. Μάλλον ο ίδιος πρέπει να διαβάσει πολλά post πιο πίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 07/06. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 10γιγα+300' προς όλους με 1€ για το 3ημερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Καλημέρα σας Έχω frog από το 2006 ( αν θυμάμαι καλά ) και μετέφερα με φορητότητα από wind στο frog και τα δύο νούμερα της συζύγου και της κόρης μου . Για νέους συνδρομητές πότε γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων αν δεν κάνουν ανανέωση χρόνου ??? Μετά πόσους μήνες χάνεται το υπόλοιπο αν δεν γίνει ανανέωση ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό τριήμερο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ νέων και παλιών σε αυτό το κομμάτι. Στο δίμηνο χάνεις το υπόλοιπο και στο τρίμηνο μπαίνει φραγή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Καλησπέρα.Θέλω να ρωτήσω καταρχήν εαν το δίκτυο της frog είναι το ίδιο με αυτό της cosmote , και εαν μπορώ να κάνω μεταφορά αριθμού από καρτοκινητό cosmote.Αν υπάρχει δηλαδή διαθεσιμότητα καρτών sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Καλησπέρα.Θέλω να ρωτήσω καταρχήν εαν το δίκτυο της frog είναι το ίδιο με αυτό της cosmote , και εαν μπορώ να κάνω μεταφορά αριθμού από καρτοκινητό cosmote.Αν υπάρχει δηλαδή διαθεσιμότητα καρτών sim. Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και θα σου έρθει sms με το κόστος αλλαγής. Δεν χρειάζεσαι κάρτα, ακολουθείς τις οδηγίες του sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και θα σου έρθει sms με το κόστος αλλαγής. Δεν χρειάζεσαι κάρτα, ακολουθείς τις οδηγίες του sms. Ευχαριστώ.Είναι όμως το ίδιο δίκτυο της cosmote; Το ρωτάω γιατί θέλω να συνεχίσω να έχω τη δυνατότητα για WiFi calling που έχω τώρα με την cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Ευχαριστώ.Είναι όμως το ίδιο δίκτυο της cosmote; Το ρωτάω γιατί θέλω να συνεχίσω να έχω τη δυνατότητα για WiFi calling που έχω τώρα με την cosmote. Ίδιο δίκτυο ναι. Για το WiFi calling δεν γνωρίζω, ίσως κάποιος άλλος να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Ευχαριστώ.Είναι όμως το ίδιο δίκτυο της cosmote; Το ρωτάω γιατί θέλω να συνεχίσω να έχω τη δυνατότητα για WiFi calling που έχω τώρα με την cosmote. Και στο frog δουλεύει κανονικά το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Στο frog απλά δε θα μπορείς να κάνεις μεταφορά ποσού σε άλλα κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 (edited) 10γιγα+300' προς όλους με 1€ για το 3ημερο Το ενεργοποίησα την Παρασκευή όμως μου έδωσε μόνο τα 10gb μολονότι αναφέρει πως δίνει και λεπτά. Τα λεπτά ομιλίας δεν φαίνονται ούτε στην εφαρμογή (frog app) ούτε και με Υ στο 1330. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Edited June 6, 2020 by Tasos30 Γραμματικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Όταν μιλάς στο τηλέφωνο μειώνονται τα λεπτά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Όταν μιλάς στο τηλέφωνο μειώνονται τα λεπτά σου; Δεν έχω καθόλου λεπτά ομιλίας, για αυτό έβαλα και το πακέτο για το 3ημερο. Δηλαδή ενώ έπρεπε να έχω 10gb και 300' προς όλους, εγώ έχω μόνο 10gb δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Όταν πας να κάνεις μια κλήση, δεν σε αφήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Όταν πας να κάνεις μια κλήση, δεν σε αφήνει; Καταναλώνει από το υπόλοιπο της κάρτας (1 δοκιμή έκανα) , σαν κλήση χωρίς πακέτο δηλαδή. Προφανώς αύριο πρέπει να μιλήσω μαζί τους να δούμε τι συνέβη διότι το πακέτο το ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής και -1 ευρώ. Αλλά τα 300' λεπτά δεν τα βλέπω και δεν τα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Πάντως στο γκρουπ του φρογκ στο Facebook έχει αφίσα που γράφει και για τα λεπτά ομιλίας. Στείλε τους και εκεί ένα μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Ναι έχει. Και μέσα στο app στα πακέτα, στις προσφορές το έχει με λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts