pavlitakis1 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ακολουθεί τα βήματα της Q μάλλον. Αν αρχίσει τα δωράκια βλέπω να ερχόμαστε όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ακολουθεί τα βήματα της Q μάλλον. Αν αρχίσει τα δωράκια βλέπω να ερχόμαστε όλοι. Μακάρι, να έχουμε και καλύτερο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ακολουθεί τα βήματα της Q μάλλον. Αν αρχίσει τα δωράκια βλέπω να ερχόμαστε όλοι. Μακάρι να είναι βήμα προς το καλύτερο και όχι αφορμή για απανωτες αυξήσεις... Πάντως το σάιτ παραμένει η γνωστή αρχαιολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Επιτέλους φαίνονται και τα λεπτά προς Frog με την νέα εφαρμογή! Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Θετική εξέλιξη η εφαρμογή και μένει να δούμε ποια ειναι η γενικότερη στόχευση της cosmote με αυτή την κίνηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μάλλον αυτό πού υποψιάζομαστε όλοι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Δηλαδή; Εμένα μου έρχονται δύο υποψίες η μία είναι ότι θα φτάσει το WHAT'S UP στα ύψη και θα έχει το frog φθηνότερο για να εχει κατι φθηνοτερο... Και μία δεύτερη ότι επειδή το frog έχει χρόνο ομιλίας και τα λοιπά προς τις χώρες από τις οποίες έχουμε δεχθεί προσφυγικές ροές τα τελευταία χρόνια την έχει βγάλει για να διευκολύνει και τους ανθρώπους αυτούς ώστε να έχουν μία πιο καλύτερη εικόνα και επικοινωνία με τη χώρα τους Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 15, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Εγω πιστεύω ότι θα χτυπήσει την Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Λες μετα απο τόσα χρονια ο βάτραχος να γίνει πρίγκηπας? :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Λες μετα απο τόσα χρονια ο βάτραχος να γίνει πρίγκηπας? :lol: :lol: :lol: αρχίζω να σκέφτομαι φορητότητα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Εαν η Κοσμοτε ασχοληθεί σοβαρά με τη φρογκ, την έχει άνετα την κιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Την έχει δεν την έχει πάλι ψίχουλα θα δίνουν από παροχές με πανάκριβες τιμές. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Κάπως έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Η αύξηση των τιμών στην Q (που ομως υπο στενες προϋποθέσεις παραμένει η οικονομικότερη) δίνει το περιθώριο στη Frog να ανεβασει επισης το κόστος, στο μέτρο που δε θα χάσει κόσμο (π.χ. το πακέτο προς όλους να αυξηθεί στα 3,5 ή 4ε με καποια αύξησή των λεπτών ή ενσωμάτωση λίγων MB δε θα έδιωχνε κόσμο). Αν ενα σημαντικό κομμάτι συνδρομητών είναι μετανάστες (που ειναι, αν κοιταξει κανεις την προωθηση της) μπορεί να ανεβάσει εκεί λίγο τις τιμές. Εξ αλλου σε αυτό το target group παιζει ουσιαστικα μονη της. Η καχυποψία έχει γίνει δεύτερη φύση μας με αυτα που βλέπουμε. Ανησυχητικό και το γεγονός πως ο τιμοκατάλογος της Frog παραμένει αμετάβλητος εδω και 13 μήνες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Δυστυχώς η εφαρμογή είναι μόνο για έναν αριθμό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δυστυχώς η εφαρμογή είναι μόνο για έναν αριθμό .Με εξαίρεση το my Cosmote που βλέπει πολλές συνδέσεις είναι απαράδεκτο να μην υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις. Δηλαδή στην wind είναι ποιο μάγκες να το έχουν και στο f2g και στην q ; Πάντως ξέρω κόσμο που μεγάλης ηλικίας τους πηγαίνουν στις καρτοκινητές της wind για αυτόν τον λόγο ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μέχρι τώρα δηλαδή δεν υπήρχε εφαρμογή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Υπάρχει η my cosmote όπου βλέπεις μέχρι και 5 συνδέσεις ταυτόχρονα . Και μάλλον με αυτή θα συνεχίσω. Το μόνο καλό στην νέα frog είναι πως έχει το πακέτο 120mb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Εγώ, βλέποντας καθημερινά πολλές αγγελίες στο ιντερνετ, οι περισσότεροι αλλοδαποί εχουν κιου. Επισης η κιου δεν ειναι η φτηνότερη (ειτε με προϋποθέσεις είτε χωρίς). Η κιου δεν εχει ΜΟΝΙΜΟ πακετο ομιλιας 3ε, που εχει η φρογκ, ουτε εχει ΜΟΝΙΜΟ πακετο 2gb με 4,4ε, που εχει η φρογκ. Επισης το σημα και η καλυψη 4g της φρογκ (cosmote) ειναι κλάσεις ανώτερο απο της κιου (wind). 2 προφιλ εδω μεσα εχουν κουρασει με τη συνεχη προσπαθεια να πεισουν λανθασμενες πληροφοριες, μηπως πρεπει να χαλαρώσουν λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Υπενθυμίζω για μια ακόμα φορά ότι οι συγκρίσεις καρτοκινητών επιτρέπονται μόνο στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς . Από δω και πέρα τα σχετικά μηνύματα θα μετακινούνται εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361813 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Εγώ, βλέποντας καθημερινά πολλές αγγελίες στο ιντερνετ, οι περισσότεροι αλλοδαποί εχουν κιου. Επισης η κιου δεν ειναι η φτηνότερη (ειτε με προϋποθέσεις είτε χωρίς). Η κιου δεν εχει ΜΟΝΙΜΟ πακετο ομιλιας 3ε, που εχει η φρογκ, ουτε εχει ΜΟΝΙΜΟ πακετο 2gb με 4,4ε, που εχει η φρογκ. Επισης το σημα και η καλυψη 4g της φρογκ (cosmote) ειναι κλάσεις ανώτερο απο της κιου (wind). 2 προφιλ εδω μεσα εχουν κουρασει με τη συνεχη προσπαθεια να πεισουν λανθασμενες πληροφοριες, μηπως πρεπει να χαλαρώσουν λίγο; Για ομιλία και ίντερνετ (εστω και λίγα MB) από τη Frog θέλεις το μήνα απο 6,02ε. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει αξιόλογο bonus ανανέωσης (ισως η τελευταια που δινει αποκλειστικά λεπτά ως δωρο). Εγώ αυτό δε το βρίσκω οικονομικό, υπό αυτα τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Για τα δικά μου δεδομένα, που χρειάζομαι 35gb/μήνα από το καρτοκινητό, άλλη εταιρία μου είναι οικονομική. Δεν τρέχω όμως σε ολα τα τοπικς να γραφω οτι εκεινη η εταιρία ειναι η οικονομικότερη και να λεω σε οποιον διαφωνει οτι "ααα θελεις να πηγαινεις σε ακριβοτερες" κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Για τα δικά μου δεδομένα, που χρειάζομαι 35gb/μήνα από το καρτοκινητό, άλλη εταιρία μου είναι οικονομική. Δεν τρέχω όμως σε ολα τα τοπικς να γραφω οτι εκεινη η εταιρία ειναι η οικονομικότερη και να λεω σε οποιον διαφωνει οτι "ααα θελεις να πηγαινεις σε ακριβοτερες" κλπ... Ακριβώς. Συμφωνούμε λοιπόν οτι αναλογα με τα στανταρ που θέτει ο καθενας επιλεγει αλλη καρτοκινητή. Ακομη χειρότερα, οι συγκεκριμενοι χρήστες προπαγανδιζαν για να κερδισουν οι ιδιοι. Ευτυχώς υπήρξε παρεμβαση και ελπιζω να σταματήσει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Για ομιλία και ίντερνετ (εστω και λίγα MB) από τη Frog θέλεις το μήνα απο 6,02ε. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει αξιόλογο bonus ανανέωσης (ισως η τελευταια που δινει αποκλειστικά λεπτά ως δωρο). Εγώ αυτό δε το βρίσκω οικονομικό, υπό αυτα τα δεδομένα.Λάθος , υπάρχει και το PAK1 με 5.3 60' προς όλους 300' προς φρογκ και 2 gb για 25 μέρες! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Λάθος , υπάρχει και το PAK1 με 5.3 60' προς όλους 300' προς φρογκ και 2 gb για 25 μέρες! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δικιο, ωστοσο τα 60' προς ολους καταναλώνονται ανα 3λεπτο οπότε δε φτανουν ουτε για μια κλήση την ημέρα! Φυσικά σε κάποιον μπορεί να φτάνουν κι αυτά, οπότε κάπου εδώ ξαναμπαίνει η περιπτωσιολογία αναλογα με τις ανάγκες του καθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts