Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985

Recommended Posts

• Απαντήσεις 23,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημ.

Υπάρχει κανείς με βάτραχο που το ενεργοποίησε? Εμένα για δύο δευτερόλεπτα μου βγήκε στην εφαρμογή του βατράχου και μετά τίποτα στην εφαρμογή της κόσμοτε δεν βγάζει κάτι...

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημ.
Μπηκα προετοιμασμένος για αστραπιαίες κινήσεις :)
Καλημέρα, εμφανίστηκε κ στο whatsup, τι παίζει, χαρίζουν mb?
Δημ.
Λοιπόν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης μετά ξαναμπείτε και βάλτε το γρήγορα. Εγω το έκανα και δούλεψε.

Πολύ καλό το tip που έδωσες !

Έτσι μπόρεσα επιτέλους , και το ενεργοποίησα σε 2 κινητά.

Ευχαριστώ :D:D

Δημ.
Να σαι καλά για την συμβουλή, μόλις το έκανα και πήρα τα γίγα ... 3.145.728 ΜΒ είναι ;) έτσι λέει το βιτζετ τουλάχιστον.
Δημ.
Λοιπόν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης μετά ξαναμπείτε και βάλτε το γρήγορα. Εγω το έκανα και δούλεψε.
ωραίο το κόλπο δούλεψε!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Δημ.
Πλέον έχει μπει στα διαθέσιμα πακέτα και των δύο εφαρμογών (Frog & What's up) οπότε δεν χρειάζεται η διαδικασία εκκαθάρισης.
Δημ.
Πλέον έχει μπει στα διαθέσιμα πακέτα και των δύο εφαρμογών (Frog & What's up) οπότε δεν χρειάζεται η διαδικασία εκκαθάρισης.

Πάντως σε μένα δεν υπάρχει στα διαθέσιμα πακέτα η προσφορά.

Δημ.
Πάντως σε μένα δεν υπάρχει στα διαθέσιμα πακέτα η προσφορά.

Και σε εμενα το ιδιο. Ενω εβλεπα την ειδοποιηση μεσα στην εφαρμογη, ωστοσο δεν μπορουσα να την ενεργοποιησω και ουτε και να τη βρω στα διαθεσιμα πακετα. Καθάρισα cache, διακοπή εφαρμογης, τιποτα.

Δημ.
Έχω αρκετά χρόνια Whats Up. Αξίζει να πάω σε Frog? Θα έχω μήπως κάποια επίπτωση-υποβαθμιση σχετικά με το σήμα, την ποιότητα κλήσης, τις υπηρεσίες και την κάλυψη? Γιατί παλαιότερα που είχα Q είχα συνεχώς στην οθόνη του κινητού μου ενα R και μου εξηγησαν ότι είναι λόγω της περιαγωγής του σήματος της Wind... οπότε έχω την εντύπωση ως τώρα ότι αυτά τα πακέτα είναι υποβαθμισμένα.
Δημ.
Το σήμα θα είναι ίδιο. Το μόνο που θα στερηθείς σε σύγκριση με τις κοινές υπηρεσίες της Cosmote, είναι το Easy transfer που είναι μπλοκαρισμένο σε Frog.
Δημ.

Και επίσης τα διαφορετικά πακέτα που δεν ξέρουμε εάν σε βολεύουν

Ψάξε στην σελίδα τι πακέτα έχει και ανάλογα κρίνε με τις ανάγκες σου

Nokia 8800 Scirocco
Δημ.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με καρτοκινητά και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πάνω στην κάρτα frog :)

Με ενδιαφέρει μόνο ο χρόνος ομιλίας και το πρόγραμμα που δίνει τα 60 λεπτά .

Αρχικά η αγορά της κάρτας ποσό κοστίζει ;

Επισης τι ποσό πρέπει να καταθέτω κάθε μήνα στην κάρτα ( πχ σε καταστημα ) για να μπορώ να βάλω το πακέτο με τον χρόνο ομιλίας 60 λεπτών το μήνα που έχει περίπου 3 ευρώ .

Δηλαδή αν βάζω μόνο 3 ευρώ χρήματα από καταστημα είμαι οκ , η υπάρχει στάνταρ ποσό που πρέπει κάθε μήνα να καταθέτω .;

Ευχαριστω :)