stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Αυτά που γίνονται συνήθως δεν λέγονται, και αυτά που λέγονται συνήθως ειναι προφασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εγώ άλλο σου λέω. Με τι δικαιολογία θα σου σταματήσει τη φορητότητα; Είμαστε καρτέλ και για αυτό δε γουστάρουμε; Φαντάσου να κάνεις μια καταγγελία έχοντας μια τέτοια απάντηση. Το μόνο που βλέπω να μπορεί να γίνει, για να πάνε by the book και να λειτουργούν αποτρεπτικά για φορητότητες, είναι να σου βάλει και η Cosmote κανένα 30άρι τέλη. Όλα τα υπόλοιπα, αν δεν αποδειχθούν, τα θεωρώ ράδιο αρβύλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Εγώ άλλο σου λέω. Με τι δικαιολογία θα σου σταματήσει τη φορητότητα; Είμαστε καρτέλ και για αυτό δε γουστάρουμε; Φαντάσου να κάνεις μια καταγγελία έχοντας μια τέτοια απάντηση. Το μόνο που βλέπω να μπορεί να γίνει, για να πάνε by the book και να λειτουργούν αποτρεπτικά για φορητότητες, είναι να σου βάλει και η Cosmote κανένα 30άρι τέλη. Όλα τα υπόλοιπα, αν δεν αποδειχθούν, τα θεωρώ ράδιο αρβύλα. Του Συστημικου προβλήματος, κλασική δικαιολογία. Ή περιμένεις μήπως να βγει και επίσημο δελτίο τύπου? Edited April 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 τα ιδια ελεγε και η vodafone οταν δεν ηθελε να μεταφερθουν αριθμοι προς αυτην (καλα αυτοι το ειχαν τερματισει) αλλα οταν απειλουσες με καταγγελια στην ΕΕΤΤ γινοταν στο πιτς φυτιλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Του Συστημικου προβλήματος, κλασική δικαιολογία. Ή περιμένεις μήπως να βγει και επίσημο δελτίο τύπου? τα ιδια ελεγε και η vodafone οταν δεν ηθελε να μεταφερθουν αριθμοι προς αυτην (καλα αυτοι το ειχαν τερματισει) αλλα οταν απειλουσες με καταγγελια στην ΕΕΤΤ γινοταν στο πιτς φυτιλι. Το αυτό. Πρόβλημα υποτίθεται πως είναι κάτι προσωρινό, μιας και θα πρέπει να κοιτάνε να το λύσουν. Αν μέσω καταγγελίας προχωράει τότε ναι, είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Το αυτό. Πρόβλημα υποτίθεται πως είναι κάτι προσωρινό, μιας και θα πρέπει να κοιτάνε να το λύσουν. Αν μέσω καταγγελίας προχωράει τότε ναι, είναι έτσι. Το ίδιο ακριβώς σενάριο εχει παιχτει και στο παρελθόν 2φορες με διαρροές από μπλε σε κόκκινο λιβάδι Edited April 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καντε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Κανετε σα τους τυπους που καταγγελουν μια παρανομια στον δρομο μεσω του facebook, αλλά δισταζουν να παρουν την αστυνομια. Καλα να παθετε και ταλαιπωρηστε. Αυτο σας αξιζει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos87a Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλησπερα γνωριζουμε αν συνεχιζει ακομα η προσφορα 4gb με 4,44? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μέχρι χθες ναι κανονικά. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εχω και εγω ενα σχεδον "αναλογο" προβλημα. Eχω δικαρτο Μate 8 με μια καρτα F2go για ομιλια και μια Frog για δεδομενα. Εχω περασμενο το Ote Tv go (το οποιο για να δουλεψει θελει οτε) και οταν το ανοιγω δεν δουλευει, παρα μονο αν απενεργοποιησω πρωτα την σιμ της Wind, μετα ανοιγει κανονικα. Ξανα ενεργοποιω την Wind και μετα δουλευουν ολα κανονικα (μεχρι την επομενη επανακινηση της συσκευης). Για δοκιμασε το και εσυ μηπως σου δουλεψει. Επανέρχομαι πάλι στο πρόβλημα που είχα. Ούτε με μία κάρτα Sim μόνο στο τηλέφωνο (της frog εννοείται) δεν μου ανοίγει τη σελίδα του http://myinternet.cosmote.gr/main . Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπερα γνωριζουμε αν συνεχιζει ακομα η προσφορα 4gb με 4,44? Μέχρι χθες ναι κανονικά. Παίζει και σε νέες συνδέσεις? Έχουμε και μπόνους με ανανέωση 5 η 10€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Επανέρχομαι πάλι στο πρόβλημα που είχα. Ούτε με μία κάρτα Sim μόνο στο τηλέφωνο (της frog εννοείται) δεν μου ανοίγει τη σελίδα του http://myinternet.cosmote.gr/main . Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Τ'αλλάζεις με το g5 που παίζει? :) :) (πλάκα κάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παίζει και σε νέες συνδέσεις? Έχουμε και μπόνους με ανανέωση 5 η 10€? Ναι παίζει και σε νέες συνδέσεις όπου για τους πρώτους 6 μήνες με 10€ έχεις 100' προς όλους, 60' προς διεθνείς προορισμούς (και Ελλάδα) και 1GB internet στο οποίο προστίθενται αν αγοράσεις πακέτο ίντερνετ και επίσης επεκτείνει τα αγορασμένα αν υπάρχουν. Με 5€ δεν ξέρω τι ισχύει θα σου πουν τα παιδιά εδώ.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καντε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Κανετε σα τους τυπους που καταγγελουν μια παρανομια στον δρομο μεσω του facebook, αλλά δισταζουν να παρουν την αστυνομια. Καλα να παθετε και ταλαιπωρηστε. Αυτο σας αξιζει. Ακριβως,αμα βλεπετε να σας κανουν νουμερα καταγγελια και τελειωσε.Ας τουςτραβηξει τα αυτακια η εεττ λιγο να συνελθουν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μεταφορά υπολοίπου από Cosmokarta σε Frog γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μεταφορά υπολοίπου από Cosmokarta σε Frog γίνεται; Όχι την έχουν κόψει περίπου 4 μήνες Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 για να μεταφέρω τα υπάρχοντα μβ σε μελλοντικό χρόνο λήξης θα πρέπει να αγοράσω πακέτο μβ. Ποιο πακέτο με συνφερει να αγοράσω; Έχω φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Yπάρχει το επίσημο 6€ --> 600mb για ένα μήνα και το "ανεπίσημο" 4,4€ 4gb για ένα μήνα με sms 17317 στο 1330 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Αυτό που συμφέρει είναι τα 4GB με 4,44€. Ενεργοποιείται με sms στο 1330 γράφοντας 17317. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Αυτό που συμφέρει είναι τα 4GB με 4,44€. Ενεργοποιείται με sms στο 1330 γράφοντας 17317. Ακριβώς... Τα 600 MB είναι λίγα για τα 6€ (ένα τίποτα στην ουσία) και αφού υπάρχει το άλλο δεν υπάρχει λόγος ο άλλος να βάλει τα 600MB Edited April 7, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 καμία προσφορά σαν τα 3 γίγα του what's up που δίνει για Πάσχα έχουμε εμείς; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 καμία προσφορά σαν τα 3 γίγα του what's up που δίνει για Πάσχα έχουμε εμείς; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk pasxa στο 1330 Και 3GB δικά σου μέχρι τη Δευτέρα 17/4/2017 μεσάνυχτα.... Χορταστικά κ δωρεάν.....Πάαααρεεε κόοοσμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Στείλτε Pasxa στο 1330 το δοκίμασα και μου έδωσε 3GB http://i68.tinypic.com/9iedew.jpg Edited April 7, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κρίμα που μου λέει να βάλω κάρτα ναούμ. Είχα βάλει στις 6/12/2016 , ακου εκεί να θέλουν από τις 15/02 και ύστερα :lol::p Μια χάρα την βολέψαμε , στο γουατσάπι γιατί εδώ μας έμεινε το ... γκίγκα στο χέρι..!!:lol::lol: Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Τέλος Φεβρουάριου είχα βάλει αλλά τώρα ζητάει κάρτα..... μετά λέγατε κάποιοι για τούς άλλους όλοι ίδιοι είναι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts