Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο νήμα του Whatsup ή στο νήμα του frog. Ρωτάω εδώ. Βασικά τώρα έχω Cosmote Whats Up, αν θέλω να το μετατρέψω σε Frog γίνεται; Τεχνικώς δεν αλλάζω δίκτυο, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω φορητότητα, σωστά το λέω;
i8vv46-6.png

Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο νήμα του Whatsup ή στο νήμα του frog. Ρωτάω εδώ. Βασικά τώρα έχω Cosmote Whats Up, αν θέλω να το μετατρέψω σε Frog γίνεται; Τεχνικώς δεν αλλάζω δίκτυο, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω φορητότητα, σωστά το λέω;
Στέλνεις αλπακ στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες. Σου λέει αναλυτικά τι να στείλεις και που και την χρέωση της αλλαγής. Πληροφοριακά από whatsup σε Frog χρεώνει 10 ευρώ

Στέλνεις αλπακ στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες. Σου λέει αναλυτικά τι να στείλεις και που και την χρέωση της αλλαγής. Πληροφοριακά από whatsup σε Frog χρεώνει 10 ευρώ

Ωραία, και συνεχίσω τα ερωτήματά μου:

1) Για την χρέωση. Καταρχήν να σημειώσω ότι δεν είχα κάνει ποτέ αλλαγή πακέτου. Κάπου είχα διαβάσει ότι αν κάνω αλλαγή σε Cosmoκάρτα είναι δωρεάν την 1η φορά, και αν κάνω από Cosmoκάρτα σε Frog τότε είναι 3 ευρώ η χρέωση. Ξέρει κανείς αν ισχύει;

2) Δεν έχω υπολοιπόμενα ενεργά πακέτα χρόνου ομιλίας, sms ή MB, οπότε δεν με ενδιαφέρει να γίνει μεταφορά. Αλλά έχω υπολοιπόμενο ποσό σε χρήματα γύρω στα 15 ευρώ. Αυτά θα μεταφερθούν; Μείον φυσικά το κόστος της μετατροπής.

i8vv46-6.png

1) Δυστυχώς το κόψανε. Δεν ισχύει πλέον.

2) Το υπολειπόμενο ποσό θα μεταφερθεί (15-10=5€)

1) Δυστυχώς το κόψανε. Δεν ισχύει πλέον.

2) Το υπολειπόμενο ποσό θα μεταφερθεί (15-10=5€)

Μάλιστα.

Μια τελευταία ερώτηση και νομίζω ότι είμαι πλήρως καλυμμένος. Τα χρήματα, αν δεν τα καταναλώσω όλα, στον πόσο καιρό μετά την τελευταία ανανέωση μου τα τρώνε; Ισχύει το 2 μήνες όπως και στο Whats Up; Και στους 3 μήνες μπαίνει φραγή;

i8vv46-6.png

Μάλιστα.

Μια τελευταία ερώτηση και νομίζω ότι είμαι πλήρως καλυμμένος. Τα χρήματα, αν δεν τα καταναλώσω όλα, στον πόσο καιρό μετά την τελευταία ανανέωση μου τα τρώνε; Ισχύει το 2 μήνες όπως και στο Whats Up; Και στους 3 μήνες μπαίνει φραγή;

Όπως και στα what's up

To πρόγραμμα για τα 30 ΜΒ για ένα μήνα πώς το ενεργοποιουμε;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για 120 ΜΒ στείλε 120Μ στο 1330

Αναφέρει υπηρεσία δεν βρέθηκε...

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

To σωστο είναι 60ΜΒ στο 1330 και παίρνεις 120ΜΒ για ένα μήνα. Edited by nikosxeng3

Εορταστική προσφορά από το Frog. 8 Gb +200' Ομιλίας έως 14/5.

Μέσα από την εφαρμογή αρκει να έχεις κανει ανανέωση.

* Φαίνεται ότι δεν έχουν στείλει σε όλους τους συνδρομητές το ίδιο μύνημα. Εμένα μου λένε ότι είναι προσφορά Ραμαζανιού. ΑΛλά μάλλον από λάθος του συστήματος θεωρήθηκα Πακιστανός! :)

Edited by baskon

Αν αγόρασες έστω και μια φορά το PAK1 για να επεκτείνεις το internet για 30 ημέρες, σε φακέλωσαν για Πακιστανό.

Η λήξη του χρηματικού υπολοίπου τι ώρα γίνεται; Γράφει ημερομηνία, αλλά όχι ώρα

Μέχρι 10/05 έχει πάλι απεριόριστα data για 10 μέρες 4.9

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια? το φρογκ αππ σε σας λειτουργει κανονικα?? οποτε μου βγαζει αναδυομενο παραθυρακι γιαυτες τις προσφορες μεσα απο την εφαρμογη, τυπου απεριοριστα ντατα για 10 μερες με 4.90 ή τωρα αυτο το καινουριο με τα 200΄ και τα 8γβ και παταω πανω στο παραθυρακι δεν γινεται τπτ!! και δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να παιρνω μετα το 1330 για να ενεργοποιησω απο κει.. ελεος!! υποτιθεται οτι βγηκε η εφαρμογη να γλυτωσουμε τα τηλεφωνα... :shoot::shoot::kill::rocket:
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Ρε παιδια? το φρογκ αππ σε σας λειτουργει κανονικα?? οποτε μου βγαζει αναδυομενο παραθυρακι γιαυτες τις προσφορες μεσα απο την εφαρμογη, τυπου απεριοριστα ντατα για 10 μερες με 4.90 ή τωρα αυτο το καινουριο με τα 200΄ και τα 8γβ και παταω πανω στο παραθυρακι δεν γινεται τπτ!! και δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να παιρνω μετα το 1330 για να ενεργοποιησω απο κει.. ελεος!! υποτιθεται οτι βγηκε η εφαρμογη να γλυτωσουμε τα τηλεφωνα... :shoot::shoot::kill::rocket:

Ίσως να μην σου το ανοίγει γιατί δεν τηρείς τους όρους.."φόρτωση ποσού μετά της 01/04"..., άν όχι τότε είναι "κενό" της εφαρμογής....

Μπα, κάθε φορά θέλει εκκαθάριση δεδομένων για να σε βγάλει την προσφορά. Την δείχνει μόνο και στα πακέτα δεν υπάρχει.

Τελικά ΔΕΝ έχουμε διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα!!Μετά από εκκαθὰριση δεδομένων εμφανίστηκαν τα "σωστά" πακέτα του βατράχου.Καλή Μ.Εβδομάδα. Edited by saviano

Καλησπέρα! Το πακέτο 8 gb και 200 λεπτά για πόσο διαρκεί? Δεν φαίνεται στην εφαρμογή...
Μέχρι 14/5

Μέχρι 14/5

Και γιατί αναφέρει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 14/5? Αυτός π.χ. που θα το ενεργοποιήσει εκείνη τη μέρα 23.00 έχει μία ώρα να τα τερματίσει όλα? :)