Jump to content

baskon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

baskon's Achievements

  1. Έχω ένα παλιό νούμερο με διπλασιασμό όταν βάζω κάρτα. Έβαλα κάρτα και δε διπλασιαστηκε. Καταργήθηκε και δε το πήρα χαμπάρι η απλά τα φανταστικά τους συστήματα φυσάνε όπως πάντα;
  2. Εορταστική προσφορά από το Frog. 8 Gb +200' Ομιλίας έως 14/5. Μέσα από την εφαρμογή αρκει να έχεις κανει ανανέωση. * Φαίνεται ότι δεν έχουν στείλει σε όλους τους συνδρομητές το ίδιο μύνημα. Εμένα μου λένε ότι είναι προσφορά Ραμαζανιού. ΑΛλά μάλλον από λάθος του συστήματος θεωρήθηκα Πακιστανός! :)
  3. Μόλις πήρα το Nord 12-256 και λέω να βάλω και τη gcam. Υπάρχει κάποια προταση για gcam που να δουλεύει καλά με το nord -android 11?
  4. Ισχυει αυτό που λες .. Από εκεί και πέρα δε χρειάζεσαι paypal. Ευτυχως οι περισσότερες τραπεζες πλεον σε αφηνουν να απενεργοποιεις την κάρτα σου μέσω της εφαρμογης τους στο κινητό, και να την ενεργοποιείς όταν τη χρειαστείς.
  5. Υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψες..λογικά μέσα σε ένα πινακάκι. Σε εμενα με διετή δεσμευση άλλαζε κάθε 6 μηνες. Μετά το χρόνο είναι περίπου 50 ευρω η ρήτρα ενώ μετα το 18μηνο ειναι 30 ευρώ ..
  6. Ισως να έχεις αρκετά υψηλότερο όριο ΟΤΣ όπως έχω και εγώ σε άλλο ρολόι στη VOLTERA. Γενικά τα παλιά προγράμματα είχαν υψηλό όριο ΟΤΣ.. Στη Protergia τώρα.. 6.5 euro (χωρίς το φπα) στον πρόσφατο λογαριασμό της για 650 kwh. Και αυτό με χαμηλή σχετικά ΟΤΣ (την οποία την προσαυξανουν όπως συζητήσαμε σε προηγούμενα μυνήματα..οπότε το 45 γίνεται 60) Βλέπω η ΟΤΣ εχει πάρει την ανηφόρα οπότε στον επόμενο λογαριασμό βλέπω να έχει χρέωση επιπλέον κάνα 15ευρω. Αν συνεχίσει έτσι ενδεχομένως να αξίζει να πληρώσω τα 70 ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου και να πάω ΕΛΙΝ.
  7. Από όσο ξέρω όταν κάνεις συμβόλαιο για 6 μήνες δεν έρχεται.. Από εκει και πέρα, μετά το εξάμηνο, υπάρχει μια μέση τιμή ΟΤΣ για το διάστημα που αφορά ο λογαριασμός... η οποία αποτι φαινεται όμως αναπροσαρμόζεται προς τα πάνω τουλάχιστον από PROTERGIA + ΗΡΩΝ (αυτό γενικά δεν είναι πολύ γνωστό..) Αν είναι πάνω απτο όριο που έχεις συμφωνήσεις τότε χρεώνεσαι με τη διαφορά. Το άσχημο δεν είναι ότι χρεώνεσαι ΟΤΣ (το ξέραμε). Αλλά ότι προσαυξάνουν την ΟΤΣ δεν είναι γνωστό.. και οδηγεί σε έξτρα χρεώσεις..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
  8. Ανάλογα τον πάροχο..Δεν έχει σταθερό όνομα..και ούτε σταθερή θέση στο Λογαριασμό. Από όσο ξερω μπορεί να αναφερεται ως : ρήτρα ΟΤΣ, ρήτρα προσαρμογής, ρήτρα κόστους προμήθειας, προσαυξηση σύμφωνα με το άρθρο 8.8.. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άλλο ρολόι έχω VOLTERRA- αρκετά χρόνια - και επίσης δεν έχω δει ποτέ ΟΤΣ.. αλλά είναι ΚΟΤ (αν παίζει ρόλο).
  9. Καλά με τις τιμές της ΔΕΗ θα πρέπει να φτάσει η ΟΤΣ στα ~80 για να μη συμφέρει η Protergia ή η όποια Protergia. Τωρα αν βγαζει η ΔΕΗ προσφορούλες για 3 μηνες εκπτωση (έως 31/12) δε με πήθει.. Επιπλέον τοσα χρόνια σε αυτούς..και από εξυπηρέτηση πελατών ήταν στο -10. Γενικά θεωρώ απίθανο ότι και αν γίνει με την ΟΤΣ να μη συμφέρουν οι άλλοι πάροχοι σε σχέση με ΔΕΗ αρκεί να ψαχτει κάποιος. Θα αναπροσαρμόσουν τις χρεώσεις τους ώστε να είναι φθηνότεροι αλλιώς θα κλείσουν. Για την ώρα πάντως και με την ΟΤΣ να αυξανει ..η ΕΛΙΝ είναι μονόδρομος για όποιον ψάχνεται! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα λάθος ..δεν ειναι σταθερός ο τύπος. Ο τύπος αναπροσαρμόζεται με το μήνα. Ειδικά αναπροσαρμόζεται αυτό το + 8.7 ευρώ / MWh προς τα πάνω ή προς τα κάτω.. ΤΟ 1.15*ΟΤΣ+ 8.7 είναι για τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 20. Γενικός τύπος: https://www.protergia.gr/sites/default/files/typos_ypologismoy_4website.pdf Προσαρμοσμενη ΟΤΣ ΣΕΠ20: https://www.protergia.gr/sites/default/files/typos_ypologismoy_athroismatos_arthroy_8.8_sep20.pdf Μάλλον ίδιο τύπο εφαρμόζει και ο ΗΡΩΝ: https://heron.gr/media/xo5p1qln/%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82.pdf Είναι άλλο πράγμα να έχει χρεωση ΟΤΣ..και άλλο πράγμα ο πάροχος να φτιαχνει μια δική του προσαρμοσμένη ΟΤΣ και μάλιστα με μεταβλητό τρόπο ανά μήνα! Είναι απλώς απαράδεκτο....Δε τους βλέπω καλά τους παρόχους που εφαρμόζουν τέτοια κόλπα!
  10. Οντως η προσαυξημένη ΟΤΣ..είναι κάτι που δε περίμενα..δε το χα ξανακούσει.. και αλλάζει όλα τα δεδομένα.. Για τον Ηρωνα επίσης πρέπει να έχει προσαυξηση με ένα τύπο που δε καταλαβαίνεις καν τι είναι.. και προφανώς δεν είναι σταθερός. https://heron.gr/media/xo5p1qln/%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82.pdf Οι υπόλοιποι άραγε τι κάνουν ? Θα δειξει πως θα πάει. Από όσο βλέπω στη Protergia η ρήτρα είναι περίπου 50-70 ευρώ όταν έχεις περίπου 12 μήνες ακόμα δεσμευση..οπότε δεν ειναι απαγορευτικό για να φύγει κάποιος..Αν δω την ΟΤΣ να καλπάζει έχω φύγει τρέχοντας για ΕΛΙΝ.
  11. Protergia, με χρέωσε προσφατα ΟΤΣ περίπου 10 ευρώ / MWh. Δεν ηταν κατι φοβερό και ακόμα συμφέρει.. Μου βγαινει στα επίπεδα της ΕΛΙΝ στο πρόγραμμα χωρίς δεσμευση. Μεχρι στιγμής έχω γλιτώσει αρκετά λεφτά το προηγούμενο 10μηνο..οπότε ελπίζω να μη τη πατήσω τους υπόλοιπους μήνες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Anyway μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι το όριο της ΟΤΣ είναι αυτό που βλέπουμε στο online και βγάζουμε το μέσο όρο. Αυτό ακόμα δεν έχει πάνω από 50 ευρώ. Αλλά όπως προανέφερε και φίλος, και έψαξα και εγώ η Protergia επαυξανει την ΟΤΣ με βάση έναν τύπο : 1.15* μεσηΟΤΣ + 8.7 ..και έτσι σε χρεώνει πανευκολα παραπάνω. Οι άλλες εταιρίες έχουν κάποιο παρόμοιο τύπο επαυξησης της ΟΤΣ??
  12. Γενικά το μαγαζί τελευταία έχει χαλάσει πολύ.. Προσωπικά δε ξαναεπιστευομαι το banggood για τίποτα σχετικά ακριβό.. Αν σου κάτσει ελαττωματικό η χαλάσει στη πορεία απλά την πάτησες. Έχω δύο μήνες που παλεύω με το Κινέζο support τους και οι απατεώνες ενώ μου λενε οκ θα σου κάνουμε refund ζητάνε να κλείσω πρώτα το PayPal case.. Φυσικά δε δέχτηκα και το πάω μέσω PayPal και ελπίζω να δικαιωθω..
  13. Ιστορία τρέλας κινέζικης αγοράς από το Banggood.. Για να ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή.. Αγοράζω μια φορητή οθόνη touch για το λαπτοπ από το banggood. Βάζω priority και φτάνει κανονικά αλλά χαλασμένη.. Μου λεει ο κινέζος του banggood να την επιστρεψω . Οκ λέω και τη στέλνω πίσω με Ελτά (και γράφω πάνω return defective product κλπ) όπως μου έγραψε στις οδηγίες. Το πακέτο φτάνει Κίνα πολύ γρήγορα και κολλάει στο τελωνείο τους κανένα μήνα. Κάποια στιγμή ξεκολλάει..αλλά το βλέπω ότι αρχίζει να παίρνει το δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα και πάλι. Ο κινέζος τελώνας προφανώς ζήτησε εκτελωνιστικά από τον banggood Και αυτός δε δεχτηκε άρα το πακέτο γυρνάει προς εμένα. Φυσικά δε τελειώνεοι εδώ η ιστορία. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες το ίδιο πακέτο σταματά στο export τελωνειο των κινέζων για "security reasons". Το προιον έχει μπαταρία άρα μπορώ να φανταστώ γιατί κολλησε. Συνοπτικά μου ζήτησε να επιστρέψω το προιον .. το έκανα και αυτό κόλλησε στο τελωνείο τους. Μετά επέστρεφε στην Ελλάδα και κόλλησε και πάλι στο τελωνείο τους.. Άρα το πακέτο εγκλωβίστηκε στην Κίνα. Ο Banggood το παίζει κινέζος τις τελευταιες βδομάδες..έχω ανταλλάξει πάνω από 40 μυνήματα.. και ακόμα refund δεν έχω πάρει. Ο εξυπνάκιας- banggood τελευταία μου είπε να κλείσω το paypal case και μετά θα κάνει refund (40 ευρώ ήταν τα επιστροφικά που είπε ότι θα καλύψει και 190 δολλάρια το προιον).. Εννοείτε είπα όχι και μάλλον πάω για escalate στο paypal και ο θεός βοηθός. Γενικά είναι μη μπλέξεις.. Και θα έλεγα από banggood μακρυά για μεγάλες σχετικά αγορές...
  14. Παρήγγειλα και εγώ ένα note 7..Για να δούμε..
×
×
  • Create New...