Saxtus Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Σε κάθε περίπτωση, αν τους είπες Frog και δεν το έκαναν, μπορεί να γίνει δωρεάν αρκεί να καλέσεις την τεχνική υποστήριξη. Τουλάχιστον σε εμένα το έκαναν πριν κάποια χρόνια. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Tα mb πλέον δεν μεταφέρονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Tα mb πλέον δεν μεταφέρονται? Στις 16/02 που αγόρασα ένα πακέτο με 2GB προστέθηκαν κανονικά σε αυτά που είχα περίσσευμα. Άρα μεταφέρθηκαν κανονικά τα παλιά που είχα και ήταν για να λήξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Δεν μεταφέρονται τα δώρα , μόνο τα αγορασμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι χτες βράδυ έβαλα το πακέτο με τα 2GB και προστέθηκαν στα προηγούμενα. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Μετά την πρώτη ενεργοποίηση κάρτας frog μου ηρθε μηνυμα απο frog οτι χαριζει 1gb και 100 λεπτα προς ολα τα κινητα και σταθερα στην ελλαδα στην πρωτη ανανεωση 10 ευρω του μηνα για 6 μηνες .Ανανεωσε μεχρι το τελος του μηνα . Εγώ αγόρασα την κάρτα από ένα cosmote corner (μην την εδωσαν δωρεαν δεν ζητησαν χρηματα )απλα μου ειπαν να βαλω χρηματα .Ετσι και εκανα και εβαλα αρχικα 11 ευρω . Τα 100 λεπτά δεν μου ήρθαν ποτέ , πρέπει να ρθουν η κατάλαβα κάτι λάθος εγώ . Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πρέπει να βάλεις κάρτα ξανά για να πάρεις το δώρο, αλλιώς θα το πάρεις τον επόμενο μήνα που θα ανανεώσεις και για τους 5 επόμενους μήνες στην πρώτη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πρέπει να βάλεις κάρτα ξανά για να πάρεις το δώρο, αλλιώς θα το πάρεις τον επόμενο μήνα που θα ανανεώσεις και για τους 5 επόμενους μήνες στην πρώτη ανανέωση. Α οκ μια χαρά Σε ευχαριστω πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Καλημέρα.Μέχρι καί σήμερα είμαστε σε εβδομάδα διπλασιασμού;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ναι (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλημέρα Να ρωτήσω Αν πχ τελειώσουν τα δωρεάν data η , η ημερομηνία που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω που έλαβα από την πρώτη ενεργοποίηση της κάρτας και καταλαθος ανοίξω τα data θα χρεωθώ κάτι ; Θα χρεωθώ από το υπόλοιπο χρημάτων που έχω ; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Έβγαλε δώρο 6 gb για το Σαββατοκύριακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Έβγαλε δώρο 6 gb για το Σαββατοκύριακο Χρήση από απόγευμα Παρασκευής μέχρι βραδυ Καθαράς Δευτέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 επίσης έβγαλε και το πακέτο data me now όπου δίνει για μια ώρα μια φορά τον μήνα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Στο app της COSMOTE ή της frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Στο app της COSMOTE ή της frog;αν αναφέρεσαι σε μένα,στην εφαρμογή της cosmote το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 αν αναφέρεσαι σε μένα,στην εφαρμογή της cosmote το είδα. Ναι, δεν μου το βγάζει στη cosmote γι αυτο ρώτησα μηπως το είδες στη frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 6 gb για ΠΣΚΔ δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 τα ενεργοποίησα thx Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Όταν λέει ότι 'το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στη περιαγωγή' ο περιορισμός αυτός αφορά ΚΑΙ την ΕΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Όταν λέει ότι 'το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στη περιαγωγή' ο περιορισμός αυτός αφορά ΚΑΙ την ΕΕ; Ακριβώς. Και το οποίο εν μέρει είναι και λογικό διότι είναι δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δεν μου βγάζει στην εφαρμογή της frog την ενεργοποίηση για τα 6gb ενώ υπάρχει ακόμα η ξεχασμένη για τα απεριόριστα για μια εβδομάδα που έχει ήδη λήξει. Έκανα και διαγραφή cache εφαρμογής τίποτα. Μου έχουν στείλει και μήνυμα αλλά ο σύνδεσμος του μηνύματος απλά ανοίγει την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δεν μου βγάζει στην εφαρμογή της frog την ενεργοποίηση για τα 6gb ενώ υπάρχει ακόμα η ξεχασμένη για τα απεριόριστα για μια εβδομάδα που έχει ήδη λήξει. Έκανα και διαγραφή cache εφαρμογής τίποτα. Μου έχουν στείλει και μήνυμα αλλά ο σύνδεσμος του μηνύματος απλά ανοίγει την εφαρμογή. Κανε το από την εφαρμογή της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δεν μου βγάζει στην εφαρμογή της frog την ενεργοποίηση για τα 6gb ενώ υπάρχει ακόμα η ξεχασμένη για τα απεριόριστα για μια εβδομάδα που έχει ήδη λήξει. Έκανα και διαγραφή cache εφαρμογής τίποτα. Μου έχουν στείλει και μήνυμα αλλά ο σύνδεσμος του μηνύματος απλά ανοίγει την εφαρμογή. απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και θα στην εμφανίσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ακριβώς. Και το οποίο εν μέρει είναι και λογικό διότι είναι δώρο. Ευχαριστώ για την απάντηση @gpapas640. Σε ποια βάση το δώρο έχει διαφορετική αντιμετώπιση στην ΕΕ όπου θεωρητικά τουλάχιστον δεν υφίσταται περιαγωγή; Αν και συμφωνώ μαζί σου στη λογική βάση ότι θα έπρεπε να ήταν έτσι, μήπως θα ήταν καλύτερα αν κάποιος θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει στη πράξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts