CptBill Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Η μετατροπή νούμερου που είναι (απο φορητότητα) στο δίκτυο της cosmote και θέλουμε να το μετατρέψουμε απο σύνδεση σε καρτοκινητό ή το αντίστροφο δεν γίνεται. Προσωπικά έφτασα στο σημείο καταγγελίας στην ΕΕΤΤ για το θέμα. Η Cosmote με έγγραφη επιστολή με ενημέρωσε πως επειδή το νούμερο που είχα ήταν απο φορητότητα δεν θα μπορούσε να γίνει απο συμβόλαιο-->καρτοκινητό. Ο μόνος τρόπος ήταν να το κάνω πάλι ΤΙΜ και να κάνω πάλι αίτηση για φορητότητα όπου θα ζήταγα να γίνει καρτοκινητό Cosmote. Όλα αυτα πριν περίπου 2 μήνες. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Η χρεωση ειναι 17,65 + ΦΠΑ και ο αριθμος 13897 χωρις χρεωση εφαγα ολο το ιντερνετ το βραδυ αλλα τα βρηκα :cool: + courier :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Μια τρύπα στο νερό θα κάνεις και άσε που η ταλαιπωρία είναι το χειρότερο. Γιατι νομίζεις οτι θα πάρεις 70 Ευρώ παραπάνω επιδότηση με το να κάνεις αυτήν την αλλαγή. Βάλε επείσης το κόστος της φορητότητας που με τους φόρους θα πάει 25-30 Ευρώ δηλάδή εποφελείσαι για 40 Ευρώ. Μην ξεχνάς οτι για ένα μήνα που θα είσαι στην Cosmocarta θα πληρώνεις τα τηλεφωνήματα σου τριπλά και τετραπλά από οτι τα πλήρωνες στην σύνδεση οπότε το 40αρι θα φύγει σε κάρτες. Οπότε με όλα αυτά τα παραπάνω αξίζει ο κόπος; Εγώ πιστευω πως ΟΧΙ και στο τέλος δεν θα κερδίσεις απολύτος ΤΙΠΟΤΑ...... Τελικά είχες απόλυτο δίκιο. Έδωσα: 25€ στη φορητότητα, και 37€ σε κάρτα. Κατανάλωσα σε χρόνο ομιλίας: 50€ 30€ ανανέωση 3.00€ μπόνους κάρτας 30€ 3.50€ δώρο Πασχαλινής Προσφοράς 1.70€ μπόνους εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων 7.00€ κάρτα ανανέωσης 3.50€ μπόνους Πασχαλινής Προσφοράς Συνολικό κόστος: 25.00€ φορητότητα 37.00€ χρόνος ομιλίας ΟΤΕ, mycosmos, τράκα από το κινητό της μητέρας μου δεν υπολογίζονται -------------------------------------------------------------------------------------------- 62.00€ χειρότερη κάλυψη από ΤΙΜ στο σπίτι No Advantage Πάγιο 1ου χρόνου Απ' τα λάθη μαθαίνει κανείς...Τι την ήθελα τη φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Δεδομένου οτι ήδη διανύουμε το 2ο τρίμηνο του 2005 και δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο τέτοιο μοντέλο, και οτι συνήθως οι εταιρίες ανακοινώνουν τα νέα τους μοντέλα τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν, το βλέπω χλωμό να υπάρχει κάτι απο την ericsson στο 2005.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Apo to proi epiasa grammi to mesimeri. Toys enimerosa oti 8elo na metefer8o sto diktyo tis Cosmote, moy edose enan ari8mo protokolou kai moy leei to armodio tmima 8a sas kalesei sto noumero sas amesa. Poso amesa arage?? (Sto diktyo tis vodafone eimai apo 30/11/04) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Apo to proi epiasa grammi to mesimeri. Toys enimerosa oti 8elo na metefer8o sto diktyo tis Cosmote, moy edose enan ari8mo protokolou kai moy leei to armodio tmima 8a sas kalesei sto noumero sas amesa. Poso amesa arage?? (Sto diktyo tis vodafone eimai apo 30/11/04) Σε 2-3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Gia na doume... an einai etsi mexri tin Paraskevi prepei na exo tilefonima :worry: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Το πόσο χοντρά τα αρπάζουν οι εταιρείες απ'τα καρτοκινητά φαίνεται τώρα που η Vodafone χαρίζει χρεώσεις μειωμένες κατά 40% στην ομιλία του a la carte (για νέες ενεργοποιήσεις μέχρι 15/5/2005), έτσι βγαίνει πιο φτηνό από το Vodafone-120 νομίζω! Άρα μας χρεώνουν πολύ περισσότερα απ'όσο τους κοστίζουμε... Εγώ νομίζω ότι και με την συγκεκριμένη προσφορά, η Vodafone έχει περιθώριο κέρδους, άρα οι κανονικές χρεώσεις a la carte και της υπόλοιπης κλίκας είναι ύπέρογκες κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Αντιθέτως η τάση στην Ελλάδα είναι να αποκτήσουν όλοι σύνδεση ! Συμφωνώ μαζί σου ότι κάτι πρέπει να γίνει με τα καρτοκινητά (και όχι μόνο...), αλλά η τάση αυτή δεν γεννήθηκε από μόνη της... Τους τελευταίους μήνες προωθείται ευρέως από αλυσίδες καταστημέτων σε συνεργασία με τις 3 εταιρίες (κυρίως με δόλωμα την επιδότηση)... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Akribos se 2 meres me pirane tilef :!: Stis 27/5 moy eipan 8a leitourgei h grammi . To symbolaio einai aoristou xronou kai mporo na to diakopso opote 8elo :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Paidia na kanw mia erwthsh: H cosmote prosferei 3G. Omws prosferei san tis alles 2 Tv kai ta loipa? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αυριο παραλαμβανω την καρτα-sim απο Cosmote. Η γραμμη θα ενεργοποιηθει στις 27/5. Αυτη την στιγμη το νουμερο Vodafone που εχω λειτουργει κανονικα. Επικοινωνησα και με την εταιρια και μου ειπαν οτι αφου θα παω σε αλλη εταιρια θα πρεπει να παω σε καποιο Vodafone-Shop και να τους πληρωσω την αξια τις επιδοτησης 107,00€. Εγω ρωταω τωρα. Σε ποσες μερες θα μου κοψουν τη γραμμη η Vodafone απο την ημερα που θα τους πληρωσω; Δηλαδη αν παω στις 26/5, την αλλη μερα θα λειτουργει σιγουρα η καρτα sim τις Cosmote ή ακομα θα ειμαι στο ιδιο δικτιο? Εχω λιγο μπερδευτει παιδια. Οποιος εχει χρησιμοποιησει αυτη την υπηρεσια "φορητοτητα" ας με ενημερωσει. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αυριο παραλαμβανω την καρτα-sim απο Cosmote. Η γραμμη θα ενεργοποιηθει στις 27/5. Αυτη την στιγμη το νουμερο Vodafone που εχω λειτουργει κανονικα. Επικοινωνησα και με την εταιρια και μου ειπαν οτι αφου θα παω σε αλλη εταιρια θα πρεπει να παω σε καποιο Vodafone-Shop και να τους πληρωσω την αξια τις επιδοτησης 107,00€. Εγω ρωταω τωρα. Σε ποσες μερες θα μου κοψουν τη γραμμη η Vodafone απο την ημερα που θα τους πληρωσω; Δηλαδη αν παω στις 26/5, την αλλη μερα θα λειτουργει σιγουρα η καρτα sim τις Cosmote ή ακομα θα ειμαι στο ιδιο δικτιο? Εχω λιγο μπερδευτει παιδια. Οποιος εχει χρησιμοποιησει αυτη την υπηρεσια "φορητοτητα" ας με ενημερωσει. Ευχαριστω. Την ημερομηνία που σου είπε η τηλεφωνήτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αυριο παραλαμβανω την καρτα-sim απο Cosmote. Η γραμμη θα ενεργοποιηθει στις 27/5. Αυτη την στιγμη το νουμερο Vodafone που εχω λειτουργει κανονικα. Επικοινωνησα και με την εταιρια και μου ειπαν οτι αφου θα παω σε αλλη εταιρια θα πρεπει να παω σε καποιο Vodafone-Shop και να τους πληρωσω την αξια τις επιδοτησης 107,00€. Εγω ρωταω τωρα. Σε ποσες μερες θα μου κοψουν τη γραμμη η Vodafone απο την ημερα που θα τους πληρωσω; Δηλαδη αν παω στις 26/5, την αλλη μερα θα λειτουργει σιγουρα η καρτα sim τις Cosmote ή ακομα θα ειμαι στο ιδιο δικτιο? Εχω λιγο μπερδευτει παιδια. Οποιος εχει χρησιμοποιησει αυτη την υπηρεσια "φορητοτητα" ας με ενημερωσει. Ευχαριστω. Η γραμμή σου θα μεταφερθεί έτσι κι αλλιώς και δεν είναι προαπαιτούμενο να πληρώσεις τη vodafone! Η Vodafone θα σου στείλει στο σπίτι λογαριασμό με το ποσό που πρέπει να πληρώσεις και αυτόν τον λογαριασμό θα πρέπει να τον εξοφλήσεις μέχρι την ημερομηνία λήξεώς του. Ακόμα κι αν δεν τον εξοφλήσεις αυτόν τον λογαριασμό έγκαιρα, η μεταφορά θα γίνει (απλά αν αργήσεις πάρα πολύ, η vodafone θα αρχίσει να σε παίρνει τηλέφωνο για τα λεφτά!) Γενικά όμως η μεταφορά του αριθμού δεν μπλέκεται σε καμμία περίπτωση με τις ωφειλές σου προς την vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ο λογ/σμος ετσι και αλλιως εξοφλειται με την πιστωτικη μου καρτα. Απλα τα 107ευρω τις επιδοτησης συσκευης απ'οσο καταλαβα μπορω να παω να τα πληρωσω και 1 Ιουνιου. Ευχαριστω gmmour Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Καλημέρα! Χτες στο μοναστηράκι, ώρα 4.30, κλέψανε το πορτοφόλι μιας κοπέλας. Και ενώ πηγαίναμε με το ταξί στο Αστ. Τμήμα Ακροπόλεως, άφησα το κινητό μου στο ταξί...Δεν έχω ακριβό κινητό, ούτε πρόκειται ποτέ να πάρω, ήταν ένα Nokia 8310...Χαρά στον ταρίφα...Το ακυρώσαμε αμέσως σχεδόν από την αστυνομία..άρα μικρό το κακό... Τώρα το ερώτημα μου είναι τι θα γίνει με το νούμερο; Μπορώ να έχω το ίδιο; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω στον ΟΤΕ; Ελπίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα...Το νούμερό μου είναι πολύτιμο... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Τώρα το ερώτημα μου είναι τι θα γίνει με το νούμερο; Μπορώ να έχω το ίδιο; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω στον ΟΤΕ; Ελπίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα...Το νούμερό μου είναι πολύτιμο... Πήγαινε σ εκάποιο κατάστημα ΟΤΕ/COSMOTE, πες ότι σου το κλέψανε, πες και σε ποιο όνομα ήταν ενεργοποιημένο το νούμερο, ή αν ήταν συμβόλαιο πήγαινε και κάποιον πρόσφατο λογαριασμό και αυτό ήταν. Σε κανένα 10λεπτο θα έχεις μια νέα ΣΙΜ με το παλιό σου νούμερο. Λογικά θα σου πιάσουν των κ@λο όμως... (Η ΤΙΜ χρεώνει 17 ευρώ για αυτήν την δουλειά) Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) Μόνο 20 ευρώ για σένα. Φιλική τιμή πάντα. Επειδή είσαι εσύ. Αν ήταν κανείς άλλος... (Σου έστειλα τον τραπεζικό λογαριασμό με πμ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Θα πας σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ ή Γερμανό και θα ζητήσεις να σου κάνουν αντικατάσταση της κάρτας sim. Θα σου δώσουν μια καινούργια και θα έχεις τον αριθμό σου πίσω. Θα χρειαστούν κάποια στοιχεία που θα σου ζητήσουν γι' αυτό να επικοινωνήσεις μαζί τους πριν πας εκεί. Λυπάμαι για το κινητό σου, μου έχει συμβεί και 'μένα 2 φορές και κράτησα τον αριθμό μου με αυτόν τον τρόπο. EDIT: Οφείλω να παραδεχτώ ότι είσαι πιο γρήγορος... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Είναι στο όνομα του πατέρα μου. Το κορυφαίο: Χτες το πρωί στις 5, που παίχτηκε αυτό το σκηνικό, πήρα την Cosmote από το (τρομερά εξυπηρετικό) τμήμα ακροπόλεως. Μου λέει η Cosmote νούμερο, όνομα, αριθμός ταυτότητας! Είναι στο όνομα του πατέρα μου! Αν είναι δυνατόν, που να θυμάμαι τον ΑΤ του πατέρα μου; Μου λέει δεν μπορείτε να το βρείτε; Της λέω "Ναι, πανεύκολα. Ο πατέρας μου είναι στην Τρίπολη, και εγώ στο Α.Τ Ακροπόλεως". Δεν γινόταν όμως να το μπλοκάρει χωρίς τον ΑΤ του πατέρα μου...Τον ξύπνησα :( Παιδιά αν κινηθείτε γρήγορα, μπορεί και να μην σας χρεώσουν πολλά....Εγώ πήρα ταξί από το μοναστηράκι για το Α.Τ και δεν ήξερε ο ταρίφας (αυτός που έχει και το κινητό μου :@ ) που είναι το ΑΤ!!!! Πάντως μέσα σε 10' είχα ακυρώσει το κινητό. Τι να πρόλαβε να πάρει ο καριόλης; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα σας ενημερώσω τι θα μου πουν αύριο στον ΟΤΕ. Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Σε περίπτωση καρτοκινητού πώς γίνεται η αντικατάσταση σιμ; Χρειάζεται οπωσδήποτε κωδικός χρήστη; Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Σε περίπτωση καρτοκινητού πώς γίνεται η αντικατάσταση σιμ; Χρειάζεται οπωσδήποτε κωδικός χρήστη; Κωδικός χρήστη ή να είναι δηλωμένα τα στοιχεία σου! Αλλιώς έχεις πρόβλημα! Πολλοί την πάτησαν με αυτό τον τρόπο με καρτοκινητά που τους έκλεψαν στο στρατό! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Καλημέρα! Χτες στο μοναστηράκι, ώρα 4.30, κλέψανε το πορτοφόλι μιας κοπέλας. Και ενώ πηγαίναμε με το ταξί στο Αστ. Τμήμα Ακροπόλεως, άφησα το κινητό μου στο ταξί...Δεν έχω ακριβό κινητό, ούτε πρόκειται ποτέ να πάρω, ήταν ένα Nokia 8310...Χαρά στον ταρίφα...Το ακυρώσαμε αμέσως σχεδόν από την αστυνομία..άρα μικρό το κακό... Τώρα το ερώτημα μου είναι τι θα γίνει με το νούμερο; Μπορώ να έχω το ίδιο; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω στον ΟΤΕ; Ελπίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα...Το νούμερό μου είναι πολύτιμο... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) Vasika file Jheremia den simphwnw katholou me tis kiniseis pou ekanes... tha mporouses na psaxeis to tilephono tou grafeiou tou club pou anike o tarifas k na eleges oti ksexases to kinito sou...tha edines ta stoixeia sou, tha eleges ti kinito itan (mporei na eixan para polla!!h apla gia epivevaiwsi) k tha sto eferne o tarifas spiti sou!!!tha plirwnes vevaia tin diadromi... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Μπορεί να μην είδε το club του ταρίφα ο άνθρωπος, συνήθως δεν κάθεσαι να κρατάς αριθμούς πινακίδων και λοιπά στοιχεία μήπως και ξεχάσεις κάτι μέσα! Αν ήταν έτσι δεν θα το ξέχναγες κιόλας! Το λέω γιατί έχασα κι εγώ έτσι και μου λέγανε γιατί δεν του πήρες απόδειξη (που έχει τα στοιχεία πάνω) και άλλα τέτοια κατόπιν εορτής... :lol: Συνάδελφός μου που χρησιμοποιούσε συχνά ταξί μου είχε διηγηθεί το εξής με ταρίφα: Κλαιγόταν ο ταρίφας για τα σημερινά παιδιά που όλο ζητάνε. "Να μου ζήτησε ο μεγάλος μου γιος κινητό. Ε, βρήκα ένα στο ταξί του το έδωσα, οπότε μου ζήταγε και ο άλλος.... Ε, βρήκα ένα άλλο του το έδωσα και ησύχασε..." :lol::lol::lol: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κοιτάξω το club, αν και κατεβαίνοντας έριξα μια κλεφτή ματιά στην πινακίδα, την οποία όμως δεν συγκράτησα........ Καλά, σοβαρά μιλάς φίλε KCB; Αν είναι δυνατόν.....! Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Για την αντικατάσταση χρειάζεται οπωσδήποτε παλαιός λογαριασμός, ή αρκούν απλά τα στοιχεία του ατόμου στο οποίο ήταν το όνομα; Γιατί ο πατέρας μου πέταξε τον τελευταίο λογαριασμό, και δεν έχω καμιά όρεξη να παραμείνω χωρίς τηλέφωνο για ένα μήνα :P Μπορώ να κάνω τη δουλειά και στο Γερμανό, έτσι; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Ναι, μπορείς και στο Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts