DENIOR Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 (edited) please delete Edited January 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Κάτι ακόμα chrismasgr!Άλλο ένα παιδί επέμενε παλιότερα για κάποια πράγματα αλλά με ΡΜ του εξήγησα κάποια πράγματα όπως στο προηγούμενο Post μου και τελικά άλλαξε και ο ίδιος γνώμη και παραδέχτηκε το λάθος του!Αυτό το λέω για να μην αρχίσουμε τα διάφορα posts τζάμπα και χάνουμε χρόνο!Με λίγα λόγια την έχω ξανακάνει αυτή την συζήτηση με άλλον και είδε ότι είχα δίκιο. Αυτό το είπα γιατί ο τρόπος που το είπες είναι και καλά....."απόδειξέ το μου για να σε πιστέψω" ή κάπως έτσι! Κάνεις λάθος. Δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά τα τηλέφωνα στα ζήτησα για ανημέρωση.Δεν τα ήξερα τα τηλέφωνα. Σε κάτι που δεν ξέρω δεν "κοντράρω" . Δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις και για πιο λόγο το γράφεις. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 OK τότε.Απλώς προτίμησα να το πω για καλό και για κακό για να μην ξεκινήσουμε τζάμπα τέτοια συζήτηση! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Όταν κλείνω το κινητό μου μετά δεν μου έρχεται σε μήνυμα ποιός με κάλεσε, ενώ παλιότερα ήταν ok. Υπάρχει κάποιος αριθμός να το ενεργοποιήσω ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Το παρακάτω link ελπίζω πως θα σε βοηθήσει να δώσεις μια λύση στο πρόβλημά σου:http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&tabClicked=instructions&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_eidopoihsh.xml&breadcrumbTitle=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&serviceCategory=WHATSUP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Το παρακάτω link ελπίζω πως θα σε βοηθήσει να δώσεις μια λύση στο πρόβλημά σου:http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&tabClicked=instructions&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_eidopoihsh.xml&breadcrumbTitle=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&serviceCategory=WHATSUP Mπορείς να μου κάνεις copy-paste τι λέει η σελίδα γιατι έχω πρόβλημα να την ανοίξω; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μπείτε στο μενού της Προώθησης Κλήσεων και επιλέξτε Προώθηση για την περίπτωση που σαςενδιαφέρει (όταν το κινητό είναι κλειστό, εκτός δικτύου ή μιλάτε). Στη συνέχεια, εισάγετε τον αριθμό που ακολουθεί στον παρακάτω πίνακα, ανάλογα με το πώς θέλετε να είναι ενεργοποιημένες οι Υπηρεσίες Ειδοποίησης Κλήσεων και Προσωπικού Τηλεφωνητή: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΓΕΤΕ Ενεργοποιημένη, έτσι ώστε αυτός που καλεί να μην ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του Ενεργοποιημένος +30697507 και τον αριθμό του κινητού σας χωρίς το 697 Ενεργοποιημένη, έτσι ώστε αυτός που καλεί να ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του Ενεργοποιημένος +30697517 και τον αριθμό του κινητού σας χωρίς το 697 Απενεργοποιημένη Ενεργοποιημένος +30697527 και τον αριθμότου κινητούσας χωρίςτο697 Ενεργοποιημένη, έτσι ώστε αυτός που καλεί να ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του Απενεργοποιημένος +30697537 και τον αριθμό του κινητού σας χωρίς το 697 Ενεργοποιημένη, έτσι ώστε αυτός που καλεί να μην ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του Απενεργοποιημένος +30697547 και τον αριθμό του κινητού σας χωρίς το 697 Γιαπαράδειγμα, αν έχετε τον αριθμό 6971234567 και θέλετε να απενεργοποιήσετε την Ειδοποίηση Κλήσεων, αλλά να έχετε ενεργοποιημένο τον Προσωπικό σας Τηλεφωνητή εισάγετε +30697527 1234567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Να τα γράψουμε λίγο πιο απλά: α. Ενεργοποίηση της Ειδοποίησης Κλήσεων με ενημέρωση αυτού που σας καλεί, ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του Εάν θέλετε να έχετε ταυτόχρονα ενεργοποιημένο τον Προσωπικό σας Τηλεφωνητή, όταν το κινητό σας είναι κλειστό ή εκτός περιοχής κάλυψης : Πληκτρολογήστε **62*697517 Πληκτρολογήστε τον Αριθμό Κινητού σας χωρίς το 697 Πληκτρολογήστε # Πατήστε ΚΛΗΣΗ Εάν θέλετε να έχετε ταυτόχρονα απενεργοποιημένο τον Προσωπικό σας Τηλεφωνητή, όταν το κινητό σας είναι κλειστό ή εκτός περιοχής κάλυψης Πληκτρολογήστε **62*697537 Πληκτρολογήστε τον Αριθμό Κινητού σας χωρίς το 697 Πληκτρολογήστε # Πατήστε ΚΛΗΣΗ -------------------------------------------------- β. Ενεργοποίηση της Ειδοποίησης Κλήσεων χωρίς ενημέρωση αυτού που σας καλεί, ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του Εάν θέλετε να έχετε ταυτόχρονα ενεργοποιημένο τον Προσωπικό σας Τηλεφωνητή, όταν το κινητό σας είναι κλειστό ή εκτός περιοχής κάλυψης Πληκτρολογήστε **62*697507 Πληκτρολογήστε τον Αριθμό Κινητού σας χωρίς το 697 Πληκτρολογήστε # Πατήστε ΚΛΗΣΗ Εάν θέλετε να έχετε ταυτόχρονα απενεργοποιημένο τον Προσωπικό σας Τηλεφωνητή, όταν το κινητό σας είναι κλειστό ή εκτός περιοχής κάλυψης Πληκτρολογήστε **62*697547 Πληκτρολογήστε τον Αριθμό Κινητού σας χωρίς το 697 Πληκτρολογήστε # Πατήστε ΚΛΗΣΗ -------------------------------------------------- και αν όλα αυτά τα θεωρείς ταλαιπωρία κάνε το παρακάτω :p γ.Ενεργοποίηση της Ειδοποίησης Κλήσεων από την COSMOTE Καλέστε την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE και ζητήστε την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της Ειδοποίησης Κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Τι να πω... ποστάρω μετά από μήνες ξανά στο thread γιατι μου συνέβη ίδιο περιστατικό στο κινητό αυτή τη βδομάδα 3 φορές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Τι κενό δημιουργείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Μεταξυ cosmote και TIM ξανα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Τι να πω... ποστάρω μετά από μήνες ξανά στο thread γιατι μου συνέβη ίδιο περιστατικό στο κινητό αυτή τη βδομάδα 3 φορές!!! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο των 100 (ή 120?) δωρεάν μηνυμάτων το μήνα με πάγιο 8Ε/μήνα στέλνοντας ενα SMS.Όσο κι αν έψαξα τη σελιδα της κοσμοτέ δε βρήκα τρόπο να απενεργοποιήσω την υπηρεσία.Γνωρίζει κανεις τον τρόπο? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Αναφέρεσαι σε πρόγραμμα συμβολαίου και όχι στο SMS Choice που υπάρχει στο What's Up, αν κατάλαβα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 θα έχεις την απάντησή σου αύριο αν βιάζεσαι μπορείς να καλέσεις το 1313 από το κινητό σου ή το 6971001313 από σταθερό (δυστυχώς είναι με χρέωση) Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 θα έχεις την απάντησή σου αύριο αν βιάζεσαι μπορείς να καλέσεις το 1313 από το κινητό σου ή το 6971001313 από σταθερό (δυστυχώς είναι με χρέωση) Στο 1212 πρέπει να καλέσει καθώς αναφέρεται σε πακέτα SMS και MMS για συμβόλαια. (Αν έχω καταλάβει σωστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Μου το έχουν κοψει βασικά οπότε μόνο αν πάρω απο σταθερο θα μάθω ή αυριο που θα πληρώσω τον λογαριασμό. ευχαριστω για τις απαντήσεις! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Ναι ρε παιδιά, στο 1212 ή στο 13838, δικό μου το λάθος.... κεκτημένη ταχύτητα :X Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 kalispera. exw gmail email, cosmote syndesi kai to motorola v3 pws borw na blepw ta email mou sto kinito? egrapsa logika swsta, tis email rythmiseis alla den borei na ginei i syndesh. stin selida tou gmail.com leei Please note that if your client does not support SMTP authentication, you won't be able to send mail through your client using your Gmail address. prepei na parw thl thn cosmote? kai ti na zhthsw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Καλά είναι δυνατόν η Cote να διαφημίζει ως καλύτερες τις νέες χρεώσεις της στο What's up; Έκανε copy/paste ότι παίζει σε Vodafone/Tim. Απαράδεκτο. Η Cote αλλιώς είχε ξεκινήσει πριν χρόνια. Με πιο φιλικές τιμές. Γενικά στον Οτέ νομίζω ότι ρετάρουν τελευταία. Από πατάτα σε πατάτα. Πιο πρόσφατη η ιστορία με τις αυξήσεις στο διαδίκτυο, τις οποίες πήραν πίσω κακήν κακώς... Οι παλιοί συνδρομητές τι χρεώσεις θα έχουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Για το copy/paste ας όψεται το τρισκατάρατο cu που βγήκε πρώτο... Το μεγάλο ατού του what's up είναι το call them all. Το θέμα συζητιέται αλλού νομίζω... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Τελικα μετα τις 4 μερες, σου τρωει τα λεφτα παντα στις 14:00. Ενεργοποιησα και αλλη φορα την ιδια υπηρεσια και μου εστειλε την ιδια ωρα τη λυπητερη :p Alexadros αμα μετρας 24ωρα απ'την ωρα που ενεργοποιησες την υπηρεσια, στο τελος της 4ης θα υπαρχει διαφορα απ'την χρεωση της 5ης μερας που θα ειναι στις 14:00 (εκτος αν την ενεργοποιησεις και εσυ στις 14:00). Οχι και τιποτα σημαντικο, αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι μας γινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Τελικα μετα τις 4 μερες, σου τρωει τα λεφτα παντα στις 14:00. Ενεργοποιησα και αλλη φορα την ιδια υπηρεσια και μου εστειλε την ιδια ωρα τη λυπητερη :p Alexadros αμα μετρας 24ωρα απ'την ωρα που ενεργοποιησες την υπηρεσια, στο τελος της 4ης θα υπαρχει διαφορα απ'την χρεωση της 5ης μερας που θα ειναι στις 14:00 (εκτος αν την ενεργοποιησεις και εσυ στις 14:00). Οχι και τιποτα σημαντικο, αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι μας γινεται :) Σου στέλνει μήνυμα κάθε φορά που σου αφαιρεί το ποσό? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Ναι, στελνει sms και λεει "Call them all: Μολις αφαιρεθηκαν απ'το λογαριασμο σου 0.50 (χωρις φπα). Εχεις 60 δωρεαν λεπτα ομιλιας για κλησεις προς what's up στις επομενες 24 ωρες." Επισης αν εχεις μικροτερο υπολοιπο απ'τα 0.60 σου στελνει sms και σου λεει οτι απενεργοποιηθηκε η υπηρεσια και με τι sms μπορεις να την ξανα-ενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πάντως είναι πολύ καλή η προσφορά. Μπορείς και να το ενεργοποιείς και να το απενεργοποιείς μετά τις 4μέρες αν δεν το θέλεις! Σε συνδυασμό με ένα συμβόλαιο σε 2σε1 sim είναι πολύ καλή κίνηση! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts